>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

3. kolejka Enea Ekstraligi - 4 maja

Status
Zamknięty.
robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Martin Vaculik over 10 @1.72 ✅
Bet365

Krzysztof Kasprzak - Martin Vaculik +1 -2 @1.9 ✅
Triobet

Dwa fajne bety na Martina. Zależy kto co woli. Mamy linię na poziomie 10 punktów, która jest jak najbardziej do przekroczenia przez Vaculika. Dziś jedzie przeciwko silniejszym rywalom niż ostatnio, lecz ma nad nimi przewagę swojego toru i świetnie spasowanego silnika. U siebie Martin jest bardzo groźny. W tym roku nigdzie nie zszedł poniżej 10 punktów. Dobrze też wygląda drugi bet przeciwko KK. Wiadomo, że Polak jest super dysponowany, jeździł w Tarnowie, ale mimo wszystko więcej szans daje Vaculikowi i do tego mamy małe handi.

E: w Betsson tylko 1.65 na Vaculika z KK...

Otrzymane punkty reputacji: +11
lancev 984

lancev

Użytkownik
Adamczewski - Fajfer 2 @2.25 bet365 ⛔
Oskar Fajfer jako jeden z nielicznych Aniołów dobrze spisał się w meczu z Wybrzeżem. Przywiózł tam 9 punktów w pięciu startach. W meczu u siebie, gdzie Unibax rozjechał Spartę zdobył 4 oczka w trzech gonitwach. Wraz z Pawłem Przedpełskim tworzą najsilniejszą w tej chwili parę juniorską w lidze. Adamczewski już od dłuższego czasu jest rozczarowaniem. W Lesznie potrafił zrobić nawet komplet, jednak forma ta gdzieś uciekła i nie chce wrócić. Kamil zrobił duży krok w tył. W bezpośrednich pojedynkach nie daję większych szans juniorom Falubazu z młodymi Torunianami. Głównie to tu rozegra się walka w tym h2h, bo składy seniorskie obu ekip wydają się nie do ugryzienia przez młodszych kolegów. Adamczewski jedzie u siebie, ale jak już zdążył udowodnić, ten atut niewiele mu daje - jak dotąd w jednym domowym i jednym wyjazdowym meczu zdobywał po 3 punkty. Zdecydowanie stawiam na Oskiego.
Nicki Pedersen over 11 @1.90 bet365 ⛔ to jest kretyn...
Nie widzę na kim Nicki ma dzisiaj stracić tak dużo punktów. Większość zawodników Sparty albo bez formy, albo problemy sprzętowe. Jedynie Magic może zagrozić tutaj Duńczykowi. Strat ze strony klubowych kolegów się nie obawiam, bo każdy wie jak Nicki jeździ - rura do przodu i jak ktoś się zbliża to do płotu. Myślę, że Nikuś będzie chciał sobie polepszyć humor po wpadce w GP i ujedzie tu dla siebie kilkadziesiąt tysięcy złotych, a dla mnie kilkanaście punktów.
Gdańsk - Częstochowa (-2) 2 @1.80 bet365 ✅
Cze-wa w końcu pełnym składem. Nie powinni mieć problemów z wywiezieniem pewnego zwycięstwa znad morza. Tak, możemy powtarzać tysiąc razy, że przecież Wybrzeże pokonało Toruń... To była mega sensacja i na powtórkę, według mnie, się nie zanosi. Sorry, ale Walasek, Kildemand, Laguta, Jepsen Jensen, Holta &gt; Gafurow, Mroczka, Szymko, Madsen, Jonasson.

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Betard Sparta Wrocław – Fogo Unia Leszno 1 1,83 Bet365

To chyba ostatni moment dla chłopaków z Wrocławia. Dzisiaj duża szansa bo nie ma jednego z liderów gości. Wiadomo juniorzy to bardzo duży handicap gości ale reszta w miarę równo wygląda i do tego jakiś handicap toru mimo opadów deszczu na pewno jest po stronie Betardu. Trzeba bardzo uważać na Nickiego który ostatnio notuje świetne występy na „Olimpio”. Jednak myślę, że Tai koło8-10 punktów zrobi i Janowski dużo dorzuci. Stawiam na gospodarzy.

Artur Mroczka – Rune Holta 1 1,50 Betsafe

Tutaj sprawa jest jasna. Artur to lider gospodarzy a Rune? Rune jest w tragicznej formie i nie zbliży się nawet do wyniku Mroczki. Do tego Artur ma szanse na sześć biegów dzisiaj co tylko powoduje, że ten typ jest bardziej prawdopodobny. Nie wykluczone, że Holta będzie dzisiaj zmieniany po 2-3 biegach.

Tomasz Gollob over 9 punktów 1,80 Bet365

Kurs lepszy niż w „ziemniakach”. Linia dość niska ale jednak Tomek od lat spisuje się świetnie w Zielonej Górze, czy jest w formie czy nie jedzie tam na prawdę na najwyższym poziomie. Pamiętam sezon jego tragiczny ostatni w Gorzowie gdzie pojechał pod „2” i zrobił 14 punktów w 5 biegach.. Dzisiaj będzie liderem gości.

Martin Vaculik over 10 punktów 1,72 Bet365

Dużo już zostało napisane o Martinie, ma na prawdę super formę na początku sezonu i szybkie motocykle. Dzisiaj rywal trudny ale sądzę, że Martin znowu będzie liderem gospodarzy. Kurs lepszy niż u „ziemniaków” dlatego gram. Do tego ważny jest fakt, że chyba ma najsłabsze obecnie zawodnika gospodarzy w parze czyli Buczkowskiego. Pierwszy bieg z Kasprzakiem więc się będzie działo!

Falubaz po 2,05 w Bet365 .. ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
radula 5,4K

radula

Użytkownik
Tomasz Gollob(-1) - Piotr Protasiewicz 1 1,75 Expekt

Tomek na torze z Zielonej Górze notuje bardzo dobre wyniki i licze ze dzisiaj bedzie podobnie. Gollob w parze z juniorami a na 4 bieg przechodzi do Warda na AJ i Dudka. PePe w parze 3x z AJ a później z juniorem. Wydaje sie,że AJ może zabrać jakieś pkt Piotrkowi. Tomek dzisiaj powinien być liderem zespołu bo gdzie jak gdzie ale tor w Zielonej Górze akurat Mu leży.

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Wysoki kurs w tym bicie na Wrocławian ( naziemny milenium ma 0,4 niżej... ), no ale skoro tak jet, to popieram brać w pełni,

Osobiście uważam, że Tarnów pojedzie dziś ze Stalą ( -6 handi ) pobrane. Martin i Łaguta fruwają aż miło, Kołodziej u siebie nie odwali siary, a i Jankes po Bydgoszczy widać, że idzie w górę. Po drugiej stronie Rakieta KK, który nie lubi tego toru, do tego jak mawiają &quot;kumaci&quot; silniki nieposkładane po GP. Puk też niby pewny, ale chyba słabszy niż rok temu, co zrobią Świder i Zagar - któż to wie...

No i na koniec w końcu Apator odjedzie w Zielonce. Szczerze to życzę im - 20 w ryj, i gdyby gdzieś było takie handi, to z przyjemnością bym pobrał za drobne. Mam nadzieję, że chłopaki z ZG się zepną i pokażą uciekinierowm miejsce w szeregu. Na wszelki wypadek radzę zamknąć bramy, bo mogą uciec po równaniu toru po 8..

Hampel - Gollob 1 za 1,50 w milenium ✅
Tarnów ( -6 ) - Gorzów 1 za 1,85 w milenium ✅
Wrocław - Leszno 1 za 1,83 w Bet 365 ⛔

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Betard Sparta Wrocław - Unia Leszno
Troy Batchelor Bet On: Over 5.5 @1.80 Triobet
✅
Troy wraz Taiem musza byc dzisiaj sila napedowa Wroclawian jesli mysla, o pokonaniu oslabionych Bykow. W tamtym sezonie Troy spisal sie bardzo dobrze zdobywajac 11 punktow, dzisiaj linia ustawiona dosc nisko na zaledwie szesc oczek. Mysle, ze stuprocentowa motywacja da Wroclawianom dzisiaj zwyciestwo a Troy spokojnie zrobi 8-9 oczek.
powodzenia!

t.gogo 1K

t.gogo

Użytkownik
Bet365
Unia Tarnów v Stal Gorzów
Unia Tarnów -6 v Stal Gorzów (handicap)
Typ: Unia Tarnów -6
Kurs: 2.15

Unia Tarnów to drużyna, która obok Stali Gorzów ma największy atut swojego toru. Jest to długi, twardy i specyficzny obiekt, który potrafi sprawiać ogromne problemy nawet doświadczonym zawodników drużyny przyjezdnej. Co prawda w Stali jest paru zawodników, którzy w przeszłości jeździli dla Unii Tarnów, ale udawało im się to z bardzo różnym skutkiem (mam tu na myśli szczególnie Kasprzaka, który miał w Unii jeden ze słabszych okresów w karierze). Liczę, że Unia będzie silniejsza w każdej formacji, włącznie z juniorską.
Wynik: Unia Tarnów 59:31 Stal Gorzów -&gt; 53:31
Komentarz: Istny pogrom. Spodziewałem się zdecydowanego zwycięstwa Unii, ale BEZ PRZESADY!

Martin Vaculik (suma punktów)
Typ: Martin Vaculik powyżej 10
Kurs: 1.53

Vacul lata po Mościcach. Niesamowicie spasowany z obiektem i widać, że sezon po GP jedzie swoje. 4 punkty może stracić, żeby typ wszedł. W parze słaby Buczkowski, więc z jego strony nie powinno być zagrożenia. Jedyne co mogłoby zniechęcać to cholernie słaby kurs jak na rodzaj zdarzenia. Ale liczę, że Martin dzisiaj potwierdzi klasę na tle silnego rywala.
Wynik: Martin Vaculik (3,3,3,3,1) 13
Komentarz: W czterech pierwszych biegach Martin załatwił sprawę. W 15.biegu już na wielkim luzie i niestety znowu nie dał rady zrobić kompletu punktów.

Krzysztof Buczkowski v Piotr Świderski (H2H)
Typ: Krzysztof Buczkowski
Kurs: 2.00

Buczkowski póki co z pewnością nie jest drugim Artiomem Łagutą i nie będzie. Niestety. Obaj mają cholernie trudnych prowadzących - kolejno: Vaculik i Kasprza, a więc zawodnicy poza zasięgiem. Główny argument na rzecz Buczkowskiego upatruję w tym, że typuję zwycięstwo Unii, dosyć pewne i liczę, że Piotr pojedzie 3, a może nawet tylko 2 biegi. Poza tym Piotrek woli zdecydowanie bardziej jak jest przyczepnie. Dzisiaj będzie beton. Powinno się udać.
Wyniki: Krzysztof Buczkowski (2*,2*,0,0,1*) 5
Piotr Świderski (0,0,2,0) 2
Komentarz: Pod koniec zawodów trochę się bałem, że Świderski w nominowanych wyrówna przy ew. absencji Buczkowskiego. Na szczęście trenerzy pomogli i jeszcze przed rozegraniem nominowanych było wiadomo, że jest zielono.

Falubaz Zielona Góra v Unibax Toruń
Falubaz Zielona Góra v Unibax Toruń (zwycięsto 3-drogowo)
Typ: Falubaz Zielona Góra
Kurs: 2.05

Jestem w szoku widząc te kursy! Wiadomo, że Unibax to dream team, że jadą dzisiaj o życie, ale po takim kursie warto spróbować. Jeśli tylko Dudek pojedzie swoje, a i juniorzy dorzucą swoje punkty to powinno się udać, choć mecz powinien być na styku do samego końca. Ciekawi postawa Holdera. W SGP pojechał b. dobrze, ale dzisiaj jakoś go nie widzę.
Wynik: 53:37
Komentarz: Falubaz w zasadzie od początku nadawał ton rywalizacji. Dużo więcej spodziewałem się po Gollobie i Wardzie. Zdecydowanie zawalili oni ten meczu Unibaxowi. Patrząc na to, że Toruń ma jeszcze wyjazdy do Tarnowa i Gorzowa (dwa najtrudniejsze), a także odradzającej się Częstochowy to chyba mogą zapomnieć już o PO.

Kamil Adamczewski v Oskar Fajfer (H2H)
Typ: Kamil Adamczewski
Kurs: 2.00

Kamil w Częstochowie choć nie zrobił zbyt wielu punktów to zrobił niezłe wrażenie. To w ogóle całkiem pechowy zawodnik. Ma spore możliwości, ale ciągle coś stoi na przeszkodzie, żeby przekuł to na punkty. Może dzisiaj będzie małe przełamanie? Do tego po cichu liczę, że Fajfer zostanie raz zastąpiony z RT przez Przedpełskiego. Kurs zachęca.
Wynik: Kamil Adamczewski (2,1*,2) 5
Oskar Fajfer (0,3,0) 3
Komentarz: Bardzo dobry występ Kamila. W końcu! Trochę ciepło zrobiło się po wygranym biegu Oskara, ale wyniki ich ostatnich biegów okazały się korzystne.

Adrian Miedziński (suma punktów)
Typ: Adrian Miedziński powyżej 4
Kurs: 1.66

Tylko 5 punktów do zrobienia. Dużo i mało. Miedziński ma problemy. Przede wszystkim ze swoją głową. Jeśli Falubaz szybko nie ucieknie Unibaxowi i nie będzie opcji RT, do czego Miedziak z definicji klasyfikuje się jako pierwszy, to powinno się udać. To wciąż zawodnik z możliwościami. Niech pojedzie jak w SGP: 3,2 i reszta dno. Starczy.
Wynik: Adrian Miedziński (1,1*,3,1*,2,0) 8
Komentarz: Całkiem niezły występ Adriana, który oprócz Holdera był najjaśniejszym punktem w drużynie. Źle to świadczy o drużynie jeśli tak jest w przypadku zawodnika, który w sześciu biegach robi tylko 8 punktów, ale może to będzie lekkie przełamanie (w głowie) dla niego.

Tomasz Gollob (suma punktów)
Typ: Tomasz Gollob powyżej 9
Kurs: 1.70

Tomasz wie o co toczy się gra i on lubi takie mecze. I umie w nich jechać. W nawiązaniu do innych typów liczę, że Tomasz pojedzie 6 biegów, a wtedy powinno być jeszcze łatwiej. Powtórki z Gdańska z pewnością nie będzie. To zbyt poważne zawody.
Wynik: Tomasz Gollob (0,0,2,1) 3
Komentarz: Całkiem żałosny występ Tomka. W tym roku zanosi się na to, że będzie już tylko zawodnikiem swojego toru. Szkoda. Mi jako jego wielkiemu kibicowi sprawia to podwójny ból - widok pałętającego się na ogonie Tomasza. U siebie będzie pewnie kozaczył, ale z takimi startami na wyjazdach będzie bity i chyba zacznę szukać underów na niego w kolejnych wyjazdach typu Gorzów i Tarnów.

Wybrzeże Gdańsk v Włókniarz Częstochowa
Wybrzeże Gdańsk v Włókniarz Częstochowa (zwycięsto 3-drogowo)
Typ: Wybrzeże Gdańsk
Kurs: 2.62

Lokalny patriotyzm jednak bierze górę, a i kurs całkiem ciekawy. Włókniarz to wielka niewiadoma, bo nikt nie jest w stanie przewidzieć co pojadą poszczególni zawodnicy. Niby jedzie pełny skład, ale wydaje mi się, że dla Włókniarza lepiej byłoby pojechać jeszcze te zawody z Z/Z. Najbardziej liczę na słabe występy Holty i Jensena. A i powtórka Griszy z zeszłorocznego SEC-u byłaby mile widziana. Chomski straszy THJ-otem (o nim niżej). Jest jeszcze świetny w tym roku Madsen, skuteczny u siebie Mroczka, zawsze groźny u siebie Gafurow. Zobaczymy co pokaże przede wszystkim Krycha, który będzie języczkiem u wagi dla każdego meczu GKS-u u siebie. Mecz w Grudziądzu pokazał, że Woźniak mimo zmęczenia pojechał przyzwoicie. Jeśli Krycha pojedzie pod 10 punktów to GKS powinien ten mecz wygrać. Aha, liczę, że przynajmniej po punkcie na rywalu dorzucą Szymko i Kossakowski. ????
Wynik: Wybrzeże Gdańsk 34:56 Włókniarz Częstochowa
Komentarz: Krycha jednak nie dał rady po Terenzano. Madsen nie dał rady powtórzyć tego co pokazał w dwóch poprzednich meczach. Dodatkowo Włókniarz miał trójkę wspaniałych liderów i wsparcie młodzieży (tak czułem, że Czaja się przełamie w Gdańsku - lubi ten tor). Włókniarz wraca do świata żywych, a Wybrzeże powoli może się szykować do czerwcowego meczu z Wrocławiem, który może mieć kolosalne znaczenie dla układu tabeli.

Tomas H Jonasson v Michael J Jensen +1 (H2H)
Typ: Tomasz H Jonasson
Kurs: 1.83

Chomski straszy Jensenem i ja jemu ufam. Liglad jedzie pierwsze poważne zawody (ściaganie z kelnerami w Danii, gdzie i tak pojechał średnio w ogóle nie liczę). W meczu mogą pojawić się RT. Jeśli przegrywać będzie GKS to zapewne THJ będzie jednym z tych, którzy będą ratowali wynik. Jeśli Włókniarz to Dun będzie do zmiany.
Wynik: Tomas H Jonasson (1,2,0,2,3,0) 8
Michael J Jensen (2*,1,2*,0) 5+1=6
Komentarz: Spodziewałem się lepszego występu THJ. Szczęście, że Czaja zaskoczył i pojechał za Jensena w nominowanych bo różnie by mogło być.

Krystian Pieszczek v Peter Kildemand (H2H)
Typ: Peter Kildemand
Kurs: 1.95

Żart?! Kildemand w zeszłym roku LATAŁ w Gdańsku. Dzisiaj może nie będzie aż tak skuteczny (2,t,2,3,3,2 - 12). Krycha to jeszcze nie ten poziom, nawet na swoim torze. Duże value.
Wynik: Krystian Pieszczek (3,2,d,d,w) 5
Peter Kildemand (3,3,3,3,3) 15
Komentarz: To był bez wątpienia BET DNIA! Krycha nie dał rady po Terenzano. Dla GKS-u w sumie więc dobrze, że nie awansował do Finałów IMŚJ i będzie mógł się skupić na lidzę. Liczę, że w kolejnych spotkaniach wciąż będzie silnym punktem zespołu. Szczególnie na swoim torze.

Spart Wrocław v Unia Leszno
Jurica Pavlic -1 v Grzegorz Zengota (H2H)
Typ: Jurica Pavlic -1
Kurs: 1.90

Szczerze mówiąc, nie mam za bardzo pomysłu na ten mecz. Jedyne co mi przychodzi do głowy to właśnie ten typ. Zengi ma w parze Dzika i tutaj punkty traci. Jura ma Woffindena, a wiadomo że on w tym roku jedzie straszną padlinę. Liczę na niezły występ Chorwata.
Wynik: Jurica Pavlic (1*,0,0,0) 1-1=0
Grzegorz Zengota (0,0) 0
Komentarz: Gdyby ktoś po meczu powiedział, że Zengota nie zdobył punktu to bym w życiu nie uwierzył, że Pavlic tego nie pokrył. Z relacji na SportoweFakty.pl wynika, że Jura dał się wyprzedzić na ostatnim okrążeniu swojego czwartego biegu. Zdziwię się jeśli Baron w końcu nie postawi na Sucheckiego bo Pavlic zawalił dzisiaj mecz Sparcie.

8/3

Otrzymane punkty reputacji: +7
pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
Adrian Miedziński over 4 pkt @1,66 bet365 ✅
Śmieszna linia na Miedziaka według mnie spokojnie może dzisiaj pojechać na overek pokazał tydzien temu w Grand Prix ze nie jest w słabej formie przywiózł 5 pkt i to w pierwszych dwóch wyścigach pózniej troche pecha i zakończyło się już tylko na tych 5 oczkach. Jeśli Torun ma dzisiaj walczyć punkty Miedziaka będą bardzo ważne i według mnie podoła wyzwaniu.

Artur Mroczka – Rune Holta @1,50 Betsafe ✅

Mroczka ostatnio jezdzi bardzo dobrze przywozi dobre wyniki punktowe, natomiast Holta jezdzi bardzo słabo przywozi same 0 lub 1 po mękkach, uważam że dzisiaj przejedzie z 2,3 biegii i da sobie spokój z jazdą. Bet dnia.

jajs 67,3K

jajs

Użytkownik
Tomasz Jędrzejak - Przemysław Pawlicki 1 @ 1,85 Betsson ⛔ 7-10. nie tym razem. Pawlicki świetny mecz na wyjeździe jak na niego. Jędrzejak wg relacji SF fatalne błędy na własnym torze...
Na szybko bo za 10 min start. Fajny kurs. Ogór u siebie zawsze jest solidnym zawodnikiem i myślę, żę około 9-10 jest w stanie zakręcić spokojnie. W parze z Batchelorem x3 ale Troy na razie cieniuje wszędzie i to mocno zawodzi. Następnie w 12 biegu ma juniorów i Nickiego za przeciwnika. Przemek mnie nie przekonuje. Szczególnie na wyjeździe zdarzają mu się bardzo słabe mecze. Do tego nie wiadomo jak po tym upadku czy już jest w 100% gotowy czy jazdy czy jakieś tam lekkie skutki tego upadku w Anglii dalej są. W parze z juniorami gdzie na swoim bracie może tracić punkty a Musielak musi coś wreszcie pokazać bo ostatnimi czasy słabiuteńko. Atut własnego toru a także bardzo dobry kurs skłaniają mnie do zagrania tego ????

Z 0

zawasksa

Użytkownik
Woffinden +1 - Pedersen - 2 1.85
Tai zupełnie bez formy, problemy sprzętowe, cień zawodnika z poprzedniego sezonu. Nicki ostatnio punktuje solidnie

Hampel - Gollob +1 - 1 1.75
Hampel w lidze punktuje na wyższym poziomie niż Gollob. Gollob na wyjeździe w tym sezonie będzie po prostu słaby, słabszy niż w poprzednim sezonie na pewno. Nie wierzę żeby w ZG był betonik pod Tomaszka ????

Walasek - Kildemand +1 - 1 1.85
Walasek może nie punktuje jak na razie tak jak się od niego oczekuje, ale na wyjazdach powinien być lepszy od Kildemanda.

Madsen - G. Laguta - 1 1.85
Madsen jak na razie w tym sezonie jeździ jak natchniony. W tym sezonie będzie ciągnął wynik Gdańskowi jak 2 lata temu Pedersen ???? Nie wiadomo jak się zaprezentuje po kontuzji Laguta.

Woffinden +1 - Janowski - 2 1.85
Janowski jak na razie prezentuje się bardzo dobrze, lideruje Sparcie. nawet poobijany powinien przywieźć więcej niż Woffinden, który jak już pisałem wcześniej - jak na razie słabizna.

Kołodziej - Iversen +1 - 2 1.85
PUK - powinien się zakręcić w okolicach kompletu. Kołodziej jest w formie ale myślę że potraci gdzieś punkty. Np. w 4 biegu gdzie jedzie z trzeciego pola, mając po swojej lewej stronie Iversena.

Pieszczek over 6.5 - 1.45
Krystian u siebie jest zupełnie innym juniorem niż na innych torach. Już po biegu nr 2 powinien mieć 3 punkty. Później porobi punkty na Holcie czy Malczewskim.

majin33 211

majin33

Użytkownik
HAMPEL - Dudek 1 1.40 Betsson 9/10 !! ✅✅✅:grin:
Dzisiaj bardzo wazny mecz dla Falubazu, Dudek po przejsciu w wiek seniora na razie jeszcze sie nie ogarnal. Hampel musi pojechac jak na lidera przystalo bo bez tego nie da rady wygrac z Toruniem. Stawiam na Jarka ktory moim zdaniem zakreci sie dzis kolo kompletu i krus 1,40 bardzo zacheca do gry na ten typ.
JONASSON - Gafurov 1 1.70 Betsson 8/10 ✅✅✅:grin:
Kurs zdecydowanie za wysoki nie moge przejsc obok niego obojetnie! Gafurov to zawodnik pierwszo ligowy co prawda spasowany z Gdanskim torem ale to nie poziom ekstraligi. NIezle pojechal z Toruniem ale stawiam ze dzisiaj nie pojdzie mu tak dobrze. Jonasson po ciezkiej kontuzji ciagle szuka formy, ktora jest bardzo potrzebna nie tylko jemu ale calej druzynie z Gdanska. Jonasson w formie to super zawodnik i po takim kursie sprobuje wiedziac, ze wczesniej czy pozniej Szwed musi sie obudzic i zaczac jechac skutecznie. Zakladam, ze Gafurov zrobi 3-4 pkt wiec Jonasson powinnien dac rade ????

Leon Madsen - Grigorij Laguta 1 1.65 betsson 4/10 ⛔
Tutaj bez szalenstw, kieruje sie tym, ze Laguta powraca po kontuzji a Madsen dosc dobrze na poczatku sezonu radzi sobie na torze w Gdansku. Mysle, ze spasowanie do toru i wieksze objezdzenie sprawi, ze Madsen bedzie lepszy niz wracajacy po kontuzji i debiutujacy w lidze Laguta.

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Patryk Dudek - Darcy Ward 2 1,70 Betsafe
Teraz jestem pewny, że z &quot;Darkiem&quot; to tylko była podpucha. Ward jest na pewno sprawny i na pewno pojedzie na 100%. Pojadą dzisiaj dwa razy ze sobą i to z pól lepszy Ward. Jednak Ward to obecnie chyba najszybszy zawdonik na świecie więc nawet na dystansie będzie potrafił wyprzedzać. Jedzie z Holderem który nadal jest w średniej formie więc nie powinien za dużo tracić. Szczerze nie wiem czy będzie dzisiaj miał okazje pojechać sześć razy.. ale myślę, że nawet w 5 biegach będzie lepszy niż Dudek. Dodam, że rok temu dzięki Tomkowi i bardzo dobremu występowi Warda Unibax wygrał w Zielonej Górze.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom