>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

30. kolejka La Liga [4.04 - 6.04.2017r.]

Status
Zamknięty.
A 183

alexlfc

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Hiszpania
Godz: 21:30
Spotkanie Valencia-Celta Vigo
Typ: 1/1
Kurs 3.25
Buk Unibet
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie z Hiszpańskiej ekstraklasy piłkarskiej w którym ekipa Valencii na swoim stadionie podejmowała będzie drużynę Celty Vigo. Gospodarze moim zdaniem są faworytem do zdobycia kompletu punktów, na swoim boisku potrafią grać bardzo dobrze poprzednie 10 spotkań na swoim stadionie w różnych rozgrywkach to 6 wygranych 2 remisy oraz 2 porazki, jedną z tych porażek była właśnie wpadka z zespołęm Celty Vigo 1:4 i właśnie dlatego gospodarze mogą już 4 miesiące później wziąć rewanż na zespole w Vigo, który ostatnimi czasy miewał różne spotkania, potrafił wygrać z zespołami La Coruni oraz Krasnodaru, wcześniej zanotował wpadkę z Barceloną az 0:5 i porażki z Atletico madryt oraz Alaves i Sociedadem , moim zdaniem w tym spotkaniu możemy liczyć na bramki bowiem są to drużyny usposobione ofensywnie i myślę że raczej żadna z ekip nie postawi tutaj na obronę ,ale na atak bowiem obie ekipy potrzebują ligowych punktów, jednak zespołem który potrzebuje ich bardziej jest ekipa z valencii, dlatego stawiam na ich wygraną oraz na dokładny wynik 2:1 po 90 minutach tej rywalizacji.
tez stawiam na Valencie, ale patrzyles na H2H, 4 mecze ostatnie wygrane przez Celtę, i tego sie obawiam, ale gram ryzykowny zaklad
Valencia win i bts za 3,7 w unibet +++ ????

RBR1one 557,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
@ ibis zle rozliczyles sobie kartki w meczu Barcy. Po za tym zwróciłem uwage na to ze podajesz kursy i typy z unibeta i piszesz overy na zolte kartki a w unibecie licza sie wszystkie kartki nie tylko te zolte ????

Zmienione / ibis ;)

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
21:30 Valencia - Celta
Typ: 2 DNB
Kurs: 2.43
buk: unibet
Wynik: 3:2 ⛔

Spotkanie drużyn ze środka tabeli. Obie ekipy walczą o prestiż i umocnienie się w tabeli. Valencia po trzech spotkaniach bez zwycięstwa w końcu pokonała beznadziejne Deportivo 3:0. Jednak gra Nietoperzy dalej mnie nie przekonuje i potrzeba będzie dużo czasu żeby zbudować z tego wielki zespół tak jak to miało miejsce kiedyś. Na dodatek gospodarze mają problem w grze ofensywnej bowiem gole muszą strzelać obrońcy aby Nietoperze mogły punktować. Celta Vigo zaliczyła ostatnio bardzo dobrą serię trzech kolejnych triumfów. Pokonała w Lidze Europejskiej 2:0 Kransodar a w Primera Division 1:0 Deportivo La Coruna i 3:1 Las Palmas. Goście wygrali wszystkie 4 poprzednie konfrontacje z Valencią, strzelając w nich łącznie aż 10 bramek. Na pewno największym plusem Celty jest w składzie Iago Aspas.
Hiszpan to mocny punkty ekipy z Vigo. Strzelił już dla swojego zespołu aż 15 bramek w lidze. W składzie gości zabraknie dziś Johna Guidettiego, który również jest jednym z liderów ekipy z Vigo. Pomimo jeszcze kilku braków goście są w stanie sobie poradzić dziś na Mestalla bowiem Valencia u siebie nie gra w tym sezonie najlepiej.

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, La Liga
Godzina: 19:30
Spotkanie: Eibar - Las Palmas
Typ: Las Palmas strz. +1,5
Kurs: 2,67
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Dziś widzę, że typujący uwzięli się na te 2 mecze ligi Hiszpańskiej no ale nie ma się czego dziwić, uboga oferta na dzień dzisiejszy. Ja również typuję mecz Eibar z Las Palmas tylko, że typuję gości, że strzelą minimum 2 gole.
Kurs bardzo dobry a i szansę również oceniam jako wysokie. Las Palmas ma zawodników z przodu świetnych między innymi Jese, Boateng, Halilovic czy Viera o którym się mówi, że w następnym sezonie będzie występował w dużo lepszym klubie.
Las Palmas potrafi rozgrywać bardzo dobre mecze takie jak chociażby z Realem na wyjeździe 3:3, porażka nieznaczna z Espanyolem na wyjeździe 3:4 czy zwycięstwo u siebie z Osasuną 5:2. Las Palmas już praktycznie nie gra o nic, są w środku tabeli nie grozi im spadek ani europejskie puchary. Mogą już rozgrywać mecze na luzie i to może wyjść im na dobre.
Eibar co prawda jeszcze ma szansę na walkę o europejskie puchary lecz czy ta drużyna jest w stanie osiągnąć miejsce w pierwszej 6? wątpię.
W ekipie gospodarzy nie zobaczymy: S. Enrich, T. Inui, Nano i prawdopodobnie F. Rico natomiast w ekipie gości nie zagra jedynie E.M. Garcia.
W tym meczu typuję wysoki wynik może remis 2:2? Kto wie.
Powodzenia.

jinx 4,5K

jinx

Użytkownik
Też myślałem o co najmniej dwóch bramkach dla Las Palmas. Póki co odpuściłem, lecz zagrałem handi +0.5 na LP. Patrząc na ich staty z poprzednich meczy, sądzę, że nie stoją na straconej pozycji w tym meczu.
Teraz widzę, że na ławie zaczną m.in. Boateng i Jese.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom