Wczoraj poszło całkiem całkiem ???? Na dziś wybrałem 3 spotkania i oczywiście skupiam się na rzutach rożnych.
Paris SG - Napoli. Mecz pewnie będzie ciekawy obie drużyny potrzebują kolejnych 3 pkt. Gospodarze na 5 ostatnich spotkań wykonują średnio 8 rzutów rożnych a Goście 4. Jednak liczę dziś na to że obie drużyny będą grały ofensywnie i tak się podzielą rożnymi, że linia 9,5 pęknie.
PSV Eindhoven - Tottenham. Kolejne spotkanie to drużyny które jeszcze w fazie grupowej
LM nie wygrały. Uważam, że to Toki będzie drużyną która narzuci tempo i wywiezie 3 pkt. Ale przejdźmy do rożnych. Gospodarze na 5 ostatnich spotkań wykonali średnio 6.4 rzutów rożnych natomiast Goście średnio 3,8. Same liczy przekraczają linię 9.5 ale jak ja to widzie ? Toki spina poślady atakuje, stwarza sytuacje wypracowuje 6-7 rożnych resztę dorzuca PSV i każdy zadowolony ????
Borussia Dortmund - Atlético Madrid. Moim zdaniem jest to jeden z tych meczy który warto zobaczyć. Atletico głodne sukcesów w
LM oraz Borussia nie pokonana w tym sezonie na swoim terenie. Gdybym miał typować zwycięzce to skłaniał bym się ku Atletico ponieważ bardziej podoba mi się ich gra i na prawdę w tym sezonie są mocni. Ale co do rzutów rożnych to na 5 ostatnich spotkań Gospodarze wykonywali 5,2 a Goście 6,2 więc już liczny pokazują, że linia 9,5 zasadna. Liczę na to, że to zespół Madrytu spokojnie ugra 6-7 rożnych a Borussia po prostu dorzuci resztę do puli ????
Moje propozycje:
Paris SG - Napoli
Typ: + 9,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.60
PSV Eindhoven - Tottenham
Kurs: 1.60
Borussia Dortmund - Atlético Madrid
Kurs: 1.86