>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3. kolejka fazy ligowej Ligi Mistrzów w sezonie 2025/2026 [21.10.2025 - 22.10.2025]

ibis 2,1M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2025-10-2 o 15.25.51.png
Zrzut ekranu 2025-10-2 o 15.26.01.png

Nie masz konta w Betters, nic straconego - załóż je wchodząc na betters.pl lub klikając w baner i odbierz 310 PLN bonusu oraz Freebet 10 PLN bez depozytu na start
1000x200.png

successful 3,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Newcastle - Benfica
Typ: Benfica strzeli + wykona powyżej 2.5 RR
@2.10 Superbet

Newcastle zakończyło ubiegły sezon na piątym miejscu, całkiem fartownie ratując się przed spadkiem ze strefy premiowanej grą w Lidze Mistrzów. Na pewno mogą zaliczyć go do udanych i występ ten dobrze rokował na kolejny sezon. Niestety jak dotąd grają bardzo średnio i są w tej chwili na 13. miejscu, z siedmioma bramkami w ośmiu spotkaniach. Czy taka forma wystarczy, aby nie dać Benfice pola do stwarzania sytuacji bramowych? Sądzę, że niekoniecznie. Portugalczycy są po dwóch porażkach w fazie ligowej LM i dziś z pewnością będą szukali okazji do podreperowania takiej sytuacji. W lidze są na trzecim miejscu, po remisie z Porto i jako jedyni obok Porto nie przegrali jeszcze meczu. Dobra defensywa - cztery bramki stracone w ośmiu meczach. Pavlidis podtrzymuje formę strzelecką i wbił w piątek dwa gole przeciwko Chaves. Benfica moim zdaniem nie jest na tyle słaba, żeby nie potrafiła zdobyć tutaj bramki i wykonać choćby trzech stałych fragmentów gry w postaci rzutów rożnych.

edit: początkowo omyłkowo podałem w typie: Benfica strzeli i odda powyżej 2.5 strzałów. Miałem na myśli powyżej 2.5 rzutów rożnych. Kurs się zgadza a nawet jest obecnie @2.15, ale tego nie zmieniam.

Ostatnia edycja:
successful 3,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Bilbao - Qarabag
Typ: Qarabag strzeli + Qarabag powyżej 1.5 RR
@2.30 Superbet

Doświadczenie na arenie europejskiej niekoniecznie musi być czynnikiem odpowiadającym za ogrywanie faworytów. Ale w przypadku Qarabag tak właśnie się dzieje. Złapali niesamowitą formę i kontynuują ją do dziś. Przypomnijmy - po dwóch kolejkach Qarabag jest w ścisłej czołówce fazy ligowej LM. Jak na razie z kompletem punktów. Ograli Kopenhagę 2:0 oraz zdumiewająco wygrali 3:2 z Benfiką. Przyjrzyjmy się więc Bilbao. Zupełnie przeciętna forma w La Liga - dziewiąte miejsce. Od końca sierpnia wygrali tylko jedno spotkanie. W moim przekonaniu Qarabag będzie w stanie sprostać takiej defensywie i strzelą bramkę a także wykonają co najmniej dwa rogi.

R 2,5M

rr62dga

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - LM
Spotkanie: Royale Union - Inter
Godzina: 21:00
Typ: superprzewaga: Inter
Kurs: 1,72
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Piłkarze belgijskiego Royale Union narobili swoim sympatykom apetytu wygrywając 3:1 z PSV na inaugurację LM ale w następnej kolejce zostali mocno sprowadzeni na ziemię przegrywając w Brukseli aż 0:4 z Newcastle. Inter gładko pokonał 2:0 Ajax w Amsterdamie oraz 3:0 Slavię w Mediolanie i bez straty punktu i bramki powalczy o trzecią wygraną w tych rozgrywkach. W Serie A Inter wygrał cztery ostatnie spotkania w tym wyjazdowy mecz z Romą i w tabeli zajmuje pozycję wicelidera. W lidze krajowej Belgowie utrzymują się na pozycji lidera a chcąc osiągnąć coś w LM muszą z Interem powalczyć o punkty bowiem następne dwa spotkania zagrają na wyjazdach z Atletico Madryt oraz Galatasaray.

L 3,3M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Bayer - PSG
Typ: gol Bayeru
Kurs: 1.40

Obie ekipy są ostatnio w niezłej formie i obie lubią grać ofensywną piłkę. Bayer przed wlasną publicznością strzela gole bardzo regularnie, a w tej edycji LM strzelał już przeciwko Kopenhadze oraz PSV (dwa remisy). W przypadku PSG można mowić o problemach z kontuzjami, które tez odbijają się na wynikach - np. 3-3 ze Strasbourgiem ostatnio w lidze, wczesniej tylko remis z Lille. Paryżanie czesto tracą bramki, ale też często strzelają, co zapowiada ultra ciekawe starcie. Nastawiam sie jednak po prostu na minimum jednego gola niżej notowanego Bayeru.

I 100,1K

iti

Użytkownik
Newcastle - Benfica
Typ: Benfica strzeli + wykona powyżej 2.5 strzałów
@2.10 Superbet

Newcastle zakończyło ubiegły sezon na piątym miejscu, całkiem fartownie ratując się przed spadkiem ze strefy premiowanej grą w Lidze Mistrzów. Na pewno mogą zaliczyć go do udanych i występ ten dobrze rokował na kolejny sezon. Niestety jak dotąd grają bardzo średnio i są w tej chwili na 13. miejscu, z siedmioma bramkami w ośmiu spotkaniach. Czy taka forma wystarczy, aby nie dać Benfice pola do stwarzania sytuacji bramowych? Sądzę, że niekoniecznie. Portugalczycy są po dwóch porażkach w fazie ligowej LM i dziś z pewnością będą szukali okazji do podreperowania takiej sytuacji. W lidze są na trzecim miejscu, po remisie z Porto i jako jedyni obok Porto nie przegrali jeszcze meczu. Dobra defensywa - cztery bramki stracone w ośmiu meczach. Pavlidis podtrzymuje formę strzelecką i wbił w piątek dwa gole przeciwko Chaves. Benfica moim zdaniem nie jest na tyle słaba, żeby nie potrafiła zdobyć tutaj bramki i wykonać choćby trzech stałych fragmentów gry w postaci rzutów rożnych.
Benfica straciła cztery gole (jak to się ma do typu?) w lidze praktycznie półamatorskiej, gdzie jest 4, góra 5 drużyn poważniej grających w piłkę. Natomiast wspominasz o siedmiu bramkach Newcastle (straconych jak rozumiem, bo strzelonych też mają siedem) i... przechodzisz obok tego do porządku dziennego. A defensywa Newcastle to jest absolutny top w PL. Z tych siedmiu goli straconych aż pięć stracili w dwóch meczach (3 z Liverpoolem i 2 z Arsenalem, oba mecze u siebie). Z całym szacunkiem, ale Benfica nie ma takiej ofensywy jak mistrz i wicemistrz Anglii. Dodatkowo pięć(!) razy zachowali czyste konto w lidze. Przegrali z Barcą, ale nie był to pogrom, za to pogrom był już w ich wykonaniu z Royale Union Saint-Gilloise. Dodatkowo Jose takie mecze to nie za bardzo ma ochotę grać w piłkę i raczej spodziewam się tego co zrobił w Porto czyli cynicznego grania na remis. Na korzyść typu może świadczyć fakt, że na lewej stronie obrony zagra Burn, któremu brakuje szybkości i okrutnie go chłopaki z Brighton wrzucali na karuzele, ale nie popadałbym w hurraoptymizm z tego powodu, bo w meczach bez Livramento (grał na lewej obronie właśnie, a Burn wówczas na środku) ich rywale wykręcili xG na poziomie 0,29 (Nottingham U SIEBIE) i 0,91 (Brighton, wyjazd, stracony gol). Patrząc na xG to tylko Arsenal miał z nimi ponad 2, reszta (łącznie z Liverpoolem) nie wykręciła nawet 1,00 w żadnym meczu.
Przepraszam za takie podsumowanie, ale analiza pisana pod typ, ja bym ją nazwał stekiem mniejszych i większych bzdur. Chaves to drugligowiec, gole Pavlidisa były i super, ale Botman z Scharem dadzą sobie z nim radę. Nie z takimi kozakami sobie radzili. Benfike miałem (nie) przyjemność oglądać kilka razy za Jose i delikatnie mówiąc nie zachwycali, ba, mając przewagę potencjału nie potrafili siąść na rywalach tak jak drużyny z top3 tej ligi robią to regularnie. A Benfica potrafiła przegrać z Karabachem już w LM i to u siebie. Za poprzedniego trenera, ale śmiem wątpić czy wymiana trenera na Jose to zmiana na plus. Marketingowo top, ale sportowo mam wątpliwości i to spore.

Otrzymane punkty reputacji: +1209
successful 3,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Benfica straciła cztery gole (jak to się ma do typu?) w lidze praktycznie półamatorskiej, gdzie jest 4, góra 5 drużyn poważniej grających w piłkę. Natomiast wspominasz o siedmiu bramkach Newcastle (straconych jak rozumiem, bo strzelonych też mają siedem) i... przechodzisz obok tego do porządku dziennego. A defensywa Newcastle to jest absolutny top w PL. Z tych siedmiu goli straconych aż pięć stracili w dwóch meczach (3 z Liverpoolem i 2 z Arsenalem, oba mecze u siebie). Z całym szacunkiem, ale Benfica nie ma takiej ofensywy jak mistrz i wicemistrz Anglii. Dodatkowo pięć(!) razy zachowali czyste konto w lidze. Przegrali z Barcą, ale nie był to pogrom, za to pogrom był już w ich wykonaniu z Royale Union Saint-Gilloise. Dodatkowo Jose takie mecze to nie za bardzo ma ochotę grać w piłkę i raczej spodziewam się tego co zrobił w Porto czyli cynicznego grania na remis. Na korzyść typu może świadczyć fakt, że na lewej stronie obrony zagra Burn, któremu brakuje szybkości i okrutnie go chłopaki z Brighton wrzucali na karuzele, ale nie popadałbym w hurraoptymizm z tego powodu, bo w meczach bez Livramento (grał na lewej obronie właśnie, a Burn wówczas na środku) ich rywale wykręcili xG na poziomie 0,29 (Nottingham U SIEBIE) i 0,91 (Brighton, wyjazd, stracony gol). Patrząc na xG to tylko Arsenal miał z nimi ponad 2, reszta (łącznie z Liverpoolem) nie wykręciła nawet 1,00 w żadnym meczu.
Przepraszam za takie podsumowanie, ale analiza pisana pod typ, ja bym ją nazwał stekiem mniejszych i większych bzdur. Chaves to drugligowiec, gole Pavlidisa były i super, ale Botman z Scharem dadzą sobie z nim radę. Nie z takimi kozakami sobie radzili. Benfike miałem (nie) przyjemność oglądać kilka razy za Jose i delikatnie mówiąc nie zachwycali, ba, mając przewagę potencjału nie potrafili siąść na rywalach tak jak drużyny z top3 tej ligi robią to regularnie. A Benfica potrafiła przegrać z Karabachem już w LM i to u siebie. Za poprzedniego trenera, ale śmiem wątpić czy wymiana trenera na Jose to zmiana na plus. Marketingowo top, ale sportowo mam wątpliwości i to spore.
Doceniam bardzo obszerny komentarz do analizy. Właściwie to nawet nie komentarz, tylko analizę per se, którą proponuję powinieneś wrzucić tutaj dodatkowo z kursem na typ na brak gola Benfiki. Mimo wszystko nie wolno mieć nikomu za złe, że są na tym forum mniej obeznani użytkownicy od Ciebie. Nie widziałem nigdy Newcastle w akcji, nigdy nie obejrzałem ani jednego meczu z ich udziałem. Czy to determinuje mnie do tego żeby przestać się wypowiadać na ich temat? Mam nadzieję, że nie. Czy bogatszy o przekazaną wiedzę zrezygnowałbym z typu na gol Benfiki? Myślę, że nie powinniśmy dawać się zwariować - gdybym miał wszystkie analizy opierać o gruntowną wiedzę popartą obejrzanymi spotkaniami, prawie nic bym tu nie pisał. Czy przekonałem się, że Benfica to kiepski zespół, który nie ma szans strzelić gola Newcastle? Nie. Benfica to bardzo solidny zespół, który niczym nie odbiega od Brighton, który strzelił Newcastle dwa gole (i oddał pięć strzałów na bramkę). Nawet jeśli ma żelazną defensywę, to umówmy się, kurs 2.15 jest tego wart. Z tego komentarza można odczytać pewnego rodzaju gloryfikację Newcastle. Niech coś konkretnego pokażą, a na razie na przełomie lipca i sierpnia nie potrafili wygrać 11 spotkań z rzędu. Nawet z przytoczonym Royale Saint-Gilloise dopuścili przeciwnika do oddania 6 strzałów na światło bramki i jeszcze 11 niecelnych. Nie róbmy z tego gloryfikacji Anglików.

Otrzymane punkty reputacji: +1666
R 2,5M

rr62dga

Typer
Spotkanie: Atalanta - Slavia Praga
Typ: superprzewaga: Atalanta
Kurs: 1,48
Analiza:
Atalanta na inaugurację fazy ligowej LM doznała klęski 0:4 z PSG ale w drugiej kolejce pokonała w Bergamo 2:1 Club Brugge mimo prowadzenia gości. W Serie A Atalanta nie przegrała jeszcze meczu ale trzy ostatnie spotkania zakończyła remisem i z bilansem 2-5-0 zajmuje ósme miejsce w tabeli. Slavia również w lidze krajowej nie przegrała meczu i z bilansem 7-5-0 jest na pozycji wicelidera. W LM mimo dwubramkowego prowadzenia Slavia ostatecznie zremisowała 2:2 z Bodo Glimt a następnie poznała siłę włoskiej piłki przegrywając na wyjeździe 0:3 z Interem. Atalanta zagra jeszcze min z Marsylią i Chelsea stąd chcąc awansować dalej musi na własnym boisku zdobywać punkty na teoretycznie słabszych przeciwnikach.

miki19 13,6K

miki19

Użytkownik
Spotkanie: FC Kopenhaga - Borussia Dortmund
Typ BETBUILDER: Podwójna szansa: X2 + Liczba goli: powyżej 1.5
Kurs: 1,5

Analiza:
Dzisiaj LM, pierwszy typ zielono, lecimy dalej, FC Kopenhaga podejmuje u siebie Borussie Dortmund, Kopenhaga w pierwszym meczu po dobrym meczu zremisowała z Bayerem Leverkusen 2:2, jednak w następnym meczu po słabej grze przegrali 2-0 z Karabachem, następne dwa mecze to remis 1:1 z Midtjylland i przegrana aż 3:1 z Silkeborgiem, widać spadek formy i nie wierzę, że Borussia ten mecz przegra, potrafili zremisować w Turynie z Juventusem po szalonym meczu 4:4, by następnie rozbić u siebie 4:1 Ath. Bilbao, ostatnie dwa mecze ligowe to 1:1 z bardzo mocnym Lipskiem i przegrana na wyjeździe z hegemonem piłkarskim jakim jest Bayern Monachium po dobrym meczu 2:1. Zakład ubezpieczam podpórką, a 1.5 bramki to sama Borussia powinna strzelić, skoro potrafili wbić 4 dużo mocniejszemu Juventusowi, ale to sport, wszystko się może zdarzyć, jednak typ moim zdaniem bardzo prawdopodobny, powodzenia wszystkim! :)

p-z. 247,2K

p-z.

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów
Spotkanie: Arsenal - Atl. Madryt
Typ: Julian Alvarez powyżej 0,5 celnych strzałów - Tak
Kurs: 1.76

Analiza:
Witam we Wtorek, pod lupę biorę spotkanie Ligi Mistrzów, gdzie Arsenal na Emirates Stadium podejmie Atletico Madryt, a więc Zapraszam do skorzystania z typu. Kurs na celny strzał Juliana Alvareza moim zdaniem jest zawyżony, owszem w dwóch ostatnich spotkaniach, to przeciwnicy nie oddali celnego strzału na bramkę Davida Rayi, ale to były zespoły tj: Fulham i West Ham, dziś przyjeżdża do Londynu wyższy kaliber i zawodnik który jest w bardzo dobrej formie. Ostatnie statystyki Argentyńczyka pokazują, że jest on w wyśmienitej formie, ostatnie 5 spotkań to - 11 celnych strzałów, więc na papierze wygląda to bardzo dobrze, ale jak będzie w meczu tego nikt nie wie. Ja wiem tylko tyle, że można spodziewać sie overowego wyniku, wcale mnie nie zdziwi wynik 2:2, do tego wszystkiego mogę dodać, że Arsenal lubi popełniać błędy w obronie, a tak drużyna jak Atletico może to wykorzystać, zaletą też jest to, że Julian Alvarez zna angielskie zespoły, więc jeśli ktoś obstawi ten typ to trzymam kciuki i Powodzenia!

miki19 13,6K

miki19

Użytkownik
Spotkanie: Bayern Monachium - Club Brugge
Typ: Handicap 1X2 - Bayern Monachium (0:1)
Kurs: 1.51

Analiza:
Lecimy z kolejnym typem! Na jutro dość oczywisty typ - handi -1 na hegemona jakim jest niewątpliwie Bayern Monachium, który na swej drodze w LM pokonał już Chelsea 3:1 i 5:1 Pafos, ciężko uwierzyć aby belgijski Club Brugge był w stanie w jakikolwiek sposób sprzeciwić się Bawarczykom na ich terenie, w prawdzie ograli Monako 4:1, ale grali na swoim terenie, później spotkali się we Włoszech z Atalantą gdzie polegli 2:1, choć przegrana mogła być większa, Bayern na swoim boisku jest bardzo mocny i wątpię aby Club Brugge miał coś do powiedzenia, handi -1 to najmniejszy wymiar kary, powodzenia wszystkim! :)

M 12,9K

makalele007

Użytkownik
Doceniam bardzo obszerny komentarz do analizy. Właściwie to nawet nie komentarz, tylko analizę per se, którą proponuję powinieneś wrzucić tutaj dodatkowo z kursem na typ na brak gola Benfiki. Mimo wszystko nie wolno mieć nikomu za złe, że są na tym forum mniej obeznani użytkownicy od Ciebie. Nie widziałem nigdy Newcastle w akcji, nigdy nie obejrzałem ani jednego meczu z ich udziałem. Czy to determinuje mnie do tego żeby przestać się wypowiadać na ich temat? Mam nadzieję, że nie. Czy bogatszy o przekazaną wiedzę zrezygnowałbym z typu na gol Benfiki? Myślę, że nie powinniśmy dawać się zwariować - gdybym miał wszystkie analizy opierać o gruntowną wiedzę popartą obejrzanymi spotkaniami, prawie nic bym tu nie pisał. Czy przekonałem się, że Benfica to kiepski zespół, który nie ma szans strzelić gola Newcastle? Nie. Benfica to bardzo solidny zespół, który niczym nie odbiega od Brighton, który strzelił Newcastle dwa gole (i oddał pięć strzałów na bramkę). Nawet jeśli ma żelazną defensywę, to umówmy się, kurs 2.15 jest tego wart. Z tego komentarza można odczytać pewnego rodzaju gloryfikację Newcastle. Niech coś konkretnego pokażą, a na razie na przełomie lipca i sierpnia nie potrafili wygrać 11 spotkań z rzędu. Nawet z przytoczonym Royale Saint-Gilloise dopuścili przeciwnika do oddania 6 strzałów na światło bramki i jeszcze 11 niecelnych. Nie róbmy z tego gloryfikacji Anglików.
Zgadza się kolego po takim kursie zal nie zagrać Benfy gola i ich 3 rogali lepsze to niż jakieś 1.2 na jakąś Barcelonę co nie zachwyca w meczach jak w poprzednim sezonie

warzyn 194,5K

warzyn

Użytkownik
Godzina: 18:45
Spotkanie: Barcelona - Olympiacos
Typ: BTTS, Yamal 1+celny strzał, Rashford 3+strzały, Olympiacos 1.5+ celnego strzału, Olympiacos +0.5RR
Kurs: 3.2
Bukmacher: Fortuna Betbuilder

Mecz za niespełna godzinę i nikt nie dodał analizy jeszcze i chyba coś w tym jest bo faworyzowana Barcelona nie wygląda za dobrze ostatnio, a po meczu w lidze z Gironą trzeba przyznać, że mogli spokojnie przegrać ten mecz, a remis był sprawiedliwy. Girona miała wiele sytuacji podbramkowych, dosyć klarownych, wynikających z wysokich ustawień linii obrony katalończyków. Pod nieobecność Rafinii i Lewandowskiego ofensywę na prawym skrzydle prowadził Yamal i sporo również mieszał Rashford, który brał na siebiie rzuty wolne. Nie wiem, czy będzie miała Barca dzisiaj łatwy mecz grając w podobnym ustawieniu jak w weekend, a Olimpiacos powinien mieć swoje szanse.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +262
sunxl 2,7M

sunxl

Typer
Spotkanie: Kairat Ałmaty vs Pafos
Typ: czerwona kartka
Kurs: 4.10
Post w dziale:
Analiza:

Czerwona kartka na w Kazachstanie. Moim zdaniem będzie to gorące spotkanie i Pafos już graliśmy czerwień w tej edycji LM, gdy mierzyli się z Olympiakosem. Sędzia średniak, bo to Anglik, ale spodziewam się wielu faulów i przy odrobinie szczęścia będzie na to szansa. Jest to spotkanie drużyn, które po ostatnich niepowodzeniach poszukają pierwszej wygranej LM. Nikogo dodatkowo motywować nie trzeba.

Otrzymane punkty reputacji: +2494
F 336,6K

FanGkstychy73

Użytkownik
Spotkanie: Kairat Ałmaty vs Pafos
Typ: obie drużyny Over 9.5 fauli
Kurs: 1.50
Bukmacher: Betfan
Post w dziale:
Analiza
Obie drużyny niespodziewanie znalazły się w piłkarskim raju. Obie drużyny powalczą dziś o pierwszy komplet punktów.
Kairat do tej pory w piłkarskim raju miał : 6 i 11 fauli i 2 razy po 2 żółte upomnienia
Pafos do tej pory: 11 i 14 fauli i 3 żółte ( 1 czerwona) i 1 żółte upomnienie.
Piłkarsko obie drużyny są do siebie podobne i spodziewam że w tym spotkaniu będzie sporo walki, determinacji, że nikt nie odstawi nogi. To będzie brudny, twardy mecz. Murawa też nie zachęca do pięknej gry.
Z fartem 👍 💪

I 100,1K

iti

Użytkownik
To nie był atak na Ciebie kolego, po prostu podsumowałem Twoją analizę faktami (a przynajmniej tak mi się wydaje). Możesz mieć inne zdanie - oczywiście, ale piszesz, że nie oglądałeś ich w akcji, więc to bardziej sucha analiza - dla mnie - na zasadzie "ok, to jest Benfica, czołowa drużyna ligi portugalskiej kontra średniak z PL". Benfica w tym sezonie to nie jest solidny zespół w moim mniemaniu. Kurs jest warty ryzyka - tak, ale tylko dla samego kursu wg mnie. I wspominanie o sparingach, których nie wygrali jest dla mnie średnio miarodajne, bo są królowie sparingów, a są i tacy, którzy je non stop przegrywają, a w meczach o stawkę grają dobrze. Jak mieli też wygrywać te sparingi skoro grali bez swojego podstawowego napastnika cały presezon i nie wiedzieli czy wróci czy nie? To sporo komplikuje. Absolutnie ich nie gloryfikuje, po prostu stwierdzam fakt, że ta obrona wygląda co najmniej solidnie w tym sezonie, bazując na tym co widzę i na suchych statystykach. Jak dla mnie właśnie w defensywnie pokazują coś konkretnego.
Jose stracił swoją magię i odcina kupony. Tak jak przy takiej kadrze jaką miał w Turcji trudno było wypaść z top2, tak w Portugalii będzie mu trudno wypaść poza top3. Porto wydaje się być poza zasięgiem odkąd mają porządnego trenera na ławce (i oczywiście topowych polskich obrońców ;) ), Sporting przeszedł trochę zmian, ale też wydają się być lepszą drużyną od Benfiki. Tak samo jak pomoc Benfiki to trochę tykająca bomba w postaci charakternych południowców Riosa i Barrenechei.
Kurde i co do Twojego typu to dalej nie wiem czy podałeś strzały czy rożne - bez złośliwości naprawdę nie wiem.

A skoro już napisałem analizę to masz rację - grzechem nie byłoby podanie swojej propozycji

Benfica strzeli gola? Nie @2.40 superbet
Analiza typu znajduje się w moim poprzednim poście.

PS. Jeżeli zaczniesz grać w Fantasy Premier League to gwarantuję, że będziesz znał skład Burnley i Leeds obudzony w środku nocy ;)

successful 3,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
To nie był atak na Ciebie kolego, po prostu podsumowałem Twoją analizę faktami (a przynajmniej tak mi się wydaje). Możesz mieć inne zdanie - oczywiście, ale piszesz, że nie oglądałeś ich w akcji, więc to bardziej sucha analiza - dla mnie - na zasadzie "ok, to jest Benfica, czołowa drużyna ligi portugalskiej kontra średniak z PL". Benfica w tym sezonie to nie jest solidny zespół w moim mniemaniu. Kurs jest warty ryzyka - tak, ale tylko dla samego kursu wg mnie. I wspominanie o sparingach, których nie wygrali jest dla mnie średnio miarodajne, bo są królowie sparingów, a są i tacy, którzy je non stop przegrywają, a w meczach o stawkę grają dobrze. Jak mieli też wygrywać te sparingi skoro grali bez swojego podstawowego napastnika cały presezon i nie wiedzieli czy wróci czy nie? To sporo komplikuje. Absolutnie ich nie gloryfikuje, po prostu stwierdzam fakt, że ta obrona wygląda co najmniej solidnie w tym sezonie, bazując na tym co widzę i na suchych statystykach. Jak dla mnie właśnie w defensywnie pokazują coś konkretnego.
Jose stracił swoją magię i odcina kupony. Tak jak przy takiej kadrze jaką miał w Turcji trudno było wypaść z top2, tak w Portugalii będzie mu trudno wypaść poza top3. Porto wydaje się być poza zasięgiem odkąd mają porządnego trenera na ławce (i oczywiście topowych polskich obrońców ;) ), Sporting przeszedł trochę zmian, ale też wydają się być lepszą drużyną od Benfiki. Tak samo jak pomoc Benfiki to trochę tykająca bomba w postaci charakternych południowców Riosa i Barrenechei.
Kurde i co do Twojego typu to dalej nie wiem czy podałeś strzały czy rożne - bez złośliwości naprawdę nie wiem.

A skoro już napisałem analizę to masz rację - grzechem nie byłoby podanie swojej propozycji

Benfica strzeli gola? Nie @2.40 superbet
Analiza typu znajduje się w moim poprzednim poście.

PS. Jeżeli zaczniesz grać w Fantasy Premier League to gwarantuję, że będziesz znał skład Burnley i Leeds obudzony w środku nocy ;)
Dzięki za doprecyzowanie - nie ma problemu. Nie tyle nie oglądałem ich w akcji co oceniam matematyczne szanse na podstawie różnych statystyk i aktualnej formy tylko i wyłącznie 🙂 Nie oglądam meczów ligowych, właściwie żadnych poza wyjątkiem reprezentacji, pucharów europejskich i od czasu do czasu jakichś innych na streamie. Nie neguję Twojej analizy bo jest poparta silnymi faktami. Mój typ jest wraz z min. trzema rzutami różnymi. Zieloności!

S 54,4K

sol

Użytkownik
Newcastle - Benfica

Zacznę od komentarza do wymiany zdań wyżej, serio kolega przytacza argument, pod koniec października, że Newcastle nie wygrało w sezonie ogórkowym? no z całym szacunkiem, ale to jakieś xd, staty usg podobnie, tak każdy w te staty zapatrzony, przykład z soboty, staty atletico: 2.58 xG, 18 strzałów, 9 celnych, no fajnie, tylko wystarczy kawałek skrótu oglądnąć, żeby zobaczyć, że te strzały to dziecko z podstawówki ma mocniejsze, no ale nvm
Co do samego meczu, Newcastle to nie jest ta sama drużyna co w tamtym sezonie, strata Isaaka jednak mocno odczuwalna, ale na punkcie LM akurat mają świra, to co się na St. James Park dzieję wtedy to aż miło posłuchać, tzn dopingu, a piłkarze odwdzięczają się dobrą postawą, nawet jak im nie idzie to przynajmniej się nie poddają, to się nie zmieni. Kilkukrotnie pisałem przy okazjach, że u siebie Sroki cornery potrafią nabijać masowo i to nie zależnie z kim grają. Po drugiej stronie Benfika, której nie widziałem w tym sezonie, ale sama postać średniowiecznego Mou wystarczy, żeby wiedzieć, że nic nie ugrają, pewnie standardowy autobus i kontry, myślę, że Newcastle kilka rożnych powinno easy zrobić, a do tego nie przegrać

Newcastle 1X + over 3.5 rr @1.42 fortuna - to tak bardziej do ako, chociaż widziałem, że są tu i tacy co @1.30 z podatkiem grają solo..
Newcastle 1X + over 4.5 rr @1.70 fortuna
Newcastle 1X + over 5.5 rr @2.15 fortuna
====
PSV - Napoli

Napoli Napoli kupon Ci spi*** i to daleko nie trzeba sięgać do historii, żeby taki przykład znaleźć (przegrana z torino), wynik ten miał też wpływ na rr napoli, bo tam chyba dwucyfrówkę wykręcili, powiem tak, nie zakładam tutaj nudnego 0:0, zmiana formatu LM jasno pokazuje, że nie ma kalkulacji w zasadzie żadnych, każdy punkt i nawet gol się liczy, PSV umiejętnościami może i trochę odstaje, ale Philips stadion też zrobi swoje, na pewno nie wyjdą z autobusem w bramce, bo to nie ich styl, forma jakaś tam jest, chociaż porównywać Eredivisie do LM to się tak nie da, ale jest to ofensywnie nastawiona drużyna, cornery potrafi kręcić, dzisiaj może nie będą drużyną przeważającą przez cały mecz, ale mimo tego chociaż kilka rr powinni zrobić, po pierwszej byle czyjej bramce mecz powinien być mocno otwarty i wtedy powinno się dziać również w narożnikach, bo obydwie drużyny potrafią w rożne

over 7.5 rr + over 1.5 @1.63 sts
over 9.5 rr + over 1.5 @2.36 sts
over 10.5 rr @2.60 sts
====
Villareal - Man City

Villareal uznaję za nieobliczalną drużynę, rzadko oglądam primera division, ale na żółte łodzie się przyjemnie się patrzy, po prostu rzadko kiedy mecze z ich udziałem są nudne, przyjeżdża City, które ma Haalanda i tu w sumie można by zakończyć analizę, trochę się zdziwiłem, że Guardiola nie odszedł latem, to już nie jest dominujące City, ale LM to LM, wątpię, żeby przegrali, zresztą nawet jakby przegrywali to mają Haalanda, kosmitę, bramek tu powinno być sporo, nawet 2:2 mnie nie zdziwi

X2 + over 1.5 @1.39 sts
over 3 @1.92 sts
City over 1.5 @1.59
====
Kopenhaga - Borussia

To też powinien być przyjemny mecz do oglądania, skandynawskie drużyny może i odstają jakościowo trochę od większości LM, ale czego nie można im odmówić to walki, szczególnie na własnych stadionach, w skrócie ahoj przygodo, z obrony te zespoły nigdy nie słynęły, trzeba atakować, trzeba grać dla widzów, trzeba zebrać hajs za transmisję tv, rożne u siebie potrafią masowo nabijać. W analizie trochę podobnie do psv - napoli, raczej nie będą przeważać na boisku, ale bramka w którąkolwiek stronę bardzo otworzy mecz i trochę rożnych powinno się sypnąć, z bramkami podobnie, Kopenhaga ostatnio u siebie 2:2 z bayerem, może dzisiaj tego nie powtórzą, ale 3 bramki łącznie myślę, że będą

over 7.5 rr + over 1.5 @1.73 sts
over 2.5
@1.77 sts
over 1.5 + over 8.5 rr @2.25 fortuna

z fartem

Do góry Bottom