>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3 kolejka Ligue 1

Status
Zamknięty.
sutek 79

sutek

Forum VIP
AS Monaco - SM Caen
W sobotę o godzinie 19:00 na stadionie Louisa II, zespół gospodarzy czyli Monaco będzie walczyło o ligowe punkty z Caen. Monaco w dwóch meczach zgromadziło 4 punkty, wygrywając z PSG 1:0 oraz remisując z Nantes 1:1. Caen ostatnio wygrało pewnie z Valenciennes 3:1 a tydzień wcześniej przegrali dosyc pechowo z Bordeaux 1:2 więc mają na koncie 3 punkty. Monaco w przerwie letniej według mnie jest osłabiło się, odeszli tacy gracze jak Almiron, Berthord, Pinau, Fabio Santos czy też najlepszy strzelec drużyny Piquionne. Nowi zawodnicy to postacie anonimowe na tą chwilę. Z drugiej strony Caen pozyskało m.in Savidana który w meczu z Valenciennes grał świetne spotkanie zresztą jak inni jego koledzy bardzo podobali mi się w ostatnim spotkaniu. W ekipie Monaco nie zagrają: Cufré, Adriano, César zaś występy Gakpe i Bernardiego stoją pod dużym znakiem zapytania. W Caen są drobne kontuzje ale do soboty moim zdaniem wszyscy będą postawieni na nogi. Według mnie piłkarzy Caen stac nawet na wygraną w tym meczu
Propozycja:
Caen, 5,00 # 4/10 | 1:1 ⛔
x2, 1,95 # 6/10 | 1:1 ✅

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Tak sobie analizowalem kolejke i wyszly mi dwa typki [oczywiscie narazie] bo na pewno cos dopisze.

Pierwsze spotkanie to Sochaux z PSG kurs na gosci ponad 2.75 i to mi wystarcza , W ostanim meczu pokonal;i Bordeaux ktore w sezonie 2007/2008 zajela drugie miejsce a w tym sezonie po rzutach karnych pokonali Lyon i zdobyli Super Puchar Francja . Natomiast Soszo slabiutko zaczyna sezon dwie porazki a jedna z beniaminkiem Ligue 1 Grenoble Foot. Mysl e ze czym dalej w sezon tym PSG bedzie strzelalo wiecej goli i wygrywalo efektowniej . Co prawda w pierwszje kolejce przegrali z Monaco 0:1 lecz teraz mysle ze powinni pokonac Sochaux , dodatkowo fajnym typem jest remis do polowy wiadomo Sochaux bedzie strala sie zabespiezczyc tyly + wlasny stadion - wcale tak latwo zwyciestwo moze nie przyjsc.

Moj typ : PSG - 2.80⛔ . remis do polowy -1.83✅

Wynik : 1:1 [0:0]

Drugim typem jest spotkanie Olympique Lyon przeciwko Grenbole, mysle ze msitrz francji nie da szans beniaminkowi i wygra przewaga conajmniej dwoch goli , ja jednak mysle ze bedzie to jeszcze lepszy wynik .Fajnie podoba mi sie handicap -2,5 po kursie 3.55 ! I mysle ze ten handi Lyon spokojnie moze pokryc wiadom oteeraz mecze towarzyskie pilkarze moga wroci przemeczeni z reprezentacji a wiaodmo wielu p0ilakrzy Lyonu opuscilo swoj team. Ja jednak o to sie nie martwie. Grenoble w swoich ostatnich dwoch startach zdobylo az 6 pkt co jest dobrym rozpoczeciem sezonu jak na beniaminka a Lyon w ostatniej kolejce zremisowal bezbramkowo z Lorient lecz mysle ze teraz na wlasnym stadionie bedzie to inny mecz i Lyon wygra przewagta trzech goli .

Moj typ : Lyon -2,5 3,55 [ryzykowny]⛔ , Lyon - 1.25✅

Wynik : 2:0 [2:0]

sutek 79

sutek

Forum VIP
easy ja nie jestem przekonany co do typu na PSG, prawda oczywiście wygrali z Bordeaux ale gra ich pozostawiała wiele do życzenia. Sam fakt że paryżanie oddali 6 strzałów a &quot;Żyrondyści&quot; 16 obrazuję co się działo na boisku. Z dobrej strony pokazał się w PSG nowy nabytek Hoarau pozyskany z Le Havre, ale dla mnie piłkarzem meczu był Mickaël Landreau który wygrał mecz dla PSG. Kilkakrotnie świetnie bronił strzały rywali. Sochaux wiadomo jeszcze nie zdobyli punktu, ostatnio przegrali z Saint-Etienne i trzeba przyznac ze załużyli na porażkę ale pod koniec meczu mieli dwie dobre okazje i byli bliscy doprowadzenia do remisu. Według mnie ten remis do przerwy jest bardziej prawdopodobny

sutek 79

sutek

Forum VIP
Le Mans - Saint Etienne
Jak wiemy przed sezonem duża grupa piłkarzy opuściły zespół z Le Mans, nie chcę mi sie wymieniac wszystkich nazwisk ale 7 graczy z podstawowego składu odeszło m.in Romaric, Matsiu, De Melo. Zespół w pierwszej kolejce przegrał na własnym boisku, teraz wygrał dosc niespodziewanie z Lille na wyjeździe 3:1 ale bramki strzelane przez Le Mans były prezentami od obrońców gospodarzy cała formacja defensywna Lille grała katastrofalnie. Według mnie Le Mans będzie walczyło o pozostanie w Ligue 1. Teraz grają z wymagającym rywalem jakim z pewnością jest zespół Saint-Etienne, ostatnio drużyna &quot;Ziolonych&quot; wygrała i siebie z Sochaux 2:1 i trzeba powiedziec że jest to wynik zasłużony, St. Etienne zagrało dobry mecz i 3 punkty są na ich koncie. Co prawda &quot;Zieloni&quot; lepiej radzą sobie na własnym terenie ale teraz mają dużą szansę na wygraną na wyjeździe ponieważ rywal jest słaby szczerze mówiąc. Lekko można spróbowac zagrac na wygraną gości, ja bynajmniej tak uczyniłem ;)
Propozycja:
Saint Etienne, 2,90 @ 3/10 | 1:0 ⛔

makaveli23 812,5K

makaveli23

Typer Miesiaca
Zgadzam sie z wszystkimi Twoimi typami Sutek jak do tej pory ???? Monaco - nie wiem czemu az tak duza roznica kursow, zdecydowanie nie oplaca sie stawiac na jedynke i poszukanie tutaj dwojki moze sie oplacic, Monaco to bardzo mloda ale niedoswiadczona ekipa, rozpoczeli sezon bardzo dobrze. U siebie zazwyczaj nie moga liczyc na jakis specjalny niesamowity doping zreszta jak zawsze. Moze w tym meczu zagrac juz Freddi Adu, ale jak zagra napewno nie caly mecz, tak wiec w ataku Monaco ma tylko jednego napstnika Nimaniego.
St. Etienne sie nie ufa na wyjazdach, ale wkoncu musi przyjsc wyjazdowe zwyciestwo, bo w pierwszym meczu na obcym terenie stworzyli duzo sytuacji ale zeszli pokonani 1-0, jak widac potem szybko zapomnieli o tej porazce i u siebie wygrali z Soszo 2-1, wygrywajac pierwsza polowe 2-0, ale w drugiej wkradl sie niepotrzebny niepokoj w obronie i w rezultacie strata bramki. Do skladu wracaja kapitan Parrin i pomocnik Landrin i mozna powiedziec ze Ettiene bedzie w tym meczu w najsliniejszym skladzie. W Le Mans zagraja nowo pozyskani Norwedzy Stromstad i Helstad, Gervinho z igrzysk wraca ale kontuzje maja dwaj podstawowi obroncy Baal i Camara, dodtakowo nie zagraja Bouhors i Andre. Spore oslanienia w obronie i jak na tak dobrze grajajca ofensywe moze to byc tragiczne w skutkach, juz w pierwszej polowie moze pasc bramka dla St. Ettiene ;)

sutek 79

sutek

Forum VIP
Le Havre - Marsylia

Najstarszy francuski klub czeka bardzo ciężki mecz ponieważ grają z Marsylią i w tej konfrontacji nie są faworytami. Gospodarze mają jak na razie 3 punkty po wygranej z Nice, teraz przegrali z Tuluzą 1:2. Marsylia ma 4 &quot;oczka&quot; ale świetnie prezentuję się w ofensywnie 4 gole z Rennes również 4 z Auxerre z tym że w meczu z Rennes, cztery razy piłkę z siatki musiał wyciągąc Steve Mandanda. Marsylia ma wielki potencjał w ataku ale w obronie grają przeciętnie. Le Havre na pewno będzie walczyło o korzystny rezultat i według mnie gospodarze strzelą gola. Jednak Marsylia według mnie ten mecz wygra i jeśli rywale strzelą gola to podopieczni Erica Geretsa muszą strzelic minimum dwa gole. Trener Marsylii zabrał na mecz dwóch lekko kontuzjowanych Canę i Ben Arfę ale ich występ wyjaśni się przed meczem jeśli nie zagrają to zmiennicy są gotowi do gry. W ataku duet silny, twardy Niang i szybki, zwrotny Bakari Kone dla mnie mieszanka wybuchowa i obrońcy Le Havre będą miec sporo problemów z upilnowaniem tych piłkarzy. Stawiam w tym meczu na dużo goli ponieważ Marsylia ma bombę w ataku a gospodarze przed własną publicznością powinni coś strzelic i ucieszyc swoich kibiców
Propozycja
Więcej niż 2,5, 2,02 | 0:1 ⛔

bania 0

bania

Użytkownik
informacja z polskiej strony OM.
Po wypadku autobusu, w którym śmierć poniosło dwóch kibiców OM władze Marsylii wyszły z inicjatywą by nie rozgrywać dziś meczu z drużyną Le Havre.

Ostatecznie spotkanie bez żadnych zmian odbędzie się dziś na Stade Jules-Deschaseaux. Piłkarze będą występowali z czarnymi opaskami na ramionach a mecz poprzedzi minuta ciszy.

&quot;Spróbujemy zrobić dobry wynik dla tych ludzi. Będziemy z nimi myślami dziś wieczorem, choć to nie jest dobra okoliczność...&quot; - powiedział dyrektor sportowy OM, José Anigo.

Wiadomo już oficjalnie, że w wypadku zginęły dwie osoby, cztery są poważnie ranne i 26 lekko rannych.

Lyon - Grenbole ✅
Typ: Karim Benezma strzeli bramkę w dowolnym czasie @ 1.53 [bet365]

Le Havre - OM ✅
Typ: 2 @ 2.15

R 25

rozumny

Użytkownik
AJ Auxerre - OGC Nice
typ:1
kurs:2,15
bet-at-home

Analiza:Mecz ligi francuzkiej w ktorym AJ Auxerre podejmuje zespol Nice.Podopieczni Fernandeza w poprzedniej kolejce dostali tegie lanie od Marsyli chociaz z przebiegu gry napewno na az tak wysoka porazke nie zasluzyli.Teraz wracaja na swoje smieci gdzie w pierwszej kolejce odprawili juz jednego rywala jakim byl beniaminek Nantes.Druzyna gosci nie jest juz tak silna jak w poprzednim sezonie , glownym powodem takiego stanu rzeczy bylo odejscie B.Kone do O.Marsylia.Natomiast Auxerre wzmocnilo sie znaczaca w defensywie bowiem w poprzednim sezonie nie wygladala to za dobrze , druzyna jelenia tracila duzo bramek, przyjscie Dudki i Coulibaliego ma to zmienic.Nie ma co ukrywac ze nie jest to mecz potentatow tylko druzyn srodka tabeli jednak w tym starciu wyzej oceniam szanse gospodarzy, biorac pod uwage to ze Nicea nie imponuje w tym sezonie.Licze oczywiscie na skutecznosc Jelonka ktory wlasnie na wlasnym stadionie strzela najwiecej goli.Takze nie wazne w jakim stylu ma byc poprostu zwyciestwo gospodarzy ;)
Na potwierdzenie moich slow ostatnie mecze Auxerre z Nantes.
30/10-07 Puchar Ligi Auxerre vs. Nice 2:2
6:2 (OT)
15/09-07 Ligue 1 Auxerre vs. Nice 2:0
02/12-06 Ligue 1 Auxerre vs. Nice 0:0
11/03-06 Ligue 1 Auxerre vs. Nice 2:0
18/12-04 Ligue 1 Auxerre vs. Nice 4:3
Jak widac na wlasnym obiekcie Auxerre praktycznie za kazdym razem ogrywala Nice.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Na dziś bez szczegółowej analizy dlaczego ? bo mi się nie chce ???? Dziś według mnie można spróbowac zagrac over w meczu Rennes z Lille. Rennes w dwóch meczach straciło 5 goli, strzelając 4, zaś Lille w pierwszym meczu bezbramkowy remis a tydzień temu popis nieudolności obrońców, naprawdę w meczu z Le Mans tracili bramki po fatalnych błędach defensywy. Trener Lille ma problem bo ma do dyspozycji tylko... 17 zawodników w tym 3 bramkarzy. Lille to drużyna nieobliczalna, która umie świetnie grac z kontrataku i tutaj widzę dla nich szanse ponieważ Rennes u siebie gra do przodu, finezyjnie i mogą się nadziac na te żądła Lille w środku pola. Rennes coś strzeli, Lille też i będzie over

Over 2,5 !!! ✅ ✅ ✅

easy 3,1K

easy

Forum VIP
ja dzisiaj widze win Auxerre jak i Bordeaux , wiadomo Auxer w ostatniej kolejce dostalo srogie baty do Marsyli 3:0 ale mysle ze u siebie juz tak nie bedzie. Wiadomo w druzynie wystepuje dwoch polakow Jelen ijak i Dudka obaj przebywali na zgrupowaniu jak i wielu reprezentantow Auxerre, po takich zgrupowaniach zawdonik raz wraca zmeczony raz w pelni zycia . Ja mysle ze spokojniue pokonaja Nice a kurs 2.15 tylko lapac ;) . Co do Bordo ostatnio porazka z mocnym PSG , mysle na wlasnym stadionie wice mistrzowie Francji pokonaja srednie Nantes . O tym meczu moim zdaniem nie ma co duzo pisac spokojne zwyciestwo .

Moje typy :
Auxerre- Nicea 1 2.15
Bordeaux - Nantes 1 1.50

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Typ na Bordeaux również polecam zagrać. Mimo, że w ostatniej kolejce przegrali z PSG to była to trochę pechowa porażka, ponieważ goście zdecydowanie przeważali i naciskali na bramkę Mickaela Landreau tylko zabrakło wykończenia. Dzisiaj mają znakomitą okazję, aby ta nieskuteczność w ofensywie zamazać z ostatniej kolejki, bo rywal jak do tej pory spisuję się słabo (0-1-1). W poprzednim sezonie Bordo miało jeden z najlepszych bilansów u siebie, doznając tylko 2 porażek. W tym sezonie również na inauguracje zdobyli komplet przed własną publicznością. &quot;Kanarki&quot; nie mają czego szukać w Bordeaux.
Bordeaux - Nantes 1 1.50

S 0

saviola07

Użytkownik
Spotkanie: Girondins Bordeaux - FC Nantes
Typ: 1
Kurs: 1.50

Bordeaux uważam, że może skutecznie powalczyć o mistrza, ale żeby to zrobić koniecznie musi wygrywać mecze na własnym boisku i obowiązkowo z rywalami takimi jak FC Nantes. Beniaminek bedzie miał ciężki zadanie, bo Bordeaux w poprzednim sezonie u siebie przegrało tylko 2 mecze i 4 zremisowało, reszte (13 spotkań) zakończyła się zwycięstwami. Tak więc gością trudno będzie nawet o 1pkt. Gospodarze są zdecydowanym faworytem i liczą na 3pkt i dla tego warty jest grania dosyc wysoki kurs na gospodarzy. Największy wpływ na grę gospodarzy powinnien mieć Yoann Gourcuff oraz Marouane Chamakh, który powinnien strzelić bramke. Nantes w poprzednim sezonie w Ligue 2 na wyjeździe 8-6-5 23:20.

S 0

saviola07

Użytkownik
Wyniki 3 kolejki Ligue 1

Girondins Bordeaux - FC Nantes 2:0

Stade Rennais - OSC Lille 2:1

AJ Auxerre - Nice OGC 0:1

Olympique Lyon - Grenbole Foot 38 2:0

Le Havre AC - Olympique Marsylia 0:1

Valenciennes FC - FC Lorient 3:1

AS Nancy Lorraine - Toulouse FC 0:0

FC Sochaux - Paris Saint Germain 1:1