Poprzednia kolejka Ligi Mistrzów dała zarobić liczę teraz na powtórkę ???? Dziś wiele ciekawych spotkań ja pod lupę biorę 3 i oczywiście skupiam się na rzutach rożnych.
AEK Ateny - Bayern Monachium. Zaczynam od " maszynki do rzutów rożnych" mowa tutaj o Bayernie. W ostatnich 5 spotkaniach średnio wykonywali 8,2 rzutów rożnych a AEK średnio wykonywał 4,6. Linię 9,5 przekraczają spokojnie liczby jak ja to widzę podczas spotkania ? Bayer 8-9 rożnych AEK dorzuca 2-3 i linia pęka ????
Roma - CSKA Moskwa. Roma musi walczyć o 3 pkt szczególnie grając u siebie a CSKA będzie chciał wywieź chociaż remis więc mecz ciekawy, ale wracając do rożnych. Gospodarze dobrze sobie radzą jeżeli chodzi o ten fragment gry bo średnio na 5 spotkań wykonywali 6,8 rzutów rożnych Goście natomiast z rożnymi radzą sobie trochę gorzej i mają średnio 4,2 na mecz. Liczę na to, że Roma od początku przyciśnie i będzie stwarzać dużo sytuacji więc i będzie duża szansa na rożne których mim zdaniem wykona więcej niż swoja średnia CSKA dorzuci 2-3 do puli i linia 9.5 przekroczona
Szachtar Donieck - Manchester City. A na koniec kolejna maszynka do rzutów rożnych i wydaje mi się, że City jest w stanie wykręcić linie 9.5 bez pomocy Szachtaru. Patrząc na ostanie 5 spotkań City średnio wykonuje 9 rożnych a Szachtar 7,4 tylko różni ich trochę inny poziom lig w których występują. Ale liczby pokazują, że linia 9.5 powinna pójść gładko ????
Podsumowując:
AEK Ateny - Bayern Monachium
Typ: + 9,5 rzutów roznych
Kurs: 1.86
Typ poboczny: Bayern + 7,5 rzutów rożnych
Kurs: 2.35
Typ poboczny: + 10,5 rzutów rożnych
Kurs: 2.45
Roma - CSKA Moskwa
Typ: + 9,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.65
Typ poboczny: Roma + 6,5 rzutów rożnych