Nudzi mi się i zamiast marnować pieniądze na live to postaram się przedstawić Wam kilka moim zdaniem ciekawych typów:
Middelsborough - Shrewsbury
Kurs bardzo przyzwoity, bo w graniach 1.50.
Gospodarze grają w zapleczu Barclays
Premier League, gdzie zajmują czwarte miejsce z dorobkiem 45 punktów do lidera tracą zaledwie 2 punkty. U siebie grają dobrze jednak masę spotkań remisują ale czy będą mieli problem z wygraniem z Shrewsbury, ekipą z League Two, która okupuje 5 miejsce?
Moim zdaniem nie, aczkolwiek to puchar, niemniej jednak śmiem wątpić,iż Boro chce wrócić do EPL. Goście do tego nie grają jakoś nadzwyczajnie na wyjazdach i śmiem twierdzić,że kurs 1.50 to value a taki kurs oferuje Bet365
Coventry City - Southampton
Święci w jakimś kryzysie, może chłopaki jeszcze czują bąbelki po Sylwestrowej zabawie, mają nadal lidera a awansować im z takiej pary nie wypada bo to już byłaby katastrofa.
Kurs to aż 2.10, nie wiem czym to spowodowane bo ostatnie odwiedziny obecnego lidera na Coventry to lanie 2-4.
Gillingham - Stoke
Gospodarze to średniak z League Two, goście to ekipa z EPL grająca w
LE... jeżeli chcą grać nadal w europejskich pucharach to zaś muszą powalczyć w krajowych pucharach. Przypomnę,że Stoke awansowało po tym jak w finale polegli z City, ale,że City zapewniło sobie
LM poprzez pozycję w tabeli to Stoke skorzystało i jak widać po tej edycji
LE nie zmarnowali szansy.
Kurs 1.62 wystawiony przez Bet365 wygląda apetycznie a kadra Stoke jaka by nie pojechała musi wygrać

Jedyne co przemawia za gospodarzami to fakt,że przegrali w rozgrywach League Two u siebie zaledwie raz.
Macclesfield - Bolton
Bolton nie zawiódł mnie z Evertonem, więc czemu mialby to zrobić teraz. Jednak waham się czy warto ryzykować, bo nie wiem jak podjedzie do tego spotkania Owen i czy po prostu nie odpuści bo jednak ma większe zmartwienia w lidze

Ale kurs też fajny... 1.67 Bet365
Newcastle - Rovers
co tu dużo mówić, NU musi wygrać po tym jak zdeklasowali United
kurs: 1.62! Promocja jakich mało.
Bristol Rovers - Aston Villa
kurs: 1.50
Zaś stracie League Two z EPL i jak Bent i spółka nie dadzą tutaj rady to McLeish musi odejść
Pisząc to zastanawiam się czemu idiotycznie dziś grałem na live na undery
i czemu powierzyłem ostatni hajs z Bet365 Eisbaren, skoro tutaj tyle ciekawych i bardzo prawdopodobnych kursów... niemniej jednak mam nadzieję,że ekipa Eisbaren nie zawiedzie i będzie trochę więcej aby rozdzielić to jutro na FA CUP... bo chciałbym z tych 50zł co mi zostało ugrać do niedzieli 160zł aby mieć na zagranie do systemu na mecz United, ot tyle prywaty na koniec ode mnie dla Was!
Pozdrowionka!