>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3. kolejka La Liga [09.09-11.09.2016r.]

Status
Zamknięty.
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
3. kolejka La Liga 2016/17

Oferta z Otobet
Po przerwie na reprezentacyjne zmagania, wrócimy w najbliższy weekend do La Liga. Sporo się też zmieniło się w kadrach zespołów, ze względu na kończące się okienko transferowe, więc warto mieć to na uwadze. Jest parę ciekawych spotkań, a mnie intryguje mecz na Estadio Balaidos, gdzie miejscowa Celta Vigo będzie podejmować Atletico Madryt. Rojiblancos zawiedli, bo w dwóch meczach z beniaminkami nie potrafili wygrać ani razu i zdobyli 2 punkty. Celta u siebie to bardzo wymagający rywal, więc też łatwo nie będzie. Zapraszam do analizowania spotkań i merytorycznej dyskusji!

J 316

jarekrk

Użytkownik
Wiem, że zaraz sie posypią typy na Handicapy na Barcelone i Real i pewnie wejdą jak znów Real nie będzie się męczył jak z Celtą ostatnio, ale mi pierwsze co rzuca się w oczy to Sevilla - Las Palmas na jakiś duży over bramkowy.
Sevilla strzela i traci pokazały to do tej pory jej mecze, na ostatnich 10 spotkań u siebie tylko w 3 były 2 bramki a tak to np. over 2.5 pokrywany.
Pierwszy mecz Sevilli z Espanylem mega szalony.
Las Palmas w zeszłym sezonie przez 3/4 trwania prezentowali się bardzo dobrze ze strony ofensywnej, w tym sezonie 12 bramek w 2 meczach NIE DO WIARY, plus do tego rozegrany mecz towarzyski w przerwie na reprezentacje i wygrany 5-0!
Ale czy to nie za pięknie wygląda?
Przecież tutaj powinnien wejść i BTS w 1 połowie za 3.75
Over 3.5 gola 2.20
Over 2.5 gola +BTS 1.83
Może nawet zaryzykować over 5.5 gola przy kursie 7 co przy tych zespołach nie wydaje się aż taką abstrakcją
Na pierwszy rzut oka bramek będzie więcej niż RR ale czy to się sprawdzi? Początek sezonu więc trochę wróżenie ????
wszystkie kursy z B365

Otrzymane punkty reputacji: +16
kokosek1960 1K

kokosek1960

Typer
10.09. (Sob) 18:15 Sevilla-Las Palmas
Gospodarze sezon rozpoczeli od wygranej 6-4 z Espaniol i remisem 0-0 w 2 kolejce z Villarreal,Goscie z Las Palmas zdobyli w 2 kolejkach kpl 6 punktow z efektowna zdobycza bramkowa 9-3 [+6] pokonujac Granade 5-1 oraz utytuwany zespol z Valencji 4-2.Skutecznosc jest imponujaca , ale przyjdzie im sie zmierzyc z solidna druzyna Sevilli, a tu spotaknie moze juz byc trudniejsze bo gospodarze zapewnie beda chcieli przerwac dobra pase przyjezdnych.Moim zdaniem gospodarze powinni pokonac Las Palmas , ale opcja w tym spotkaniu to zagranie na overa 2.5 w spotkaniu kurs 1.50 w otobet

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:45 Real Sociedad - Espanyol
Typ: obie strzelą gola - TAK
Kurs: 1.80
buk: bet365
Wynik: 1:1
✅

Gospodarze w w poprzedniej kolejce wyraźnie pokonali ekipę z Osasuny 2:0 i teraz zapewne będą chcieli pójść za ciosem. Jednak nie będzie to takie łatwe bo przyjeżdża do nich ligowy średniak, który już kilkakrotnie utarł nosa wyżej notowanym klubom. Na to spotkanie wybrałem BTS. Pierwszy z powodów jest taki, że spotkania pomiędzy dwoma drużynami przynoszą dużą ilość goli. Drugi to, że Espanyol w przeciągu dwóch spotkaniach stracił osiem goli, a strzelił sześć!. To pokazuje, że w tej drużynie nie wszystko jest poukładane tak jak trzeba i minie trochę czasu żeby to wszystko chodziło jak w zegarku. Real Sociedad do tego spotkania przystąpi bez najlepszego strzelca z poprzedniego sezonu Agirretxe. Pomimo braku w składzie tak ważnego zawodnika, to nie obawiam się, że Real strzeli gola tak dziurawej obronie jaką prezentują goście. Tak jak wspomniałem wyżej Espanyol niespodziewanie traci dużo goli, co jest dobrym prognostykiem przed jutrzejszym spotkaniem. Teraz dla gości te gole ktoś musi strzelać. A tu odpowiedzialni są Moreno wraz z Baptistao i Prietto. Dwóch ostatnich raczej jutro nie zobaczymy na boisku z powodu urazów. Dlatego cała odpowiedzialność będzie spoczywała na barkach Moreno, a ten wydaj się być w formie bowiem strzelił trzy bramki w dwóch spotkaniach. Przed nami niezłe widowisko i oby przyniosło tylko trochę goli.

Otrzymane punkty reputacji: +8
P 31

papa-lazarou

Użytkownik
Ja na tapetę biorę mecz Celty z Atletico. Kilka ciekawych kwestii. W Celcie nie zagra Orellana, kontuzjowany na zgrupowaniu Chile. Mimo to wydaje mi się, że wirus FIFA mocniej dotknął Atletico. Tradycyjnie dalekie podróże odbywali Godin i Gimenez oraz Fernandez, Gaitan i Correa (choć ci trzej nie grali wiele), Griezmann i Gameiro grali na Białorusi (ten drugi niewiele) a Carassco na Cyprze. Z kolei w Celcie wydaje mi się bardziej lajtowo. Pablo Hernandez był na zgrupowaniu Chile (nie grał). Wass prawie nie grał, Sisto był zmieniany, podobnie Bongonda. Guidettii zagrał 64 minuty w Solnej. Do tego dochodzą zupełnie świeży Aspas i Rossi. Dodatkowo termin meczu - sobota, godz. 13. - liczę na nudny mecz w w wolnym tempie.
Celta 6 1/10 B365
remis 3.6 1.5/10 Bwin

brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Moja pierwsza analiza jeżeli chodzi o La Lige w tym sezonie. Nie będzie ich za dużo, bo nie oglądam tej ligi i w sumie tylko Real śledzę. Jednak wpadły mi dwa bety w oko.
Real Madryt vs. Osasuna
Typ: Obie NIE strzelą i over 2.5 - 2.06/winmasters ⛔ 5-2 :/

Pierwsza wiadomość o jakiej trzeba wspomnieć to fakt, że Ronaldo potwierdza swój sobotni występ od 1 minuty. Jestem pewien, że przez tak długi okres czasu nabrał wielkiej ochoty do gry i już jutro będzie strzelał Osasunie sporo bramek, zresztą co lubi robić (3 gole w ostatnich 2 spotkaniach). Goście póki co mają 1 pkt i bilans 1-3. Wiadomo jak wyglądają spotkania słabszych drużyn przyjeżdżających na wielkie stadiony. Spotkanie toczy się do pierwszej bramki, jeżeli tą strzelą gospodarze to otwiera się wór z bramkami i prawie zawsze beniaminek wyjeżdża w złych nastrojach. To samo powinno być tym razem. Buki za czyste konto Realu płacą około 1.5 a za over bramkowy 1.2. Marne to kursy jednak wielce prawdopodobne. Ja już po raz kolejny łącze takie zdarzenia w ten bet, który podaję. Jak dla mnie najlepszy bet na tą kolejkę.

Barcelona vs. Alaves
Typ: Obie NIE strzelą i over 2.5 - 2.18/winmasters
⛔
Taki sam bet jak w spotkaniu Realu z Osasuną. Drugi z beniaminków przyjeżdża na wielki stadion, tym razem Camp Nou. Sytuacja wygląda prawie identycznie jak powyżej tylko jest inny mały problem. Bardzo prawdopodobne, że w tym spotkaniu nie wystąpi Messi oraz Neymar. Alavas pokazało w spotkaniu z Atletico, że bronić to się potrafi. Tutaj także spotkanie powinno się toczyć do pierwszej bramki. Wydaję mi się jednak, że gospodarze mają tak wielką siłę ofensywną prowadzoną przez najlepszego napastnika na świecie, że powinni strzelić bramkę już w pierwszej połowie a potem wór z bramkami powinien się otworzyć. Jak na moje kurs warty gry.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Też poszedłbym w over w San Sebastian. Espanyol do tej pory mega overowe i ciekawe spotkania. Real Sociedad wygrał z Osasuną, gdzie stworzył sobie kilka konkretnych okazji. Szkoda, że w starciu z Realem nie zrobili czegoś więcej, ale ciężko coś zrobić, gdy nie oddaje się celnego strzału na bramkę.

Espanyolowi zabrakło farta z Malagą, bo później po prostu chcieli dociągnąć to do końca. Dziś czuję kilka bramek po kontrach...

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
13:00 Celta - Atletico
Typ: 1X
Kurs: 2.23
buk: unibet
Wynik: 0:4..
.⛔

Atletico nie tak wyobrażało sobie początek sezonu. Dwa remisy i oba z beniaminkami sprawiają, że w klubie nie jest za ciekawie. Atletico w obu spotkaniach dominowało, lecz nie potrafili postawić kropki nad &#39;&#39;i&#39;&#39;. Po tych spotkaniach zrobiło się gorąco w szatni, w ostrych słowach zespół skrytykował Griezmann wróżąc jej nawet walkę o utrzymanie co z kolei rozzłościło Saula Nigueza doprowadzając do jego mocnej reakcji. W prasie pojawiły się plotki, że Siemone nie wypełni swojego kontraktu do końca i przeniesie się do Interu. Można powiedzieć, że zespół przystępuje do tego spotkania z nożem na gardle, bowiem kolejna strata punktów sprawia, że walka o mistrza oddala się. Dziś oba zespoły zagrają w upale, także nie spodziewam się wysokiego tempa przez 90 minut. Oba zespoły w tym spotkaniu będą szukały przełamania gdyż gospodarze również nie zaczęli ten sezon najlepiej. Jednak grając na swoim stadionie piłkarze Celty są w stanie sprawić niespodziankę.
drugi Typ:
poniżej 2.5 gola

20:30 Barcelona - Alaves
Typ: powyżej 4.5 gola
Kurs: 2.45
buk: unibet
Wynik: 1:2
⛔

Beniaminek przyjeżdża dziś do jaskini lwa. Goście, którzy odnotowali dwa remisy, dzisiejszego wieczora będą chcieli urwać punkty wielkiej Barcelonie. Nie wierzę w to żeby goście poszli tu na wymianę ciosów, a ich gra przełoży się tylko na gry z kontry. To Barcelona będzie dominowała przez 90 minut i liczę na to, że w pierwszych minutach strzeli bramkę, a reszta powinna być formalnością. Jednak co do zagrania samego typu poczekał bym do oficjalnych składów. Nie wiadomo czy od pierwszych minut zobaczymy tercet Messi-Neymar-Suarez. Do tego ze składu wypadł Ter Stegen i bramce być może zobaczymy Cillessena dla którego będzie to debiut. Co do samego przebiegu spotkania, to tak jak wspomniałem powyżej, mam nadzieje, że Barcelona ustrzeli coś w pierwszych 15-20 minutach aby potem móc spokojnie dobijać rywala. Mam nadzieje, że nie będą to męczarnie do 90 minuty i gospodarze nie wygrają skromnie 1:0.

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Ode mnie na szybko. Gram na strzelców Barcy tj Neymar i Suarez. Obaj świetnie zaprezentowali się w meczach swoich reprezentacji, Neymar za uszy wyciągnął Brazylie, od Igrzysk gra rewelacyjne. Suarez to gwiazdor, typowa 9 i w takim spotkaniu coś na pewno ustrzeli. Messi raczej nie wyjdzie w podstawowej jedenastce więc na swoich barkach gre będzie ciągnał Neymar ale nie powinno mu to przeszkodzić w strzeleniu gola.
Suarez strzeli @1,36 Unibett
Neymar strzeli @1,72 Unibett

sure-matches 12

sure-matches

Użytkownik
Real Madryt - Osasuna
Typy: Ktoś z drużyny strzeli 3 lub więcej bramek, over 2 gole w pierwszej połowie
Bukmacher: MarathonBet
Kurs: (4,84)/(2,00)
Stawka: 50 zł - 5j oraz 100 zł - 10j
Możliwa wygrana: 242,00 zł - 200,00 zł
Po dwóch typach podanych wcześniej postanowiłem przeanalizować jeszcze dwa spotkania i wybrać do nich typy które uważam za słuszne do zagrania. Pierwszym typem jaki zagramy będzie to postawienie na Strzelca który trafi 3 lub więcej bramek w spotkaniu Realu Madryt a Osasuna po kursie @4.84 MarathonBet. Moim zdaniem typ jest bardzo możliwy, do składu Realu wraca Ronaldo który zagra prawdopodobnie od pierwszych minut. Tutaj mam upatrzonych dwóch zawodników którzy mogliby strzelić w tym meczu 3 bramki. Są to Cristiano Ronaldo oraz Gareth Bale. Bale zaprezentował się w poprzednich meczach bardzo dobrze. Ma na swoim koncie zapisane 2 bramki. Natomiast Ronaldo po powrocie powinien również pokazać swoją klasę i postrzelać trochę w tym spotkaniu.
Drugim typem jaki proponuje do tego meczu to over 2 bramki w pierwszej połowie po kursie @2.00 MarathonBet. Real powinien pokazać że umie grać na swoim terenie i strzelić 3 brameczki w pierwszej połowie. Osasuna to drużyna dosyć słaba - nie dawno przegrała z Vallecano 5:1. Moim zdaniem typ jak najbardziej możliwy a to jak już zostanie rozliczony zostawiam Ronaldo oraz Garethowi.
FC Barcelona - Alaves
Typy: obie połowy powyżej 1,5 bramek, over 1,5 w pierwszej połowie
Bukmacher: MarathonBet
Kurs: (2,41)/(1,70)
Stawka: 50 zł - 5j oraz 100 zł - 10j
Możliwa wygrana: 120,50 zł - 170,00 zł
Drugim spotkaniem które biorę pod obserwację jest pojedynek na Camp Nou. Typ obie połowy powyżej 1,5 bramek jest dobrym typem. Barcelona powinna sobie poradzić z takim zespołem jak Alaves nawet bez Messiego. Suarez wraz z pomocą Neymara powinni nastrzelać dzisiaj sporo bramek.
Drugim typem na ten mecz jest over 1,5 bramek w pierwszej połowie po kursie @1.70 MarathonBet. Myślę że jest to pewniak jeżeli chodzi o to spotkanie i po takim kursie. Tak jak wcześniej już wspominałem Neymar wraz z Suarezem powinni na swoim terenie trochę pokręcić i oddać kilka strzałów na bramkę gości. Barca ma 5 wygranych z rzędu jeżeli chodzi o ostatnie spotkania a Alaves tylko jedno zwycięstwo. Jestem przekonany że jest to pewniaczek i po takim kursie można spokojnie atakować.

RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Suarez ma zacząć mecz na ławce, ja widzę gola rezerwowego w tym meczu, może jakiś buk to ma w ofercie.
w sts-ie jest po 3.80 gol rezerwowego no ale wiadomo podatek... chociaz i tak dosyc ladny kurs po jego odjeciu bedzie. u innych bukow nie widze

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Pięknie ustawiony mecz barcelony z alaves, jakim cudem po takich wydrukowanych wynikach nie ma nigdy żadnego dochodzenia? Barcelona przegrała z alaves bo była gorsza? to jest kuriozalne co sie dzieje teraz w sporcie w co 2 meczu tenisa jest krecz a w pilce noznej kelnerzy wygrywaja mecze z druzynami z ktorymi nie maja prawa wygrac.
Alaves to nieźli drukarze. Wydrukowali remis z Atletico, dzisiaj Barcelona, trzeba teraz czekać na Real ;) A tak na poważnie, to tak się kończy lekceważenie rywala i wystawianie rezerwowych. Chcieli się oszczędzać na słaby Celtic, to teraz trzeba odrabiać 3 punkty. Mogli sobie zapewnić wygraną do 60 minuty, później zdjąć swoje gwiazdy i dograć do końca na 50%. Real tak zrobił i dobrze na tym wyszedł. Tyle w temacie.

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Messi i Suarez na ławce. Czego więcej trzeba? Przecież to 60% mocy ofensywnej. 30% to Neymar i 10% reszta. Tak to mniej więcej można określić. Nawet Suarez na wózku inwalidzkim to 2 klasy wyżej niż przereklamowany Paco Alcacer. Błędy w defensywie się zdarzają, kwestia to odrobić straty. Nawet mające notoryczne problemy w ofensywie Atletico stworzyło więcej groźnych okazji niż dziś Barca. Wydaje się, że posadzenie 2 z 3 swoich asów na ławce to jak na razie za duże osłabienie dla mistrza LL.

M 207

marcin1981

Użytkownik
alex.bp- przypominam ze barcelona grała z alaves a nie bayernem, według mnie mecz był wydrukowany na 100%, gdyby chcieli to by gładko wygrali ale dostali kilkaset milionów i puscili mecz, to samo robili zawodnicy w tenisa na igrzyskach, postawili swoje przegrane i dziwnym trafem kazdy odpadl w 1 rundzie. Niestety fizycznie nie ma szans tego udowodnić.

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Jak dla mnie to tzw. &quot;wirus FIFA&quot; i nadchodząca Liga Mistrzów zrobiły swoje. Dużo drużyn, które grają w środku tygodnia miało dziś problemy. Bayern strasznie się męczył, Borussia zagrała chyba najgorszy mecz od roku, Arsenal wymęczył wygraną po karnym w doliczonym czasie, Sevilla tragedia, Leverkusen, Atletico było długo dużo gorsze od Celty, ale później co kopnęli, to wpadało i wysoko wygrali. Legia tez dała pokaz nieudolności, ale to chyba nie ma nic wspólnego z oszczędzaniem sił. Ja osobiście zawsze się cieszę, jak drużyny, które kalkulują wtapiają. Dlatego warto uważać przed Ligą Mistrzów i odpuszczać faworytów.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
alex.bp- przypominam ze barcelona grała z alaves a nie bayernem, według mnie mecz był wydrukowany na 100%, gdyby chcieli to by gładko wygrali ale dostali kilkaset milionów i puscili mecz, to samo robili zawodnicy w tenisa na igrzyskach, postawili swoje przegrane i dziwnym trafem kazdy odpadl w 1 rundzie. Niestety fizycznie nie ma szans tego udowodnić.
Skoro nie potrafisz tego udowodnić i nie masz na to pół kwitu, to daj sobie na wstrzymanie z takimi komentarzami. Rozumiem, że nie wszedł ci(na dużą literę trzeba sobie zasłużyć) zakład, ale nie musisz tworzyć teorii z dupy, na które nie masz żadnego pokrycia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom