Real Madryt - Osasuna
Typy: Ktoś z drużyny strzeli 3 lub więcej bramek, over 2 gole w pierwszej połowie
Bukmacher: MarathonBet
Kurs: (4,84)/(2,00)
Stawka: 50 zł - 5j oraz 100 zł - 10j
Możliwa wygrana: 242,00 zł - 200,00 zł
Po dwóch typach podanych wcześniej postanowiłem przeanalizować jeszcze dwa spotkania i wybrać do nich typy które uważam za słuszne do zagrania. Pierwszym typem jaki zagramy będzie to postawienie na Strzelca który trafi 3 lub więcej bramek w spotkaniu Realu Madryt a Osasuna po kursie @4.84 MarathonBet. Moim zdaniem typ jest bardzo możliwy, do składu Realu wraca Ronaldo który zagra prawdopodobnie od pierwszych minut. Tutaj mam upatrzonych dwóch zawodników którzy mogliby strzelić w tym meczu 3 bramki. Są to Cristiano Ronaldo oraz Gareth Bale. Bale zaprezentował się w poprzednich meczach bardzo dobrze. Ma na swoim koncie zapisane 2 bramki. Natomiast Ronaldo po powrocie powinien również pokazać swoją klasę i postrzelać trochę w tym spotkaniu.
Drugim typem jaki proponuje do tego meczu to over 2 bramki w pierwszej połowie po kursie @2.00 MarathonBet. Real powinien pokazać że umie grać na swoim terenie i strzelić 3 brameczki w pierwszej połowie. Osasuna to drużyna dosyć słaba - nie dawno przegrała z Vallecano 5:1. Moim zdaniem typ jak najbardziej możliwy a to jak już zostanie rozliczony zostawiam Ronaldo oraz Garethowi.
FC Barcelona - Alaves
Typy: obie połowy powyżej 1,5 bramek, over 1,5 w pierwszej połowie
Bukmacher: MarathonBet
Kurs: (2,41)/(1,70)
Stawka: 50 zł - 5j oraz 100 zł - 10j
Możliwa wygrana: 120,50 zł - 170,00 zł
Drugim spotkaniem które biorę pod obserwację jest pojedynek na Camp Nou. Typ obie połowy powyżej 1,5 bramek jest dobrym typem. Barcelona powinna sobie poradzić z takim zespołem jak Alaves nawet bez Messiego. Suarez wraz z pomocą Neymara powinni nastrzelać dzisiaj sporo bramek.
Drugim typem na ten mecz jest over 1,5 bramek w pierwszej połowie po kursie @1.70 MarathonBet. Myślę że jest to pewniak jeżeli chodzi o to spotkanie i po takim kursie. Tak jak wcześniej już wspominałem Neymar wraz z Suarezem powinni na swoim terenie trochę pokręcić i oddać kilka strzałów na bramkę gości. Barca ma 5 wygranych z rzędu jeżeli chodzi o ostatnie spotkania a Alaves tylko jedno zwycięstwo. Jestem przekonany że jest to pewniaczek i po takim kursie można spokojnie atakować.