Dodatkowo podzielam opinie, że Gijon jest niedoceniany. To są chłopcy, którym może brakuje piłkarskiej jakości, ale waleczności i determinacji z pewnością nie. Grają drugi mecz u siebie i drugi z wielkim rywalem. W pierwszej kolejce poskromili Real Madryt, teraz czas na Valencię. Valencię, która osłabiła się przede wszystkim w obronie. Rozumiem, że pieniądze z City skusiły do tego, że oddać Otamendiego, ale ten manewr został wykonany stanowczo za późno. Środek obrony z Vezo i Mustafim wrażenia na nikim nie robi, dodatkowo ze składu wypadł Barragan i troszeczkę nam się to posypało. Nie sądzę jednak, że będziemy mieli tutaj otwarte spotkanie. Gijon nie jest drużyną nastawioną na strzelanie goli, chociaż piłkarze tej ekipy potrafią groźnie skontrować, czego byłem świadkiem oglądając ich mecz z Realem. Wydaje mi się, że zbyt wielu goli tutaj nie zobaczymy. Valencia taka troszeczkę bezpłciowa, awans do ligi mistrzów, a potem remis u siebie z przeciętnym Deportivo. Póki co muszą się odnaleźć w nowej sytuacji i Espirito Santo będzie musiał zacząć się zastanawiać nad rotacją w składzie, bo Liga Mistrzów za pasem, a przecież nie można grać cały czas w jednym zestawieniu.
Poniżej 2,5 gola w meczu @ 1,65 bet365 0-1 Izzi
Reszta zapewne jutro, o ile będzie czym grać. Mam nadzieję, że nie wtopię dzisiaj za dużo. ????????
Poniżej 2,5 gola w meczu @ 1,65 bet365 0-1 Izzi
Reszta zapewne jutro, o ile będzie czym grać. Mam nadzieję, że nie wtopię dzisiaj za dużo. ????????