>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3. kolejka Primera Division [11/09/15-14/09/15]

Status
Zamknięty.
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
3. kolejka Primera Divsion

Oferta kursów: Unibet

Promocja w Unibet: 1-2-3 i masz cashback do 123PLN!
Już w najbliższy weekend wraca nasza ulubiona liga - La Liga.;) Trochę zmieniły się godziny rozgrywanych spotkań. Ponownie jedno spotkanie kolejki będzie rozgrywane w niedzielę o godzinie 12:00. Mecze tej kolejki rozłożone aż na 4 dni. Możemy się emocjonować ligą hiszpańską od piątku po poniedziałek. Nie ma o czym gadać - Szlagier wszystkim znany. Mecz Atletico - Barcelona będzie z pewnością tym meczem, który zwróci na nas największą uwagę. Do tej pory ani jedna, ani druga drużyna wybitnie nie grają. Niemniej u siebie Atletico myślę że może pokusić się spokojnie o 3 punkty. Świetna postawa w defensywie, oraz dużo więcej do powiedzenia w ofensywie aniżeli w poprzednich latach mają Rojiblancos. Obrona Blaugrany dziurawa, choć na to nie wskazywały dwa pierwsze mecze, wszak dwa razy wygrali do zera.
Liczę na ciekawe typy, argumenty, ciekawą wymianę zdań, no i życzę oby jak najwięcej zielonego koloru, podczas rozliczania typów. Ole! ;)

K 0

kamilhazard

Użytkownik
Fajny kursik na Barcelone. Myśle, że powinni bezproblemowo ten mecz ugrać + handicup na Real, można pokusić się o większe stawki.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Fajny kursik na Barcelone. Myśle, że powinni bezproblemowo ten mecz ugrać + handicup na Real, można pokusić się o większe stawki.
A co to za post bez ładu i składu już powinien być zrobiony z nim porządek zważywszy że kolega pisze o bezproblemowej wygranej Barcelony.
Barcelona tego meczu nie wygra bo:
1.Atletico gra fajnie zwiększyło jakość.
2.Atletico gra u siebie.
3.Barcelona nic nie gra.
4.Barcelona nie wygrywa po takich kursach jak 2.20 po prostu to tak nie działa żeby taka drużyna dawała zarobić po takim kursie.
Także:
Atletico+0.5
1.709 ⛔
Pinnacle
Co do Realu to się zgodzę Real takie mecze będzie wygrywał tylko czy pokryje handicap -1.5?
Wolę postawić Atletico lub remis

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Beto, Sergio Rico, Coke, Mariano, Andreolli, Kolo, Luismi, Tremoulinas, Krychowiak, N&#39;Zonzi, Cristóforo, Iborra, Kroh-Dehli, Reyes, Kakuta, Vitolo, Konplyanka, Inmobile, Gameiro y Llorente.
Tak wygląda oto kadra Sevilli na mecz z Levante. Braki są zauważalne. Nie ma ani Ramiego, Carrico, Pareji. Wszyscy mają dość poważne kontuzje i nieprędko wrócą na boisko. Defensywa z Coke, Kolo i nowym nabytkiem Andreollim nie wygląda jakoś wybitnie. Może Levante zatrzymają, choć sami też mają bardzo duży problem ze skutecznością. Po dwóch meczach zero bramek, choć z Atleti było sporo sytuacji. Rzucił mi się też brak w kadrze meczowej Banegi. Za gole jutro odpowiedzialny powinien być Llorente. Teoretycznie obie ekipy powinny zagrać o zwycięstwo, bo bardzo słabo punktują, ale nie wiem czy nawet z takimi stratami w defensywie, drużyna gospodarzy będzie potrafiła sforsować bramkę rywala. Wydaje się trochę mecz walki. Levante z przodu bez jakieś wielkiej jakości, a Sevilla próbuje różnych wariantów.
Ciężko mi wytypować cokolwiek w tym spotkaniu, a wy jak uważacie?

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Levante vs Sevilla under 2,5 gola @1,80 Unibet✅
Jak dla mnie najrozsądniej zagrać na gole, czemu ??
Bo typowanie zwycięży w tym spotkaniu jest bd. trudne, ja miałem niezły mętlik ????
Na początku chciałem grac, remis, potem 1x, a teraz postanowiłem zagrać under bramkowy... Czemu z tam tych typów zrezygnowałem??
Sevilla będzie starała się odzyskać troszkę honoru po porażce 3-0 z Atletico Madryt!
Wydaję mi się że, ten mecz bd. mieć ogromny wpływ na to spotkanie ( psychika )
Levante 0-0 na wyjeździe z Las Palmas, co oznacza że, gospodarze mają tylko 1 gola podczas 2 meczy w La liga, podobnie jak Sevilla ( 0 goli )
Moje przewidywania na podstawie tego, że oba zespoły nie wygrały jeszcze meczu w La liga wole nie ryzykować typowaniem 1x2 i decyduję się na mniej niż 2,5 bramki.
Nie sądzę aby któraś drużyna urządziła sobie tutaj festiwal goli.
Mogło by się wydwac że,Sevilla tutaj bd. przeważać i może tak być...
Ale, rozsądek mi mówi że, Levante się postawi ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
G 53

gw87

Użytkownik
A co to za post bez ładu i składu już powinien być zrobiony z nim porządek zważywszy że kolega pisze o bezproblemowej wygranej Barcelony.
2.Atletico gra u siebie.
3.Barcelona nic nie gra.
4.Barcelona nie wygrywa po takich kursach jak 2.20 po prostu to tak nie działa żeby taka drużyna dawała zarobić po takim kursie.
Także:
Atletico+0.5
1.709
Pinnacle
Co do Realu to się zgodzę Real takie mecze będzie wygrywał tylko czy pokryje handicap -1.5?
Twój post natomiast to ład i skład, ale chyba węgla.
Nad samym typem można i się pochylić, ale argumenty bardzo słabe masz.
Ad1. Atletico w obu meczach do tej pory nie zachwyciło, nawet mimo wysokiej wygranej z Sevillą. Jakość kadrowo oczywiście wygląda wspaniale i uważam ich za królów Europy w tym okienku transferowym, ale skład musi się jeszcze dotrzeć, wyćwiczyć w pełni schematy w nowym składzie personalnym i nabrać automatyzmów. Jednak nie ukrywajmy, z Sevillą mieli momentami tak ciężko, że nie byli w stanie opuścić własnego pola karnego. Można to oczywiście nazwać kontrolowaniem sytuacji, ale polemizowałbym tutaj.
Ad2. No Ameryki nie odkryłeś, sezon temu też grali u siebie.
Ad3. Trzymają z Atletico podobny poziom po 2 pierwszych kolejkach
Ad4. Możesz mi przypomnieć po jakich kursach Barcelona wygrywała w zeszłym sezonie pojedynki na stadionach Atletico Madryt, PSG, czy Manchesteru City?

-----
Vidal - może coś w kierunku RR na Sevillę?

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Konar25 to absolutny wróg Barcelony, dla niego Barca to zło wcielone i zdarza się że jego argumenty często są irracjonalne;p
Ja w meczu Atletico z Barca zagram na rzuty rożne w stronę Atletico. Barca na wyjazdach zwłaszcza z dobrymi ekipami nie deklasuje rywala w tym aspekcie gry. Szukam póki co tego typu ale nie znalazłem jak ktoś dorwie to prosiłbym o podanie u jakiego buka można to zagrać.
Zdecydowanie polecam granie over 4,5 rożnego dla Atletico po 1,8 w Unibecie. ⛔ Dla mnie to bardzo dobra linia zważywszy że Atletico nie stoi na straconej pozycji i na pewno będzie sobie stwarzać w tym meczu okazje do strzelenia gola.

J 574

jaworek1988

Użytkownik
Ja sie zastanawiam czy brać ten mecz Atletico - Barca, bo troche sie boje stawiać przeciwko wielkiej barcie. Z drugiej strony gospodarzom pomagaja sciany czasami. Pod koniec zeszłego sezonu Barca wygrała na wyjezdzie 1:0, ale jak grała barca pod koniec sezonu to wszyscy wiemy, była nie do zatrzymania.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Ciężko mi wytypować cokolwiek w tym spotkaniu, a wy jak uważacie?
Chodzi o mecz Levante - Sevilla. Uważam podobnie jak Ty. Sevilla w kryzysie i to jest zauważalne. Nie wygrali od 6 spotkań (wliczając sparingi) od dwóch kolejnych nie zdobyli gola... Dzisiaj grają na wyjeździe z Levante oddalone zaledwie o 140 km od Sevilli, a więc podróż będzie trwała tylko około godziny. Gdyby to spotkanie odbywało się w poprzednim sezonie byłoby zapewne do jednej bramki, a tak to będziemy mieli do dwóch bramek więc spodziewajmy się goli po obydwu stronach ????
Sevilla FC od początku sezonu ma bardzo duże problemy w defensywie. Można poszukać czegoś w postaci BTS ✅. W 3 ostatnich pojedynkach pomiędzy tymi zespołami BTS padał zawsze. Ale to moje luźne przemyślenia na kilka godzin przed meczem. Może typ na gola Fernando Llorente? hmmm,,

A 18

andrzej77

Użytkownik
Chodzi o mecz Levante - Sevilla. Uważam podobnie jak Ty. Sevilla w kryzysie i to jest zauważalne. Nie wygrali od 6 spotkań (wliczając sparingi) od dwóch kolejnych nie zdobyli gola... Dzisiaj grają na wyjeździe z Levante oddalone zaledwie o 140 km od Sevilli, a więc podróż będzie trwała tylko około godziny. Gdyby to spotkanie odbywało się w poprzednim sezonie byłoby zapewne do jednej bramki, a tak to będziemy mieli do dwóch bramek więc spodziewajmy się goli po obydwu stronach ????

Sevilla FC od początku sezonu ma bardzo duże problemy w defensywie. Można poszukać czegoś w postaci BTS . W 3 ostatnich pojedynkach pomiędzy tymi zespołami BTS padał zawsze. Ale to moje luźne przemyślenia na kilka godzin przed meczem. Może typ na gola Fernando Llorente? hmmm,,
Zgadzam się tym bardziej, że Rami jest kontuzjowany, także defensywa Sevilli nie będzie wyglądała najlepiej. Prawdopodobnie do obrony zostanie przesunięty Krychowiak, więc po raz kolejny powstanie dziura w środku pola. Myślę, że w takiej sytuacji Llorente nie będzie miał za wiele piłek w pole karne.

solucky 283

solucky

Użytkownik
Wiele osob zastanawia sie jak ugryzc mecz kolejki miedzy Atletico, a Blaugrana. 1 x 2? Dla mnie ten mecz to loteria. Moze kartki? Lahoz raczej preferuje futbol typu wyspiarskiego, wiec odpada. Czerwona kartka? Fakt, Lahozowi czasami przepalaja sie styki mozgowe i przypadkowo moze mu sie wyjac z kieszeni wlasnie czerwo, ale po kursie w granicach 2.70? Oczywiscie, ze nie.
Ja na to spotkanie poszedlbym w strone bramek dla obu druzyn. W Barcelonie na pewno nie zobaczymy na bramce Claudio Bravo, a Ter Stegen niezbyt dobrze wszedl w sezon. Nastepnie odpada nam Pique, ktoremu raczej nie zmniejsza kary (to juz chyba 3. odwolanie Barcelony) i kontuzjowany Dani Alves. Co do zmiennika tego ostatniego, czyli Sergi Roberto to tez jego wystep stoi pod wielkim znakiem zapytania, poniewaz tez ma jakis lekki uraz. Czyli w Barcelonie mozemy spodziewac sie linii defensywnej zlozonej z Adriano, Mascherano, Vermalena i Alby, a na zmiennikow zostaja nam tylko Bartra i Mathieu. W Atletico zas Simaone ma dostepna pelna kadre na ten mecz.
Juz w Superpucharze Europy i Hiszpanii, moglismy zauwazyc, ze Barcelona ma lekki problemy z obrona o czym nawet wspominal bodajze Enrique albo ktorys z pilkarzy Barcelony, a teraz jeszcze dochodza braki kadrowe. Dodajac do tego spory potencjal ofensywny podopiecznych Simaone, dobre wejscie w sezon - mowa tu szczegolnie o wyjazdowym zwyciestwie 0:3 nad Sevilla - i do tego jeszcze dwunasty zawodnik w postaci plenych trybun to z moich obliczen wychodzi przynajmniej jedna bramka dla Atletico. ;) Co do Barcelony to o sile ofensywnej chyba nie musze wspominac i jak jeszcze straca bramke to sami na pewno cos ustrzela. Moze ciezko porowynywac poczatek obecnego sezonu do zeszlego, ale tak dla przypomnienia to wlasnie Barcelona wygrala 4 na 4 mecze z Atletico.
Dodatkowo dzisiejszego poranka Messiemu narodzil sie drugi synek - spekuluje sie, ze dostanie imie Benjamin - wiec spodziewam sie bramki i dedykacji dla potomka, a kurs jak na bramke Messiego calkiem spoko. :grin:
Atletico - Barcelona
▶ BTS 1.91 Unibet ✅
▶ Messi to score 2.48 Unibet Oczywiscie jesli ktos zagral to zdarzenie przedmeczowo to zwrot, ja osobiscie zlapalem to na live po kursie 6.00 ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
@Konar25 jak masz pisać takie głupoty to po prostu lepiej zamilcz. Skąd Ty wziąłeś te swoje &quot;argumenty&quot;? Hahaha, aż się śmiać chcę..
Co do samego hitu kolejki w PD, to wg mnie tutaj (chociaż jestem kibicem Barcelony) szanse są 50/50, chociaż te drugie 50 minimalnie raczej w stronę Barcelony. Atletico na razie nic nie pokazało, grają przeciętnie i nie sądzę, żeby się to tak diametralnie zmieniło w ciągu tych paru dni, w których była przerwa reprezentacyjna. Na pewno gospodarze będą mocno bronić swojej bramki jak zawsze na własnym stadionie, gdzie nie jest łatwo o jej zdobycie, jednak Katalończycy, którzy mają z przodu świetne trio - Suarez, Messi, Neymar, mogą to spotkanie zakończyć w ciągu paru minut. Barcelona to prawda, na razie nie wygląda świetnie, obrona będzie sklejana z dwóch rezerwowych piłkarzy, ale czy warto wgl. mówić, że ktoś jest rezerwowy albo z podstawowej jedenastki na tym poziomie drużyn? To nie jest jakaś polska liga, gdzie drużyny walczą tylko o polskie puchary, tylko liga i drużyny, które walczą na poziomie europejskim. Cały skład Barcy czy Atletico to wyrównani piłkarze - tam nie ma miejsca na słabsze ogniwa. Kurs na Barcelonę bardzo kusi, jest to na pewno realny wynik, jednak Atletico może sprawić im kłopoty.

Obie drużyny strzelą gola @ 1.74 Fortuna ✅
Messi strzeli jako pierwszy gola w meczu @ 5.10 Fortuna ⛔
Messi strzeli gola @ 2.25 Fortuna ✅
Griezmann strzeli gola @ 3.10 Fortuna ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +28
esperanza10 506

esperanza10

Użytkownik
2.Atletico gra u siebie.
3.Barcelona nic nie gra.

Także:
Atletico+0.5
1.709
Pinnacle

To ze jestes antyBarca, to juz wszycy na forum wiedza, ale po cholere przypierdzielasz sie do czyjegos postu, skoro po nim sam zamieszczasz jeszcze wieksze brednie?

1. Gdzie Ty widzisz te zwiekszona jakosc? W 1. kolejce, kiedy na Calderon nie potrafili w pelni zdominowac beniaminka i zadowolili sie marnym 1:0, bo nie porafili ich dobic? Czy spotkaniem z Sevilla, ktora stukneli co prawda 3:0, ale mimo wszystko obie ekipy na kolana kibicow nie rzucily...
2. I co z tego? W poprzednim sezonie tez grali i przegrali... Tak samo Barca jest w stanie wygrac na Calderon, jak i Materace postawic sie na Camp Nou.
3. Barca nic nie gra? Bo wygrali oba spotkania po 1:0? Pelna dominacja na nowym San Mames i wygrana 1-0, gdy Baskowie niemal przez cale spotkanie nie potrafili zagrozic bramce Claudio. Spotkanie z Malaga, gdzie mieli multum okazji, a wpado tylko raz... Liczy sie wynik. Na razie obie ekipy graja bardzo podobnie, raczej na wynik niz piekna gre.
4. Co to kuzwa za argument? :grin: Real w Gijon nie wygral po @ 1.20... Chelsea tez ostatnio po jakims marnym chyba wpadla w lidze. W ogole skad Ty wziales cos takiego? To Barca niby ponizej @ 2.00 wygrywa tylko? A nie czekaj! W Superpucharze Europy i Hiszpanii po marnych kursach dostali wciery, to moze teraz wygraja na kursie over @ 2.00 ;) Zycze im tego.

Typ podales mimo wszystko calkiem spoko, bo jednak ze wzgledu na obecna sytuacje i poczatek sezonu, to wynik bedzie sie krecil kolo remisu, ale Twoja argumentacja i wpis sa zenujace...
Na co zwrocilo uwage kilka osob, ale przynajmniej dyskusje nakreciles.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:30 Levante - Sevilla
Typ: Liczba żółtych kartek powyżej 6.5
Kurs: 1.75
Buk: Betsson ⛔ 6
Wynik:

Szybko i na temat. Obie ekipy nie oszczędzają się w żadnym spotkaniu oraz nie odstawiają nogi co powoduje dość duża ilość fauli. Bezpośrednie spotkania pomiędzy drużynami kończyły się następująco odnośnie żółtych kartek:
07.04.15 PRI Levante - Sevilla ==&gt; 9
09.11.14 PRI Sevilla - Levante ==&gt; 8
25.01.14 PRI Sevilla - Levante ==&gt; 6
25.08.13 PRI Levante - Sevilla ==&gt; 8
30.03.13 PRI Levante - Sevilla ==&gt; 7
Gospodarze w dwóch rozegranych meczach w sumie dostali pięć żółtych kartoników. Goście mają ich na swoim koncie siedem. Obie drużyny kiepsko zaczęły sezon ,a więc tym bardziej spodziewam się walki na boisku.
Kolejnym atutem żeby zagrać podany Typ jest pan sędzia - Ignacio Iglesias Villanueva. W poprzednim sezonie pan Ignacio na 18 spotkań pokazał 101 żółtych kartek co daje 5,6 średnią na mecz!. W tym sezonie ma ich już na swoim koncie siedem!.
Myślę, że dziś średnia 6.5 kartki wejdzie bez większych problemów!

Otrzymane punkty reputacji: +11
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja bez zastanowienia kieruję się w stronę Levante. Kurs bardzo atrakcyjny, wynik na pewno będzie krążył w okolicach remisu. Sevilla ma problem z ustawieniem obrony na ten mecz - Rami, Pareja i Carrico są kontuzjowani. Do tego wolne dostał Banega, bo niedawno grał ciężki mecz reprezentacyjny. Może to i dobrze, bo mając w pamięci jego występ z Atletico... nie pamiętam już tak słabego meczu tego zawodnika. Chyba musiałbym sięgnąć pamięcią do jego występów w Valencii. Nie chcę jakoś szczególnie wracać do tamtego starcia, bo Atletico to dużo wyższa półka niż Levante, ale wtedy w ekipie Emerego nie funkcjonowało nic. Mieli pecha kilka razy, ale błędy w obronie i bezproduktywna gra z przodu przyniosła swoje. Teraz niewykluczone, że Llorente zostanie przesunięty do tyłu, a na szpicy wystąpi Gameiro. Może to dobry ruch, bo Bask potrafi walczyć o piłkę i charakterystyką czasami przypomina Negredo, który swojego czasu fajnie współpracować z Navasem.
Levante co prawda do tej pory remis z Las Palmas i porażką z Celtą u siebie, ale nie można ich lekceważyć szczególnie u siebie. Powiem tak - jeśli zagrają wariantem superofensywnym z dwójką z przodu to może im to przynieść dużo dobrego. Sevilla wystąpi w zestawieniu bardzo eksperymentalnym jeśli chodzi o defensywę i podejrzewam, że pierwsze minuty mogą zaskoczyć wielu z Was.
Gole mogą paść, więc nie sugerujcie się statystykami poprzednich spotkań.
Levante - Sevilla
Levante +0,75 1,85 ✅ 1:1
Levante powyżej 4,5 rzutów rożnych 1,90 ✅ 5
Levante gol przed 77:00 1,83 ✅ 58
Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +49
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Buki znowu nie doceniają Gijon. Valencia od początku sezonu nic wielkiego nie gra. Remis z Rayo, gdzie oszczędzali się przed LM, później remis z Deportivo u siebie, a teraz pewnie znowu będzie rotacja przed LM i ta bylejakość się zemści. Niewykluczone, że tu wpadnie kolejny remis. Pisałem już wcześniej, że Gijon będzie jeździć na dupie i to będą walczaki, które będą tracić bardzo mało bramek. Do tego Valencia będzie osłabiona i to dosyć poważnie. Danilo, Mina, Vezo i Barragan - to piłkarze, których jutro zabraknie, a którzy grali ostatnio w podstawowym składzie. W klubie z Walencji nie ukrywają, że LM jest dla nich bardzo ważna. Jutro bez rotacji się nie obejdzie, zarówno tych wymuszony jak i tych typowo taktycznych. Trener co prawda miał sporo czasu na opracowanie pomysłu, ale moim zdaniem ciężko to ze sobą zgrać, kiedy część piłkarzy jest na kadrze. Gijon z remisem.
Gijon - Valencia
Gijon +0,5 1,65 Bet365 ⛔ 0:1 doliczony czas ;)

Ciekawie zapowiada się mecz Betisu z Realem Sociedad. Betis co prawda ostatnio zebrał pięciopaka od Realu, ale widać, że to już inny zespół od tego, który dwa sezony temu spadał z ligi. Real Sociedad póki co idzie w byle jakość. Dwa remisy, które tak naprawdę nie pokazały nic. Defensywa się trzyma, ale atak to jest jedna wielka parodia. Tam się nic nie dzieje. Żeby wygrywać trzeba tworzyć sobie akcje, a później je wykorzystywać. W przypadku RSSS brakuje obu tych elementów. Betis też jeszcze nie miał okazji wygrać, ale to co widziałem mi wystarczy, by wyciągnąć jakieś wnioski. Ofensywa da sobie radę. Po stronie gości zabraknie Inigo Martineza, więc ważnego ogniwa w zespole. Reyes po raz pierwszy będzie musiał być filarem obrony, ale zobaczymy jak mu to wyjdzie po przerwie na reprezentacje.
Ogólnie podoba mi się podejście Betisu. Pepe Mel jest pewny swego. Już teraz mówi o tym, że drużyna wyjdzie ofensywnie nastawiona z mocnym pressingiem już na połowie przeciwnika. Ostatnie 4 dni szlifowali jeszcze na ustawienie obrony, ale treningi odbywały się za zamkniętymi drzwiami, więc zobaczymy co tam wyczarują, ale tak jak mówię - poprawa jakościowa już jest!
Jestem mocno przekonany do obu tych typów, a jak Mel mówi, że będzie petarda od początku - to będzie.
Betis - Real Sociedad
Betis wygra 2,30 Bet365 ✅ 1:0
Betis powyżej 5,5 rożnych 1,72 Bet365 ⛔ 2 Gra w osłabieniu

Otrzymane punkty reputacji: +6
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Cieszą celne typy w meczu Levante z Sevillą. Prawie wszystko co podaliście - powchodziło. Brakło jednej kartki, ale to nic. Póki co bez defensywy to ciężko im będzie zaufać.
Espanyol - Real Madryt, chyba szykuje się łatwe zwycięstwo drużyny Beniteza. Espanyol rzadko stawia się Królewskim. Ponadto Papużki są bardzo słabe w tym sezonie. Defensywa bardzo kiepska z dużą ilością baboli. Blancos według mnie to wygrają, choć wkradło się parę kontuzji, ale są solidne zastępstwa, więc tutaj niewiele szans na punkty dla gospodarzy.
Gijon - Valencia będzie to ciekawe spotkanie. Teoretycznie widzę tu mało bramek. Gijon jeszcze żadnej nie stracił, a rozegrali już spotkanie z Realem Madryt. Królewscy męczyli się strasznie na El Molinon. Sporting potrafi grać w defensywie, ale z ofensywą ma problemy. Te rozwiązać ma młody Halilovic wypożyczony z Barcelony.
Valencia wzmocniła się w defensywie. Dołączył do ekipy Abdennour, więc powinno być nieźle. Gorzej z obsadą bramki, bo Alves wiadomo - kontuzja, ale w ubiegłym meczu również nabawił się jego zmiennik - Ryan. Nieciekawie, niemniej Yoel jako trzeci bramkarz też nie ma tragedii. Generalnie ten zawodnik miał już występy w La Liga, więc jeśli defensywa się spisze na medal, to nie powinien nic wpuścić. Tu właśnie zaryzykuję, że Sporting nie strzeli gola. Ogólnie liczę na under w całym spotkaniu, bo też nie ufam ofensywie Nietoperzy, szczególnie z tak szczelną i dobrze poukładaną i waleczną drużyną z Asturii.

u0.5 do ht @2.63 bet365 ✅ ✅ 0-0
Sporting nie strzeli @2.62 bet365 ✅ ✅ 0-1

Podajcie swoje opinie na sobotnie mecze, chętnie je przejrzę i może razem coś wymyślimy. ;)

Otrzymane punkty reputacji: +6
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Przygotowałem 3 typy ( sobota ) :

1.Valencia over 1,5 gola @2,37 @ bet365⛔
Pojedynek ekip z zupełnie innymi aspiracjami...
Gijon to zespół, który będzie walczyć o utrzymanie.
A w pierwszych dwóch meczach uzyskał 2 remisy, zarówno 0-0 z Realem Madryt ( może dziwić ale zaraz powiem coś więcej ) jak i Realem Sociedad.
Przeciwko RMD to był cud, mowa oczywiście o nie wygranym spotkaniu albo inaczej nie przegranym spotkaniu z Realem.
Real miał wykonanych 27 strzałów celnych i miał 64% posiadania piłki (tak że, fart ???? ). Przeciwko Sociedad &quot;gra była trochę lepsza&quot;, ale Sociedad dominowało również wyraźnie, więcej rogów, więcej posiadania piłki, i najważniejsze, więcej trzeźwości w ich grze.
Można mówić o kolejnym cudzie....
Walencja to zespół, który zakwalifikował się do Ligi Mistrzów, ale w pierwszych meczach w lidze zdołał uzyskać dwa remisy, 0-0 przeciwko Vallecano i 1-1 przeciwko Coruña.
Ale ważną rzeczą jest ich gra w obu meczach byli wyraźnie lepszym zespołem w polu (porównując do swoich rywali ).
Na pochwałę albo + zespół Valencii zasługuję po wyeliminowaniu Monaco ( mogą się pochwalić takim rozstrzygnięciem ???? )
Valencia nie może tutaj dać &quot;plamy&quot;.
Oni muszą wygrać, i piąć się w tabeli tym bardziej na tle takiego rywala.
Myślę że, gospodarzom szczęścia tym razem zabraknie!!
Dodam jeszcze że, goście pozyskali Aymen Abdennour (Monaco), solidne wzmocnienie.
Ja idę w gole gości i myślę że, bd. atakować od 1 min. i uda im się ustrzelić 2 gole.
A kurs przyzwoity.........

2.Real Madrid over 2,5 gola @2,10 bet365✅
Nie sądzę aby Real męczył się tutaj ze zdobywaniem goli, zwłaszcza po spektakularnym zwycięstwie z Real Betis 5-0.
Myślę że, bd. w gazie!!
Gospodarze dzisiejszego starcia zaś przegrali z Villarreal 3-1 ( myślę że, ładnie ich to przygniotło mentalnie ).
Nie będę się tu rozpisywał, po prostu widzę tutaj pewne zwycięstwo gości.
A myślę że, nie jeden piłkarz bd chciał się pokazać z dbr. str i srzelic gola dlatego dorzucam: 3. Ronaldo strzeli gola @1,61 bet365✅
Warto wspomnieć że, strzelił hat tricka w ost. meczu z Espanyolem (1:4) w wygranym meczu na wyjeździe...

Otrzymane punkty reputacji: +3
T 2

teha

Użytkownik
Atletico Madryt - FC Barcelona -&gt; FC Barcelona (remis=nie ma zakładu) @ 1,57 bet365 ✅
Zastanawiałam się chwilę czy nie obstawić: obie drużyny strzelą @ 1,83 jednak....
W 2015 roku bilans bramkowy pomiędzy tymi 2 drużynami to 8:3 dla Barcelony. Po meczach reprezentacyjnych jest to mecz bardziej na remis, ale jeśli któraś drużyna ma wygrać ten mecz to jest to wg. mnie Barcelona. Atletico ma świetny atak, w ogóle skład mają lepszy niż rok temu, ale ich ofensywa nie jest tak dobra, jak magiczne trio Barcelony. Messi, Neymar i Suarez jedną wymianą podań potrafią odwrócić losy spotkania. Jest to bardzo ważny mecz mimo, że to dopiero 3-cia kolejka ligowa.
Zobaczymy ;)

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Dobra panowie, czas rozpocząć rozprawkę na temat tej kolejki. &quot;Najsampierf&quot; pod lupę biorę oczywiście teoretyczny hit na Calderon.
Patrząc na ostatnie mecze pomiędzy Atleti a Barceloną trzeba spojrzeć, że są to mecze wyrównane, a typowanie wyniku w większości przypadków kompletnie mija się z celem. Warto przyjrzeć się kartkom. Ostatnio Barcelona niemiło mnie zaskoczyła, i zatopiła mój over kartkowy z Malagą, sfaulowali bodajże 4 razy przez cały mecz, mimo, że strzelili późno gola, to mecz pod kontrolą cały czas, Malaga nie stworzyła sobie tej jedynej okazji, tak jak to miało miejsce przed rokiem.
Obydwie drużyny w składzie mają masę prowokatorów. Atletico gra ostro, mają za trenera Simeone, które częściej kartki dostawał, niż ich nie dostawał, więc siłą rzeczy jego drużyna musi grać agresywnie. Tym bardziej u siebie, gdzie przyjeżdża Barcelona. Może jeszcze bez błysku, ale powoli, każda drużyna dopiero wchodzi w sezon, więc nie ma co od razu spodziewać się fajerwerków. Atletico też nie przekonywało, ale 3-0 z Sevillą na wyjeździe dało mocno do myślenia. Wcześniej mizerne 1-0 z Las Palmas, gdzie każdy spodziewał się lania beniaminka, żeby podbudować morale. Zapomnieliśmy jednak, że Atletico często ogranicza się do minimum i dobrze szafuje siłami. Strzelili gola, z resztą farfocla jak zwykle i wiedząc, że goście nie mają pomysłu na grę i znając jakość rywala zaczęło grać nudny futbol. Obronę mają znakomitą, świetnie pracują napastnicy, którzy w pewnym momencie bardzo agresywnie pressują piłkarza rywali będącego przy piłce i zazwyczaj ją odbierają. Potężne wzmocnienia jeżeli chodzi o napad. Simeone może sobie wybierać pomiędzy Griezmannem, Torresem, Vietto i Jacksonem. Napad robi wrażenie. Za to obrona Barcy już niekoniecznie. Może tam się nieraz zagotować.
Przejdźmy do meritum. Jedni i drudzy mają w swoich szeregach prowokatorów i graczy grających ostro. Mam na myśli przede wszystkim Gabiego, Griezmanna, Koke, Juanfrana oraz Albę, Alvesa, Busquesta, Mascherano i Neymara (ten raczej łapie głupie kartki). Każdy z nich może w tym spotkaniu zagrać. Celowo pominąłem Pana Pique, który ostatnimi swoimi wypowiedziami coraz bardziej się pogrąża. Skądinąd brakuje mu baaaaaaaaaaaardzo dużo do Carlesa Puyola, który zawsze szanował swoich rywali, próżno było czekać na jakiekolwiek skandale z jego udziałem i w dodatku był świetnym graczem. Coraz mniej taki. Anyway, bet na kartki wydaje się być całkiem sensowny. Arbitrem meczu jest Mateu Lahoz, arbiter, który nie waha się sięgać do kieszonki. Dzisiaj parę razy z pewnością to uczyni. Wbrew pozorom nie spodziewam się jakiegoś niesamowitego meczu, obydwie drużyny jakby leciutko przygaszone, ale walka o trzy punkty z rywalem, który będzie z pewnością walczył o tytuł na 100% pobudzi obydwie drużyny i tę jakość choćby przez chwilę będziemy mogli zobaczyć. Zobaczymy tylko, czy będzie to jakość czysto piłkarska. Nie sądzę, żeby Simeone chciał grać z Barceloną w piłkę, bo wiemy, jak to się kończy.
Linia na kartki jest bardzo wysoka, ale buki wiedzą, że tutaj nie mogą zbyt niskiej linii ustawić, bo poszliby z torbami. Jednakże spoglądając na h2h tych drużyn można odnieść wrażenie, że linia jest wyjątkowo niska. ???? Zapewniam jednak, że linia nie jest niska, tak jak się to wydaje na pierwszy rzut oka, ale możliwa do pokrycia. Mimo swoich pesymistycznych przeczuć co do atrakcyjności widowiska mam nadzieję, że obydwie drużyny dostarczą wszystkim niesamowitych, sportowych emocji, ale jednocześnie, chciałbym, aby był to pojedynek 22 facetów, którzy pokażą na boisku jaja, i że będą wkładali głowy tam, gdzie nikt normalny nie wsadziłby nogi.

Powyżej 7,5 kartek @ 1,90 bet365 &lt;- główny bet ⛔
Dodatkowo lokaty (według mnie):
Atletico dostanie kartkę w pierwszej połowie @ 1,20 bwin ✅✅
Barcelona dostanie kartkę w pierwszej połowie @ 1,36 bwin ✅✅
I leciutkimi stawkami:
Koke dostanie kartkę @ 3,20 betsson ⛔
Busquets dostanie kartkę @ 2,55 betsson ⛔
EDIT: *****, ale wtopa. Barcelona w ogóle nie jest agresywna, a minimalizm Atletico znowu znowu dał o sobie znać. ????????

Otrzymane punkty reputacji: +29
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom