>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3. kolejka Primera Division [11/09/15-14/09/15]

Status
Zamknięty.
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Dodatkowo podzielam opinie, że Gijon jest niedoceniany. To są chłopcy, którym może brakuje piłkarskiej jakości, ale waleczności i determinacji z pewnością nie. Grają drugi mecz u siebie i drugi z wielkim rywalem. W pierwszej kolejce poskromili Real Madryt, teraz czas na Valencię. Valencię, która osłabiła się przede wszystkim w obronie. Rozumiem, że pieniądze z City skusiły do tego, że oddać Otamendiego, ale ten manewr został wykonany stanowczo za późno. Środek obrony z Vezo i Mustafim wrażenia na nikim nie robi, dodatkowo ze składu wypadł Barragan i troszeczkę nam się to posypało. Nie sądzę jednak, że będziemy mieli tutaj otwarte spotkanie. Gijon nie jest drużyną nastawioną na strzelanie goli, chociaż piłkarze tej ekipy potrafią groźnie skontrować, czego byłem świadkiem oglądając ich mecz z Realem. Wydaje mi się, że zbyt wielu goli tutaj nie zobaczymy. Valencia taka troszeczkę bezpłciowa, awans do ligi mistrzów, a potem remis u siebie z przeciętnym Deportivo. Póki co muszą się odnaleźć w nowej sytuacji i Espirito Santo będzie musiał zacząć się zastanawiać nad rotacją w składzie, bo Liga Mistrzów za pasem, a przecież nie można grać cały czas w jednym zestawieniu.
Poniżej 2,5 gola w meczu @ 1,65 bet365 ✅✅ 0-1 Izzi
Reszta zapewne jutro, o ile będzie czym grać. Mam nadzieję, że nie wtopię dzisiaj za dużo. ????????

brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Espanyol vs. Real Madryt
Typ: Real Madryt - 1.36/sportingbet (0-6) izzzi ???? proste pieniądze, Real dużo lepszy.

Typ: Ronaldo strzeli - 1.61/unibet ✅ 7 minuta i przełamanie CR7
Zacznę może od tego drugiego typu. Ktoś wie ile bramek ma Ronaldo po 2 kolejkach tego sezonu? I nie szukajcie tego w tabeli strzelców, bo go tam nie ma. Dziwne, w szczególności, że Real zdobył już 5 goli w tym sezonie. Lider &quot;Królewskich&quot; jak na razie nic nie strzelił i szczerze nie wyobrażam sobie żeby taka rzecz miała mieć miejsce w kolejnym spotkaniu. Dziś Real jedzie do Barcelony na mecz z tym słabszym zespołem z tego miasta. Ronaldo w maju tego roku ustrzelił tutaj Hat-Tricka. Moim zdaniem jest to genialna szansa na przełamanie CR7. Warto do tego wspomnieć, że zabraknie dziś Jamesa co za tym idzie siła ofensywna Realu słabnie. Benzema gdy będzie miał okazję to odda piłkę Ronaldo a ten coś ustrzeli. Nie można też zapomnieć, że dość często dla Realu dyktowane są rzuty karne a takiego w tym sezonie jeszcze nie mieli. Co prawda to takie gdybania jednak kurs 1.61 na gol Ronaldo z rywalem ze słabszej półki. Szczerze to nie pamiętam takiego kursu. Jak dla mnie Value i pobieram je dzisiaj. Zwycięstwa Realu chyba tłumaczyć nie muszę. Dziś może potknąć się Barcelona, więc Real musi wyjść zmotywowany na 100% aby nie stracić punktów. Królewskim zazwyczaj dobrze się gra na tym stadionie. Od 2009 roku grali tutaj 8 razy i wygrali 7 z tych spotkań a jedno zremisowali. Na moje pewna 2 choć jak wiadomo po przerwie reprezentacyjnej gra się gorzej. Mimo wszystko na moje wygrana Realu po takim kursie jest do grania.

Otrzymane punkty reputacji: +10
kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Spotkanie: Atletico Madryt - FC Barcelona
Typ: Powyżej (6,5) żółtych kartek
Kurs: 1.80
Bukmacher: Rivalo ⛔
Dzisiaj idę w stronę najbardziej prestiżowego spotkania dzisiejszego dnia czyli starcia Atletico Madryt z FC Barceloną. Oczywiście nie mam zamiaru typować tutaj wygranego tego meczu, bo zagrają ze sobą dwie naprawdę świetne drużyny ale za to pójdę w stronę żółtych kartek, które powinny dzisiaj pojawiać się masowo. Primera Division ma to do siebie, że pada tam naprawdę sporo kartoników i w każdym meczu można liczyć na spore liczby kartkowe. W meczu taki jak ten czyli starciu dwóch drużyn bijących się o mistrza Hiszpanii możemy być pewni, że tych kartek będzie mnóstwo (co potwierdza każde spotkanie tych dwóch drużyn). Atletico ma styl polegający na nieustannej walce z rywalem, są bardzo mocni fizycznie, dużo faulują i ogólnie nie pozostawiają zbyt wiele przestrzeni dla rywali. W połączeniu z finezją i super techniką graczy Barcelony musi powodować to ostre wejścia i próby odebrania piłek tym świetnym zawodnikom. Atletico swoje z kontry też potrafi także bardzo możliwe, że kilka razy gracze Barcy będą musieli zatrzymać swoich rywali taktycznym faulem. Linia na pierwszy rzut oka może wydawać się dość wysoka w porównaniu do innych meczów ale to jest specyficzny mecz w którym pada zawsze naprawdę dużo kartek. Sędzia jak najbardziej overowy - potrafi dać nawet 11 kartek w jednym meczu więc myślę, że dzisiaj 7 powinien wyciągnąć spokojnie.

Otrzymane punkty reputacji: +29
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
16:00 Espanyol - Real Madryt
Typ: powyżej 2.5 gola
Kurs: 1.65 ✅
Buk: Betsson
Wynik

Wszyscy dobrze wiemy, że ekipa gości jest overową drużyną co potwierdzali to już kilkakrotnie w zeszłym sezonie. Ostatnie trzy spotkania kończyły się odpowiednio: 4:1,3:0,3:1 - wszystko na korzyść gości. Benitez nie będzie mógł dzisiaj skorzystać z Danilo i Jamesa Rodrigueza ale zapewne zastąpią ich Carvajal oraz Isco. O sile ataku Realu niema co pisać, bo wszyscy wiemy, że BBC gdy jest w formie strzela dużo goli i dzisiaj własnie się ich spodziewam.
20:30 Atletico - Barcelona
Typ: powyżej 6.5 żółtej kartki
Kurs: 1.80 ⛔
Wynik

Popieram Typ kolegi powyżej. Wszystko chyba zostało napisane odnośnie tego meczu.
Dodam tylko, że ostatnie spotkania kończyło się odpowiednio żółtymi kartkami:8, 10, 6, 9. Jak widać ten jest overowy i w ostatnich spotkaniach często się sprawdzał. Sędzia tego spotkania będzie pan Antonio Mateu Lahoz, który lubi wyciągać kartoniki.
Na dodatek zagram za drobne:
Busquets zółta kartka - TAK ⛔
Tiago żółta kartka - TAK ⛔
Mascherano żółta kartka - TAK ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +33
efbeer 185

efbeer

Użytkownik
Messi gol @ 2,43 Ónibet / zwrot
Krzysiu właśnie przed chwilą dołożył trzecią bramkę w meczu z Espanyolem, kto wie ile jeszcze strzeli. Jak wiadomo rywalizacja między tymi piłkarzami jest bardzo rozdmuchana, niby Leo stroni od takiej retoryki, ale wiadomo jak jest. Ta rywalizacja istniała, istnieje i będzie istnieć dopóki obaj będą grać w piłkę. Jest wpisana w ich kariery.
Leo w Primiera Division jeszcze bez bramki. Ostatnio zmarnowany karny. Można patrzeć na to delikatnie, zaznaczam delikatnie, w podobnych kategoriach do dzisiejszego przełamania CR7.
Barcelona lubi grać z Atletico, ostatnie 5 meczy to 4 zwycięstwa Blaugrany, jeden remis. Bramek sporo, Leo strzelał w 3 meczach. Często dyktowany był również rzut karny, który wiadomo kto wykonuje.
Kurs na bramki Messiego jest zwykle zaniżony, tutaj jednak widzę duże value. Nie oszukujmy się, ten zawodnik strzela 0,9 bramki na mecz. Kurs ponad 2 zawsze, ale to zawsze trzeba brać z pocałowaniem ręki.
Poza sportowo-statystycznymi dywagacjami prywatnie Leo został po raz drugi ojcem. Benjamin pewnie będzie w przyszłości wdzięczny ojcu za zadedykowaną mu bramkę dzień po urodzeniu ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Dziś trochę pechowo.
Na niedzielę dwa typy. Villarreal zmierzy się z Granadą, więc tu czuję over. Nie wiem dlaczego buki na over tak się wystawiły. Granada od tego sezonu gra bardziej ofensywną piłkę, ale w obronie mocno się gubią. Villarreal ma bardzo mocną siłę ognia, ale grają na wyjeździe. Oni też jeszcze muszą się rozpędzić, ale z meczu na mecz powinno być coraz lepiej. Z Espanyolem zaliczyli fantastyczny finisz, ale powinni grać tak przez cały mecz. Do 60 minuty oddali chyba tylko jeden celny strzał. Konieć końców - jeden mecz na styku, drugi na over. Granada póki co same overy. Dwie bramki na pewno zobaczymy, pomimo że mecz o 12 w południe.
Granada - Villarreal
Over 2 1,72 Bet365 ✅ 1:3

Drugi mecz to bet na Celtę Vigo. Grają z Las Palmas, które w tym sezonie powinno być chłopcem do przynoszenia punktów. Nie wygrali ostatnio u siebie mając atut własnego boiska, więc nie zrobią teraz tego na wyjeździe z bardzo mocną Celtą, które ostatnio gładko rozprawiło się z Rayo. Goście co prawda grali też z Atletico i ulegli nieznacznie, ba, mieli nawet swoje okazje, ale Atletico też dopiero się rozpędza. Celtę już widziałem, wiem na co ich stać i jutro nie powinni mieć większych problemów ze zwycięstwem.
Celta - Las Palmas
Celta wygra 1,50 Bet365 ⛔ 3:3 HEHE

Otrzymane punkty reputacji: +10
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Trochę inaczej widzę te sprawy. Granada gra bardziej ofensywnie, ale nadal grają cienko. Trafili na Getafe i mieli szczęście, bo oni popełnili karygodne błędy. Pierw karny w prezencie od piłkarze Getafe, bo nie było ani groźnie, a jeszcze piłkarz był otoczony z paru stron. Potem babol Guaity, który musi coś dać od siebie raz na jakiś czas.
Villarreal rozpędza się powoli, ale defensywa wydaje mi się, że gra poprawnie. Z Espanyolem mieli problem, a wczoraj widzieliśmy jak Real ich rozjechał. Tak samo Getafe mieli sporo sytuacji, by pokonać Espanyol. Myślę, że jeszcze nie wszystko funkcjonuje poprawnie, ale obrona akurat jest ok. Dzisiaj jeszcze bez Bruno, który zarobił reda w końcówce meczu z Betisem w 1. kolejce.
Myślę, że bukmacherzy dobrze zastosowali linię o/u, a granie o2, to granie co najwyżej o zwrot kasy, bo nie widzę dziś Granady. Musiałby być jakiś karny lub jakieś szczęśliwe uderzenie.
Mecz o 12:00 to kolejny argument ku underowi. :razz:
Ode mnie:

0-0 HT @2.50 bet365 ✅ ✅
Granada nie strzeli @2,50 bet365 ⛔
No proszę, się rozstrzelali po przerwie. ;) Ale bramki z przysłowiowych 4liter. ;)

Athletic - Getafe
Athleic o6.5 corners @1.83 bet365 ✅ ✅
Skuteczność Basków jest przerażająco słaba. Potrafią stwarzać sytuację, docisnąć rywala, kontrolować mecz, ale bramek z tego nie ma. Mecz z Eibar był ciężki, bo Los Leones słyną z dobrego przygotowania fizycznego, ale po maratonie, który przebyli w tamtym okresie SPH + eLE + Liga to trochę za dużo, tym bardziej, że Eibar mieli naładowane akumulatorki i też bazują na bardzo dobrej kondycji i waleczności. Dzisiaj Athletic powinien ograć Getefe, ale nie dałbym głowy. Wolę porać na kornery, które powinny wpadać. Do składu doszedł Raul Garcia z Atletico. Trzeba przyznać, że dobry ruch transferowy i kolejny zawodnik, który dobrze się odnajduje w SFG, więc Baskowie tu powinni liczyć na swoje szanse.

Celta - Las Palmas
Brak gola przed 28min @1.83 b365 ⛔ Czerwo i karny, ale i tak chyba by wpadło.
Celta lubi tworzyć koronkowe akcje, często to sprawia, że marnują dobre okazje na gola. Goście mają dobry difens, szczególnie gdy zagrają 5cioma obrońcami - a tak grali z Atletico. Nie wykluczam, że Celta się trochę pomęczy w tym meczu. Liczę nawet na gola gości, ale nie zaryzykuję.

Malaga - Eibar X2 @2.10 b365 ✅ ✅ 0-0
Tutaj bym za dużo nie ryzykował, ale jeśli coś miałbym stawiać to taki typ.
Jednak Darder zgodnie z tym co napisałem odszedł do Lyonu, lecz trochę przetrzymali środkowego pomocnika Malagi. Dzisiaj również bez Wellingona, co będzie sporą stratą. Zagrali dobry mecz z Barceloną, ale nie szalejmy. Z Eibar się gra cieżko. Przypominają mi oni Osasunę, która też z Mendilibarem grała mocno fizycznie i prosty futbol, ale czasem to skutkowało. Malaga nie ma jakieś wybitnej drużyny, która będzie się biła o eLE. Środek, a może druga część tabeli. Póki co Eibar na + nie tylko wynikami, ale również grą.

Niemniej jestem ciekaw, jak Wy oceniacie dzisiejsze mecze.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
16:00 Athletic Club Bilbao - Getafe
Typ: 1
Kurs: 1.55

Wynik: 3:1
✅

W spotkaniu dwóch czerwonych latarni idę dzisiaj w stronę gospodarzy, którzy są bardzo groźni na San Mames. Gospodarze bardzo słabo rozpoczęli ten sezon. Najpierw przegrali po dobrym spotkaniu u siebie z Barceloną 0:1, a tydzień później na wyjeździe z Eibar 2:0. Dziś ich przeciwnikiem będzie Getafe, które w ostatnich czterech spotkaniach musiało uznać wyższość Athletic. Getafe tez sezon również zaczęło kiepsko przegrywając kolejno z Espanyolem i Granada. Gospodarze do tego spotkania przystąpią bez kontuzjowanych Iturraspe o Bovedy. Reszta graczy z podstawowego składu jest do dyspozycji trenera. O składzie gości i kontuzjach nie wiele mogę napisać...
Tak jak wspomniałem wcześniej Athletic musi zacząć wygrywać żeby móc utrzymać dystans punktowych do drużyn z czołówki i jestem zdania, że dziś to przełamanie nastąpi.

jokerbos 53

jokerbos

Użytkownik
Granada vs Villarreal (0 i -0.5) wynik 1;3
@2.040, Pinnacle
stawka:200.00 ew:✅208.00

Typ upatrzony kilka dni wcześniej. Trochę się rzuciłem, gdyż zazwyczaj nie gram tak wysokich kursów, za tak wysoką stawkę. Na typ po trochu składają się ostatnie statystyki. Ponadto w pamięci mam, że tamten sezon Villareal rozpoczął z niezłym przytupem, wygląda na to, że teraz będzie podobnie. Widziałem większość ostatniego meczu Granady i był to chaos, mieli dużo szczęścia.

T 2

teha

Użytkownik
Granada vs Villarreal (0 i -0.5)
@2.040, Pinnacle
stawka:200.00 ew:208.00

Typ upatrzony kilka dni wcześniej. Trochę się rzuciłem, gdyż zazwyczaj nie gram tak wysokich kursów, za tak wysoką stawkę. Na typ po trochu składają się ostatnie statystyki. Ponadto w pamięci mam, że tamten sezon Villareal rozpoczął z niezłym przytupem, wygląda na to, że teraz będzie podobnie. Widziałem większość ostatniego meczu Granady i był to chaos, mieli dużo szczęścia.
Owszem, żółta łódź podwodna rok temu grała bardzo dobrze, ale w składzie mieli m.in Vietto, dos Santosa czy Cherysheva i bardzo fajnie patrzyło się na ich grę. W tym sezonie jasne - kupili Soldado czy Castillejo ale czy są na tym samym poziomie co tamta trójka? Dodatkowo na stadionie Granady, kiepsko im szło ze strzelaniem goli. Nie mniej jednak oby siadło! ????

J 574

jaworek1988

Użytkownik
oglądałem pierwsza połowe meczu na szczycie Atletico - Barcelona i poczatek drugiej polowy, do momentu 1:1. Barcelona wraca na wlasiciwe tory tak mi sie wydaje, graja z przodu szybka piłke to do czego nas przyzwyczaili. Jesli chodzi o Atletico to graja brzydkie faule, mialem ten mecz obstawiony ze Atletico strzeli gola, ale po pierwszej polowie bałem sie, ze nie dograja meczu w 11. Nie odstawiali nogi. Poza tym na poczatku drugiej polowy sedzia nie podyktowal rzutu karnego dla atletico przy 0:0 kiedy to bodajze mascherano zostal trafiony pilka w reke, przy dosrodkowaniu, ale naszczescie zaraz trafil torres.

T 2

teha

Użytkownik
Jaworek
jeśli chodzi o daną sytuację to faktycznie - dobrze, że strzeliło Atletico. Ale jeśli masz na myśli poziom sędziowania to mniej niż zero. Słowa Simeone wydają się coraz bardziej prawdziwe.

kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Celta Vigo - Las Palmas
Celta Vigo @ 1.54 Pinnacle ⛔ ⛔ ⛔

Celta bardzo dobrze weszła w ten sezon i zanotowała dwie wygrane z ofensywnie grającym Rayo Vallecano (3:0 u siebie) i 2:1 z Levante (na wyjeździe). Las Palmas po wejściu do Primera Division zdołało zremisować jeden mecz z drużyną wyżej wspomnianą czyli Levante (0:0) i przegrać z Atletico (0:1).
Las Palmas jako beniaminek nie powinien mierzyć w wysokie cele. Według mnie będą walczyć o utrzymanie i raczej z takimi ekipami jak właśnie Celta ciężko będzie im wywozić punkty (tym bardziej grając na wyjeździe). Celta gra fajną, mądrą ofensywną piłkę i z roku na rok wygląda coraz lepiej.
Warto dodać, że Celta całkiem dobrze radzi sobie na swoim stadionie (8-5-6). Oczywiście nie są to jakieś porażające liczby ale dające obraz, że grają tam całkiem dobrze i z cała pewnością własna publiczność to dla nich atut. Porażki muszą być wkalkulowane w bilans, bo mamy tutaj do czynienia z potęgami takimi jak Barca, Real czy bardzo mocne kluby pokroju Atletico, Sevilli czy Valencii wspierane innymi dobrymi klubami typu Sociedad czy Bilbao.
Warto dodać, że Las Palmas w Segunda Division wcale nie brylowało na wyjazdach (7-8-6). W zestawieniu z klubem takim jak Girona (13-3-5) wypadają dość blado biorąc pod uwagę, że mówimy o niższej klasie rozgrywkowej.
Podsumowując biorąc pod uwagę kadry obu zespołów i fakt, że Celta Vigo gra u siebie uważam, że powinni wygrać to spotkanie z beniaminkiem z Primera Division. Jeśli Celta stawia przed sobą wysokie cele na ten sezon to wygrana z beniaminkiem pokroju Las Palmas powinna być dla nich obowiązkiem.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Athletic Bibao - Getafe
Aduriz strzeli ✅ 7 minuta i brama ✅
@ 2,20 Unibet
Długo się zastanawiałem co tam dzisiaj zagrać, ale jednak postanowiłem że znowu pójdę w stronę jednego z napastników ligi Hiszpańskiej. Pod lupę biorę Aduriza, z Basków. Zawodnika nieobliczalnego, niebezpiecznego i na pewno nieustępliwego. Zawodnik, który w mojej ocenie jest najlepszy w stronach dzisiejszych gospodarzy. Baskowie, weszli w sezon bardzo kulawo, bo nie strzelili żadnej bramki. Teraz czas w końcu wyciągnąć wnioski i na swoim terenie zagrać tak jak to zagrali chociażby z Barceloną, w Pucharze Króla. Gdzie tam grali jak z nut. Więc kto jak nie Artiz będzie rozwiązaniem problemów z ostatnich dwumeczy. Nie zdziwię się jak dzisiaj zobaczymy rzut karny, a wtedy Aduriz podchodzi i zwykle takie rzuty karne wykorzystuję. Ponadto Getafe ma bardzo kulawą obronę i do tego dziurawą więc i tu Aduriz będzie szukał swoich szans. Baskowie, słyną z groźnych skrzydeł i na swoim terenie potrafią narzucić swój styl gry. Powinni odnotować zwycięstwo na swoim terenie i do tego Hiszpan zaliczyć pierwsze trafienie w lidze.

Otrzymane punkty reputacji: +28
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Nolito strzeli @2,05 bet365✅

Celta zagra z Las Palmas w trzeciej rundzie Primera Division i są faworytem do zdobycia 3 pkt. tutaj.
Wygrali 1-2 przeciwko Levante i 3-0 przeciwko Rayo w ostatniej kolejce.
Nolito strzelił dwa gole i zaliczył asystę.
Dla mnie to jest najbardziej wyróżniająca się postać, a zarazem jeden z lepszych graczy w drużynie.
Nolito był najlepszym strzelcem z ostatniego sezonu w Celcie z 13 bramkami w lidze.
Jest szybki i doskonały w grze 1 na 1.
Myślę że, wpiszę się na listę strzelców.
A zespół przeciwko któremu gra jest do tego idealny!

J 574

jaworek1988

Użytkownik
Jaworek
jeśli chodzi o daną sytuację to faktycznie - dobrze, że strzeliło Atletico. Ale jeśli masz na myśli poziom sędziowania to mniej niż zero. Słowa Simeone wydają się coraz bardziej prawdziwe.
Poza tym karnym, ktory mogl byc a nie bylo to dalbym tylko troche wiecej kartek w pierwszej polowie, tak ze dwie wiecej moze, ale nie widzialem całego meczu, takze ciezko mi cos powiedziec o sedziowaniu. Tak jak tu ludzie typowali over kartkowy to nie byl głupi pomysł, były 4 zółte przez cały mecz, to troche mało na taki mecz, ale to tez zalezy od sedziego, wiadomo.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Rayo - Deportivo 2 @3.46 pinnacle/ Depor lub X @1.71 unibet ✅ ✅ ✅ gitara ;)
Jutro się cackać nie będę i gram na Depor, którzy do tej pory wprawdzie tylko dwa mecze zremisowali, to teraz mają dużą szansę na zwycięstwo. Gospodarze wiadomo - drużyna ofensywna, ze słabą obroną itd.
Deportivo w tym sezonie ma głębie w składzie i wyglądają dużo korzystniej personalnie niż sezon wcześniej. Też dużo lepiej poukładani taktycznie i powinni wywieźć przynajmniej punkt ze stolicy.
Rayo w tym sezonie słabo. Wprawdzie udało im się zremisować z Valencią u siebie, ale Depor dokonali tego samego tylko na Mestalla. Z Celtą już mieli mało do powiedzenia. Rayo potrzebuje czasu by się ogarnąć. Depor mi się nawet podoba. Widać chęć walki o punkty, czego czasem brakło w ubiegłym sezonie. Obrona jest dużo szczelniejsza i to cieszy. Często to defensywa jest kluczem do sukcesu, a Rayo po prostu ma ją na poziomie Segunda Division.

Otrzymane punkty reputacji: +36
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:30 Rayo Vallecano - Deportivo La Coruña
Typ: Liczba bramek powyżej 2.5
Kurs: 1.85

Wynik: 1:3
✅

Tak jak już zostało to wyżej napisane, Rayo gra bardzo ofensywny futbol, i potrafi postawić się takim zespołom jak Barcelona czy Real. Sezon zaczęli kiepsko podobnie jak ich dzisiejsi rywale, którzy zanotowali dwa remisy. Gospodarze na pewno wyjdą z nastawieniem atakowania rywala od pierwszych minut, i mam nadzieje, że już na samym początku meczu zobaczymy już gola. W bramce gospodarzy zabraknie Tono, który obejrzał w ostatnim meczu czerwoną kartkę. Dziś zatem zobaczymy jednego z rezerwowych bramkarzy na czym mogą skorzystać goście. Dlatego też idę dzisiaj w overowy typ po dobrym i zachęcającym kursie.
Dodam na sam koniec, że ostatnie dwa mecze pomiędzy tymi drużynami kończyły się wynikami 2:1 i 2:2.

Otrzymane punkty reputacji: +9
kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Rayo Vallecano - Deportivo La Coruna
Typ : Deportivo La Coruna X2 @ 1.74 Marathonbet
✅ ✅ ✅
Ja dzisiaj też idę w stronę ekipy gości, bo według mnie umiejętności drużyny Rayo Vallecano są zwyczajnie przeceniane i z całą pewnością Deportivo może być dla nich równorzędnym rywalem, który postawi wysokie wymagania i wywiezie z tego meczu przynajmniej 1 oczko.
Rayo zazwyczaj u siebie gra na całego co potwierdza ostatni sezon i ich bilans (8-2-9). To z całą pewnością będzie bardzo duża szansa dla ekipy przyjezdnej na szybkie i skuteczne kontry czyli najprostszą sytuacje do zdobycia bramek w piłce. Stylu Rayo nie trzeba nikomu przybliżać, bo każdy wie, że grają bardzo ofensywną piłkę i mają sito w obronie. Mecze Rayo charakteryzuje też dość duża ilość bramek. Obie ekipy miały dość ciężkie pierwsze mecze, bo Rayo mierzyło się już Celtą na wyjeździe (przegrana 0:3), i remis na własnym stadionie z Valencia (0:0). Goście jak na razie zdołali wywalczyć 2 punkty do ligowej tabeli poprzez remis na wyjeździe z Valencią (1:1) i dołożyli do tego kolejny remis u siebie z Realem Sociedad (1:1).
Obie ekipy to drużyny podobnego kalibru i kurs proponowany przez bukmacherów na wygraną lub remis Deportivo przy tak ofensywnej ekipie jak Rayo jest bardzo atrakcyjny. Ja spróbuję, bo według mnie zawodnicy Deportivo nie będą dzisiaj chłopcami do bicia.

Otrzymane punkty reputacji: +5
solucky 283

solucky

Użytkownik
Rayo - Deportivo
▶ BTS 1.76 Unibet ✅ 1:3
Szczerze mowiac to podziwiam, a zarazem wspolczuje Paco Jemez&#39;owi, ze co sezon musi budowac &#39;od nowa&#39; druzyne, gdyz polityka transferowa Rayo jest oparta na wielu wypozyczeniach. Ale zawsze jakos tam Paco na tym wychodzi z twarza i konczy lige mniej wiecej w srodku peletonu. Tym oto wstepem zmierzam do tego, ze gra Rayo z meczu na mecz powinna wygladac coraz lepiej, a ze wzgledu na przerwe reprezentacyjna bylo troche czasu na to aby to &#39;jakos&#39; poukladac. Na pewno odejscie Alberto Bueno, Leo Baptistao czy Gaela Kakuty to spory cios dla klubu z Madrytu i widac to po pierwszych dwoch meczach gdzie Rayo nie potrafilo umiescic futbolowki w siatce rywala, lecz dzisiaj przed wlasna publicznoscia licze na przelamanie, no bo ile moze trwac ta nieporadnosc w ataku. Jak juz koledzy wyzej wspominali - filozofia Paco opiera sie bardziej na ofensywie niz na defensywie i liczy sie tylko, aby strzelic jedna bramke wiecej niz rywal. Do tego Rayo potrafilo zawsze sporo czasu utrzymywac sie przy pilce i spokojnie kreowac swoje akcje - cos a&#39;la ubozsza wersja Barcelony. ???? Co do bramki dla Deportivo kieruje sie tu dosc kiepska defensywa gospodarzy, za czerwona kartke pauzuje podstawowy bramkarz Rayo, czyli Tono, a do tego mysle, ze mecz powinien byc calkiem otwarty i zaciety.

Otrzymane punkty reputacji: +9
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom