Gratki!!! też jestem wysoko w obrocie i mam około 300 F....a czy się uda to okaże , bo niestyty ....lub jak kto woli stety trzeba wyjść z rodzinką na pasterkę.Było Ciezko ale jakos sie udało zlecone do wypłąty
dzialac działał ale strrasznie wolno wszystko chodziloA U ciebie to samo sie dzieje?? cashier wogole nie dziala i nie ma jak odebrac 24$ ;/;/;/;/ odpisz
Hmm, ja zamiast tych 10$, mam 25$Nie ma rzeczy niemożliwych wypłata zlecona
Jak macie konta na SLOT POWER to sprawdzcie sobie ja mam 10 ND obrót X50
Max wypłata 50.
Na stronie głównej jest info że 10$ dla nowych ????Nie ma rzeczy niemożliwych wypłata zlecona
Jak macie konta na SLOT POWER to sprawdzcie sobie ja mam 10 ND obrót X50
Max wypłata 50.
ja nie jestem nowy a mialem tez tylko 10 nie 25Na stronie głównej jest info że 10$ dla nowych ????
no ja tak samo miałem tylko 10 ????ja nie jestem nowy a mialem tez tylko 10 nie 25
to po prostu ci go nie dali, jeśli go nie masz w cashierze, często tak jest, że nie każdy ma !gdzie ten bonus 10$ bo nie moge znalesc na slot power a claim promotion go nie mam
a dostałeś maila, że czeka na Ciebie bonus? napisałem do nich na LC i dopisali mi 10$. Przypomne, że dostałem maila na skrzynke.mi napisali ze nie kwalifikuje się i ze mam tylko promo od depo