>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

3 Kolejka T-Mobile Ekstraklasy 31.08 - 3.09.2012

Status
Zamknięty.
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Typ mógłbym rzec ze beznadziejny. Podbeskidzie jeśli coś ma strzelić to właśnie w pierwszej połowie. W pierwszych 15 minutach są właśnie najgroźniejsi. Jeśli mają strzelić cokolwiek to zrobią to na początku meczu. Drugi wariant to gra pod pełne dyktando Legii i dobre wejście w mecz. Czy naprawdę warto wchodzić w tego typu zakład ? Tu zapewne większość ludzi będzie mieć skrajne opinie na temat tego meczu. Jedni będą grać handi na Legię, a inni to samo tylko w drugą stronę. Na ten mecz nie ma mądrych. Bez wątpienia value na gości jest, ale tu ciężko wymyślić sensowny bet.
Po dłuższym rozmyślaniu stwierdziłem, że warto pograć under w tym meczu. Rzadko kiedy kursy w naszej lidze sprzyjają overowi, więc obecnie przelicznik zafundowany pod under jest mocnym value. Bukmacherzy mega mocno faworyzują tu Legię. Chciałbym przypomnieć, że w tamtym sezonie było identycznie, nawet kursy był niemal takie same. Jednak w kompromitację Legii sprzed roku nie chce mi się praktycznie wierzyć. Podopieczni Urbana obecnie nie są co prawda w najlepszej dyspozycji, ale co by nie było grają u siebie, a i zawodników mają z dużo wyższej półki. Po tym jak z Podbeskidzia odszedł Patejuk to drużyna straciła motor napędowy. Gracz ważny szczególnie jeśli chodzi o akcje ofensywne. Zespół z Bielsko-Białej poprzedniego sezonu też nie zaczął wybitnie, ale wiele drużyn przeżywa spory szok, bo jednak przepaść między I ligą, a Ekstraklasą jest ogromna. Drużyna Kasperczyka ten sezon również zaliczyła raczej kiepsko. Remis z Wisłą Kraków na własnym stadionie i porażka 1:2 z Jagą w Białymstoku. Warto odnotować, że Podbeskidzie prowadziło w Białym już w pierwszej minucie. Hajto jednak podkręcił nieco swoich chłopaków, a ci wykonali idealnie swoją pracę. Wtedy gospodarze mogli wrócić do gry dużo wcześniej, ale fantastycznie w bramce spisywał się Zajac. Jeśli z Legią chcą ugrać dobry wynik to Słowacki bramkarz musi bronić równie dobrze co w spotkaniu z Jagą. Siła ognia Legii jest dużo większa, jest przecież Ljubo i Sagan, którzy mają chrapkę na kolejne zdobycze bramkowe. W Legi nieobecni będą Wolski, Vrdoljak, Kucharczyk oraz Kosecki. Zdecydowanie ostatnia dwójka robi sporo wiatru, a to sprzyja kreowaniu akcji ofensywnych. Na skrzydłach wystąpią więc Rado i Żyro, którzy jednak w ostatnim czasie do mnie nie przemawiają. Żyro w meczu z Rosenborgiem można powiedzieć, że w pewnym sensie położył mecz Legii, a Rado kompletnie jest poza formą z poprzedniego sezonu. Współpraca z Ljuboją również nie przebiega tak jak wszyscy by tego oczekiwali. Z pewnością sporo akcji będzie przechodzić też środkiem boiska i jeśli Ljuboja będzie wyłączony z gry (nie ukrywajmy, o to raczej będzie ciężko) to faktycznie tych sytuacji bramkowych dla Legii może być jak na lekarstwo. Biorąc pod uwagę przeciętną formę Legii oraz nieobecność Koseckiego i Kucharczyka, mam mocne podstawy ku temu by pograć under w tym spotkaniu.

Legia - Podbeskidzie
Poniżej 2,5 gola 2,00 Bet365 ⛔ 3:1

Otrzymane punkty reputacji: +7
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Typ mógłbym rzecz ze beznadziejny. Podbeskidzie jeśli coś ma strzelić to właśnie w pierwszej połowie. W pierwszych 15 minutach są właśnie najgroźniejsi. Jeśli mają strzelić cokolwiek to zrobią to na początku meczu.
Dokładnie. Było tak w meczu z Jagiellonią gdzie strzelili właśnie w pierwszej minucie bramkę. Oglądałem ich mecz także z Wisłą, tam też mieli 100% sytuację na początku meczu. Po takim kursie nie wiem czy warto stawiać, różnie może być.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom