Hull City - Manchester United & BTS & 2,10 & Betsson
Manchester City - West Ham & Manchester City & 1,31
Chelsea Londyn - Burnley FC & Under 3,5 & 1,39
Watford - Arsenal & Arsenal over 0,5 & 1,14
AKO : 2,08 & Betsson
Manchester City - West Ham
Wynik 3:1
Ja tutaj idę w stronę gospodarzy, pewnie rozpoczęli sezon, Aguero w gazie, Argentyńczyk strzelił trzy gole w eliminacjach
LM, a w dwóch spotkaniach
Premier League trafił do bramki trzy razy. Pod wodzą Guardioli rozkręca się również Raheem Sterling. City pewnie wygrała mecz eliminacyjny do
LM, pierwsza jedenastka dzięki zaliczce z pierwszego meczu, była oszczędzana na mecz ligowy. West Ham wyszedł w mieszanym składzie na mecz eliminacyjny do
LE, no i jednak pokazali jak zespoły Angielskie traktują
LE, tak się spodziewałem, że może się to tak skończyć. Widać, że ważniejsza jest liga, która jest niezwykle ciężka, Młoty ciężko wchodzą w sezon. Myślę, że gospodarze gładko powinni się z nimi rozprawić.
Hull City - Manchester United
Wynik 0:1
Gospodarze po rocznej przerwie wrócili do PL, i początek sezonu mają świetny, dwa mecze = dwa zwycięstwa, rozpoczęli sezon od niespodzianki i wygranej z Lisami u siebie.
Nikt do listy kontuzjowanych graczy z Hull City nie dołączył więc to jest dobra wiadomość. Klub ten i tak musi przede wszystkim poszerzyć skład, bo z tak krótką ławką, sezon może się dla nich zakończyć kiepsko, mimo dobrego startu. Manchester widać, nabiera wiatr w żagle, to może być na prawdę dobry sezon dla nich, są w lepszej pozycji niż taki Manchester City który musi się skupiać na
LM, Czerwone Diabły grają w
LE, ale wiadomo to nie to samo. Potencjał w ofensywie więc o ich bramkę bym się nie martwił, Zlatan i spółka powinni o to zadbać. Myślę, że to będzie mecz do pierwszej bramki, Tygrysy będą starały się bronić i liczyć na kontrę, ale przy potencjale ofensywnym gości może to być i tak bezskuteczne. Mam nadzieję , że Manchester przyciśnie od pierwszych minut i bramka z ich strony powinna paść w miarę szybko, co powinno spowodować większe ryzyko w grze gospodarzy.
Chelsea Londyn - Burnley FC
Wynik 3:0
Starcie beniaminka z Chelsea, The Blues powinni to spotkanie wygrać, aczkolwiek powinno to być wymęczone zwycięstwo tak jak w poprzednich spotkaniach, wygrywają, ale przychodzi im to w bólach. Goście wiedzą gdzie jadę i pewnie ich taktyka to zabezpieczenie tyłów. Nie spodziewam się tutaj dużej ilości bramek, 2:1 trzeci raz rzędu mocno prawdopodobne.
Watford - Arsenal
Wynik 1:3
Arsenal właśnie w takich meczach sprawia niespodziankę, kiedy mało kto na nich stawia. W tym meczu od pierwszych minut w składzie Arsenalu powinniśmy zobaczyć tych którzy wracają z wakacji, czyli Ozil, Giroud. Powinno to wnieść jakoś do tego zespołu. Arsenal w poprzednim sezonie z Watford zdobył komplet punktów, myślę, dla podbicia kursu gram ich bramkę, co do samego grania czystej dwójki, jest jeszcze czas do meczu na przemyślenia.