Kolejki zaraz po przerwie na reprezentację często przynoszą wiele zaskakujących rezultatów. Dlatego tym razem proponuję dosyć bezpieczne typy.
Pierwszy to taki tripelek:
Podbeskidzie strzeli bramkę
Warta strzeli bramkę
Lech strzeli bramkę
kurs łączny @2,42
Podbeskidzie jak na razie najlepiej wygląda ze wszystkich beniaminków. Grają fajny dla oka ofensywny futbol, w każdym meczu (wliczając PP) strzelali bramkę. Z kolei Jagiellonia pomimo wygranej z Legią wygląda dosyć słabo. Widać, że trener Zając dopiero szuka jakiegoś optymalnego stylu i ustawienia. Jaga traciła gole we wszystkich meczach tego sezonu, wliczając PP. Czuję, że dzisiaj Podbeskidzie tego meczu nie przegra, ale gram bezpiecznie na to, że strzelą gola.
Warta całkiem nieźle zagrała z Lechią -zabrakło skuteczności pod bramką. Z Zagłębiem było już słabiej, ale też szanse mieli. Piast również zaczął sezon od dwóch porażek i bez zdobyczy bramkowej, ale generalnie gra była dużo lepsza od wyników. Spodziewam się, że Piast (jakby nie patrzeć czołowa ekipa naszej ligi) spróbuje od początku zaatakować, a to stworzy miejsce dla kontrataków dla Warty i w efekcie pierwszej bramki w sezonie.
Lech strzeli gola -tu nie ma się co rozpisywać. Zarówno Lech i jak i Śląsk to ofensywnie nastawione drużyny, Śląsk świetnie wszedł w sezon zdobywając już w sumie 7 bramek i tracąc 3 (z PP). Lech słaby start w lidze, musi zacząc zdobywać punkty. Spodziewam się otwartego meczu z dużą ilością goli.
Mój drugi typ na tą kolejkę to
Górnik DNB po kursie @1,5 (EE)
Początkowo myślałem, żeby zagrać czyste zwycięstwo Górnika, ale jak już pisałem, kolejki po przerwach często przynoszą zaskakujące wyniki więc gram bezpieczniejszy typ.
Górnik świetnie wszedł w sezon -dwa pewne zwycięstwa z beniaminkami do tego Jaga odprawiona w PP. Grają ciekawą, ofensywną piłkę, Jimenez w formie dzieli i rządzi. W tygodniu odszedł Bochniewicz co może nieco zachwiać obroną, ale ofensywa nadal wygląda bardzo silnie. Do tego Górnik bardzo lubi grać u siebie, że tylko przypomnę bilans domowy z zeszłego sezonu: 11-5-3.
Lechia zagrała bardzo słaby mecz z Wartą, jednak udało się szczęśliwie wygrać. Tego szczęścia zabrakło już w meczu u siebie z Rakowem przegranym bezdyskusyjnie. Spodziewam się, że w meczu z Górnikiem zostaną ustawieni defensywnie, byle nie stracić gola, a może znowu uda się coś strzelić.
Kurs na czyste zwycięstwo Górnika (@2,0) jest kuszący ja jednak tym razem gram bezpiecznie i podpieram się zwrotem w przypadku remisu po kursie @1,5
Powodzenia!
wszystkie kursy z bet365