>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

3 kolejka serie A (12-13 września)

Status
Zamknięty.
M 0

martines0071994

Użytkownik
Atalanta - Sampdoria - 1 ostatecznie zmieniłem na 1x kupon postawiony więc już zmian nie będzie zobaczymy Atalanta to trudny przeciwnik na własnym stadionie sprawiając kłopoty nawet takiemu klubowi jak Genoa która wedługł mnie dzięki transferom włączy się o walke do TOP 5 klubów Serie A.

Co do Juve jeden meczyk Lazio w dodatku chwiele czasu już od Ieru mineło ale Juve to inna bajka zresztą dużo pauzujących w Lazio a Juventus ma szeroką kadre więc tu nawet wrazie ewnetualnych wykulczeń nie powinno być większych problemów.

juve1910 0

juve1910

Użytkownik
Atalanta - Sampdoria - 1

Atalanta na własnym obiekcie piłakrskim w Bergamo będzie podejmować klub Sampdorii.Wiele pochlebnych opinii które słyszałem o nich w poprzednich kolejnkach Atalanta - Genoa itp skaniają do obstawienia tego meczu.
Klub z Bergamo w pierwszych 2 kolejkach na drodze spotkał takie kluby jak Lazio czy wyżej wspomniena Genoa w tych dwóch meczach padły wyniki takie jak 1:0 i 0:1 mimo dwóch porażek Atalanta musi się odrodzić i wygrać kolejne spotkanie tym razem grając na własnym obiekcie.

Co o tym sądzicie?
Myśle że Atalanta odrodzi się ale wątpie aby nastapiło to w tym spotkaniu co prawda Atalanta straciła tylko 2 bramki , ale Cassano i spółka pewnie pokuszą się o zwycięstwo nad drużyną z Bergamo

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Lazio - Juventus
Chyba najciekawsze spotkanie 3 kolejki nie tylko dla tego że spotykają sie 2 znane marki a le takze dlatego że obie ekipy mają komplet punktów po 2 kolejkach. Na uznanie zasługuje to tym większe, ze od obecnego sezonu zarówno Lazio jak i Juventus mają przecież nowych opiekunów w osobach Ballardiniego oraz Ferrary. Półtoratygodniowa przerwa w rozgrywkach ligowych wydawać by sie mogło że pozwoli w spokoju przygotowywać sie do tego spotkania jednak w Juve aż 15 zawodników grało w swoich reprezentacjach. Przekłądac sie to będzie dzisiaj na skład, powinniśmy zobaczyć Trezegeute w duecie a Amaurim na którego szczególnie licze, oraz szanse na pierwszy występ powinni dostać Urugwajczyk Ceseres oraz niedawno sprowadzony Grosso. Z ważniejszych absencji to na pewno brak Del Pero i Sissoko którzy ciagle są gotowi do gry, tak więc kibicom zostaje liczyć na kolejny błysk Diego czy twardą gre Melo. Kadrowo gorzej wygląda Lazio, kłopoty zdrowotne jakie dopadły parę podstawowych graczy ofensywnych, czyli Zarate oraz Rocchiego i ich wystep jest niepewny. Poza tym poza kadrą są Ledesma czy Pandev, a na liscie kontuzjowanych Brocchi, Scaloni, Firmani, Makinwa. Dzisiaj Rzymianie będa więc straszyć 35-letnim Cruzem, Foggią oraz Matuzalemem.
Warto również wspomnieć że tara Dama w najbliższy wtorek zagra w ramach Champions League z Girondins Bordeaux, a zawodnicy Davide Ballardiniego w czwartek w Lidze Europejskiej UEFA zmierzą się z Red Bull Salzburgiem. Lazio wygodnym rywalem nie jest, mecze w Rzymie różnie sie toczyły, ale Juve pokazało w dwóch pierwszych spotkaniach że sa mocni. Spora rywalizacja w składzie, głód wygrywania oraz dobra dyspozycja powinny przełożyć sie dzisiaj na wynik korzystny dla gości.
Przewidywane składy
Juventus (4-3-1-2): Buffon - Ceseres, Cannavaro, Chiellini, De Ceglie - Camoranesi, Melo, Marchisio - Diego - Amauri, Trezeguet
Ławka: Manninger, Legrottaglie, Grosso, Tiago, Poulsen, Giovinco, Iaquinta

Lazio (4-3-1-2): Muslera - Lichsteiner, Diakite, Siviglia, Kolarow - Dabo, Baronio, Mauri - Matuzalem - Cruz, Foggia
Ławka: Bizzarri, Radu, Stendardo, Del Nero, Meghni, Eliseu, Inzaghi
Sędzia: Andrea Gervasoni (34l)
Moje typy
Lazio - Juventus 2 @2,00
Strzelec gola: Amauri @2,60

M 0

martines0071994

Użytkownik
Myśle że Atalanta odrodzi się ale wątpie aby nastapiło to w tym spotkaniu co prawda Atalanta straciła tylko 2 bramki , ale Cassano i spółka pewnie pokuszą się o zwycięstwo nad drużyną z Bergamo
Ja jednak sadze że najgorszym scenariuszem jakiego można się spodziwać jest remis wedługł mnie przegrana z Lazio na wyjeździe czy z Genoą u siebie po 1:0 nie świadczy o tym że klub jest słaby lub ma się odradzać nie zauważyłem by ponieśli śmierć w tym sezonie Lazio i Genoa to jedne z lepszych klubów obecnej Serie A Genoa myśleze znajdzie się w TOP 5 lazio min. TOP 10 uważam że Lazio czy Genoa to są lepsze kluby od Sampdrii.
Jednak wszystko roztrzygnie się w Bergamo.

simons 646

simons

Forum VIP
TOP 10 uważam że Lazio czy Genoa to są lepsze kluby od Sampdrii.
Jednak wszystko roztrzygnie się w Bergamo.
Oj odwazne stwierdzenie. Castellazzi na bramce (o ile nie myle nazwiska) + Cassano &amp; Pazzini company poki co podnosza o poziom cala druzyne, z tego co widzialem to poki co sa w wyzszej formie niz Genoa czy Lazio ... ale to moje zdanie.
Atalanta slabo nei gralo, przegrywali glownie przez ogromna nieskutecznosc Acquafresc&#39;i ... wroci do formy bedzie ok ... tylko kto wie kiedy to bedzie

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Co myślicie o typie over 2,5 w meczu Siena - AS Roma ?
Ciężko w tym meczu wytypować faworyta więc myślę że takie rozwiązanie może być trafne. Obie drużyny grają ofensywny styl gry. Poprzednie 2 kolejki te drużyny zaliczyły overowo. Roma na pewno zmotywowana po dwóch porażkach. Siena przed własną publicznością - over murowany jak dla mnie ;)
Przypuszczalny skład Sieny:
Curci - Rossettini, Brandao, Terzi, Del Grosso - Vergassola, Codrea, Fini - Jarolim - Calaiò/Ghezzal - Maccarone.
Kontuzjowani: Rossettini
Przypuszczalny skład Romy:
J.Sergio – Motta, Mexes, Burdisso, Riise - Taddei, De Rossi, Pizarro, Menez/Perrotta - Totti, Vucinic
Kontuzjowani: Cicinho, Doni, Okaka, Esposito

M 0

martines0071994

Użytkownik
Oj odwazne stwierdzenie. Castellazzi na bramce (o ile nie myle nazwiska) + Cassano &amp; Pazzini company poki co podnosza o poziom cala druzyne, z tego co widzialem to poki co sa w wyzszej formie niz Genoa czy Lazio ... ale to moje zdanie.

Atalanta slabo nei gralo, przegrywali glownie przez ogromna nieskutecznosc Acquafresc&#39;i ... wroci do formy bedzie ok ... tylko kto wie kiedy to bedzie

Ja sądze że Udinese czy Catania to nie Lazio czy Genoa może stąd wynika dobra forma Sampdorii ale to się okaże po dzisiejszym meczyku zobaczymy.

Lazio - Juventus 2 wynik (0:2)✅

simons 646

simons

Forum VIP
Co myślicie o typie over 2,5 w meczu Siena - AS Roma ?
Ciężko w tym meczu wytypować faworyta więc myślę że takie rozwiązanie może być trafne. Obie drużyny grają ofensywny styl gry. Poprzednie 2 kolejki te drużyny zaliczyły overowo. Roma na pewno zmotywowana po dwóch porażkach. Siena przed własną publicznością - over murowany jak dla mnie ;)
Ja bym tutaj uwazal z overem, nie wiem czy i jezeli tak, to co Ranieri w druzynie zadzialala, ale skladowo poukladali obrone w Romie. Riise nie gra jako srodkowy, doszedl Burdisso i wrocil Mexes ... calkiem dobrze to wyglada.
Slabej ofensywy nie ma w zespole z Rzymu, ale Siena tez potrafi powalczyc o swoje ja bym byl w zasadzie bardziej za underem i win Romy.
Nie mam czasu neistety pisac analiz ... wrocilem wczoraj o 4 a zaraz wyjezdzam to dodam pare, moim zdaniem, ciekawych typow.
Udinese - Catania 1 @ 1.65
udinese w ostatnim meczu gralo ladnie, Catania na wyjazdach zawsze slabo
Siena - Roma 2 @ 2.00
under 2.5 @ ???
Roma 0 punktow, ustawili obrone, powinni dac rade wyciaganac jakis punkt.
Inter - Parma over 2.5 @ ???
2 dobrze ustawione ekipy ofensywne, Parma moze 1 walnac, a Inter watpei zeby przegralo.
Bologna - Chievo 2 @ 3.20
x2 @ ???
Chievo ladnie 2 mecze i 0 punktow ... powinni w koncu cos wygrac patzrac na ich gre. Kurs przesadzony IMO. Bologna lubi remisowac i wraca Di Vaio to jest &quot;ryzyko&quot; X ...

makaveli23 902,6K

makaveli23

Użytkownik
Dlatego lepiej postawic over, obie druzyny o zwyciestwo i maja super asow w ataku Doni - Aguefesca vs Cassano - Pazzini.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Palermo - Bari
1 - 1,65

O godzinie 15:00 na Stadio Renzo Barbera rozpocznie się spotkanie pomiędzy Palermo, a beniaminkiem Bari. Faworytem są z pewnością gospodarze i myślę, że o żadnej niespodziance nie ma mowy. Zawodnicy z Sycylii tak zwani &quot;Rosanero&quot; na własnym stadionie są niezwykle groźni, zdobywają tu mnóstwo punktów i nie tylko z drużynami niższej półki, Bari nie powinno sprawić im większych problemów. Palermo po dwóch kolejkach ma na swoim koncie trzy punkty, udało się wygrać z Napoli 2:1, niestety tydzień później przytrafiła się porażka z Fiorentiną. Bari jest jak na razie nie doznało smaku porażki, ich dorobek to dwa punkty wywalczone na San Siro w starciu z Interem oraz przed własną publicznością w meczu ze słabą Bologną. Gospodarze przed dzisiejszym spotkaniem mają zdecydowanie mniej zmartwień jeżeli chodzi o sytuację kadrową, zabraknie Hernandeza, Liveraniego i Migliaccio, z kolei goście na Sycylię przybędą bez Dondy, Paro, Kamaty, Almirona, Barreto, Donatiego, Alvareza oraz Bonucciego. Starcia obu klubów z ostatnich lat również na korzyść Palermo chociaż tych statystyk nie można za bardzo brać do siebie ponieważ kilka lat od tych spotkań już minęło. Nie wydaje mi się aby podopieczni Giampiero Ventury byli w stanie wywalczyć jakiś punkt na Stadio Renzo Barbera. Stawiam bez dwóch zdań na zwycięstwo Palermo.

Inter Mediolan - Parma
1 - 1,30

Po kapitalnym występie w derbach Mediolanu, Inter będzie chciał udowodnić, że wpadka z Bari na San Siro była tylko i wyłącznie przypadkiem. Dominacja &quot;Nerazzurri&quot; w Seria A moim zdaniem dobiegła już końca, ale zdobywanie trzech punktów w takich spotkaniach jak dzisiejszy jest po prostu obowiązkiem Interu. Parma ma za sobą dwa całkiem udane występy w najwyższej lidze rozgrywek we Włoszech, udało im się zremisować na wyjeździe z Udinese 2:2 oraz wygrać 2:1 z Catanią. Tak Inter jak i Parma zagrają w swoich teoretycznie najmocniejszych jedenastkach (Inter jedynie bez Cambiasso i Sneijdera), nie wydaje mi się żeby Mourinho oszczędzał zawodników przed środowym meczem z Barceloną w Lidze Mistrzów. O zwycięstwie którejś z drużyn zadecydują czysto piłkarskie umiejętności, pod tym względem niewątpliwie góruje Inter. W Serie A Parma po raz ostatni urwała Mediolańczykom punkty w roku 2004, od tego czasu gospodarze za każdym razem okazują się drużyną lepszą, dzisiaj nie powinno być inaczej. Stawiam na zwycięstwo Interu Mediolan.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Dzisiaj niczego odkrywczego raczej nie napisze :p
Fiornetina - Cagliari 1 @1,55
strzelec bramki: Gilardino @2,20
Viola to zespoł aspirujący do czołowych pozycji w tabelii, zaczęli dosyć niemrawo od remisów które zawdzięczają świetnej dyspozycji Jovetića. Z czasem powinno być coraz lepiej i starannie powinni gromadzić punkty szczególnie na wałsnym boisku. Rywal jakiś wymagający nie jest Cagilari najpierw zremisowało z beniaminkiem z Livorno, później słaba gra i wysoka porażka 1:3 na własnym stadionie ze Sieną, także po świetnej formnie z poprzedniego sezonu nie ma już śladu. Dodatkowo liczę że Gilardino coś ustrzeli, gwiazda zespołu do tej pory nie błyszczy, Mutu nie zagra więc myślę że szanse są spore ????
Udinese - Catania 1 @1,65
Tutaj także nie spodziewam sie niespodzianki. Udinese mimo iż w 2 pierwszych meczach rozczarowało ma zgrany skład, ofensywnie ustawiony 4-3-3 i dobrze dysponowany jest Di Natale potrafiący zdobyć bramkę z niczego. Klub aspirujący na wysokie miejsca takie mecze po prostu powinien wygrywać. O ile Udine zaczęło słabo gdyż mają 1pkt po dwóch kolejkach to Catania zaczęła jeszcze słabiej przegrywając oba spotkania, prezentując sie słabo. Poza Mascarą jasnych punktów nie widać i ciężko będzie im cokolwiek ugrać dziś na Stadio Fruli.
Atalanta - Sampdoria obie strzelą @1,66
Piłkarze z Bergamo znajdują się na przedostatniej pozycji z zerowym dorobkiem punktowym i bramkowym. Atalanta to jednak ligowy średniak potrafiący wykorzystać atut własnego boiska, w tamtym sezonie poległ tutaj Inter :p Grają całkiem przyzwoitym składem z Donim i Acquafresca z przodu więc myślę że czas przynajmniej na pierwszego gola w rozgrywkach. Sampdiria lider tabeli z kompletem punktów. Dobrze wygląda Cassano, dodatkowo miał sporo czasu na odpoczynek gdyż nie dostał powołania na reprezentacje. Drużyna gra ofensywnie, trener Del Neri wcześniej trenował Atalante wiec zna bardzo dobrze dzisiejszych rywali. Sytuacja kadrowa obydwu ekip jest bardzo dobra, powinniśmy więc zobaczyć na boisku najmocniejsze jedenastki.

simons 646

simons

Forum VIP
Livorno - Milan 1x @ 1.90✅
Lazio - Juventus 2 @ 2.00✅
under 2.5 @ 1.75✅
DW 0:1 @ 6.00⛔
DW 0:2 @ 7.50
✅
Udinese - Catania 1 @ 1.65✅
Siena - Roma 2 @ 2.00✅
under 2.5 @ ???⛔
Inter - Parma over 2.5 @ ???⛔
Bologna - Chievo 2 @ 3.20✅
x2 @ ???✅
taka skutecznosc i takie kursy ... nie ma to jak dobre podliczenie ???? najwazniejsze Chievo win i Udinese win, to byly moje pewniaczki na dzis wiec ladnie $$$

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Lazio - Juventus 2 @2,00 ✅
Strzelec gola: Amauri @2,60 ⛔
Fiornetina - Cagliari 1 @1,55 ✅
strzelec bramki: Gilardino @2,20 ✅
Udinese - Catania 1 @1,65 ✅
Atalanta - Sampdoria obie strzelą @1,66 ⛔
Juventus niezasłużenie wygrał, miał ogromne przestoje w grze kiedy to Lazio spokojnie grało swoje, troche jak na ironie jeden ze słabszych na boisku Caceres zdobył gola. Ogólnie to najlepszy na boisku Buffon a to chyba mówi wszystko ;] Viola bez rewelacji wymęczyła wygraną, Udinese było zdecydowanie lepsze bo miało Di Natale w składzie, poza tym trochę mecz im na początku sie nie ułożył ale potem grali swoje. Atalanta dalej bez gola, troche szkoda bo sytuacji mieli sporo, zabrakło szczęścia :p Bez straty punktów Juve, Genua i Sampdoria

Komplet wyników:

AS Livorno Calcio - AC Milan 0 : 0
SS Lazio - Juventus FC 0 : 2
Atalanta Bergamo - UC Sampdoria 0 : 1
FC Bologna - AC Chievo Werona 0 : 2
ACF Fiorentina - Cagliari Calcio 1 : 0
Internazionale FC - Parma FC 2 : 0
US Citta di Palermo - AS Bari 1 : 1
AC Siena - AS Roma 1 : 2
Udinese Calcio - Calcio Catania 4 : 2
Genoa CFC - Napoli SSC 4 : 1

Status