Kursy na Dudelingen juz sobie powoli spadaja jak liscie na zewnatrz. Oli faktycznie nie swieci przykladem od kilku meczy.zagrac dodatnie handi +1.5 na gospodarzy.Nie powinni przegrac wiecej niz 2 golami,a dodatkowo remis lub wygrana zawodowcow z Luxemburgu daje nam profit.Tylko ze Olimpiakos prezentują bardzo slaba formę żeby później płaczu nie było że gospodarze sprawia sensację
też ostatnio próbuje grać te rogi raz z lepszym, raz z gorszym efektem. Widzę że nieźle Ci idzie ale zastanawiam się dlaczego zawsze grasz na linie dla obu drużyn a nie próbujesz czasem że pierwsza, bądź druga drużyna będzie miała over. Nawet z Twoich opisów wynika że przeważnie liczysz na sporą ilość jednej z drużyn. Czasem może warto tak zagrać po często lepiej to wchodzi niż ogółWczoraj nie poszło zobaczymy jak będzie dzisiaj chodź Liga Europy mi tak nie leży jak LM. Dziś mniej pisania bo mało czasu. 4 mecze pod lupę oczywiście skupiam się na rożnych.
AC Milan - Real Betis. Gospodarze raczej nie oddadzą pkt u siebie. Ale co do rożnych Gospodarze na 5 spotkań mają średnią 7,6 a Goście 5,2 więc już same liczby przekraczają line 9.5. Liczę na to, że Milan wrzuci 7-8 rożnych a Betis dorzuci ze 3 i jestem spokojny.
Anderlecht - Fenerbahçe. Gospodarze jeżeli chcą dalej myśleć o czymkolwiek w LE to muszą zacząć wygrywać, kiedy jak nie u siebie ? Rożne, Gospodarze na 5 spotkań średnio wykonują 7,6 a Goście 5,2. Więc Anderlech będzie chciał wygrać więc atakować będzie musiał liczę na ugrania 7-8 rożnych Goście dorzucają 4-5 bo raczej też będą chcieli walczyć o komplet pkt .
FC Kopenhaga - Slavia Praga. Grupa ciekawa, patrząc po wynikach można powiedzieć, że wyrównana. Gospodarze średnio rzutów rożnych wykonują 6,6 a Goście 8,4 liczę na dużo walki i dużo rożnych, zobaczmy ????
Beşiktaş A.Ş. - KRC Genk. Ciekawa grupa 4 zespoły każdy po 3pkt. Ale skupiamy się na rzutach rożnych Gospodarze średnio 5,2 a Goście średnio 8,6 więc taka trochę maszynka do rożnych. Mimo, że według dużej ilości osób Gospodarze są faworytem ja uważam, że to Genk będzie grał pierwsze skrzypce. Goście zdołają wykonać 6-8 rożnych a Gospodarze dorzucą max 4 i wszystko w porządku ????
Moje propozycje:
AC Milan - Real Betis
Typ: + 9,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.79
Anderlecht - Fenerbahçe
Kurs: 1.81
FC Kopenhaga - Slavia Praga
Kurs: 1.73
Beşiktaş A.Ş. - KRC Genk
Kurs: 1.68
Jasne, tylko niewiadomo na jakim buku gra, nie na każdym da się obstawic rr drużyny ????też ostatnio próbuje grać te rogi raz z lepszym, raz z gorszym efektem. Widzę że nieźle Ci idzie ale zastanawiam się dlaczego zawsze grasz na linie dla obu drużyn a nie próbujesz czasem że pierwsza, bądź druga drużyna będzie miała over. Nawet z Twoich opisów wynika że przeważnie liczysz na sporą ilość jednej z drużyn. Czasem może warto tak zagrać po często lepiej to wchodzi niż ogół
Gdzie Ty widzisz over na rr drużyny w forbecie bo ja nie widzę takiej opcji ???? ?Witam
AC Milan-Real Betis kolega wyżej już wziął to spotkanie na tapete ja od siebie przytocze tylko ilosc nabitych rzutow roznych przez obie druzyny oraz ilosc wbitych rzutow roznych ich rywali.
Milan 6.86/4.71 śr 11.57
Betis 4.75/4.25 śr 9.00
Z typem kolegi mily1993p dane sie pokrywaja ale ja pojde w strone roznych Betisu w Forbet mamy linie over 3.5 rr po kursie 1.87. Po statystykach powyżej widac ze linia spokojnie do pokrycia.