>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

$30 FREE no deposit

endriu 361

endriu

Forum VIP
Kurcze powiedzcie gdzie wpisuje sie ten kod , bo ja chyba jestem slepy...W co mam wejsc .... :p
nie no według mnie to ta strona przypomina za bardzo pewną stronę w której także był fajny bonus, ja tam sobie tym gitary nie zawracam, i wam też nie radzę :kwasny4565:

spike761 37

spike761

Użytkownik
No wiem było juz promo z takim czyms podobnym ???? i lipa była z tamtego , ale chcialem sie tylko pobawic teraz ????

Jakby ktos wiedział gdzie wpisac ten kod z bonusa to niech da znac , bo ja szukam i nie widze nigdzie miejsca na wpisanie , a nie przypominam sobie gdzie wpisyawałem w tamtym promo ...

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Jeśli ktoś będzie wiedział co i jak z wypłatą (o ile taka będzie możliwa) i jak konkretnie wygląda obrót tym bonusem to proszę o info na forum ???? BO trochę ugrałem i może się uda...

M 0

mariusz116

Użytkownik
Truno powiedziec bo ja rejestrowalem sie wczoraj z tego linku na 1 stronie i lipa nic nie dostalem a rozmowa z supportem byla daremna jak zapytalem sie czy moze mi recznie przypisac bonus.Wg mnie promo nie aktalne ale jak ktos chce to moze cos wywalczy od supporta

S 7

smyku1910

Użytkownik
ja sie rejestrowałem wczoraj w nocy, to support mi powiedział, że ze złego linku się zarejestrowałem, na końcu po slashu musi być chyba &quot;free50&quot; coś takiego, wiem to bonus 30, ale tam chyba 50- tka była, spytajcie support o link do rejestracji z freebetem ????

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Nie ma sensu się wysilać... 30 dni aktywności musi być... Znaczy się codziennie przez 30 dni musimy coś stawiać i maksymalna wypłata to 50$... Szkoda zachodu dla takiej kasy...

S 7

smyku1910

Użytkownik
jak można wypłacić hajs? Tzn wiem, że 3ba te 30 dni bla bla bla, ale wchodzę w cashier- i strona odziwo z deposit działa, a z payouts niebardzo...to chwilowe czy ona nie działa tak non stop z tym payoutsem?

endriu 361

endriu

Forum VIP
jak można wypłacić hajs? Tzn wiem, że 3ba te 30 dni bla bla bla, ale wchodzę w cashier- i strona odziwo z deposit działa, a z payouts niebardzo...to chwilowe czy ona nie działa tak non stop z tym payoutsem?
według mnie daj sobie spokój, to na pewno jest niewypłacalne ????

Do góry Bottom