>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3. kolejka Serie A 2025/2026 [13.09.2025 - 15.09.2025]

ibis 2M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2025-09-1 o 08.30.12.png
Zrzut ekranu 2025-09-1 o 08.30.31.png

Nie masz konta w Betclic, załóż je z kodem FORUMBUK lub klikając w baner i graj cały czas bez podatku na wszystko!
1000x200.jpg

Psychosocial 1,8M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
"Alban56":

Propozycja:

TYP 1X lub obie strzelą

O meczu : https://www.sportmediaset.mediaset....niente-di-eccezionale_103333080-202502k.shtml

JUVENTUS (3-4-2-1): Di Gregorio; Gatti, Bremer, Kelly; Kalulu, Locatelli, Thuram, Joao Mario; Koopmeiners, Yildiz; David.
INTER (3-5-2): Sommer; Akanji, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Sucic, Dimarco; Lautaro Martinez, Thuram.

Juve w tym sezonie będzie się liczyło w wyścigu po mistrza . Jak na razie zanotowali 2 zw. nie tracąc gola . Powrót po kontuzji obrońcy Bremera robi różnicę .
Przyjście ofensywnych Opendy i Zhegrova daje Juve tytuł najlepszego ataku
w Serie A . Od pomocy do ataku mają po 2-ch jakościowo równorzędnych piłkarzy .
Inter pozyskał super obrońcę Akanjiego z City ale sprzedał Pavarda do Marsylii .
Mecz powinien być zacięty a remis jest bardzo prawdopodobny . Jednak
uważam że Juve nie przegra choć wielu znawców stawia na zw. Interu.

Pzdr/Psycho.

Otrzymane punkty reputacji: +227
madman01 20,4K

madman01

Użytkownik
Wklejasz czyjeś typy? kto to jest alban56? Wolno w dziale podawać nie swoje typy z nie swoją analizą?

Otrzymane punkty reputacji: +228
W 261,3K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Como 1907 - Genoa CFC
Typ: 1
Kurs: 1,67
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Po dwóch kolejkach Como ma na koncie wygraną z Lazio 2-0 u siebie i porażkę na wyjeździe z Bologną 0-1, natomiast goście tego meczu sezon rozpoczęli od remisu u siebie z Lecce 0-0 a następnie porażki u siebie z Juventusem 0-1. Genoa na starcie sezonu ma problemy ze stwarzaniem sobie sytuacji bramkowych i zdobywaniem goli. W tych dwóch pierwszych meczach oddali zaledwie 3 strzały na bramkę. O ile w defensywie nie wyglądało to źle to w ofensywie widać spore problemy. Como zrobiło na mnie bardzo duże wrażenie w meczu z Lazio, oglądałem cały mecz i muszę przyznać, że bardzo pozytywnie mnie zaskoczyli na inaugurację sezonu. Potem przyszła wyjazdowa porażka z Bologną ale po wyrównanym spotkaniu na ciężkim terenie. Dzisiaj mecz z Genoa i ja stawiam na gospodarzy. Jeżeli chodzi o kreowanie sytuacji ofensywnych i siłę w ofensywie to tutaj dla mnie Como jest drużyną mocniejszą i myślę, że przynajmniej o tego jednego gola będa w tym meczu lepsi. Kadrowo gospodarze tego meczu są dla mnie osobiście zespołem ciekawszym do tego na początku rozgrywek wydają się być w lepszej dyspozycji.
❌️ 1-1

Ostatnia edycja:
pawelo2893 101,1K

pawelo2893

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaWłochy Serie A
Godzina: 18:30
Spotkanie: Verona - Cremonese
Typ: powyżej 0,5 gola w 1 połowie
Kurs: 1,55
Bukmacher: superbet
Analiza: W zgoła odmiennych humorach pierwsze tygodnie wspominają obie drużyny. Cremonese nie przestaje zaskakiwać, a triumfy nad Milanem i Sassulo nie mogą przejść bez echa. W spotkaniach beniaminka pada sporo bramek, a obie potyczki pokryły linię btts/2,5. Verona czeka na zwycięstwo, jednak do tej pory występowała tylko w delegacjach. Bramkowy remis z Udine i wysoka klęska z Lazio nie napawa optymizmem i sprawia, że trzeba szukać przełamania na Bentegodi Arena. Spodziewam się o otwierającego trafienia w premierowej odsłonie. Goście rozpędzeni i bezlitośni, gospodarze zaś muszą szybko wyciągnąć wnioski i powiększać dorobek. Dwa lata temu oba teamy grały w Serie A i dwukrotnie pokryły tą linie. Czy zrobią to kolejnym raz?

Psychosocial 1,8M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
"Alban56":

Verona v Cremonese X2+ obie strzelą 2,65 / piłka Włochy 18.30 /
Stawka 5/10

https://www.betexplorer.com/football/italy/serie-a/verona-cremonese/4YlgeZRa/

VERONA (3-5-2): Montipò; Unai Nunez, Nelsson, Frese; Belghali, Serdar, Gagliardini, Bernede, Bradaric; Giovane, Orban.
CREMONESE (3-5-2): Audero; Terracciano, Baschirotto, Bianchetti; Zerbin, Collocolo, Grassi, Sarmiento, Pezzella; Vazquez, Sanabria.

Verona jest jedną z 3-ch ekip na którą bramkę rywale w 2-ch dotychczasowych
kolejkach oddali najwięcej strzałów . 36 ! Jeśli nie poprawią obrony to czarno
to widzę . Mają największy wskaźnik xG 4,9% . To okazją dla Cremonese
na strzelenie minimum 1 gola .

Pzdr/Psycho.

Otrzymane punkty reputacji: +142
Do góry Bottom