Dorzuce swoje 3 grosze do spotkania Valencia - Osasuna.
Wiadomo kontuzje Silvy i Villi dobrze nie wróżą, są to kluczowi zawodnicy. Nietoperzy posiadają dobrych zmienników. Emery który sezon temu zdobywał większość punktów u siebie w Almerii potrafił zrobić z domu twierdzę. I dlatego odradzam over w tym spotkaniu, widać ogarnął już obronę, wszystko zależy od tego kto pierwszy zdobędzie bramkę, licze tutaj na wynik 1:0, 2:0. Powracając do spotkania, zawodnicy tacy jak Morientes, Joaquin czy Mata potrafią przechylić szale zwycięstwa na swoją stronę. W czwartek wygrali swoje spotkanie z Maritmo 1:0 na wyjeździe, Emery dał szanse odpocząć bardziej kluczowym zawodnikom i wpuścił ich na druga połowę, wg mnie Maritmo to całkiem dobra drużyna i wynik cieszy. Na korzyść gospodarzy przemawia też "szpital" zawodników Osasuny:
13.9 Timo Hildebrand G 0 0-0
13.9 David Silva M 1 0-0
13.9 Ruben Baraja M 1 0-0
30.8 Carlos Marchena D 0 0-0
+ Villa
13.9 Ludovic Delporte M 0 0-0
13.9 Walter Pandiani F 0 0-0
13.9 Jokin Esparza D 0 0-0
13.9 Krisztian Vadocz M 0 0-0
13.9 Dady F 0 0-0
30.8 Xavier Margairaz M 0 0-0
30.8 Tiago Gomes D 0 0-0
Niestety nie wiem czy to są ważni zawodnicy ale jednak ich absencje mnie cieszą. Uważam że kurs 1.7-1.8 jest wart gry. Szanse zwycięstwa gospodarzy oceniam na 7,5/10.
tak jak pisalem over w tym meczu to byla beznadziejna opcja, dobrze ze jej nie gralem ;]