Godzina: 21:30
Spotkanie: Rayo Vallecano - Barcelona
Typ: Żółte Kartki - 1 połowa - Barcelona powyżej 0,5 Tak
Kurs: 1.72
Bukmacher: LVbet
Coś mi się wydaje, że to dla Barcy nie będzie łatwy mecz, Rayo dobrze weszło w sezon wygrywając i remisując 2 razy na wyjazdach, teraz czas na spotkanie domowe, a przypomniała mi się pierwsza kolejka kiedy to Valencia grała u siebie z Barceloną i muszę przyznać, że w 1 połowie momentami Valencia zaskakiwała, tu może być podobnie i może też być podobny scenariusz z kartkami, bo do przerwy było 3 kartki i 1 została pokazana właśnie Katalończykom. Również zauważyłem, że w ostatnich 5 bezpośrednich spotkań pada dużo kartek i barca też łapie je już w 1 połowie, więc ta linia over 0,5 kartki w 1 połowie dla Barcelony jak najbardziej do zrobienia. Sędzią dzisiejszego spotkania będzie Pan Cesar Soto Grado i co prawda sędziował on w tym sezonie tylko 1 spotkanie Realu z Mallorcą gdzie pokazał 1 kartke koloru żółtego i 1 koloru czerwonego, ale coś mi się wydaję, że dziś wyjmie je z kieszeni nie raz, nie dwa a więcej. Pamiętajmy też, że ten sędzia w poprzednim sezonie sędziował 3 mecze gdzie grała Barcelona w tym
El clasico i w tych 3 spotkaniach łącznie pokazał aż 20 kartek, więc ja dziś liczę na 1 kartkę Barcelony do 1 połowy.