Cześć. 1 września dojdzie do spotkania w ramach trzeciej kolejki włoskiej
Serie A pomiedzy Udinese zajmujące 5 pozycję, a beniaminkiem Como, który zajmuje 18 aktualnie 18 pozycję.
Udinese w pierwszej kolejce zremisowało w meczu wyjazdowym z Bologne, natomiast Como również w meczu wyjazdowym mierzył się z Juventusem i przegrał ten mecz 3:0, mecz który zresztą dołożyłem do dubelka, ponieważ kurs ~1.50 na Juventus uważałem za dobry, jak się później okazało słusznie, bowiem Como nie miał zbytnio nic do powiedzenia w tym meczu.
W drugiej kolejce Udinese pozytywnie zaskoczyło ogrywając na własnym stadionie Lazio 2:1, jedynego gola stracili dopiero w 95' meczu, warto zaznaczyć, że od 68' Udine grało w 10ciu po drugiej żółtej kartce dla Kamary.
Como natomiast rozgrywa kolejny wyjazdowy mecz, po wyrównanym meczu dochodzi do remisu z Cagliari, które po dwóch kolejkach ma 2 remisy i bilans bramkowy 1:1.
Myślę, że w tym meczu góra powinna być drużyna Udinese, która w ostatnim czasie na własnym obiekcie radzi sobie całkiem przyzwoicie, natomiast Como w meczach wyjazdowych już niekoniecznie, beniaminek który w zeszłym sezonie zajął drugie miejsce w
Serie B awansując tym samym do
serie A, będzie miało problemy ze średniakiem tych rozgrywek, uważam kurs 2.05 za całkiem całkiem dobry.
Myślę, że fakt tego, że Udinese w tych dwóch pierwszych kolejkach nie wyglądał lepiej od swoich przeciwników, a mimo to wyciągnął aż 4 punkty sprawi, że w tym meczu mogą poczuć większą pewność siebie i zrobić zdecydowanie więcej na boisku, zwłaszcza po wygranej z Lazio.