>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3 Kolejka Primera Division - [15-16.09.2007]

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Na pierwszy ogień... a dokładniej to w sobotni wieczór swoje spotkania rozegrają faworyci do mistrzostwa, a mianowicie Real Madryt i Valencia podejmą oni beniaminkow odpowiednio Almerię i Valladolid i raczej nie ma co ukrywać, że każdy inny wynik oprócz zwyciestwa faworytow byłby sporą niespodzianką. Tak więc w tych meczach typuję zwycięstwa gospodarzy.

Moją uwagę zwraca również spotkanie z udziałem trzeciego z beniaminków - Realu Murcia, ktory podejmuje moje ulubione Atletico Madryt ;) Atletico, które sezon rozpoczęło niezłym spotkaniem, ale mimo wszystko przegranym 1:2 z Realem Madryt. Pozniej przez własną nieskutecznosć tylko zremisowało 1:1 z Mallorcą, ale uwazam, ze tym razem piłkarze tej druzyny w pełni wykorzystają swoje atuty i pewnie ograją beniaminka z Murcii. Kurs na zwycięstwo Atletico oscyluje w granicach 2,20 a to mnie bardzo zadowala ;) Stawiam na zwycięstwo Atletico

stomil_fan1945 0

stomil_fan1945

Użytkownik
Murcia - Atletico Sevilla - Murcia
Choc jestem kibicem Realu madryt rowniez stawiam na Atletico kolejna strata punktow w ich wykonaniu bedzie totalna porazka. Atletico posiada w swoich szeregach pilkarzy swiatowego formatu i nie sadze zeby Murcia zabrala choc punkt. 14 pozycja jaka jest zajmowana przez ,,Rojiblancos&#39;&#39; to napewno nie jest to czego oczekuja kibice . Uwazam ze spotkanie z beniaminkiem pozwoli druzynie ze stolicy uzyskac pierwsze zwyciestwo w lidze choc w druzynie gospodarzy wystapi niegdys niezly napastnik Atletico José María Movilla Cubero to i tak stawiam na 2
Kolejnym wedlug mnie faworytem bedzie SEVILLA w spotkaniu Sevilla - Recrativo. Podobieczni Juande Ramosa rozgromili ostatnio w eliminacjach Champions Lige AEK Ateny na wyjezdzie az 1:4. Sevilla . NIedzielne derby Andaluzji odbeda sie na korzysc gospodarzy ;-) ;-) ????

beau 1

beau

Forum VIP
Nie byłbym taki przekonany bo Sevilla gra w środe ważny mecz w LM z Arsenalem.Zapowiada się niesamowite widowisko bo oba zespoły prezentują podobny styl gry.Mimo to uważam , że Sevilla powinna wygrać.

180michal 17

180michal

Użytkownik
mecz: Real Madrid - UD Almeria
typ: over 2.5
kurs: 1,55
buk: bet-at-home

Dzisiaj w lidze hispańskiej dojdzie do meczu pomiedzy zeszłorocznym mistrzem hiszpnii ,a beniaminkiem 1 ligi hiszpanskiej. Faworytem tego meczu sa oczywiscie piłkarze Realu Madryt ktorzy sa liderami w tegorocznych rozgrywkach ,natomiast Almeria zajmuje 7 miejsce. Real ma jak narazie komplet zwyciestw (2 zwyciestwa) i bilans bramkowy 7-1 ,Almeria ma 3 pkt i bilans bramkowy 4-2. Obie druzyny zanotowały we wszystkich swoich meczach w tym sezonie over i moim zdaniem dzisiaj rownież powienien pasc wynik powyzej 2,5 bramki.

Przypuszczalne składy drużyn:

Real: Casillas - Sergio Ramos, Cannavaro, Metzelder, Drenthe, Diarra, Sneijder, Guti, Robinho, Van Niestelrooy, Raul

Almeria: Cobeno - Carlos Garcia, Acasiete, Bruno, Mane, Juanito, Soriano, Juanma Ortiz, Negredo, Crusat, Corona

wynik 3-1 ✅

tbm 642

tbm

Forum VIP
Spotkanie: Valencia - Valladolid
Typ: Valencia ✅
Kurs: 1,50
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Póki co piłkarze Valencii nie zachwycają swoich fanów... porażka 0-3 z Villareal była fatalnym meczem w wykonaniu piłkarzy Valencii, i choć w poprzednim spotkaniu Che wygrali 2:1 z Almerią to ich gra była tylko niewielę lepsza. Wszystko to ma jednak się zmienić już dziś. Co prawda poważnie osłabiona, ale mająca bardzo szeroką i wyrównaną kadrę Valencia ma pewnie pokonać beniaminka Valladolid. Wydaje mi się, że można zaufać piłkarzom tej drużyny i postawić dziś na ich zwycięstwo. Bukmacherzy mając na uwadze słabą postawę w poprzednich meczach wystawili bardzo atrakcyjny moim zdaniem kurs na ten mecz jakim jest 1,50. Ja z tego kursu nieomieszkam skorzystać i gram na pewną wygraną Valencii, którą do zwycięstwa poprowadzą David Villa i Fernando Morientes ;)

Na dziś polecam również Real Madryt - Almeria over 2,5 - kurs 1,60 w Unibet ✅

duda 380

duda

Użytkownik
16.09 [19:00] FC Sevilla - Huelva 1,45 3,75 7,00

W trzeciej kolejce hiszpańskiej Primera Division Sevilla podejmować będzie Huelvę. Gospodarze zagrali w tym sezonie jeden mecz ligowy i mają 3 pkt. Wiedzą już że aby utrzymać równy dystans do czołówki muszą wygrać. A jak wiemy dzisiaj gra Real, który ma okazję na 3 zwycięstwo z rzędu. Piłkarze Sevilli wygrali pierwszy mecz Getafe 4-1. Natomiast zespół Recreativo póki co niczym szczególnym się nie wykazał, a dwa punkty zdobyte w dotychczasowych spotkaniach także nie są imponującym osiągnięciem. Dwa remisy z Betisem i Getafe które jak już wspominałem Sevilla rozgromiła 4-1. Wydaje mi się że drużyna Sevilli spokojnie poradzi sobie z bardzo przeciętną drużyną Huelvy ????

tbm 642

tbm

Forum VIP
Jak widać dwa posty wyżej wczorajszy dzień z Primera Division udany ;) Co prawda potrzebne było wiele szczęścia aby Valencia ograła Valladolid, ale... liczy się wynik końcowy ;)

Jeśli chodzi o dzień dzisiejszy to zainteresowało mnie przede wszystkim jedno spotkanie, a mianowicie Real Murcia - Atletico Madryt ;)

Real Murcia - Atletico Madryt
Przed sezonem wiele spektakularnych zakupów, m.in Forlan, Luis Garcia, Simao Sabrosa, Jose Antonio Reyes... ale póki co zawodzą swoich fanów. Mowa tutaj oczywiście o piłkarzach drużyny Atletico Madryt, którzy w pierwszych dwóch ligowych spotkaniach zdołali zdobyć ledwie punkt remisując na własnym stadionie z Mallorcą 1:1. W tamtym spotkaniu zawiodła skuteczność, a w pierwszym przegranym 1:2 z Realem Madryt niby wszystko było ok, ale Real na początku sezonu jest Wielki i naprawdę o punkty na Santiago Bernabeu było bardzo ciężko choć w sumie były do zdobycia ;) W każdym bądź razie dziś piłkarze Rojiblancos staną przed szansą na zdobycie pierwszego w tym sezonie kompletu punktów. Ich rywalem jest beniaminek Real Murcia, który sezon rozpoczął nadspodziewanie dobrze m.in pokonując 2:1 Real Saragossa. Wydaje mi się jednak, że Atletico postawi dziś poprzeczkę znacznie wyżej i maximum możliwości na co będzie stać gospodarzy będzie remis. Jednak ja zdecyduję się postawić czystą &quot;dwójkę&quot; na gości. Atletico jest drużyną bardzo dobrze grającą na wyjazdach. Zdecydowanie lepiej idzie im gra z kontrataku niż atak pozycyjny jaki trzeba stosować w domowych meczach. Innymi słowy liczę dziś na dobrą postawę piłkarzy Atletico, którzy mam nadzieję tym razem nie zawiodą. Dodatkowo kurs 2,10 zachęca do stawiania na &quot;dwójkę&quot; ;)
Mój typ: Atletico Madryt - 2,10 w Unibet ⛔

tbm 642

tbm

Forum VIP
Jak sobota była bardzo udana tak niedziela kompletnie nieudana :p Po raz kolejny zawiodłem się na moim Atletico, które niestety... ale znów zawiodło. Piłarze Rojiblancos już nie pierwszy raz mieli rozregulowane celowniki co zresztą w końcówce spotkania się na nich zemściło. Mam jednak nadzieję, że w kolejnych spotkaniach będzie lepiej choć trzeba przyznać, że następne spotkanie z Racingiem Santander do łatwych nie będzie należało.

Obok Atletico rozczarowała również Barcelona, której bezbramkowy remis z Osasuną chluby nie przynosi. Natomiast w bardzo dobrej dyspozycji znajduja się piłkarze Realu Madryt oraz Sevilli, którzy pewnie wygrali swoje mecze.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom