Będzie krótko. Sporo dziś meczów i pasuje coś zarobić ????
Wszystko z bet365
Nie no, aż wstyd ???? dawno nie miałem aż tak czerwono...
Steaua Bukareszt - Zurich
Steaua @2.10
Steaua powyżej 1,5 bramki @2.25
Rumuński zespół jak na razie bez zwycięstwa, ale moim zdaniem dziś wywalczą komplet punktów, bowiem zmierzą się z teoretycznie najsłabszą drużyną w grupie. Jeśli zagrają tak jak w ostatnim meczu z Villarreal, to 3 punkty zostaną w Bukareszcie. Kurs bardzo dobry, a Zurich na wyjazdach nie spisuje się już tak dobrze jak u siebie i może mieć problemy z wywalczeniem korzystnego wyniku.
H. Beer Sheva - Sparta Praga
Hapoel @2.10
Już wcześniej Groven wspomniał o tym meczu i w 100% zgadzam się. Dużym atutem będzie własne boisko i wiadomo, że drużynom przyjezdnym ciężko gra się w Izraelu. Jeśli chcą wywalczyć awans to muszą zdobywać punkty na własnym stadionie, dziś z mocno osłabioną Spartą muszą zdobyć 3 punkty.
Salzburg - Nice
Pozyżej 2,5 bramki @1.80
Obie drużyny grają bardzo otwarcie i mimo, że francuski zespół traci mało bramek, to i tak liczę na więcej niż dwa trafienia. Oba zespoły jeszcze bez punktów i dziś ostatni dzwonek, jeśli chcą awansować do fazy pucharowej. Tak więc muszą szukać bramek i mam nadzieję, że skuteczność nie zawiedzie.
Alkmaar - Maccabi Tel Aviv
Powyżej 2,5 bramki @1.73
Obie drużyny zawodzą, a straty punktów z Dundalk chyba nie da się wytłumaczyć. Po obu stronach w ofensywie kilka ciekawych nazwisk i liczę tutaj, że kibice nie będą narzekać na brak goli. W defensywie w ostatnich meczach sporo błędów, tak więc trzeba nadrabiać w przodzie.
Dundalk - Zenit
Zenit 2/2 @1.80
Zenit powyżej 2,5 bramki @2.20
Rosyjski zespół radzi sobie w tych rozgrywkach bardzo dobrze i co najważniejsze strzela sporo bramek (AZ 5 goli, Maccabi 4). Dziś zagrają z najsłabszym zespołem w grupie, ale najsłabszym tylko na papierze. Irlandczycy w dwóch meczach zdobyli cztery punkty i widać, że grają bez żadnych kompleksów. Oni nie muszą, ale mogą, jednak dziś o punkty może być już bardzo ciężko. Zenit jest zespołem znacznie lepszym i już dziś może być jedną nogą w fazie pucharowej.
AS Roma - Austria Wiedeń
Roma - 3 RR @1.65
Powyżej 11 RR @2.05
Zespół ze stolicy Włoch gra bardzo ofensywnie i mimo, że dziś nie zagra kilku zawodników, to i tak powinni sobie stworzyć znacznie więcej sytuacji niż
Austria. Na wyjazdach grają bardzo ostrożnie i zamykają się na własnym polu karnym, tak więc myślę, że dziś będzie podobnie. Moim zdaniem jest to dobra opcja na to spotkanie.
Rapid Wiedeń - Sassuolo
Powyżej 2,5 bramki @1.85
Ciekawa sytuacja w grupie F, bowiem po dwóch kolejkach wszystkie drużyny mają na swoim koncie 3 punkty. Myślę, że tutaj o awans drużyny będą bić się do ostatniej kolejki, ale w tym meczu widzę więcej niż dwa gole. Jedni jak i drudzy grają bardzo odważnie i zdobywają sporo bramek. Rapid w ostatnich tygodniach wprawdzie mały kryzys, ale myślę, że u siebie się przełamią i coś strzelą, a może nawet wywalczą komplet punktów.
Young Boys - APOEL
Y.B. @1.95
Gospodarze jak na razie bez zwycięstwa, ale moim zdaniem dziś zdobędą 3 punkty. APOEL wprawdzie jest bardzo niewygodnym przeciwnikiem, ale w meczach wyjazdowych nie radzą sobie już tak dobrze jak na własnym stadionie. Są w dużo lepszej sytuacji, bo wygrali oba mecze, jednak dziś idę w stronę gospodarzy, bo cypryjski zespół dziś już nie powinien mieć tyle szczęścia co w ostatnim meczu w Pireusie.