Znalazłem chwilę więc podrzucam kilka słów od siebie. Dzisiaj celuję w
wysokie kursy (w moim mniemaniu value) i liczę że chociaż jeden z nich zostanie trafiony.
Eintracht Frankfurt - Apollon Limassol
Gospodarz powyżej 2.5 kartki @ 3,40 Unibet Jedna kartka
Faworytem meczu jest bez wątpienia Eintracht i powinien się wywiązać ze swojej roli wygrywając. Gram jednak na podwyższoną linię kartkową. Mam wrażenie, że we Frankfurcie do
LE podchodzą priorytetowo, a co za tym idzie i ambicjonalnie. Kibice już w wakacje wykupili wszystkie bilety na mecze
LE, presja jest spora. Gospodarze są w formie, ale i nie odstawiają nogi. W poprzednich kolejkach dostawali po 3 i 4 kartki, teraz mimo że przyjeżdża teoretycznie najsłabsza drużyna w grupie, to też nie będzie odpuszczania. Zwlaszcza, że Apollon też nie jest przyjemny do gry (Lazio i Marsylia "zdobyły" z nimi po trzy kartki). Przy takim kursie pobieram z przyjemnością.
Chelsea FC - BATE Borysów
Gość powyżej 3.5 rzutu rożnego @ 4,50 Unibet Jeden rożny
Tutaj również powiększona standardowa linia (i to aż dwukrotnie!), bo liczę aż na cztery kornery gości z Białorusi. BATE do tej pory trzy rogi z Videotonem, cztery z PAOK. Chelsea z kolei pozwoliła na odpowiednio tyle samo rogów z tymi samymi rywalami. Cały czas na granicy. Do tego BATE gra systemem 4-3-3, taktyką wybitne pasującą do overów rzutów rożnych. Uważam, że linia jest do pokrycia i przy chwili rozluźnienia w szeregach obronnych gospodarzy spokojnie te cztery rogale będą mieli.
Sevilla FC - Akhisar
Gol do 30. minuty - NIE @ 2,88 Unibet Szybko poszło
Na koniec czyste konto w pierwszych dwóch kwadransach zdobywcy Pucharu Turcji z podprzedniego sezonu. Mam świadomość, że Sevilla u siebie jest bardzo groźna, zwłaszcza w meczu z ostatnią ekipą ligi tureckiej. Ale wystawianie kursu pokroju 1,05 to lekka przesada. Sevilla skupia się bez wątpienia na lidze i nie wyjdzie na pełnej mocy na tureckiego rywala. Podobnie z resztą sprawa się miała w meczu z Krasnodarem, gdzie spokojnie wyczekiwali rywala i trafili dopiero przed przerwą.