Na weekend przygotowałem dla was 3 kuponiki. Jeden główny z dość dużą ilością zdarzeń jednak dla mnie dość pewnymi oraz dwa dubelki z fajnymi kursikami. Do tego od poprzedniego tygodnia gram systemik ze wszystkimi pomysłami na weekend jakie mam i ten kupon również wrzucam w komentarzu.
Chelsea lub remis i powyżej 1.5 gola x Leicester lub remis x Liverpool i powyżej 1.5 gola x City (-1.5) x Real Madryt x Kane strzeli, a Tottenham wygra
AKO: 8.42/
forbet
Stawka: 50zł
Swój główny kupon na ten weekend zrobiłem z dość dużej ilości zakładów. Widzę w nich jednak bardzo dużą szansę i spróbuję wam przybliżyć krótko każdy z typów. Chelsea będzie mocniej opisana niżej jednak Frankie nie ma prawa przegrać, bo jego drużyna gra dobrze i na Norwich musi punktować, najlepiej 3 punktami. Po tym co zobaczyłem wczoraj w spotkaniu AV-Everton oraz prawdopodobnemu awansowi Wolves do
LE jestem zadowolony. A to, dlatego że zagrane przed sezonem Lisy najlepsze spoza top6 wydaję się bardzo dobrym betem. Jeżeli jednak ma on wejść to ekipa Rodgersa musi zacząć wygrywać, a kiedy jak nie z beniaminkiem? Sheffield pokazało się naprawdę z dobrej strony przeciwko Crystal Palace w poprzednim tygodniu jednak ekipa Orłów nie weszła dobrze w ten sezon. Lisy mają za sobą dwa ciężkie spotkania, oba zremisowane z Wolves oraz Chelsea. Jeżeli dziś zagrają tak jak w drugiej połowie na Stamford Bridge to jestem pewien, że będą wstanie wygrać to spotkanie, a remis to naprawdę minimum z minimum nawet przy słabszej dyspozycji Vardyego czy Maddisona. The Reds kochają grać przeciwko Arsenalowi na własnym stadionie co pokazują wyniki z ostatnich sezonów. Spodziewam się otwartego spotkania, z którego górą wyjdzie ekipa gospodarzy. Emery tworzy świetny zespół jednak oni potrzebują jeszcze trochę czasu na zgranie i poukładanie obrony. Real to może nie typowa podbitka jednak dość pewny bet. Królewscy zagrali świetne spotkanie w Vigo grając nawet przez pewien okres w 10. Dla mnie pierwsze spotkanie w sezonie na Santiago Bernabeu to pewna wygrana. Na City i wszelakim handi w ich stronę mógłbym oprzeć wiele kuponów w ten weekend. Sportowa złość z jaką wyjdzie ekipa The Citizens na jutrzejsze spotkanie musi być wielka. Bezwzględna dominacja w poprzedniej kolejce przeciwko Kogutom, a mimo tego uzyskali zaledwie remis. W maratonie jakim jest
Premier League taka strata punktów może później okazać się bolesna, więc jutro ekipa Guardioli powinna sobie to odbić. Przeciwnik niby pod względem H2H niezbyt wygodny jednak Wiśnie w tym roku są słabsze niż w poprzednim, gdyż Fraser czy Wilson póki co nie grają sezonu życia. Na koniec wlatuje książę Harry, który w większości składów FPL (w tym moim) dostał opaskę na tą kolejkę. Przeciwnik wymarzony, bo tragiczne Newcastle. Dwie porażki ekipy Srok i naprawdę tragiczna postawa przeciwko Norwich powodują, że trzeba grać wszelakie kombinację w stronę Spurs. Powraca Son, wydaję mi się, że jeszcze nie od początku jednak z ławeczki będzie mógł pomóc Kane’owi i kolegom. Dla mnie bramka Anglika + wygrana Spurs po kursie 1.75 miejmy nadzieję, że zamyka nam pozytywnie kuponik.
Firmino strzeli gola, a Liverpool wygra x Chelsea wygra i powyżej 1.5 gola
AKO: 5.12/
forbet
Stawka: 25zł
8 spotkań przeciwko Arsenalowi, 8 bramek. 5 ostatnich spotkań na Anfield – 7 bramek. Firmino kocha grać przeciwko ekipie Kanonierów i spodziewam się, że w najbliższym spotkaniu również ukąsi. Brazylijczyk ma szansę strzelić 50 bramkę na angielskich boiskach i stać się pierwszym zawodnikiem z tego kraju, który tego dokona. Do tej pory w czterech spotkaniach o stawkę strzelił jedną bramkę oraz zaliczył 3 asysty. Nadal ma wielki wpływ na grę zespołu The Reds i dochodzi do sytuacji bramkowych. W spotkaniu z Norwich oraz Soton miał stuprocentowe sytuacji, a mimo tego bramkę strzelił z dużo trudniejszej sytuacji. Uważam, że kurs na wygraną LFC i bramkę Roberto jest warty ryzyka. Do tego dokładam wygraną Chelsea oraz przynajmniej 2 bramki w spotkaniu. Ekipa Lamparda w tym sezonie może nam dostarczyć bardzo dużo wrażeń i emocji, a póki co dostarcza mi pieniędzy. W zeszłym tygodniu grałem w stronę Leicester i mimo świetnej 1 połowy ekipy Lamparda to zakład został pokryty. Mimo, że wyniki The Blues w tym momencie nie powalają to gra jest dużo lepsza i widzę w nich jutro value. Świetne spotkanie z Liverpoolem, dużo lepszy mecz niż wynik z United i świetna pierwsza połowa z Leicester. Nie wiem czy Hype wokół Norwich nie jest zbyt duży po tych dwóch spotkaniach. Z Liverpoolem stwarzali sytuację jednak zostali wypunktowani w pierwszej połowie, a Newcastle to zespół, który na ten moment wygląda jak słaby zespół
Championship, a nie drużyna
Premier League. Obie drużyny grają bardzo ofensywnie i jutro spodziewam się wymiany ciosów, z której górą według mnie wyjdzie ekipa Chelsea, która posiada dużo lepszych zawodników.
Powyżej 1.5 gola w każdej połowie (Liverpool – Arsenal) x Każda drużyna powyżej 1 RR w obu połowach (Wolves-Burnley)
AKO: 11.79/
forbet
Stawka: 25zł
Na koniec spory wariacik, który w październiku grałbym mocniej singlami. Teraz mamy jednak początek sezonu i łącze to w delikatny dubelek. Liverpool i Arsenal potrafią grać bardzo ofensywną piłkę i właśnie na takie spotkanie dzisiaj liczę. Po 2 bramki w każdej połowie? Trudne, ale możliwe. Brak Alissona, brak czystego konta LFC w tym sezonie. Arsenal mimo dominacji na własnym stadionie mógł stracić więcej niż 1 bramkę przeciwko Burnley. Spodziewam się bardzo otwartego spotkania. Do tego dokładam rożne na The Meolineux. Żeby bet na to spotkanie został pokryty to każda z drużyn musi wykonać przynajmniej 2RR w każdej z połów. Typ mocno szalony, ale również do pokrycia. Jeżeli weźmiemy ten sezon to każda z drużyn pokryła ten zakład raz z dwóch spotkań w tym sezonie dokonując tego przeciwko United oraz Arsenalowi czyli drużynom top6. Dyche i jego ekipa pokazały, że w tym sezonie mocno stawiają na pressing i chcą w końcu grać w piłkę. Ich atak na rywali zaczyna się już na 30 metrze jednak często jest nieudolny przez co robi się sporo miejsca. Takie sytuacje mogą kończyć się rożnymi, a przy graniu wahadłami przez Wolves dochodzą bardzo częste centry z bocznych sektorów, który również mogą kończyć się stałymi fragmentami. Taki dubelek wariacik na zakończenie. Jeżeli ktoś chciałby na tym zarobić to wydaję mi się, że przynajmniej 1 bet wejdzie, więc granie tego singlami również może być owocne.
Pozdrawiam
Sportowy Dyktator
Kupon ze wszystkimi typami pojawi się jak pójdę do buka, bo nie jestem wstanie odtworzyć ekuponu jednak pierwsze meczę na nim zaczynają się dopiero od 15, więc na spokojnie czekajcie. Jeżeli widzisz, grasz, obserwujesz to zostaw
dla zasięgu