bukmaheroo
Użytkownik
Dzięki za info, to trochę zmienia postać rzeczy. ????Aż tylu świetnych piłkarzy Napoli co wymieniłeś dzisiaj nie pogra, może 2 z nich, może. Polecam wczorajszy wywiad z de Laurentiisem.
Dzięki za info, to trochę zmienia postać rzeczy. ????Aż tylu świetnych piłkarzy Napoli co wymieniłeś dzisiaj nie pogra, może 2 z nich, może. Polecam wczorajszy wywiad z de Laurentiisem.
Milard Mazic serbski arbiter który lubi dawać kartki, ostatni jego mecz Szkocja - Słowacja i 5 żółtych + czerwona.Jaki sędzia w Monaco-Besiktas?
Też myślałem o kartach, ale Besitkas w dwóch meczach 3 kartki, w tym dwie za opóźnianie gry, Monaco z Lyonem też wcale nie palili się z kartkami
Besiktas ma szanse mocno zbliżyć się do awansu mają pewnie w pamięci ostatni sezon gdzie dostali łomot w Kijowie (0-6 - 2 czerwa Besiktasu) i na pewno będą grać twardo. Monaco łapie kartki z Lipskiem i Porto teraz jak nie wygrają to nawet awansu z grupy nie będzie a w lidze powtórzyć majstra będzie im bardzo ciężko.Też myślałem o kartach, ale Besitkas w dwóch meczach 3 kartki, w tym dwie za opóźnianie gry, Monaco z Lyonem też wcale nie palili się z kartkami
Ja osobiście również próbuje pograć over kartek w meczu Lipska z Porto.Besiktas ma szanse mocno zbliżyć się do awansu mają pewnie w pamięci ostatni sezon gdzie dostali łomot w Kijowie (0-6 - 2 czerwa Besiktasu) i na pewno będą grać twardo. Monaco łapie kartki z Lipskiem i Porto teraz jak nie wygrają to nawet awansu z grupy nie będzie a w lidze powtórzyć majstra będzie im bardzo ciężko.
Arbiter na plus dla typu.
Schmelzer zagrał 1 mecz w tym sezonie w klubie, Piszczek 7, a reszta ani jednego, a piszesz o kontuzjach.... Nie wiem jak to skomentować nawet...Liga mistrzów to takie rozgrywki do januszowego typowania. Nie trzeba się znać, wystarczy postawić na faworytów i kasę można w zasadzie liczyć. No chyba, że kurs jest mniejszy niż 1,12 bo wtedy się dopłaca na 500+ itp. Pisałem o tym już kilka razy.
Ale w tej serii IMO Janusze nie zarobią, bo będą niespodzianki, dwie, może trzy.
Jedną widzę w meczu Dortmundu, który szanse na awans do kolejnej rundy ma już tylko matematyczne. Pozostanie liga Europy, ale to ich nie zadowoli. W drużynie sporo kontuzji, a forma gdzieś też uleciała. Na wyjeździe trudno będzie im w takiej sytuacji o komplet punktów. A kursy na 1 i X kosmiczne.
Ja idę w tę stronę.
Ja jako taki "Janusz" zarabiam od paru lat niezłą kasę ???? Znać się trzeba zawsze.Liga mistrzów to takie rozgrywki do januszowego typowania. Nie trzeba się znać, wystarczy postawić na faworytów i kasę można w zasadzie liczyć. No chyba, że kurs jest mniejszy niż 1,12 bo wtedy się dopłaca na 500+ itp. Pisałem o tym już kilka razy.
Jak możesz pisać o matematycznych szansach przed meczem z Apoelem i po 2(!) dotychczasowych spotkaniach. Co ty palisz ? ????Ale w tej serii IMO Janusze nie zarobią, bo będą niespodzianki, dwie, może trzy.
Jedną widzę w meczu Dortmundu, który szanse na awans do kolejnej rundy ma już tylko matematyczne ????. Pozostanie liga Europy, ale to ich nie zadowoli. W drużynie sporo kontuzji, a forma gdzieś też uleciała. Na wyjeździe trudno będzie im w takiej sytuacji o komplet punktów. A kursy na 1 i X kosmiczne.
Ja idę w tę stronę.
Jasna sprawa. Podziękował ????Kolego, jesli nie maja przepełnionych serwerow ogladasz za darmo ????
Ale warto wykupic abonament bo to nie jest duzo
Tylko udowodniłeś swoimi obliczeniami moją tezę! Ona była prawdziwa przed meczem jak i po meczu, więc nie będę cytować wyedytowanego tekstu, by nie robić ci wstydu.Jak możesz pisać o matematycznych szansach przed meczem z Apoelem i po 2(!) dotychczasowych spotkaniach. Co ty palisz ? ????
Mają dzisiaj wjazdówkę w Cyprze i jeszcze u siebie co daje 6pkt, Totki też mogą u siebie pokonać bo w I poł i u nich miała Borussia przewagę, a i pokonanie Realu nie jest całkiem niemożliwe.
Na drugi raz pisz takie rzeczy trochę wcześniej niż 2 godz przed meczem to uratujesz trochę Januszy ???? Niby oglądałem mecz z Realem, ale nie widziałem tej żenady, ale to co było wczoraj to mega porażka. Absencje, absencjami, ale Apoel to drużyna z Cypru (!). Ja nie ładowałem handi -,5,5 tylko czyste zwycięstwo, a i tak przegrali. No, ale jak się ma w bramce parabramkarza to tak musi się skończyć. I na tym tle zwycięstwo Realu i wczorajsze 1:1 z Totkami daje też dużo do myślenia nad obecną formą Królewskich.Wczoraj trzeba było się znać, bo janusze dostali mocno po kieszeni.
Wa miałem wygrany typ już w trakcie meczu, bo postawiłem 1X, a przy stanie 1-0 dałem kontrę na czystą 2
Jak ktoś ma wątpliwości co do absencji w Dortmundzie, to niech najpierw przejrzy całą ich kadrę, a dopiero później pisze (nie odwrotnie).