Sassuolo- Crotone
Powyżej 2.5 goli 1.65
E
efortuna
Kurs nie za duży, ale do jakiegoś dubelka można brać. Popieram typ Kolegi wyzej. Sassuolo to mega kozaki na Mapei Stadium, duzo strzałow, akcji, od pierwszego gwizdka siadają na rywalu. W okienku nikogo nie sprzedali, szkoda, że Bogi nadal nie będzie, bo jednak troche wnosił w akcjach ofensywnych. W ostatnim spotkaniu mega pokazał się Djuricic, pare razy załozył siatke Sali. Gram over w całym spotkaniu, bo dzisiejsi gospodarze często zapominają o defensywie, do tego bez Romagny czy Marlona. Nie wiem czy Crotone coś strzeli, pewnie okazje będa mieli, ale Sassuolo spokojnie ten over samo jest w stanie pokryć. Myśle, że Caputoo czy Berardi załatwią nam sprawe.
Benevento- Bologna
Powyżej 2.5 goli 1.70
E
efortuna
Trzeba zagrać, Bologna od ponad roku w
serie a nie potrafi zachować czystego konta.Błedy w defensywie popelniaja co mecz, nawet tak słaba, wyprzedana Parma potrafiła im ostatnio strzelić. Czarownice jako beniaminek mocno się wzmocnił, mają przede wszystkim w ofensywie dosyć znane nazwiska z włoskich boisk jak Sau, Caprari, Lapadula czy Falque. Ja tu widze overowe spotkanie, zresztą Mihajlovic inaczej nie potrafi, taki Barrow, Sansone, Orsolini czy Palacio dla mnie to gwarancja goli. Dokładając do tego, że Benevento od początku sezonu kręci fajne overy i raczej nie ma szachów w ich meczach- biore spokojnie te min 3 bramki.
No i radze odpuscić granie w strone Napoli- mają zagrać bez Insigne i Zielinskiego, a więc dwoch najbardziej wyrozniających się graczy. Sam chcialem grac w strone druzyny Gattuso bo Osimhen mega duzo wniosl w akcjach ofensywnych, ale jednak odpuszczam.