Faktycznie, szybko się to wszystko dzieje ????
Niestety, w tej kolejce nie zakładam już takich żniw jak w poprzednich. Nie ma value w tylu meczach jak w drugiej kolejce. Jedyny mecz, który kusi kursem to..
AZS Olsztyn - Banimex Będzin
Typ: Będzin 2 sety, 1,90 Etoto
Nie chcę znęcać się nad zespołem z Olsztyna, ale ich gra po prostu nie wygląda dobrze i do póki się nie nie ogarną, będą przegrywać. A czy z zespołami pokroju Będzina?? Czemu nie!? Bardzo lubiłem oglądać Będzin w tamtym sezonie, szczególnie na ich sali. Szkoda, że odeszli Araujo i Waliński. Obaj już dostali statuetki MVP w tym sezonie w nowych zespołach. Widać zatem jakimi ważnymi zawodnikami byli dla Będzinian. Trzon zespołu jednak pozostał, nie doszło do rotacji całej szóstki. A w miejsce dwóch powyższych zakontraktowano dwóch interesujących grajków.
Mam na myśli reprezentanta
USA oraz Australii. Obaj grają, są najlepiej punktującymi zawodnikami drużyny. Myślę, że bardzo dobrze udało się uzupełnić skład.Trzeba też pamiętać o Adrianie Buchowski, który mega walczak, na pewno będzie chciał się pokazać z jak najlepszej strony przed publicznością olsztyńską, gdzie grał.
PS. Olsztyn prędzej czy później zacznie punktować..mam nadzieje, że w tym wypadku później ????