>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3. kolejka Premier League [27-28 sierpnia 2016]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

Promocja w Sportingbet: Bonus powitalny 200PLN

Otwarcie trzeciej kolejki może wywołać wielkie emocje. Na White Hart Lane dojdzie do starcia Tottenhamu z Liverpoolem i faworyta wskazać nie sposób.
Arsenal w poszukiwaniu swojej pierwszej wygranej uda się do Watford.
Macie już swoich faworytów? Zachęcamy do dyskusji i rzetelnych analiz popartych argumentami ;)

D 18

dyzio23pol

Użytkownik
Hull City- Man Utd
typ 2 zaklady sts kurs 1.47
W 3 kolejce angielskiej Premier League zmierzą się ze sobą ekipy Hull City i Manchester United. Podobnie, jak bukmacherzy, którzy w roli zdecydowanego faworyta widzą gości, również uważam, że każde inne rozstrzygnięcie, jak ich wygrana będzie sporą niespodzianką. Gospodarze z dorobkiem 6 punktów zajmują 3 lokatę, natomiast przyjezdni z takim samym bilansem, lecz z lepszym stosunkiem bramkowym, plasują się na 2 pozycji. Drużyna Hull jest aktualnie w bardzo dobrej dyspozycji i na inaugurację pokonała u siebie obrońcę tytułu, czyli Leicester 2-1, a w poprzedniej kolejce przywiozła komplet punktów ze Swansea, zwyciężając 2-0. Natomiast &quot;Czerwone Diabły&quot; których oczywiście głównym celem jest wywalczenie mistrzostwa Anglii, w 1 rundzie wygrali w Bournemouth 3-1, a w zeszłym tygodniu wygrali 2-0 przed własną publicznością z Southampton. Biorąc pod uwagę olbrzymie zmiany, jakie zaszły w sztabie szkoleniowym oraz w kadrze Manchesteru, myślę, że nie ma co się sugerować statystykami tych klubów z poprzednich rozgrywek. Potencjał piłkarski zespołu gości jest teraz o wiele większy i co najważniejsze dla nich do zespołu, bez problemu wkomponował się Z. Ibrahimovic. Spodziewam się, że pomimo bardzo dobrej formy gospodarzy nie będą oni w stanie sprostać zdecydowanie silniejszemu rywalowi.
Shake// Podaj buka i kurs

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Tottenham - Liverpool​

Tegoroczna rozpiska zapewnia nam doskonałą zabawę już od początku sezonu. W sobotę spotkają się drużyny będące przez lata na podobnym poziomie. Zeszłoroczna kampania przyniosła nam dwa remisy. Czy w tym roku będzie podobnie? Myślę, że tak.

Liverpool należy do bardzo chimerycznych zespołów. Potrafią pokonać faworyta by później stracić punkty z przeciętniakiem. Najlepszym odzwierciedleniem tego stwierdzenia jest Mignolet, który raz broni jak zaczarowany a później wpuszcza babole. Niemniej jednak ta ekipa potrafi się zmobilizować na ważne mecze a ten niezaprzeczalnie do takich należy. Pamiętamy zresztą z tamtego sezonu jak po fatalnej serii pojechali na Etihad Stadium i zmietli podopiecznych Pellegriniego. W związku z tym przymykam oczy na niekorzystny wynik z Burnley. Klopp to wulkan energii, który na pewno będzie blisko erupcji w obliczu tego spotkania a wszystko odbije się na motywacji zawodników. Ja wiem, że motywacja to bardzo kontrowersyjny argument ale w moim odczuciu znajdujący odzwierciedlenie w tym przypadku. O potencjał ofensywny The Reds nie ma się co martwić. Głośno było o tym jak to transfer Mane był przepłacony jednak trzeba przyznać, że robi wiatr a w filozofię Liverpoolu wpisuje się wspaniale. Prawdziwym pytaniem jest czy obrona podoła zadaniu.

Tottenham co roku wchodzi w sezon dosyć niemrawo. Co prawda nie oglądałem spotkania z CP ale oglądałem to z Evertonem i dokładnie tak było. W drugiej połowie się obudzili ale ogólnie tacy zawodnicy jak Eriksen bardzo pod formą. Do tego Lloris złapał kontuzję i choć nie uważam Vorma za słabego bramkarza to na pewno gorszego od francuza. Największym zagrożeniem jest Kane, który od pierwszej kolejki wydaje się być dobrze dysponowany. W sezonie 15/16 musieliśmy poczekać parę kolejek na jego rozbudzenie.

Ogólnie rzecz biorąc ten mecz to 50/50 jednak delikatną przewagę daję przyjezdnym. Nie zdziwię się jeśli spotkanie skończy się remisem dlatego wybieram opcję DNB

Liverpool DNB @2.1 bet365 e: szkoda, czerwoni przeważali przez większość spotkania a Cou może sobie pluć w brodę za zmarnowaną setkę
M. City - West Ham

Tu sprawa jest prosta. Buki według mnie przesadziły z kursami. Ja wiem, że City jest zdecydowanym faworytem, Aguero w formie, Guardiola na ławce itd itd. Niemniej jednak to dopiero trzeci mecz The Citizens pod jego wodzą(w PL) a pierwszy z poważniejszych egzaminów. West Ham ciut osłabiony kontuzjami ale nie na tyle by wystawiać @11 na ich zwycięstwo. Poza tym WH w poprzednim sezonie był jedną z lepiej radzących sobie drużyn na wyjazdach a mecz z Chelsea potoczył się dla nich trochę niefortunnie. Swoją droga czekam na ruch Bilica w kierunku jakiegoś napadziora bo chyba tylko tego brakuje w jego układance. Niemniej jednak typ w większości podyktowany value w kursie aniżeli konkretnymi argumentami.

West Ham X2 @3,75 bet365 ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +11
chibs 241

chibs

Użytkownik
Chelsea vs Burnley

Chelsea ostatnie 5 meczy to zwycięstwa: 2 ligowe, 1 pucharowe i 2 w sparingach. W każdym z tych meczy padały przynajmniej 3 gole. Niestety defensywa Chelsea wciąż popełnia błędy o czym świadczy choćby ostatni mecz pucharowy, w którym stracili 2 bramki z drużyną z 3 ligi. Dodam, że grali u siebie podstawową obroną, z wyjątkiem młodego Ainy przez którego padła 1 z bramek.
Na szczęście atak spisuje się całkiem dobrze i strzela sporo bramek. Hazard wraca do dawnej formy, jest świetnie przygotowany fizycznie, widać w nim głód gry. W ostatnim meczu zagrał tylko 15 min, dlatego upatruję w nim strzelca 1 z bramek dla Chelsea.
Całkiem prawdopodobne, że Chelsea rozpocznie ten mecz dwoma napastnikami. Obok Diego Costy w ataku zagra nowy nabytek Michy Batshuayi, który spisuje się rewelacyjnie w Chelsea - strzela bramkę co 38minut. Oprócz tego jest duża szansa, że mecz w wyjściowym składzie rozpocznie Cesc Fabregas, który zanotował asystę przy zwycięskiej bramce Costy w ostatnim meczu ligowym czym prawdopodobnie przekonał do siebie Antonio Conte. Zagra z kogoś z dwójki Matić-Oscar, więc potencjał ofensywny zostanie wzmocniony. Do tego Willian wraca do zdrowia, chociaż od 1. minuty go nie zobaczymy, ale to nie jest wielka strata gdyż ostatnim czasem świetnie spisuje się Victor Moses.
Natomiast w Burnley mieszane nastroje, co prawda w ostatnim meczu ligowym pokonali Liverpool, jednak kilka dni późnij odpali z EFL Cup z czwartoligowcem po straconej bramce w 120 minucie.
Meczem w pucharze nie ma co się za bardzo sugerować gdyż tylko 1 zawodnik - Vokes to zawodnik podstawowego składku.
Nie mniej jednak 2 ligowe mecze pokazały, że defensywa u Burnley jest słaba - mimo iż stracili tylko 1 bramkę to w oczy rzuca się jak łatwo przegrywają środek pola i dają się spychać do defensywy. Nawet Swansea w meczu z nimi była w stanie wykreować sobie 17 sytuacji bramkowych. O Liverpoolu nawet nie chcę mówić bo miał ich prawie 30 i to kilka całkiem niezłych, ale nie potrafili ich wykorzystać. Dlatego spodziewam się dominacji i kontrolowania gry przez Chelsea oraz prób kontrataków gości.
Normalnie szedłbym w stronie jakiegoś Handicapa ale z obroną Chelsea różnie bywa dlatego dla mnie pewniejszą opcją są bramki + zwycięstwo Chelsea.

Chelsea wygra, a w meczu podanie powyżej 2,5 bramek 1,83
Eden Hazard zdobędzie bramkę 2,30

bet365

alley 79

alley

Użytkownik
Tottenham - Liverpool
Typ: Liverpool 3.10 bet365
Tak wiem, że Liverpool potknął się w drugiej kolejce z Burnley. Zastanawia też mnie czemu trzeci mecz z rzędu grają na wyjeździe? Ale przechodząc do analizy typu, to widzę tutaj zdecydowaną wygraną gości. LFC za Kloppa potrafi grać z najlepszymi drużynami angielskimi. W pierwszej kolejce po dobrym meczu pokonali Arsenal na wyjeździe 4-3. W pierwszym składzie wyjdzie już Matip, więc obrona powinna wyglądać lepiej. Mane jest już zdrowy, a Ci co oglądali mecz z Arsenalem wiedzą jak groźny i szybki jest ten zawodnik. Tottenham nic nie pokazuje od początku sezonu. Co prawda mają punkt więcej, ale gra jest daleka od ideału. Wymęczony remis z Evertonem 1-1. A w ostatniej kolejce również nie bez problemów pokonali Crystal Palace 1-0. Jak dla mnie ten kurs jest jak prezent, bo można też bezpiecznie zagrać z podpórką.
Watford-Arsenal
Typ: Watford lub remis 2.15 bet365
Wysoki kurs na gospodarzy jutrzejszego spotkania. Gram z podpórką, bo Arsenal to zawsze groźna ekipa i wicemistrz poprzedniego sezonu Premier League. W tym jak na tę chwilę zawodzą. Zgromadzili zaledwie 1 pkt w dwóch spotkaniach i to przy dużym szczęściu, bowiem Leicester powinno mieć rzut karny w końcówce spotkania 2 kolejki. W obronie kłopoty, wrócił już Koscielny, więc wygląda to lepiej niż w 1 kolejce z Liverpoolem. Dalej jednak Kanonierzy bez kilku podstawowych graczy. Mustafi jeszcze nie zakontraktowany, więc nie zagra jutro. Watford to solidna drużyna. Co prawda sezon nie zaczęła dobrze, ale też przeciwników miała wymagających. W ostatniej kolejce do 80 minuty prowadzili z Chelsea 1-0, ale nie udało im dowieźć się tego wyniku do końca i mecz skończył się porażką 1-2. Na własnym stadionie liczę, że przełamią się i ugrają z zawodzącą ekipą Wengera przynajmniej 1 pkt.

comendador 428

comendador

Użytkownik
Hull City - Manchester United &amp; BTS &amp; 2,10 &amp; Betsson
Manchester City - West Ham &amp; Manchester City &amp; 1,31
Chelsea Londyn - Burnley FC &amp; Under 3,5 &amp; 1,39
Watford - Arsenal &amp; Arsenal over 0,5 &amp; 1,14
AKO : 2,08 &amp; Betsson

Manchester City - West Ham
Wynik 3:1

Ja tutaj idę w stronę gospodarzy, pewnie rozpoczęli sezon, Aguero w gazie, Argentyńczyk strzelił trzy gole w eliminacjach LM, a w dwóch spotkaniach Premier League trafił do bramki trzy razy. Pod wodzą Guardioli rozkręca się również Raheem Sterling. City pewnie wygrała mecz eliminacyjny do LM, pierwsza jedenastka dzięki zaliczce z pierwszego meczu, była oszczędzana na mecz ligowy. West Ham wyszedł w mieszanym składzie na mecz eliminacyjny do LE, no i jednak pokazali jak zespoły Angielskie traktują LE, tak się spodziewałem, że może się to tak skończyć. Widać, że ważniejsza jest liga, która jest niezwykle ciężka, Młoty ciężko wchodzą w sezon. Myślę, że gospodarze gładko powinni się z nimi rozprawić.
Hull City - Manchester United
Wynik 0:1

Gospodarze po rocznej przerwie wrócili do PL, i początek sezonu mają świetny, dwa mecze = dwa zwycięstwa, rozpoczęli sezon od niespodzianki i wygranej z Lisami u siebie.
Nikt do listy kontuzjowanych graczy z Hull City nie dołączył więc to jest dobra wiadomość. Klub ten i tak musi przede wszystkim poszerzyć skład, bo z tak krótką ławką, sezon może się dla nich zakończyć kiepsko, mimo dobrego startu. Manchester widać, nabiera wiatr w żagle, to może być na prawdę dobry sezon dla nich, są w lepszej pozycji niż taki Manchester City który musi się skupiać na LM, Czerwone Diabły grają w LE, ale wiadomo to nie to samo. Potencjał w ofensywie więc o ich bramkę bym się nie martwił, Zlatan i spółka powinni o to zadbać. Myślę, że to będzie mecz do pierwszej bramki, Tygrysy będą starały się bronić i liczyć na kontrę, ale przy potencjale ofensywnym gości może to być i tak bezskuteczne. Mam nadzieję , że Manchester przyciśnie od pierwszych minut i bramka z ich strony powinna paść w miarę szybko, co powinno spowodować większe ryzyko w grze gospodarzy.
Chelsea Londyn - Burnley FC
Wynik 3:0

Starcie beniaminka z Chelsea, The Blues powinni to spotkanie wygrać, aczkolwiek powinno to być wymęczone zwycięstwo tak jak w poprzednich spotkaniach, wygrywają, ale przychodzi im to w bólach. Goście wiedzą gdzie jadę i pewnie ich taktyka to zabezpieczenie tyłów. Nie spodziewam się tutaj dużej ilości bramek, 2:1 trzeci raz rzędu mocno prawdopodobne.
Watford - Arsenal
Wynik 1:3

Arsenal właśnie w takich meczach sprawia niespodziankę, kiedy mało kto na nich stawia. W tym meczu od pierwszych minut w składzie Arsenalu powinniśmy zobaczyć tych którzy wracają z wakacji, czyli Ozil, Giroud. Powinno to wnieść jakoś do tego zespołu. Arsenal w poprzednim sezonie z Watford zdobył komplet punktów, myślę, dla podbicia kursu gram ich bramkę, co do samego grania czystej dwójki, jest jeszcze czas do meczu na przemyślenia.

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Buk365:
Southampton - Sunderland -&gt; Southamtpon wygra @1.6 [1:1]
Southampton niezbyt udanie rozpoczął sezon, remis z Watfordem i porażka z Manchesterem United, a więc czas na wygraną, a okazja ku temu bardzo dobra - na St Mary’s Stadium przyjeżdża Sunderland, który przegrał oba pierwsze mecze (z City i Middlesbrough). Moim zdaniem gospodarze tego meczu przewyższają gości umiejętnościami stricte piłkarskimi, ponadto grają na swoim stadionie. A bramki Sunderlandowi strzelać potrafią, co udowodnili choćby w 2014 roku, kiedy pokonali Czarne Koty aż 8:0. Dla Świętych jest to kapitalna okazja, aby podreperować swój stan konta i odnieść pierwsze zwycięstwo w lidze w tym sezonie, rywal klasowy nie jest i gospodarze powinni ten mecz wygrać.
Tottenham - Liverpool -&gt; obie drużyny strzelą gola: TAK @1.6 [1:1]
Co tu dużo mówić, mecz na szczycie. Potencjał ofensywny obu ekip jest spory, z jednej strony Kane, Lamela, Eriksen, z drugiej Coutinho, Firmino, Mane i inni. Szykuje się mecz na szczycie i mam nadzieję, że nie skończy się nudnym 0:0, ale lubię oglądać obie ekipy, bo grają szybko, ofensywnie, bez zamulania buły graniem do tyłu i murowaniem bramki. Statystyki nie przemawiają za BTS, bo na 5 ostatnich spotkań, tylko w 2 BTS się zdarzał, ale mam nadzieję, że tym razem się uda.
Everton - Stoke -&gt; Everton wygra @1.72 oraz Everton powyżej 1.5 gola @1.72 [1:0]
Zacznę od nieobecnych, bo są tutaj ważni. W drużynie gości ma zabraknąć: Affelay, Ireland, Johnson i Shaqiri, czyli graczy pierwszego zespołu. Everton udanie rozpoczął sezon, bez porażki w dwóch pierwszych meczach, zatem mniemam, że morale są dobre, a następny rywal na papierze słabszy. Everton ma w swoim zespole takich grajków, jak Barkley, Lukaku, wzmocnili się Bolasie&#39;m z CP, Williamsem ze Swansea, zatem klarownie widzimy, że w tym sezonie walczą o coś więcej, niż górna połowa tabeli - cel to pewnie puchary. Zatem mecze z takimi drużynami, jak Stoke trzeba wygrywać i to w dobrym stylu. Stoke nie zdołał jeszcze wygrać meczu w tym sezonie (porażka z City i remis z M&#39;boro) i nie sądzę, aby zdobyli punkty w sobotę.

Otrzymane punkty reputacji: +10
gary-linker 69

gary-linker

Użytkownik
Buk365
Tottenham - Liverpool -&gt; Tottenham lub remis @1.4✅✅✅
Dobry wieczór, coś się...Powiem, tak gra obronna Liverpoolu zupełnie mnie nie przekonuje. Tottenham powoli się podnosi po katastrofie na finiszu ubiegłego sezonu i wygląda na solidną drużynę. W dodatku w tym roku grają 2 napastnikami, co powinno być ich dodatkowym atutem, chociaż nie koniecznie, na akurat tak słabą defensywę jak the Reds. Spotkanie na WHL, a więc nie spodziewam się wygranej Liverpoolu.
Everton - Stoke -&gt; Everton wygra @1.72✅✅✅
Kolejny mecz, w którym stawiam przeciwko słabej defensywie, właściwie chyba najsłabszej w lidze. Everton w gazie, odkąd przejął ich Koeman, widać zdecydowaną różnicę. Stoke zaś ma okropną obronę i gdy nie ma Butlanda zawsze tracą gole. Z tego powodu widzę w tym kursie value.

Man City - West ham
-&gt; Man city wygra @1.28✅✅✅
Tutaj bez niepodzianki, stawiam na city, grają u siebie, Guardiolola dobrze poukładał zespół, west ham zaś w rozsypce odpadli drugi rok z zrzędu z Astrą w lidze europy, w dodatku plaga kontuzji, to wystarczy citizens do łatwego zwycięstwa.

lukas88 835,7K

lukas88

Forum VIP
27.08.2016 g. 13.30 Tottenham- Liverpool
Typ: x2✅✅✅
Kurs: 1,66
Pinnacle
Stawka 6j

W sobotę o 13.45 na White Hart Lane &quot;Koguty&quot; podejmują &quot;The Reds&quot;, Tottek po dwóch spotkaniach ma 4 punkty, na inaugurację remis z Evertonem, następnie wygrana z przeciętnym Crystal Palace. Liverpool z kolei po bardzo ciekawym pojedynku z Arsenalem, w którym wygrali 4-3, przyszła wpadka z Burnley. Czyli powtarza się sytuacja LFC z poprzedniego sezonu, gdzie potrafili ugrywać punkty z silnymi rywalami, po to by je tracić z przeciętniakami. Takiego też obrotu sytuacji spodziewam się jutro. W moim odczuciu Liverpool dysponuje większym potencjałem, szczególnie w środku pola jak i w ataku. Ponadto &quot;The Reds&quot; od wielu lat wiedzą jak sobie radzić z &quot;Kogutami&quot;, nie przegrali od 2012 roku:

02.04.16 PL Liverpool Tottenham 1 : 1
17.10.15 PL Tottenham Liverpool 0 : 0
10.02.15 PL Liverpool Tottenham 3 : 2
31.08.14 PL Tottenham Liverpool 0 : 3
30.03.14 PL Liverpool Tottenham 4 : 0
15.12.13 PL Tottenham Liverpool 0 : 5
10.03.13 PL Liverpool Tottenham 3 : 2
28.11.12 PL Tottenham Liverpool 2 : 1

27.08.2016 g. 16.00 Watford- Arsenal
Typ: 2
Kurs: 1,7
Bet 365
Stawka 5j

Arsenal po dwóch kolejkach z jedynie jednym punktem, jak na klub z aspiracjami mistrzowskimi to nędza, klub z potencjałem, z pomysłem na grę, wieloma kreatywnymi piłkarzami, powinien się w końcu przebudzić, potrzeba tego aby zaskoczyła w końcu skuteczność. Sytuacja kadrowa Kanonierów poprawiła się, wrócili Ozil, Alexis, Ox.
Watford to zespół walczący o ligowy byt w tym sezonie, który nie powinien sprawić większych problemów podopiecznym Wengera. Liczę na pierwsze zwycięstwo zespołu z Emirates...​

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Tottenham - Liverpool

W tym meczu nie ma wyraźnego faworyta i ja odradzam granie 1x2, bo o wyniku zdecyduje tutaj forma danego dnia. Ja stawiam na rożne. Ostatnie bezpośrednie spotkania obfitowały w rożne. W ostatniej kolejce Tottenham męczył się z Crystal Palace, natomiast Liverpool niespodziewanie poległ z Burnley i przez niemal cały mecz musiał gonić wynik. Te mecze tak się ułożyły, że zarówno jedni jak i drudzy musieli gonić wynik i nabijali dużą ilość kornerów - odpowiednio 10 i 12. Generalnie te dwa zespoły potrafią robić rożne i linia over 11 wydaje się być dobrą opcją na ten mecz.

Tottenham - Liverpool over 11 rożnych @ 1,825 Bet365 ⛔ 10 rożnych

Chelsea - Burnley

13 meczów z rzędu ze straconą bramką na Stamford Bridge - tyle wynosi niechlubna seria The Blues. To najdłuższa seria od ponad 55 lat. Liczę na przełamanie, a z kim, jak nie z Burnley. Chelsea dobrze prezentuje się na początku sezonu i podejrzewam, że Stamford Bridge to będzie miejsce, gdzie będą bardzo rzadko tracić punkty. W meczu z West Hamem dominowali całe spotkanie, ale stracili bramkę praktycznie z jednej groźnej sytuacji Młotów. The Clarets będą jeszcze bardziej stłamszeni. Jest to drużyna, której nie wróżę dużej przyszłości w Premier League, ze słabym potencjałem i dosyć prostym jednowymiarowym stylem gry.

Chelsea - Burnley goście under 0,5 @ 1,75 Marathonbet ✅ 3:0

teamdoxpl 165

teamdoxpl

Użytkownik
Everton - Stoke
Mój typ: Everton ✅
kurs: 1,69
Bukmacher Fortuna

Bardzo ważny mecz dla Evertonu. W zeszłym sezonie przegrali 3:4 przed własną publicznością, terminarz im sprzyja oraz absencje w drużynie Stoke. Tak jak beafraid napisał, w drużynie gości zabraknie graczy którzy, moim zdaniem, stanowią o prawdziwym potencjale tej drużyny. Moim zdaniem Everton zgarnie pewne 3 punkty zwłaszcza że widać poprawę w ich grze.

Southampton - Sunderland
Mój typ: Southampton ⛔
Kurs: 1,63
Bukmacher: Fortuna

Tutaj również podzielam zdanie kolegi, który napisał praktycznie wszystko. Sunderland nic nie gra, tak szczerze to myślałem że w tym sezonie się obudzą, przyjście Januzaja który ma ogromny potencjał. Southampton to ekipa z potencjałem i tutaj czas na pierwsze zwycięstwo. Rywal idealny na przełamanie. Nie widzę tutaj remisu a pewne zwycięstwo gospodarzy.
Chelsea - Burnley
Mój typ: Chelsea ✅
Kurs: 1,28

Goście wygrali co prawda z Liverpoolem tydzień temu ale to Chelsea jest głównym faworytem. Podoba mi się ekipa Conte. Grają jak Chelsea za dawnych lat, taką ekipę chciałbym oglądać co kolejkę. Niepewny jest występ Williana. U gości zabraknie Barnesa. Jeśli Chelsea ma się potknąć i stracić punkty to na pewno nie z Beniaminkiem. Zwycięstwo po dominacji - tak to widzę. Conte co prawda słodzi w konferencjach ekipie gości ale myślę że z takim potencjałem jakim dysponują the Blues to możemy spodziewać się że goście zostaną wgnieceni w fotel.
Tottenham - Liverpool
Mój typ: Liverpool DNB / X2 zwrot/✅
Kurs: 2,11 / 1,63

Liverpool tego meczu nie ma prawa przegrać. Po ostatniej wpadce wszyscy są zmotywowani na 200 %. Tottenham radzi sobie jakoś bez Llorisa i Dembele, ale mnie najbardziej martwi możliwość absencji Coutinho który jest moim zdaniem najlepszym graczem the Reds. Będzie to na pewno inny mecz niż ten w którym debiutował Klopp. Liverpool ma szansę zajść daleko musi tylko grać to co pokazali w meczu z Arsenalem, wykorzystywać sytuację i nie bawić się w klepanie od rogu do rogu a&#39;la Barcelona. Nie tędy droga. Klopp o tym wie i na pewno dzisiaj zobaczymy inny Liverpool niż przed tygodniem.
Watford - Arsenal
Mój typ: Arsenal ✅
Kurs: 1,71

Ten mecz trzeba wygrać. Takie nastawienie mają gracze Kanonierów. Wracają Kościelny, Giroud i Ozil. Na pewno wystąpią od pierwszej minuty. Morale nie są na pewno wysokie, póki co mają tylko jeden punkt, przegrali z Liverpoolem przed własną publicznością. O drużynie Watfordu można powiedzieć tyle że mają dobry bilans z ekipą Arsenalu ale statystyki nie grają. Potencjał ludzki w obu drużynach jest zdecydowanie po stronie gości i dzisiaj się na pewno przełamią i zgarną komplet. Takie mecze trzeba wygrywać jeśli myśli się o walce w top 4.

Nie lubię grać AKO ale na dzisiaj postanowiłem połączyć mecze by złapać lepsze kursy. Wygląda to tak:
Everton - Stoke: 1 (1,69)
Southampton - Sunderland: 1 (1,63)
Chelsea - Burnley: 1 (1,28)
AKO: 3,53 ⛔ - ehh jeden mecz..
Tottenham - Liverpool: Liverpool DNB (2,11) zwrot
Tottenham - Liverpool: X2
Watford - Arsenal: 2
AKO: 2,79 ✅

Powodzenia ! ????

Otrzymane punkty reputacji: +8
mario_luigi 117

mario_luigi

Użytkownik
Hull - Man United
Typ: U 9 rzutów rożnych.

Ostatnie mecze United to w sumie 8 rożnych.
Hull miało ich w sumie 13, co daje 4,3 rożnego/mecz.
United lubi grać środkiem przez Pogbe i Rooneya. Czasami Valencia zrobi jakiś rajd, ale nie nabija on na rogi tylko dośrodkowuje.
Można łapać imo.

kubaaafc 31

kubaaafc

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier league
Godzina: 16:00
Spotkanie: Watford - Arsenal
Typ: Arsenal
Kurs: 1.70
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Podopieczni Wengera nie rozpoczęli najlepiej sezonu. Zdobycie jednego punktu w dwóch pierwszych kolejkach nie napawa optymizmem. Fakt, iż grali z mocnymi rywalami ( Liverpool 3-4 i mistrz Anglii Leicester 0-0) oraz w okrojonym składzie wcale nie usprawiedliwia piłkarzy Arsenalu. Jednak na tą kolejkę wracają czołowi zawodnicy, którzy nie byli gotowi do gry ze względu na dojście daleko na Euro ( Ozil, Giroud, Koscielny), a w pełni zdrowi są już Wilshere oraz Cazorla. Na liście kontuzjowanych pozostają wciąż : Ramsey, Welbeck, Mertesacker, Paulista, Jenkinson, Iwobi . Wydaje się jednak, że są Ci piłkarze do zastąpienia, a rakiete może odpali w końcu nowy pomocnik Xhaka oraz największa gwiazda zespołu Alexis, który prawdopodobnie zagra dziś na swojej nominalnej pozycji czyli na lewym skrzydle. W Arsenalu z powodu przypuszczalnego ogłoszenia dwóch transferów w ten weekend (Mustafi, Perez) oraz powrotów do składu panuje co raz lepsza atmosfera a dzisiejszy rywal jak najbardziej odpowiada Kanonierom . W poprzednim sezonie gładko dwukrotnie wygrywali - 3-0 na stadionie Watfordu oraz 4-0 na Emirates . Jedynie porażka pucharowa 1-2 w zeszłym sezonie troszkę psuje całą statystykę. W szeregach Watfordu nastroje nie najlepsze. Nowy trener Mazzari podobnie jak Wenger nie wszedł najlepiej w sezon. Kibice również liczyli na coś więcej niż 1 punkt po dwóch kolejkach. W zeszłej kolejce było blisko, gdyż Watford do 80 minuty prowadził 1-0 z Chelsea , jednak The Blues udało się wyszarpać zwycięstwo w końcówce, a w pierwszej kolejce Szerszenie szczęśliwie wywiozły 1 pkt z gorącego terenu w Southampton. W obydwu kolejkach piłkarze Mazzariego zostali zdominowani przez swoich rywali na boisku i podobny scenariusz przewiduję dzisiaj . Watford do meczu przystąpi bez większych osłabień . Pauzuje jedynie Dja Djédjé z powodu kontuzji. Arsenal w końcu musi odpalić, a z kim ma to zrobić jak nie z rywalem, który tak bardzo im leży . Liczę na szybką widowiskową grę ze strony Arsenalu zakończoną pewnym zwycięstwem. Watford z kontry też może ukłuć ale Kościelny oraz szybcy boczni obrońcy Arsenalu powinni sobie z nimi poradzić. Od 1999 roku bilans między tymi zespołami to 7 zwycięstw Arsenalu i tylko jedna wygrana Watfordu(Fa Cup). Warto również dodać, że w ostatnich 7 meczach na wszystkich szczeblach między tymi zespołami zawsze padały minimum 3 gole. Tak więc dla bardziej odważnych polecam Arsenal &amp; over 2.5 po kursie 2.60, a także handicap -1,5 w rzutach rożnych w stronę Arsenalu po kursie 1.80 (Bet365). Powodzenia !

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Tottenham v LFC
Podzielam opinię Bułeczki o rzutach rożnych w tym szlagierowym meczu. Sam zagrałem over rożnych do przerwy z takich samych powodów - obydwie drużyny po prostu potrafią nabijać kornery. Linia na RR do przerwy wynosi 5.5, co wydaje się optymalnym rozwiązaniem ze strony oddsmakerów. Mecz prawdopodobnie będzie rozgrywany w zawrotnym tempie. Dzięki temu zawodnicy obydwu drużyn będą stwarzać dużo sytuacji podbramkowych, a to oznacza, że szanse na nabicie kilkunastu rożnych jest spora.
Powyżej 5.5 RR HT @2.000 Bet365 ⛔ Nie tego się spodziewałem.

janusz-bet 235

janusz-bet

Użytkownik
Southampton-Sunderland
Typ:HA Sunderland +1.5,2.0 ✅ Izi typ
Kurs:1.50
Bukmacher:Bet365
Jak czytam wypowiedzi innych userów to aż mi się smutno robi.Jakie pewne zwycięstwo gospodarzy.Mogą wygrac 1 golem ale to z problemami.Sunderland sezon rozpocząl od 2 porażek po 2:1.Z kolei Święci przegegrali z MU 2:0 i zremisowali u siebie 1:1 z Watfordem.Tak ekipa z Sunderlandu nic nie gra ale mało brakowało aby dla Obywateli urwali 2 oczka...Przegrana 2:1 na ich boisku to dobry wynik.Grają defensywnie i czekają na kontry.Polecam zagrac x2.Ja osobiście gram HA bo nie wydaje mi się aby to ten mecz Święci wygrali minimum dwoma bramkami.Gorąco polecam grać!!!Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +13
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Chelsea - Burnley
Typ: Chelsea czyste konto @ 1,62
b365✅3:0

Burnley tydzień temu 19% posiadania piłki, 3 strzały i wygrali 2:0 z Liverpoolem, a to był mecz u siebie. Teraz wyjazd na Stamford Bridge. Chelsea najslniejszy skład. Wraca Willian, obrona najlepsza. Wiadomo Gray utalentowany, ale jednak Conte wreszcie powinien te czyste konto z Chelsea zanotować. W Juve czyste konta to była norma u siebie. Tak na przełamanie czuję.

Chelsea: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Kante; Willian, Oscar, Matic, Hazard; Diego Costa

Burnley: Heaton; Lowton, Keane, Mee, Ward; Arfield, Defour, Marney, Boyd; Vokes, Gray

Otrzymane punkty reputacji: +1
janusz-bet 235

janusz-bet

Użytkownik
Hull-Manchester United
Typ: HA 1.5,2.0 na Hull ✅
Kurs:1.52
Typ w strone Sunderlandu na ✅ tak jak się spodziewałem.Co do meczu Hull z MU to goście bedą mieli bardzo cieżko beniaminek jak narazie 2 zwyciestwa u siebie z Leicesterem 2;1 i na wyjeżdzie ze Swansea 2:0.Są w formie i myśle,że MU wygra ten mecz max 1 bramką bo tu pogromu nie przewiduje z obecną dyspozycją beniaminka.Licze na kilka bramek bo MU strzela ich dużo.Jeszcze trzeba poczekać kiedy ekipa MU sie lepiej zgra.Myśle,że typ powinien easy wsiaść.Powodzonka

Otrzymane punkty reputacji: +2
_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
365:
Manchester City - West Ham United -&gt; over 3 gole (azjan, w przypadku 3 - zwrot) @1.775 oraz over 3,5 kartki @1.66 City 3:1 WHU, 4 kartki
Jak tylko spojrzałem, jaki mecz jest w niedzielę, wiedziałem, w co będę celował. Nie ukrywam, że liczę tutaj na dobry, żywy mecz, że WHU, wzorem Sunderlandu, nie cofnie się na swoje pole karne i nie będzie czekało na jakieś szybkie kontry. City pod wodzą Guardioli ma ogromne posiadanie piłki, co przekłada się na dużą ilość kreowanych sytuacji, chyba, że mówimy o meczu u siebie ze Steauą, gdzie rezerwowym się za bardzo nie chciało grać. W niedzielę takiej sytuacji nie przewiduję, zagra pierwszy skład z Aguero i Silvą na czele. Rywale zza miedzy, United, wygrali swój mecz, Chelsea podobnie, także City też musi swój mecz wygrać, aby dogonić rywali. Co do WHU, liczę, że zagra już Payet, co znacznie poprawia siłę ofensywną gości, tak jak planowali, odpadli sobie z LE, mogą skupić się na lidze. W poprzednich spotkaniach tych ekip, zwycięzca zawsze strzelał 2 bramki, liczę, że podobnie będzie jutro. Co do kartek, w obu ekipach ma kto faulować i przy dobrym, żywym meczu, kartki powinny się sypać, stąd linia 3,5 podoba mi się jak najbardziej. Podsumowując, mam nadzieję na dobry, żywy mecz, najlepiej, jakby wpadła szybka bramka, a o over i kartki będę spokojny.

teamdoxpl 165

teamdoxpl

Użytkownik
W.B.A. - Middlesbrough
Mój typ: W.B.A. DNB - zwrot
Kurs: 1,69

Drużyna gości ma całkiem niezłe wejście w sezon. Remis i zwycięstwo. Ekipa W.B.A. to drużyna którą ciężko rozgryźć. Potrafią fajne mecze przeplatać słabymi, potrafią dwu bramkową przewagę roztrwonić w mig. Zapowiada się wyrównany mecz, ale faworytem to zdobycia kompletu punktów są moim zdaniem gospodarze. Tony Pulis to na prawdę fajny trener, z nic W.B.A. chyba nigdy nie spadnie. Ale punkty łapać trzeba i z kim jak nie z beniaminkiem który jeszcze nie przegrał ?
Manchester City - West Ham
Mój typ: Manchester City ✅
Kurs: 1,29

Tutaj nie szukałbym niespodzianki. W overe bramkowe też bym się nie bawił bo West Ham wcale nie zagra super ofensywnie. Brakuje wielu graczy, Carrola, Ayew, nie wiadomo czy zagra od początku Payet. Kto oglądał ostatnie mecze West Hamu ten wie że grają totalną padakę i nie wróże im w tym sezonie (póki co) miejsca premiowanego grą w LE. Co gorsza, nawet jak je zajmują to i tak się kompromitują jak przed kilkoma dniami ???? City nie odpuści, rywale punktują to i Guardiola zapunktuje. Zapowiada się ciekawy bój w tym roku.
AKO: 2,18
stawka: 141,97
EWK: 272,36

V 16

vaxik

Użytkownik
W.B.A. - Middlesbrough
Zakład: FT/FT
Typ: Remis/Remis
Kurs: 4.2
Bukmacher: BET365

Nie ma co tutaj dużo pisać. Beniaminek zaskakuje i to pozytywnie, ale WBA na początku sezonu także dobrze sobie radzi. Co prawda przegrali tydzień temu 1:2 z Evetonem, ale po zaciętym meczu. Myslę, że obie ekipy mają równe szanse. Ewentualnie możecie zagrać WIN WBA

@ ZAKŁAD DLA RYZYKANTÓW
WIN WBA @2.5

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom