Mam pytanko co wpisałes w miejsce Holding branch przy wypelnianiu danych o przelew???,bo ja przepisałem nazwe banku i dopisałem SA a mam mbankJa leciłem wczoraj wypłate 150 euro tak samo jak spike761 przez Direct transfer i chyba wypłacą bez tego depozytu, bo wypłata nie została cofnięta na konto spowrotem a sam też już jej nie moge cofnąć więc chyba w najbliższym czasie wpłynie do mnie na konto, poczekamy zobaczymy ????
może się myle spike, ale wydaje mi się że tam powinna być główna siedziba banku, czyli chyba powinieneś wpisać WARSAW :-DMam pytanko co wpisałes w miejsce Holding branch przy wypelnianiu danych o przelew???,bo ja przepisałem nazwe banku i dopisałem SA a mam mbank
pewnie trafi, bo najważniejszy jest numer konta a nie siedziba, a tak czy inaczej jeżeli coś źle wypełniłeś to kaska powinna wrócić na konto gracza !a jak sadzisz jak zle wpisałem to kasa nie dojdzie ....??? To jest jakies wazne Pole ...Dziwne tez , bo nigdzie nie bylo miejsca , aby wpisac swit code , a przy przelewach zagranicznych to się wpisuje zawsze...No ale Iban dobry podałem i nazwe banku więc moze jakos trafi kasa...
Wcześniej czytałem temat i wpisałem też drugi raz nazwe banku, tak jak ty ???? ale wypłata nie została cofnieta wiec może dojdzie ????Mam pytanko co wpisałes w miejsce Holding branch przy wypelnianiu danych o przelew???,bo ja przepisałem nazwe banku i dopisałem SA a mam mbank
mi odrazu zniknączy bonus Ci się uwalniał po 10? czy odrazu całe 30 zniknęło z bonuu i było w cash?
tak ponieważ nie było jeszcze oferty Bonus 200% od 1 wpłaty jeszcze nie wpłacałem bo brakuje 5zł muszę skąsik wykombinować ale jak wypłacę napiszeRoger i składałeś też tam depozyt?Twój kumpel wypłacił bez obracania depozytu?