tez stawiam na Valencie, ale patrzyles na H2H, 4 mecze ostatnie wygrane przez Celtę, i tego sie obawiam, ale gram ryzykowny zakladDyscyplina Piłka nożna Hiszpania
Godz: 21:30
Spotkanie Valencia-Celta Vigo
Typ: 1/1
Kurs 3.25
Buk Unibet
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie z Hiszpańskiej ekstraklasy piłkarskiej w którym ekipa Valencii na swoim stadionie podejmowała będzie drużynę Celty Vigo. Gospodarze moim zdaniem są faworytem do zdobycia kompletu punktów, na swoim boisku potrafią grać bardzo dobrze poprzednie 10 spotkań na swoim stadionie w różnych rozgrywkach to 6 wygranych 2 remisy oraz 2 porazki, jedną z tych porażek była właśnie wpadka z zespołęm Celty Vigo 1:4 i właśnie dlatego gospodarze mogą już 4 miesiące później wziąć rewanż na zespole w Vigo, który ostatnimi czasy miewał różne spotkania, potrafił wygrać z zespołami La Coruni oraz Krasnodaru, wcześniej zanotował wpadkę z Barceloną az 0:5 i porażki z Atletico madryt oraz Alaves i Sociedadem , moim zdaniem w tym spotkaniu możemy liczyć na bramki bowiem są to drużyny usposobione ofensywnie i myślę że raczej żadna z ekip nie postawi tutaj na obronę ,ale na atak bowiem obie ekipy potrzebują ligowych punktów, jednak zespołem który potrzebuje ich bardziej jest ekipa z valencii, dlatego stawiam na ich wygraną oraz na dokładny wynik 2:1 po 90 minutach tej rywalizacji.
Valencia win i bts za 3,7 w unibet +++ ????