Tak sobie analizowalem kolejke i wyszly mi dwa typki [oczywiscie narazie] bo na pewno cos dopisze.
Pierwsze spotkanie to Sochaux z PSG kurs na gosci ponad 2.75 i to mi wystarcza , W ostanim meczu pokonal;i Bordeaux ktore w sezonie 2007/2008 zajela drugie miejsce a w tym sezonie po rzutach karnych pokonali Lyon i zdobyli Super Puchar
Francja . Natomiast Soszo slabiutko zaczyna sezon dwie porazki a jedna z beniaminkiem
Ligue 1 Grenoble Foot. Mysl e ze czym dalej w sezon tym PSG bedzie strzelalo wiecej goli i wygrywalo efektowniej . Co prawda w pierwszje kolejce przegrali z Monaco 0:1 lecz teraz mysle ze powinni pokonac Sochaux , dodatkowo fajnym typem jest remis do polowy wiadomo Sochaux bedzie strala sie zabespiezczyc tyly + wlasny stadion - wcale tak latwo zwyciestwo moze nie przyjsc.
Moj typ : PSG - 2.80 . remis do polowy -1.83
Wynik : 1:1 [0:0]
Drugim typem jest spotkanie Olympique Lyon przeciwko Grenbole, mysle ze msitrz francji nie da szans beniaminkowi i wygra przewaga conajmniej dwoch goli , ja jednak mysle ze bedzie to jeszcze lepszy wynik .Fajnie podoba mi sie handicap -2,5 po kursie 3.55 ! I mysle ze ten handi Lyon spokojnie moze pokryc wiadom oteeraz mecze
towarzyskie pilkarze moga wroci przemeczeni z reprezentacji a wiaodmo wielu p0ilakrzy Lyonu opuscilo swoj team. Ja jednak o to sie nie martwie. Grenoble w swoich ostatnich dwoch startach zdobylo az 6 pkt co jest dobrym rozpoczeciem sezonu jak na beniaminka a Lyon w ostatniej kolejce zremisowal bezbramkowo z Lorient lecz mysle ze teraz na wlasnym stadionie bedzie to inny mecz i Lyon wygra przewagta trzech goli .
Moj typ : Lyon -2,5 3,55 [ryzykowny] , Lyon - 1.25
Wynik : 2:0 [2:0]