>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3 kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 18.10.2011 - wtorek

Status
Zamknięty.
expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Napoli - Bayern Moniachium

Absencje w Napoli:
Miguel’a Britosa, Marco Donadel’a oraz Gorana Pandev’a.

Prawdopodobny skład Napoli:
De Sanctis – Campagnaro, Cannavaro, Aronica – Maggio, Inler, Gargano, Dossena – Hamsik, Lavezzi – Cavani

Prawdopodobny skład Bayernu:
Neuer – Rafinha, Boateng, Badstuber, Lahm – Luiz Gustavo, Schweinsteiger – Muller, Kroos, Ribery – Gomez.

Na pewno Roben nie wystąpi.
Dużo osób stawia na Bayern. Ja natomiast uważam, że Napoli w cale nie musi dzisiaj przegrać.
Myślę, że odpowiednim typem będzie under po kursie 1.85 w Expekt.

Inne ciekawe typy to:
poniżej 31.5 fauli po kursie 1.72 w Expekt. Nie spodziewam się meczu walki, agresywnej gry.

Pamiętajcie o promocji w Expekt - graj i wygrywaj nagrody:
http://forum.bukmacherskie.com/f22/expekt-promocja-zloz-depozyt-i-wygraj-m-in-koszulki-pendrive-bonusy-100zl-filmy-65370.html

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Wiele osób stawia na Bayern,w sumie to się nie dziwię,bo grają ostatnio bardzo skutecznie a w obronie na zero. Kursy na Napoli rosną z dnia na dzień,tym bardziej że Włosi przegrali u siebie z Parmą. Oglądałem ten mecz i muszę powiedzieć,że Napoli źle nie zagrało. Jak zawsze grali z 3 obrońców,co Parma wykorzystała zdobywając bramki po szybkich i precyzyjnych kontrach. Dziś mecz będzie wyglądał zupełnie inaczej.To Bayern ma w składzie piłkarzy ofensywnych i świetnych technicznie,to Bayern będzie atakował od samego początku. Taki mają styl i uważam,że trener nie będzie w tym meczu kombinował i ustawiał taktykę inaczej. I tu widzę szansę Napoli. W tym sezonie widziałem ich mecze z Manchesterem City i Interem,oba wyjazdowe. W obu meczach nie byli faworytem,nie oni prowadzili grę. Oni tylko wykorzystywali błędy rywala. Przypomnę,że z City było 1-1,a w Mediolanie wygrali 3-0.
Moje propozycje to:

Napoli 1X@1,93 Tobet✅
------------------------
Napoli strzeli @1,45 Tobet
✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Spotkanie: CSKA Moskwa - Trabzonspor Dodatkowy handicap azjatycki
Typ: CSKA Moskwa -1.5
Kurs: 2.85
Bukmacher: Bet365
Trabzonspor po niespodziewanym zwycięstwie na San Siro z Interem (1-0) i remisie z Lille (1-1) jest liderem w grupie B Ligi Mistrzów, CSKA natomiast z jednym oczkiem zamyka stawkę. To spotkanie więc jest szalenie istotne dla obu ekip, CSKA gra nawet o życie bo strata punktów dzisiaj mocno by im komplikowała szansę awansu do 1/8, Turcy natomiast chcą potrzymać znakomite miejsce na którym obecnie się znajdują.
Mój typ na ten mecz to zwycięstwo CSKA i to dość przekonywujące (z handicapem bramkowym). Jak wiadomo warunki atmosferyczne jak i sztuczna nawierzchnia będą atutami CSKA w tym meczu. Turcy mogą mieć problemy z przyzwyczajeniem się do tej nawierzchni jak i zupełnie innej temperatury powietrza.
Ekipa prowadzona przez Leonida Slutskiego zagra bez kilku podstawowych zawodników: Igor Akinfiejew, Keisuke Honda, Tomáš Necid i Mark González, są to jednak piłkarze kontuzjowani od dłuższego czasu, gorzej wygląda sytuacja z Sekou Olisehem, który kontuzji nabawił się w ostatnim czasie na treningu. Mimo tych braków CSKA to wciąż bardzo mocny zespół z wieloma reprezentantami kraju. Na pewno na uwagę zasługują tacy zawodnicy jak Dzagoev, Vagner Love czy Seydou Doumbia, którzy stanowią o sile ofensywnej tej drużyny i na pewno będą bardzo trudni do upilnowania przez obrońców Trabzonsporu.
Ekipa gości prowadzona przez Şenola Gunesa też jednak ma swoje zmartwienia. Nie może zagrać najskuteczniejszy zawodnik ekipy Burak Yilmaz a także Paulo Henrique, Robert Vittek i Barış Atas.
Na papierze lepiej wygląda zespół Rosyjski, który ma więcej indywidualności i zawodników, którzy potrafią wziąć na siebie ciężar gry gdy ekipie nie idzie tacy jak chociażby Dzagoev, to dzięki niemu w meczu z Interem CSKA zaczęło odrabiać starty i ze stanu 0-2 zrobił się wynik 2-2 (ostatecznie Inter wygrał 3-2). Myślę, że jeżeli piłkarze CSKA zagrają dzisiejszy mecz na wysokim poziomie i pełni wiary w sukces (czego zabrakło w ostatnim meczu ligowym) to Trabzonspor, który jest słabszy kadrowo będzie musiał uznać wyższość ekipy Rosyjskiej.

Otrzymane punkty reputacji: +2
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Mam trochę czasu to się odniosę, bo analizy mi się nie chce pisać :razz:

Na pewno Roben nie wystąpi.
Brak Arjena to nie jest osłabienie, bo go niema a jego miejsce zają Toni Kroos - prawdopodobnie podstawowy ofensywny pomocnik na Euro w reprezentacji Niemiec. A brak Robbena na dobrą sprawę jest Niemcom na rękę bo Kroos może grać w Bayernie w podstawowym.

Wiele osób stawia na Bayern,w sumie to się nie dziwię,bo grają ostatnio bardzo skutecznie a w obronie na zero. Kursy na Napoli rosną z dnia na dzień,tym bardziej że Włosi przegrali u siebie z Parmą. Oglądałem ten mecz i muszę powiedzieć,że Napoli źle nie zagrało. Jak zawsze grali z 3 obrońców,co Parma wykorzystała zdobywając bramki po szybkich i precyzyjnych kontrach. Dziś mecz będzie wyglądał zupełnie inaczej.To Bayern ma w składzie piłkarzy ofensywnych i świetnych technicznie,to Bayern będzie atakował od samego początku. Taki mają styl i uważam,że trener nie będzie w tym meczu kombinował i ustawiał taktykę inaczej. I tu widzę szansę Napoli. W tym sezonie widziałem ich mecze z Manchesterem City i Interem,oba wyjazdowe. W obu meczach nie byli faworytem,nie oni prowadzili grę. Oni tylko wykorzystywali błędy rywala. Przypomnę,że z City było 1-1,a w Mediolanie wygrali 3-0.
Moje propozycje to: Napoli 1X@1,93 Tobet
------------------------
Napoli strzeli @1,45 Tobet
Kompletnie się nie zgodzę.. Bayern nie musi nikogo atakować, ma w składzie super dobijacza - Gomeza, super dryblera -Riberyego i super asystenta - Müllera i prędzej czy później strzelą jedną bramkę lub dwie i włączą Secure Control Systems. Prawda jest taka, że żeby dziś wygrać z Bayernem trzeba być wyraźnie lepszym i żadne szczęście tu nie pomoże. Kicker awizuje w podstawowym składzie van Buyten - to znaczy, że Bawarczycy liczą na łatwe zwycięstwo w przeciwnym razie Boateng grał by na środku, a Rafinha na boku.

maniek44 18

maniek44

Użytkownik
Zrobila sie masowka na Bayern a wiadomo jak masowki lubia sie konczyc, Napoli to nie sa pilkarze z lapanki Hamsik, Lavezzi , Cavani oni moga namieszac z przodu dosc powaznie, ja pobralem handi w strone Napoli graja u siebie ostatnie spotkanie ligowe wedlug mnie nic nie mowi i nie ma co na to patrzec, licze na remis a moze malą niespodzianke poprzez strate punktow ekipy Niemieckiej

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Kicker awizuje w podstawowym składzie van Buyten - to znaczy, że Bawarczycy liczą na łatwe zwycięstwo w przeciwnym razie Boateng grał by na środku, a Rafinha na boku.
Dzięki za info,van Buyten na obronie dla mnie kolejny argument że Napoli coś strzeli...

Była masówka na City jak grało u siebie z Napoli...jeszcze jakoś to można było zrozumieć,pierwszy mecz w LM i to u siebie,więc City faworyt.
Teraz robi się masówka na Bayern,który wygrywa mecz za meczem. A jak je wygrywa? Tłamsząc przeciwnika,grając piłką,mając posiadanie powyżej 60%..
I co dziś nagle cofną się i będą czekać na atak Napoli?!

Bez napinki,ja tylko chcę zwrócić uwagę na siłę Napoli..Większość z was nie widziała zapewne więcej niż jednego meczu Włochów. Tam jest zgrana ekipa,z dobrym trenerem. I z wieloma dobrymi zawodnikami: Cavani,Hamsik,Inler,Gargano,Lavezzi,na obronie Cannavaro,w bramce De Sanctis-bardzo solidny,doświadczony skład.

wojtaseklp 84

wojtaseklp

Użytkownik
ja bym z Bayernem uwazal,prezes Bayernu powiedzial dzis ze satysfakcjonuje go remis z Napoli,poza tym Napoli gra na swoim terenie bardzo dobrze,jak juz grac Bayern to z podporka do tego dzis pewniak to United,mozna zagrac Handi i mysle ze City tez nie powinno miec problemow z Villarealem ktory jest bez formy,chociaz nie wiadomo czy nie zlekcewaza ich biorac fakt ze teraz maja derby Manchesteru przed soba

P 0

pizek

Użytkownik
Lille - Inter Milan
Typ: Lille
Kurs: 2.05
Bukmacher: Tobet
Inter bez formy, Inter bez pomysłu na grę stoczy dzisiaj pasjonujący walke o podbój Francji z zespołem Lille. Czy im się to uda? Wg mnie nie ???? Mecz jest troszkę ryzykowny, ale jak cała LM. Postanowiłem zaryzykować i postawić na Lille. Co mnie do tego przekonało...przede wszystkim forma zawodników z Francji. Nie zaznali smaku porażki od 10 spotkań. Gospodarze bez większych problemów z kontuzjami, trener Rudi Garcia nie będzie mógł skorzystać tylko z Tulio De Melo. Jak dotąd zespół w LM 2 razy zremisował, choć spotkanie w Turcji powinni wygrać...czas zatem na 1 wygraną w tej edycji LM, ponadto Lille nie zwykło przegrywać na swoim terenie

Inter co tutaj dużo pisać gra fatalnie o czym świadczy 17 miejsce w tabeli ligowej, 4 ptk w 6 kolejkach i bilans bramkowy -5. Goście zagrają w tym meczu bez kontuzjowanych Waltera Samuela i Andrei Ranocchii, a także niezgłoszonego do rozgrywek Diego Forlana. Do gry po 3 tygodniach wraca za to Wesley Sneijder, którego forma nie powinna być zbyt wysoka a wiemy jaką rolę pełni w Interze.
Uważam, ze kurs warty ryzyka
Przypuszczalne składy:
Lille: Landreau - Debuchy, Rozenhal, Basa, Beria, Balmont, Mavuba, Pedretti, Cole, Payet, Hazard
Inter: Cesar - Maicon, Lucio, Chivu, Zanetti, Stankovic, Cambiasso, Obi, Sneijder, Pazzini, Milito
PS: do tej pory nie udzielałem się na forum, tylko czytałem zatem jest to mój pierwszy post i oficjalnie witam wszystkich ????

djzjee 157

djzjee

Użytkownik
Cytat: Kicker awizuje w podstawowym składzie van Buyten - to znaczy, że Bawarczycy liczą na łatwe zwycięstwo w przeciwnym razie Boateng grał by na środku, a Rafinha na boku. Dzięki za info,van Buyten na obronie dla mnie kolejny argument że Napoli coś strzeli...
W takim razie ja uważam, że Ty nie oglądałeś w tym sezonie żadnego meczu Bayernu ???? Van Buyten gra bardzo dobrze, poprawił szybkość i zwinność, widać, że strasznie mu zależy i według mnie jest w tym sezonie bardzo mocnym punktem defensywy Bayernu. Jeżeli dalej nie wierzysz, polecam zobaczyć mecz z City w który Belg zagrał fantastycznie.
Bayern jest w formie, Bayernowi się chce, kibicuje tej drużynie od prawie 10 lat i od zwycięstwa w LM nie widziałem tak grającego Bayernu. Zwracam uwagę na Riberyego, dwa lata stracone ale teraz wrócił w niesamowitym stylu i jest jeszcze lepszy niż kiedy go ściągano z Francji. Według mnie Bayern wygra, ale czy nie straci bramki? To już inne pytanie, jedno jest pewne, Bawarczycy mają o wiele silniejszą linie pomocy od Napoli i śmiem twierdzić, że Schweinsteiger wraz ze świeżo upieczonym reprezentantem Brazylii Luizem Gustavo zdominują środek pola i mecz będzie pod kontrolą Bayernu, tak sobie życzę.
Tak zagra Bayern - Neuer - Boateng, Van Buyten, Badstuber, Lahm - Gustavo, Schweinsteiger, Mueller, Kroos, Ribery - Gomez

grubas 397

grubas

Użytkownik
Proszę się nie sugerować stawkami, bo w rzeczywistości Ligę Mistrzów obstawiam za mniejszą kasę niż Premier League, ponieważ częściej zdarzają się w niej sensacje. Tutaj stawki oznaczają pewność typu.

Man City v Villareal - City -1,5 @2,05; 8/10 ⛔
City over 3,5 @5,00; 2/10 ⛔
City over 4,5 @11,00; 0,5/10 ⛔
City over 5,5 @26,00; 0,1/10 ⛔

Dlaczego nie grać tego typu?
- Villareal jest drużyną doświadczoną w pucharach, w minionej dekadzie m.in dotarli do półfinału,
- Liga Mistrzów rządzi się swoimi prawami, zdarzają się niespodziewane wyniki,
- to dopiero 1 sezon City w LM,
- Manchester City w zeszłym sezonie był drużyną dość chimeryczną (w tym sezonie tego nie ujawnia, bo chociażby po zamieszaniu z Tevezem, piłkarze poprali Manciniego a nie swojego kolegę, więc ten myślnik to bardziej coś na co warto zwrócić uwagę).

Dlaczego warto zagrać ten typ:
Man City:
- ogromny potencjał kadrowy (szczególnie w ataku: Richards, Clichy, Toure, Milner, Silva, Johnson, Aguero, Balotelli, Nasri, Barry i mimo wszystko Dzeko),
- &quot;szeroka&quot; ławka rezerwowych, m.in. kontuzjowanego Aguero z powodzeniem zastępuje Balotelli,
- doskonała forma graczy ofensywnych (stwarzają sobie 2-3 razy więcej sytuacji niż strzelają goli, a ostatnio zdobywają ich dużo) oraz solidna postawa defensywy w ostatnich meczach,
- duże zgranie,
- duża motywacja z uwagi na trudną sytuację w grupie, bo tylko 1 punkt dotychczas, więc dzisiaj trzeba wygrać,
- duża motywacja, bo kibice chcą wreszcie zobaczyć pierwsze zwycięstwo swoich piłkarzy w Lidze Mistrzów (a gdzie jak nie u siebie i z kim, jak nie z najsłabszą drużyną w grupie?),
- możliwy występ Aguero razem z Balotellim, co może się w obecnej sytuacji skończyć wynikiem dwucyfrowym ;), ale to już nie jako jakiś wielki argument, a raczej ciekawostka,
- może i City przegrało bezstylowo z Bayernem, ale Villareal jest dużo słabszy od Bawarczyków i Citizens potrafią takie zespoły bezproblemowo ograć,
- Mancini wystawi dzisiaj prawdopodobnie najmocniejszy możliwy skład, bo kibice wymagają zwycięstwa,
- City w tym sezonie u siebie tylko jednego meczu (z Napoli) nie wygrało więcej niż 1 bramką.

To teraz trochę o Villareal:
- piękna historia w minionej dekadzie, ale w tym sezonie zawodzą na całej linii (14 miejsce w PD, 2 porażki w LM),
- w tym sezonie tylko 1 gol na wyjeździe!,
- wytransferowanie Cazorli latem,
- słaba forma, ostatnie 4 mecze to 3 remisy (Athletic, Zaragoza, Getafe) i porażka (Napoli),
- dzisiaj nie zagrają: Nilmar i Marco Ruben,
- poza Realem i Barceloną, drużyny hiszpańskie z tego co wiem są słabe w defensywie, a City dysponuje świetnym atakiem więc dużo dzisiaj może się dziać pod bramką gości.

Myślę że ostatni myślnik w punkcie o Villareal jest ważny. Nie twierdzę, że obrona Hiszpanów to ogórki, ale myślę że City da radę ich rozjechać.
Aha i odnośnie ataku Villarealu, to na nic może się zdać jego szybkość i technika, ponieważ obrońcy City to w większości szybcy, zwrotni i dobrze kryjący zawodnicy.

Powodzenia ????

E\\
Dlatego nie lubię obstawiać Ligi Mistrzów ????

Otrzymane punkty reputacji: +12
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Teraz robi się masówka na Bayern,który wygrywa mecz za meczem. A jak je wygrywa? Tłamsząc przeciwnika,grając piłką,mając posiadanie powyżej 60%..
I co dziś nagle cofną się i będą czekać na atak Napoli?!
Nikt nie będzie się bronił, ani atakował bo Napoli może nawet nie zaatakować... Bayern nikogo nie miażdży, po prostu grają na pełnej kontroli, nie tracą piłki i strzelają to co mają strzelić. Napoli oczywiście ma szansę coś strzelić(ktoś w końcu musi), ale jak zagrają jak równy z równym, jak będą liczyć na kontry to Włosi nie wyjdą z własnej polowy. Bayern wystawia belga w obronie bo chcą mu dać pograć, w razie czego Gustavo będzie go pilnował.
Van Buyten gra bardzo dobrze, poprawił szybkość i zwinność, widać, że strasznie mu zależy i według mnie jest w tym sezonie bardzo mocnym punktem defensywy Bayernu. Jeżeli dalej nie wierzysz, polecam zobaczyć mecz z City w który Belg zagrał fantastycznie.
Przesadzasz, on gra dobrze bo cały Bayern gra dobrze, na dobrą sprawę to on gra bardzo asekuracyjnie, a że ma mało okazji w meczy żeby się wykazać to nie popełnia błędów.

Bayern jest w formie, Bayernowi się chce, kibicuje tej drużynie od prawie 10 lat i od zwycięstwa w LM nie widziałem tak grającego Bayernu. Zwracam uwagę na Riberyego, dwa lata stracone ale teraz wrócił w niesamowitym stylu i jest jeszcze lepszy niż kiedy go ściągano z Francji. Według mnie Bayern wygra, ale czy nie straci bramki? To już inne pytanie, jedno jest pewne, Bawarczycy mają o wiele silniejszą linie pomocy od Napoli i śmiem twierdzić, że Schweinsteiger wraz ze świeżo upieczonym reprezentantem Brazylii Luizem Gustavo zdominują środek pola i mecz będzie pod kontrolą Bayernu, tak sobie życzę.
Z tym się ogólnie zgodzę, bo pewnie tak to będzie wyglądało.

Granie przeciw Bawarczykom to granie na przełamanie, jak ktoś lubi to czemu nie ale myślę, że pierwszą bramkę którą puszczą strzeli im Hannover w lidze, Napoli mnie osobiście nie przekonuje. Dlatego myślę, że kurs na zwycięstwo Bayernu do grania.

010// z Kroosa trochę przesadziłem bo zapomniałem kompletnie o Ozilu, centralnie wypadł mi z głowy, a pamiętałem że ostatnio Kroos grał w reprezentacji... w każdym bądź razie kontuzja Robbena jest w pewnym sensie na rękę bo normalnie Holender musiał by grac

Wiem, że faworyzuje zawsze Niemców wiem, wiem :razz:

J 67

ja83

Użytkownik
W meczu Napoli - Bayern kurs na miejscowych całkiem sympatyczny. Co prawda ograć Bayern będzie cholernie ciężko, ale 1X jest jak najbardziej do ugrania. Porażką z Parmą specjalnie bym sie nie sugerował, już przed tym ligowym meczem kilku piłkarzy było myślami przed dzisiejszym spotkaniem. Prezes Niebieskich wyraził się jasno - w lidze trzymamy bezpieczny dystans z czołówką, w Europie celem minimum jest wyjście z grupy. Stąd właśnie remis z City czy pewna wygrana z Villareal. Piłkarze w pełni zmobilizowani, trybuny zapełnione do ostatniego miejsca, atmosfera będzie przednia. Będę mocno zdziwiony jeśli Bayern wywiezie z Neapolu komplet punktów.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
LILLE - INTER
Typ : oba strzelą ?TAK @ 1,70 Sportingbet ⛔0:1
Inter gra tragedie ostatnio. Dzisiaj wraca do składu reżyser gry Snejider. Tak więc będzie znacznie większa siła w ofensywie. Z tyłu wygląda to źle od samego początku rozgrywek. 13 goli straconych w 6 meczach SerieA to katastrofa. W LM zresztą stracili kolejne 3 w meczach z Trabzonem i CSKA. Lille ma w ofensywie znacznie większy potencjał niż Trabzon czy CSKA. Rudi Garcia oszczędzał w sobote w Ligue1 Hazarda sadzając go od początku na ławce. Ciekawie wygląda też opcja Lille wygra, ale zniechęca mnie do tego David Rozehnal na środku defensywy. Jednak to nie jest za pewny punkt zespołu. Zreszą Lille to ofensywny zespół, tak samo jak Inter. Więc bramki tutaj powinny padać.
Lille: Landreau – Basa, Rozehnal, Debuchy, Beria – Mavuba, Balmont, Pedretti, Cole – Hazard - Sow
Inter: Cesar – Maicon, Lucio, Chivu, Nagatomo – Zanetti, Cambiasso, Motta – Sneijder – Pazzini, Milito

Napoli oczywiście ma szansę coś strzelić(ktoś w końcu musi), ale jak zagrają jak równy z równym, jak będą liczyć na kontry to Włosi nie wyjdą z własnej polowy
Własnie Napoli jest świetne w grze z kontry więc trochę zbyt pochopne zdanie. A to jak się wyprowadza kontry zdaje się, że pokazali w meczu z Man.City. Zresztą równiez mecz z Interem na San Siro(już nawet odbiegając od słabej formy Interu). Lavezzi i Maggio są w stanie szybko wyprowadzić piłke z własnej połowy i ktos taki jak Van Buyten dzisiaj wg mnie nie powinien w ogóle wychodzić z ławki bo jak jest mało zwrotny kazdy widzi. Zresztą Napoli to nie jest słaba drużyna, w dodatku grają u siebie na San Paulo przy pełnym stadionie i dopingu tifosi. Cavani coś może ustrzelić i wkońcu przerwać tą passe Bawarczyków;)
Jednak mecz dla mnie to zdecydowanie trudny do typowania więc NO BET.

Brak Arjena to nie jest osłabienie, bo go niema a jego miejsce zają Toni Kroos - prawdopodobnie podstawowy ofensywny pomocnik na Euro w reprezentacji Niemiec.
To niby nie temat na takie dywagacje, ale ja tam nie widzę miejsca w podstawowym składzie dla Kroosa w reprezentacji Niemiec.
Schweinsteiger i Khedira na środku, Podolski i Muller na bokach, a Ozil na ofensywnym. No chyba, że Khedira będzie miał kontuzje to już co innego ;)

Ponadto nie trudno się zgodzić dzisiaj, że City są faworytem meczu i zdziwi mnie brak ich wygranej.Dlatego takie @ 1,30 to sobie dołoże do jakiegoś dubla zapewne.
Najciekawiej jednak zapowiada się mecz Realu z Ol.Lyonem. Starcia tych dwóch ekip to pomału klasyki Champions League. Należy pamiętać o fatalnej statystyce Królewskich w starciach z OL, którą udało się dopiero przerwać w poprzednim sezonie kiedy to Real wygrał na Bernabeu bodaj 3:0. Dzisiaj gra Lyonu zalezy w głównej mierze od postawy duetu Gomis - Bastos. W sobote do gry wrócił już też Gourcuff więc i może jego zobaczymy. Nie ma co się podpalać i grać po @1,20 na Real w takim meczu.

zonovsky 54

zonovsky

Użytkownik
Raczej krótko:
Otelul - Manchester United(-1) 2 kurs 1.63 Expekt✅
Dobra grają na wyjeździe, grają rezerwowo, 3-3 z Baselem, ale nie popadajmy w skrajność to jest jednak Manchester - wielka firma. Z łatwością powinni sobie poradzić, te drużyny dzieli przepaść (nie oglądałem nigdy Otelulu).
Manchester City - Villareal 1(druga połowa) kurs 1.67 Bet365✅
Kurs na czystą jedynkę nie zadowala. Trzeba szukać jakiegoś innego wyjścia. W sumie wszystko przemawia za The Citizens. Grają u siebie (na tym terenie są mocni), mają zdecydowanie lepszy skład, muszą zdobyć jakieś punkty, bo jak na razie słabo jest z nimi. Czemu druga połowa? Myślę, że Villareal wyjdzie bardzo defensywnie i po pierwszej połowie bardzo możliwy jest bezbramkowy remis. W drugiej gospodarze zacisną zwieracze i dadzą do pieca!
Real - Lyon bramki w sumie: 2-3 kurs 2.20 Expekt⛔
Tutaj spodziewam się wygranej królewskich, ale nie pogromu. Są w formie, grają miło dla oka (akcja w meczu z ajaxem - poezja), ale Lyon to nie są jakieś ogórki. Nie mogą sobie pozwolić stracenie kilku bramek. Są jednak zbyt słabi, by strzelić coś na Bernabeu. 2:0 dla Realu.

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
CSKA Moskwa - Trabzonspor
over 2.5
2.05

Dzisiaj o godzinie 18:00 zostanie rozegrany w elitarnych rozgrywkach Ligi Mistrzów bardzo interesujący mecz pomiędzy CSKA Moskwa, a Trabzonsporem. Jest to mecz w ramach trzeciej kolejki spotkań w grupie &quot;B&quot;. CSKA Moskwa w pierwszych dwóch meczach nei zachwyciło. Pierwszy mecz zremisowali z mistrzem Francji Lillie 2:2, a potem przegrali na swoim boisku z Interem Mediolan 2:3. Jak widać dwa razy mieli over 2.5 gola. Trabzonspor z kolei pierwszy mecz wygrał niespodziewanie z Interem Mediolan na Stadio Giuseppe Meazza. Była to wielka niespodzianka. W drugim spotkaniu zremisowali 1:1 z mistrzem Francji. Grupa jest wyrównana i wszystko się może jeszcze zdarzyć. CSKA jeśli chce myśleć o awansie z grupy musi ten mecz wygrać. Z kolei Trabzon przyjedzie do Moskwy zapewne po jeden punkt. Zapowiada się bardzo interesujące spotkanie. Moim zdaniem mecz wygrają gospodarze 2:1, a swoimi umiejętnościami błyśnie S. Doumbia. E: (i błysnął - 2 gole!)
✅✅✅

lukasss 35

lukasss

Użytkownik
Tutaj kolega Kondrad140 śmieje się z kursu na Manchester United. Ja też się śmieję, bo prawie 2.00 na MU -1,5 to jest istny kosmos. Promocja jakich mało. To, że United wygra dzisija ten mecz jest więcej niż pewne i to będzie bardzo wysokie i pewne zwycięstwo. Zdobycie 3 punktów przez Czerwone Diabły jest dzisiaj bardzo istotne i podejdą do tego spotkania w 100% skoncentrowani, rywala mają śmiesznie łatwego i tutaj wygrana 3 golami nie będzie żadnym problemem. Nie będą chcieli powtórki z meczu z Basel, więc już w 1 połowie mogą te 3 gole załadować. Czy są zmęczeni meczem z Liverpoolem? Kto ma być zmęczony Rooney, Hernandez, Nani, którzy weszli w końcówce? Anderson i Valencia, którzy nie zagrali ani minuty?, Vidic i Cleverly którzy wrócili po kontuzjach? Także jak widać, możemy zmontować skład dużo mocniejszy niż ten, który grał z Liverpoolem, a nawet jak zagrać tylko połowa z wymienionych przezemnie zawodników to i tak nie ma innej opcji, niż mega pewne zwycięstwo United.

Otelul - Manchester United -1,5
AKO. 1.90

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Powiem szczerze, że jeśli chodzi o typowanie dzisiejszych spotkań LM to w mojej głowie przewijały się różne pomysły. Jednymi z nich było typowanie Realu czy też BTSa w Lille. Ostatecznie jednak gram, że City zwycięży co najmniej dwiema bramkami. Dlaczego własnie tak?

Jako że mocno siedzę w PD to zdecydowanie więcej mogę powiedzieć o ekipie gości. Żółta Łódź Podwodna to chyba największe rozczarowanie tego sezonu na Półwyspie Iberyjskim. Zespół spisuje się bardzo, bardzo słabo. Po siedmiu kolejkach ma na swoim koncie ledwie siedem oczek. Co ciekawe, Hiszpanie na wyjazdach zremisowali dwa spotkania i ponieśli dwie porażki. Skoro nie potrafili pokonać poza własnym stadionie Granady (porażka 0:1) to można by rzec: z czym do ludzi? Podopieczni Javiera Garrido są w głębokim kryzysie i nic nie wskazuje na to, że miałoby to się zmienić w najbliższym czasie. W Lidze Mistrzów ponieśli dwie porażki (z Bayernem i Napoli) i kto wie czy już dzisiaj nie stracą szans na wyjście z grupy. Zespół jest mocno przetrzebiony przez kontuzje, dzisiaj nie zagrają: Marco Ruben, Nilmar, Angel, Javier Camunas oraz Marcos Senna. Są to postacie ważne albo nawet bardzo ważne w ekipie Villarreal.

Gospodarzy w akcji widziałem w tym sezonie tylko dwa razy: w starciach z Tottenhamem i ostatnim z Aston Villą. Trzeba przyznać, że są piekielnie silni i niemal w każdym meczu to udowadniają. Jedyne zmartwienie to derby na horyzoncie, ale przecież w ostatnim meczu ligowym czołowi zawodnicy dostali wolne. Mancini ma do wyboru szeroką i naprawdę mocną kadrę, póki co dość mądrze rotuje siłami swoich zawodników. Pod znakiem zapytania stoi występ Aguero, ale nawet bez niego siła rażenia gospodarzy jest ogromna. Wszak są Dżeko, Balotelli, Nasri oraz Silva, którego uważam za najlepszego piłkarza The Citizens.

Zdecydowanym faworytem wydają się być gospodarze. Jedyny minus jeśli analizujemy ten mecz to fakt, że wkrótce będziemy mieli derby Manchesteru. Ale o jakimkolwiek odpuszczaniu dzisiaj nie ma mowy. Mancini wie, że to jest niezwykle kluczowy mecz w kontekście walki o awans do 1/8. Słaba forma Villarrealu, liczne kontuzje oraz gra na gorącym terenie nie wróżą dzisiaj niczego dobrego.

Manchester City (-1.0) - Villarreal 1 1.90
7/10 Expekt

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Lille - Inter - over 3,5 kartki @ 1,5 ✅
Dinamo - Ajax - Ajax @ 2,99 ✅

Pierwszy mecz, o którym zostało już wiele napisane, czyli mistrzowie Francji podejmujący będących w głębokim dole Mediolańczyków. Na pewno zobaczymy mecz walki, dużo fauli i być może sporo kartek. Sędziował będzie Howard Webb, więc możemy się spodziewać różnych dziwnych rzeczy, ale sam sędzia na 100% nie będzie chciał pozostać anonimowy. Po meczach z Napoli czy Catanią Internatzionale nie może sobie pozwolić na porażkę, a walczaków w składzie jest mnóstwo. Dla OSC porażka po dwóch remisach w grupie może się okazać gwoździem do trumny, więc walczyć muszą o każdy centymetr.
Drugi mecz, o którym jeszcze nikt nie pisał, czyli spotkanie w Zagrzebiu. Ajax jako dog? Bez hec. Nie róbmy z Zagrzebia twierdzy nie do zdobycia. Real pomęczył się przez własną nieskuteczność, Lyon pokazał im miejsce w szeregu, więc dlaczego gracze z Amsterdamu mają przegrać? To oni mają walczyć o 2 pozycję z Lyonem i strata punktów z outsiderem grupy może być tragiczna w skutkach. Piłkarsko Ajax jest lepszy od dzisiejszego rywala, a kocioł na trybunach w Zagrzebiu nie powinien wprowadzić ich spodenek w drgania. Ajax ma szeroki skład i mocną ekipę - mimo ostatnich wpadek w lidze 2 połowa meczu z AZA wyglądała obiecująco. Poza tym... nie wystawia się 3 napastników chcąc grać na remis ;)

Otrzymane punkty reputacji: +10
raper 26

raper

Użytkownik
Witam
Fergi nie robił w balona i wystawił Rooneya Younga i Valencie poza tym bardzo mocny skład Manu i wg mnie bardzo dobra zmiana w bramce na ten mecz Lindegaard jest chyba dziś najbardziej zmotywowanym zawodnikiem Utd. Goscie bez problemu powinni sie rozprawić z obecna 9 sila rummuni która zagra bez swoich 2 kluczowych piłkarzy. Kurs 1,24 w Betfair jest lekkim zaskoczeniem i za 200funcikow już obstawione
;)
Otelul -
Manchester United
typ. 2 1,24
Betfair
✅✅✅

Następnym bardzo pewnym kursem wydaje sie Over 1,5 w Meczu Man City - Villarreal
Mecze u siebie city w lm 1:1 z Napoli
Ogólnie w Lidze

Man City Swansea 4:0

Bolton - City 2:3
Tottenham - City 1:5
City - Wigan 3:0
Fulham - City 2:2
City- Everton 2:0
Blackburn- City 0:4
City - Villa 4:1
Zawsze Over 1,5

Kurs może nie koksi 1,26 na Betfair ale grając za duże pieniądze można dorobić albo zmixsowac z Man Utd ; ]
Manchester City - Villarreal
Over 1,5 1,26 Betfair
✅✅✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom