ja powiem ci tyle, jeżeli dają 10 Free Chip to jest nikła szansa, jeżeli w ogóle zrobisz obrót. Ja gram zawsze najpierw vabank na ruletce (parzyste lub nieparzyste) to mi często wchodzi (chyba mam farta). A reszta to już tylko sloty ???? I tu nie zależy na jakim, bo tak na prawdę to każdy slot tutaj daje (wiem, bo w ten weekend miałem sporą sumkę i miałem okazję sprawdzić wszystkie maszyny). I teraz warunek. Jeżeli uda ci się wygrać bonus lub darmowe spiny na którymś ze slotów i zgarniesz troche kasy, to od razu przerzucaj się na inny (np. na ten na którym jeszcze nie grałeś), bo sloty są tak zaprogramowane żeby nie dawać często dla jednego gracza. Mogę Ci jeszcze wypisać te maszyny na których trafiłem największe wygrane (ale chyba to nie ma znaczenia):
Psychedelic Sixties (extra wygrane, jeżeli podczas darmowych spinów trafisz symbol serduszka)
Heavyweight Gold (częste bonusy i spiny)
Hole in Won (expaning wild - pożyteczna sprawa)
Spy Game (wygrana extra, jeżeli uda ci się zebrać podczas darmowych spinów 3 symbole)
Winter Wonders (potrafi nieźle dać podczas darmowych spinów)
Pigskin Payout (trafisz 3 stadiony = pewna wygrana podczas 5 darmowych spinów)
Jeżeli chcesz dograć obrót natomiast przy małej stracie pieniędzy i częstych wygranych polecam 2 gry z serii Reel Crime (I-Slots)
Powodzenia przyszłości ????