>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3 kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - środa 20.10.2010

Status
Zamknięty.
sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
VS

Rangers – Valencia 2 2,05 Unibet

W meczu trzeciej kolejki grupy C naprzeciw siebie staną piłkarze Rangers oraz Valencii. Dla obu ekip jest to bardzo ważny pojedynek, który w dużym stopniu może przesądzić w końcowym rozrachunku.
Gospodarze w lidze szkockiej idą jak burza, zbierając za każdym razem komplet punktów. W elitarnej Lidze Mistrzów po dwóch kolejkach uzbierali ich 4, remisując na Old Trafford 0-0 z MU oraz wygrywając skromnie u siebie z Bursasporem 1-0. Na Ibrox Park jak do tej pory krytykuje się ultradefensywną grę piłkarzy Waltera Smitha. W drużynie gospodarzy nieobecny będzie szkocki reprezentant Lee McCulloch, natomiast wraca obrońca Kirk Broadfoot.
Goście dzisiejszego spotkania także imponują forma ligową. Nawet w ostatniej potyczce z mistrzem Hiszpanii można dostrzec było wiele pozytywów w grze Valencii. Przede wszystkim pierwsza polowa pokazała, że zespól Emery’ego stać na zwycięstwa z najtrudniejszymi rywalami. Jak do tej pory goście dzisiejszego spotkania w LM spisywali się poprawnie. W pierwszej kolejce zwycięstwo 4-0 z Bursasporem, następnie porażka z Manchesterem na własnym stadionie 0-1.Wynik ten jednak nie jest odzwierciedleniem gry obydwu zespołów. Dziś Valencia bez skrzydłowego Joaquina, który cierpi na uraz kostki. Do pierwszego składu wraca zaś Mata, który ostatni mecz rozpoczął na ławce.
Myślę, że gospodarze skupią się przede wszystkim na obronie własnej bramki i pojedynczymi atakami próbować będą zdobyć gola. Ja proponuje typ na Nietoperzy, którzy grają szybką, techniczna piłkę.

VS

FC Barcelona - FC Kopenhaga over2.5 1,40 Unibet

Także dziś, na Camp Nou mistrz Hiszpanii zmierzy się z mistrzem Danii. Faworytem spotkania Barcelona.
Gospodarze po zwycięstwie z Valencią zajmują trzecie miejsce w lidze, tracąc punkt do Realu Madryt. Jak do tej pory Duma Katalonii w Lidze Mistrzów spisuje się zgodnie z przewidywaniami. Pewna wygrana u siebie z Panathinaikosem i remis w dalekiej Rosji, gdzie Hiszpanie często tracili punkty. Dziś na pewno nie zobaczymy Gabriela Milito oraz Victora Valdesa, który minionej nocy miał gorączkę. W kadrze meczowej znaleźli się natomiast Carles Puyol oraz Xavi. Jest duża szansa, że Xaviego zobaczymy od pierwszej minuty na boisku. Jak pisze jedna z gazet pomocnik ma dostać wolne podczas meczu ligowego z Zaragozą w sobotę. Dzięki temu będzie mógł uczestniczyć w uroczystości przyznania Nagrody Księcia Asturii.
Goście jak na razie z kompletem punktów w LM. Wygrana u siebie z nie najlepiej spisującą się na wyjazdach drużyną Kazania oraz zwycięstwo z Panathinaikosem Ateny w stolicy Grecji. Kopenhaga jak do tej pory spisuje się bardzo dobrze ale i to najprawdopodobniej nie starczy na wielka Barcę. Na pewno urwanie choćby jednego punktu dla drużyny gości będzie sukcesem. Ja osobiście skuszę się na over bramkowy. Myślę, że Barcelona gładko poradzi sobie z mistrzem Danii.

VS

Olympique Lyon - Benfica Lizbona 1 2,05 Unibet

Kolejnym ciekawym meczem jest pojedynek Ol. Lyon z portugalską Benficą. Dla obu ekip to bardzo ważne starcie.
Gospodarze po słabym rozpoczęciu ligi łapią nareszcie swój rytm. Także dotychczasowe wygrane z Schalke i Hapoelem stawiają ich dziś w uprzywilejowanej sytuacji w LM. Zdobywając dziś trzy punkty będą o krok od awansu. W lidze drużyna Lyonu wygrała dwa kolejne mecze. Gospodarze zagrają w tym meczu bez Jeremy&#39;ego Toulalana, Cesara Delgado i Edersona.
Benfica ja do tej pory wygrała w Lizbonie z Hapoelem 2-0 oraz uległa na wyjeździe 0-2 Schalke. W lidze ekipa z Lizbony wygrała trzy kolejne spotkania, w tym derbowe ze Sportingiem. W Benfice nie pojawią się dziś kontuzjowani Roderick Mirandy, Oscar Cardozo i Ruben Amorima.
Benfica nie jest groźną drużyną jako gość, dlatego dziś zwycięstwa upatruje w odradzającej się drużynie z Francji.

czarodz1ej 256

czarodz1ej

Użytkownik
Również oglądałem mecz Lyonu z Lille i przyznam że drużyna Obraniaka wcale nie wypadła źle jak tu co nie którzy piszą. Bramka w 2 minucie strzelona przez Lucho otworzyła mecz, gdzie obie drużyny szły cios za cios. Lille zmarnowało bardzo wiele okazji na bramkę, i nie mówie tu o momencie kiedy grali w przewadze, ale również mieli sporo dogodnych sytuacji w pierwszej połowie spotkania. Po tym co zaprezentował obrona Olympique w meczu z Lille, czyli sito, skłaniałbym się ku temu że Benfica jest w stanie ustrzelić spokojnie z jedną bramkę. Kto wie czy nie na wagę zwycięstwa. mój typ
Benfica strzeli.

B 94

bart7890

Użytkownik
Glasgow Rangers - Valencia

typ: więcej niż 3,5 żółtych kartek @ Bwin 1,83 | stawka: 3/3

Myślałem, że linia będzie ustawiona o jedną kartkę wyżej, więc miło się zdziwiłem gdy zobaczyłem dzisiejszą ofertę. Nie wiem dlaczego, ale czuję, że w tym spotkania będzie sporo kartek, do tej pory Rangersi nie łapali kartek, ale ogólnie jest to drużyna, która gra bardzo twardo, a Valencia to hiszpańska piłka i w związku z tym powinniśmy ujrzeć sporo fauli, do tego mogą dochodzić dyskusje z sędzią, wynik powinien być na styku, więc i o nerwy łatwo.

------------------------------
Olympique Lyon - Benfica Lizbona

typ: 1 @ Pinnacle Sports 2,09 | stawka: 3/3

Zapowiada się ciekawe spotkanie, w którym przewiduje zwycięstwo gospodarzy, Lyon słabo rozpoczął rozgrywki ligowe, ale jest coraz lepiej, w ostatni weekend wygrali na własnym terenie 3-1 z Lille. W lidze mistrzów wygrali u siebie 2-0 z Schalke i 3-1 na wyjeździe z Hapoelem, więc zgarnęli komplet punktów, a dzisiaj kolejną wygraną powinni zapewnić sobie awans z grupy. Benfica mnie nie przekonuje w tym sezonie, zarówno w rozgrywkach ligowych jak i w lidze mistrzów, jak już mają coś zwojować to na własnym terenie, bo wyjazdy wyglądają słabiutko, w lidze mistrzów wygrana 2-0 u siebie z Hapoelem i porażka 2-0 na wyjeździe z Schalke również pokazuje, że wyjazdy wyglądają słabo. Kurs na Lyon w roli gospodarzy jak najbardziej zadowala, więc gram.

Twente - Werder Brema

typ: Obie drużyny strzelą bramki @ Betsafe 1,60 | stawka: 3/3

Drużyny z Holandii i Niemiec, więc zapowiada się na sporo bramek. W dotychczasowych dwóch spotkaniach grupowych Twente zremisowało u siebie 2-2 z Interem i przegrało na wyjeździe 1-4 z Tottenhamem. Werder u siebie remis 2-2 z Tottenhamem i porażka 0-4 z Interem na wyjeździe. Wiem, że są to tylko statystyki, ale bramek pada wyjątkowo dużo, w rozgrywkach ligowych te ekipy również strzelają sporo. W zeszłym sezonie w lidze europejskiej oba zespoły grały ze sobą, Twente u siebie wygrało 1-0, Werder u siebie wygrał 4-1, więc w Holandii padło mało bramek, ale dzisiaj będzie inaczej. Kurs na kolana nie powala, ale pewność typu dość duża.

FC Barcelona - FC Kopenhaga

typ: Lionel Messi nie strzeli bramki @ Unibet 2,10 | stawka: 3/3

Z tego spotkania postanowiłem wybrać sobie nieco inne zdarzenie, Barcelona zapewne wygra to spotkanie i strzeli więcej niż jedną bramkę, ale mimo wszystko po takim kursie warto spróbować. Messi po kontuzji, nie wiadomo nawet czy zagra cały mecz, dyspozycja również może stać pod znakiem zapytania. Liczę na godną postawę gości z Kopenhagi, że postawią wysoko poprzeczkę i nie będzie ich łatwo pokonać.

Manchester United - Bursaspor

typ: mniej niż 3,5 bramki @ Gamebookers 1,60 | stawka: 3/3

Manchester jak na razie bez szaleństw w tym sezonie, ofensywa nie ta sama, defensywa gdy trzeba potrafi się spisać. United w tej edycji ligi mistrzów zremisowało u siebie 0-0 z Rangersami i wygrało 1-0 na wyjeździe w Valencii, więc wielu bramek nie było. Bursaspor to raczej drużyna na ligę mistrzów nie jest, porażka u siebie 0-4 z Valencią i również porażka 1-0 na wyjeździe z Rangersami. Dzisiaj zastanawiałem się jeszcze nad typem, że drużyna z Turcji po prostu nie strzeli bramki, ale wybrałem to zdarzenie, bo przy założeniu, że Bursaspor nie strzeli Manchester może wygrać 3-0 i typ wejdzie, a nie spodziewam się tutaj jakiegoś pogromu.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Nie wiem czemu większość się tak napala na typ obie strzelą w meczu Twente i Werderu. Może i Twente jest z Holandii, ale oni grają zupełnie inaczej niż reszta zespołów. Mecze wygrywają skromnie, ale też nie tracą dużo bramek i to jest ich głównym atutem w lidze. Aktualnie w lidze stracili tylko 5 bramek i jest to najmniej z pośród wszystkich zespołów, należy dodać do tego, że to jest na prawdę imponujący wynik bo w lidze holenderskie gra się do przodu. To, że przegrali z Tottenhamem 4:1 nie znaczy, ze grali słabo bo sędzia podyktował karnego z dupy i cała taktyka na zero z tyłu się posypała. Twente musiało się otworzyć i posypały się bramki.
Więc jakby co to ostrzegam przed mecze, żeby nie było takiego płaczu jak wczoraj z Romą która jest w kryzysie.
Lyon również nie wygląda tak kolorowo, tak samo jak Schalke i śmieszny kurs.

nekst 0

nekst

Użytkownik
Lyon - Benfica
Czy J Toulalan otrzyma kartkę w regulaminowym czasie? Nie 1.37

Coach Claude Puel has confirmed that Jérémy Toulalan &quot;will miss the next two weeks&quot; after the Olympique Lyonnais midfielder suffered a relapse of his troublesome foot injury.Jérémy Toulalan is unlikely to play a part in Olympique Lyonnais&#39;s UEFA Champions League home-and-away games against SL Benfica after suffering a relapse of his foot injury at the weekend.
The 27-year-old midfielder returned to Lyon&#39;s starting XI on Sunday after a ten-day lay-off, but lasted just 38 minutes in the 3-1 win against LOSC Lille Métropole before being replaced by Maxime Gonalons. Speaking ahead of Wednesday&#39;s Group B home meeting with Benfica, Les Gones coach Claude Puel confirmed that Toulalan &quot;will miss the next two weeks&quot;.
&quot;We knew we were risking aggravating the injury by testing him in a game,&quot; Puel added. &quot;Now he has to recover.&quot; Toulalan, who contested every minute of Lyon&#39;s opening two matches in the section, is also a doubt for the return encounter with Benfica in Lisbon on 2 November.

Nie wiem o co chodzi ale obstawilem 400 pln :grin:

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

Schalke-Hap.T.Aviv
typ:1 kurs:1,4​

Na Veltins Arena w Gelsenkirchen, ekipa Schalke 04 podejmie Hapoel Tel Aviv, faworytem tej konfrontacji są gospodarze, słabo spisujący się w Bundeslidze zespół mimo wszystko powinien rozstrzygnąć ten mecz na swoją korzyść, bo tak na prawdę dziś spotkają się dwa światy, jedna z bardziej zasłużonych drużyn Bundesligi kontra drużyna z słabego piłkarsko Izraela. Bardzo dobra forma głównego strzelca drużyny z Gelsenkirchen:Klaas-Jan Huntelaar chyba wszystkich napawa do optymizmu. Co tu dużo ukrywać sukcesem dla Izraelczyków będzie przedłużenie przygody z europejskimi pucharami i awans do LE, Niemcy za to mają inne cele na pewno jednym z nich jest awans do kolejnej fazy LM, a po ostatnim zwycięstwie nad Benficą bardzo się do tego przybliżyli wiec głupio było by zmarnować taką szansę w spotkaniu z T.Aviv.

Tw.Enschede-Werder B.
typ:2 kurs:2.75​

W tym spotkaniu sprawa jest prosta, będąc w jednej z silniejszych grup Werder nie może pozwolić sobie na stratę punktów z drużyną słabszą jaką niewątpliwie jest Twente. Remis z Tottenhamem i przegrana z Interem to jednak nie są złe wyniki spoglądając na to jakby Werder dziś wygrał i Tottenham zremisował bądź przegrał w Interem co jest jak najbardziej realne. W tej chwili Bremeńczycy nie mają co kombinować do awansu potrzebne jest wygrywanie spotkań z tą drużyną, a resztę już rozstrzygną z mocniejszymi rywalami. Kurs jak najbardziej do grania.

sumada90 od overu Barcy lepiej wygląda handi 0-1 mniej więcej po tym samym kursie i wchodzi jak będzie 2-0 ;)

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Lyon - Benfica
Czy J Toulalan otrzyma kartkę w regulaminowym czasie? Nie 1.37
Coach Claude Puel has confirmed that Jérémy Toulalan &quot;will miss the next two weeks&quot; after the Olympique Lyonnais midfielder suffered a relapse of his troublesome foot injury.Jérémy Toulalan is unlikely to play a part in Olympique Lyonnais&#39;s UEFA Champions League home-and-away games against SL Benfica after suffering a relapse of his foot injury at the weekend.
The 27-year-old midfielder returned to Lyon&#39;s starting XI on Sunday after a ten-day lay-off, but lasted just 38 minutes in the 3-1 win against LOSC Lille Métropole before being replaced by Maxime Gonalons. Speaking ahead of Wednesday&#39;s Group B home meeting with Benfica, Les Gones coach Claude Puel confirmed that Toulalan &quot;will miss the next two weeks&quot;.
&quot;We knew we were risking aggravating the injury by testing him in a game,&quot; Puel added. &quot;Now he has to recover.&quot; Toulalan, who contested every minute of Lyon&#39;s opening two matches in the section, is also a doubt for the return encounter with Benfica in Lisbon on 2 November.
Nie wiem o co chodzi ale obstawilem 400 pln :grin:
Pewnie Ci anulują ten zakład do 1.00.

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Cala, niestety nie mam przewidywanej 11 ale nie czytałem nigdzie o problemach Messiego tak więc było by to dla mnie spora niespodzianka. Xavi został powołany na mecz ale czy wybiegnie w podstawowym składzie i ile zagra tez nie wiem, ale dopiero co wrócił po drobnym urazie tak więc powinien być bardziej oszczędzany niż &quot;niziołek&quot;. :p

A 1

aras13

Użytkownik
Witam
Mój typ na dziś to mecz Barcelona-Kopenhaga
Typ: powyżej 2,5 kartek w meczu
kurs: 1.57
buk: bet 365
Barca zagra z niespodziewanym liderem grupy Kopenhaga. Tak jak w większości swoich meczy będą w posiadaniu piłki przez 60-70%. A drużyna skandynawska będzie się bronić nie zawsze fair i będzie próbować kontr. Uważam, że będą conajmniej trzy kartki w tym meczu, raczej przyjezdnych, którzy za wszelką cenę będą próbować powstrzymać Villę, Iniestę i spólkę, argumentów piłkarskich nie mają dostatecznych, pozostaje walka, walka i gra na pograniczu faulu.

katalonczyk9 0

katalonczyk9

Użytkownik
W Barcelonie moi drodzy dzisiaj wszystko możliwe. Trener Kopenhagi jest lekko szalony. Zapowiada wypuszszczenie dwóch napastników N&#39;doye i Santina plus dwóch skrzydłowych Gronkjaera i Vingaarda. Mało tego-wspierać ich mają ofensywni środkowi. Trener Kopenhagi swoje ustawienie uzasadnia tym że nigdy jeszcze nie widział swojej drużyny tak dobrze grającej. W Barcelonie najprawdopodobniej NIE ZAGRA VALDES, który zachorował. Pinto na bramce to bomba zegarowa. Pique i Puyol w tygodniu nie trenowali normalnie przez cały czas. Wypadł Milito. Xavi po kontuzji. Guardiola z pewnością jeszcze posadzi na ławce kogoś z ofensywnych &quot;wielkich&quot;. Dziwny mecz się zapowiada. Ja proponuje typ na OVER 3.5 kartki. Jest takie coś w toto-mixie za 2.00 Barca może złapać ze dwie karteczki na tych szybkich skrzydłowych, a Kopenhaga też będzie musiała nie raz okopać Ville czy Inieste, żeby ich zatrzymać

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Jak dla mnie dziś 3 mecze do obstawienia:

1. ⚽ Manchester United - Bursaspor--&gt; 1 - 1,20 ✅✅✅
Co prawda ostatnio z Manchesteru nie dochodzą najlepsze informacje, ale Ferguson potrafi zmobilizować swoją drużynę, a u siebie ze słąbiutko grającym w LM do tej pory Bursasporem Manchester powinien spokojnie wygrać.
2. ⚽ Barcelona - Kopenhaga (HC 0-1) --&gt; 1 - 1,40 ✅✅✅
Co prawda Kopenhaga może stanąć murem 11 w polu karnym i bronić remisu ewentualnie czekać na kontrę, ale myślę, że na Barcie wrażenia to nie zrobi. Powinni strzelić 2-3 bramki nie tracąc żadnej.
3. ⚽ Glasgow - Valencia --&gt; 2 - 2,05 ⛔⛔⛔
Valencia poniosła ostatnio 2 porażki w dość ważnych spotkaniach - z Barcą w lidze hiszpańskiej i z Manchesterem w LM. Myślę, że będą chcieli się trochę odbić i wygrać to spotkanie co poprawi ich pozycję w LM zachwianą przez porażkę z United. Poza tym pół żartem pół serio Glasgow od 6 spotkań nie przegrało, a każda dobra passa się kiedyś kończy więc ???? Choć pewne ryzyko X jednak istnieje :smile:

cl9vius 17

cl9vius

Użytkownik
vs

Manchester United v Bursaspor Kulübü
Łączna liczba kartek? - Powyżej 3.5
1.80
Tobet
Bursaspor skazana jest przez bukmacherów na pożarcie przez Czerwone Diabły, kurs nie zachęca a więc trzeba szukać alternatywy. Dla mnie ciekawą jest linia 3.5 żółtych kartek w tym spotkaniu. W pierwszym spotkaniu Bursy z Valencią nie padła żółta kartka, w wyjazdowym spotkaniu z Rangersami już cztery, w tym 3 dla zawodników tureckiej ekipy. W spotkaniu United z Valencią pokazana została tylko 1 kartka, a w meczu z Rangersami trzy. Turecki zespół ma tylko matematyczne (iluzoryczne biorąc pod uwagę dwumecz z ManUtd i rewanż na Mestalia) szanse na wyjście z grupy, musiałby dziś coś urwać na Old Trafford a o to będzie niezwykle ciężko, mimo paru absencji w zespole gospodarzy i zapewne pojawieniu się kilku rezerwowych graczy. Tylko heroicznym wysiłkiem może się to udać, przy próbach atakowania bramki (prawdopodobnie) Kuszczaka - a w takich sytuacjach łatwo o kontry.. są kontry są i faule taktyczne. Szybki Nani na skrzydle powinien wspomóc mój typ. Ogólnie atakujący ManUtd to okazja do złapania kartek. Nie powiem, że tylko turcy je będą otrzymywać. W ich zespole jest kilka ciekawych postaci - Ivankov, Yildirim czy Ipek, którzy ciągnąc do przodu mogą zmusić do fauli. Dziś jubileusz Fergusona - 2000 mecz jako trener. Piłkarze zapewne pokonają Bursę, ale kilka kartek też padnie.. wg mnie, typ warty rozważenia.

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Manchester United - Bursaspor
typ: hc (0-1,5) 2 @ 1.95zł

Milenium
O tym meczu już wiele powiedziano. Słaby występ anglików w ostatnim meczu z Albionami (zwłaszcza druga połowa) pokazuje brak stabilizacji formy. Ostatnie wyniki Manchesteru również potwierdzają mój typ. W 5 ostatnich meczach (wraz z LM) nie potrafili wygrać więcej niż dwoma bramkami. Do tego dochodzi &quot;afera&quot; z odejściem Rooneya która na pewno chodzi po głowach zawodnikom. Zarząd niestety nie spełnia oczekiwań gwiazdora który jak widać po wypowiedziach chciałby aby klub zdobywał jak najwięcej (ile w tym prawdy, czy o to mu chodzi?). W meczu nie zagra na pewno Ryan Giggs co jest dla mnie w tym momencie ogromnym osłabieniem nie tylko czysto piłkarskim ale również psychicznym drużyny. O gościach wiele pisać nie będę. W lidze radzą sobie znakomicie, zajmując pierwsze miejsce. Tym samym nie liczyłbym na łatwe przetarcie ManU.
#11✅ ; #36 ✅

luque 3,6K

luque

Użytkownik
Czy ktos wie czemu Rubin gra dzis bez Murawskiego? Nawet w kadrze go nie ma
a szkoda ze Martins i Carlos Eduardo sa na ławce :/ oj bedzie ciezki mecz z PAO

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
W Barcelonie moi drodzy dzisiaj wszystko możliwe. Trener Kopenhagi jest lekko szalony. Zapowiada wypuszszczenie dwóch napastników N&#39;doye i Santina plus dwóch skrzydłowych Gronkjaera i Vingaarda. Mało tego-wspierać ich mają ofensywni środkowi. Trener Kopenhagi swoje ustawienie uzasadnia tym że nigdy jeszcze nie widział swojej drużyny tak dobrze grającej. W Barcelonie najprawdopodobniej NIE ZAGRA VALDES, który zachorował. Pinto na bramce to bomba zegarowa. Pique i Puyol w tygodniu nie trenowali normalnie przez cały czas. Wypadł Milito. Xavi po kontuzji. Guardiola z pewnością jeszcze posadzi na ławce kogoś z ofensywnych &quot;wielkich&quot;. Dziwny mecz się zapowiada. Ja proponuje typ na OVER 3.5 kartki. Jest takie coś w toto-mixie za 2.00 Barca może złapać ze dwie karteczki na tych szybkich skrzydłowych, a Kopenhaga też będzie musiała nie raz okopać Ville czy Inieste, żeby ich zatrzymać
Jadłem kolację czytając tą Twoją analizę i mało co kluski z zupy nie wylądowały na monitorze. Zapowiada ofensywną grę? Dobre sobie. Każdy kto jedzie na Camp Nou tak mówi, a co potem jest to wszyscy wiemy. Ja dzisiaj spodziewam się &quot;autobusu we własnym polu karnym&quot; a nie jakiejś ofensywnej gry. Zresztą przekonamy się o tym podczas meczu. Czcze gadanie a spełnienie obietnic na boisku to dwie różne sprawy ????

S 381

szczurek

Użytkownik
Sorry że dopiero teraz (puszczone rzecz jasna przed meczem - wiecej info w moim temacie)
Panathinaikos Ateny - Rubin Kazań X @3,15

Dwie drużyny na zbliżonym poziomie, które będą grały z nastawieniem &quot;byle nie przegrać&quot;. Zwłaszcza Rubin na wyjazdach lubi remisować. Po 15 min. remis, zobaczymy co z tego wyniknie.

B 94

bart7890

Użytkownik
Nie wiem czemu większość się tak napala na typ obie strzelą w meczu Twente i Werderu. Może i Twente jest z Holandii, ale oni grają zupełnie inaczej niż reszta zespołów. Mecze wygrywają skromnie, ale też nie tracą dużo bramek i to jest ich głównym atutem w lidze. Aktualnie w lidze stracili tylko 5 bramek i jest to najmniej z pośród wszystkich zespołów, należy dodać do tego, że to jest na prawdę imponujący wynik bo w lidze holenderskie gra się do przodu. To, że przegrali z Tottenhamem 4:1 nie znaczy, ze grali słabo bo sędzia podyktował karnego z dupy i cała taktyka na zero z tyłu się posypała. Twente musiało się otworzyć i posypały się bramki.
Więc jakby co to ostrzegam przed mecze, żeby nie było takiego płaczu jak wczoraj z Romą która jest w kryzysie.
Lyon również nie wygląda tak kolorowo, tak samo jak Schalke i śmieszny kurs.
Napisałeś swoją wiadomość po mojej, więc odniosłem wrażenie, że chociaż trochę w swojej wypowiedzi wziąłeś pod uwagę moje typy. Jak się okazało Lyon wygrał na własnym terenie, Twente z Werderem dość szczęśliwie, ale obie drużyny strzeliły bramki, a w Schalke mieli skutecznego napastnika zwanego Raul Gonzalez.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom