>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3. Kolejka Bundesligi 14-16.09.2012

Status
Zamknięty.
hakan 256

hakan

Użytkownik
Eintracht - HSV

Nie wierzę w ekstra metamorfozę ekipy z Frankfurtu. kiedy 2 lata temu grali w Bundesliga ten poziom okazał się dla nich za wysoki. teraz wrócili i zaczęli z wysokiego C, od dwóch wygranych. Przy czym Hoffeneheim w zeszły sezonie przyzwyczaiło do częstych rozczarowań,s dlatego wygrana beniaminka nie zrobiła na mnie takiego wrażenia, na dodatek gospodarze kończyli to spotkanie w 9. Następnie przyjechał bayer, który mimo iż częściej zagrażał bramce Eintrachtu nie potrafił tego przełożyć na wynik końcowy, a Eintracht błysnął skutecznością, bo wielu okazji na zdobycie gola nie mieli.raziła niecelność ich strzałów. teraz przyjeżdża hsv, kiepsko weszli w sezon, chciałoby się postawić pytanie czy kibice ponownie będą musieli drżeć, bo jego zespołowi groził będzie spadek? poprzedni sezon fatalny. tak porażka z werderem zrozumiała, tak zerowy dorobek punktowy z nurnberg to już zły omen. Przy czym Nurnberg potrafi zaskoczyć od czasu do czasu tak jak np wczoraj z Borussia M. Patrzę na kursy i buki sugerują, że Eintracht na chwilę obecną to już w miarę solidna i poukładana drużyna. tak mniej więcej odczytuję tak dużą dysproporcję w kursach. po wynikach można by wywnioskować, że forma obu drużyn na dwóch przeciwnych biegunach, ale wg mnie, to za szybko. Hsv udowodniło, że mimo kiepskiej postawy w domu, na wyjazdach z rywalami w swoim zasięgu radzili sobie dobrze. kadrowo wcale nie ustępują gospodarzom, by tak szybko ich przekreślać. w sezonie 2010/11 Eintracht bardzo często zawodził przed własną publicznością w spotkaniach z drużynami z ktorymi powinien odnosić zwycięstwo albo minimum zdobywać jedno oczko. ja na pewno nie zaufam Eintrachtowi po takim kursie, będę w dużym szoku, jeśli Hsv nie ugra to minimum punktu

HSV x2 1.73⛔ szanse prawdopodobieństwa wejścia tego typu oceniłbym 7/10

dla bardziej zachłannych na wyższe kursy proponowałbym HSV DNB 2.38⛔

natomiast bez szarżowania ze stawką, dla mega chciwych rozważałbym nawet wygraną po kursie 3.50⛔

???? szkoda tej czerwieni, może inaczej potoczyłby się ten mecz, bo mimo osłabienia zdołali zdobyć bramkę

Otrzymane punkty reputacji: +7
K 246

krysti24

Użytkownik
Frankfurt - HSV
Widzę, że większość osób gra w tym spotkaniu w stronę Hamburga. Ja jestem innego zdania. Jak wiadomo dzisiaj w drużynie HSV swój debiut w tym sezonie zaliczy Van der Vaart, większość upatruje w nim zbawcę i uważa, że odmieni on jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki grę drużyny z północy Niemiec. Według mnie wszystko nie będzie ot tak wyglądała o wiele lepiej, do tego potrzeba czasu. W drużynie HSV pojawiło się ostatnio wiele nowych nazwisk, wspomniany już Holender, a poza nim również Badelj czy Jiracek, aby zgrać taką liczbę nowych graczy z sobą potrzeba czasu. Dwa pierwsze spotkania w wykonaniu Hamburga w tym sezonie to totalna klapa, drużyna gra bez pomysłu, do tego dochodzą dziecinne błędy w obronie oraz straty w środku pola, co skutkuje często bramkami.
Na przeciwko Hamburga stanie dzisiaj Frankfurt, niby beniaminek, ale wiemy jak duży staż mają w BL. Drużyna Eintrachtu od początku sezonu chyba wszystkich zaskoczyła swoją grą (w tym również mnie), Eintracht gra bardzo fajną kombinacyjną piłkę i trzeba powiedzieć, że dotychczas zdobyte 6 pkt to na pewno nie kwestia szczęścia. Nie zgodzę się z kolegą wyżej, że Leverkusen w pierwszej kolejce było drużyną lepszą niż Eintracht i miało więcej szans, to właśnie Frankfurt przeważał, aż w końcu w końcówce dopięli swego. Trzeba przyznać, że Eintracht tworzy drużynę, monolit, pomoc gospodarzy dzisiejszego pojedynku z Japończykiem Inuim, Schweglerem czy Meirem wygląda bardzo ciekawie co skutkuje również ciekawymi kombinacjami w linii pomocy. Wspomniany Frankfurt tworzy drużynę, czego nie można powiedzieć o HSV, ich gra w tej chwili w ogóle się nie klei i są jedynie zbiorowiskiem indywidualności, niby przyszedł Van der Vaart, który ma być spoiwem tej drużyny, ma wnieść do niej pozytywny impuls i pewność siebie, niewykluczone, że tak się stanie, ale jak wspomniałem na to potrzeba czasu, więc dzisiaj dla mnie faworytem tego spotkania jest zawsze groźny, dobrze ostatnio grający Eintracht. Sam tego nie zagrałem, ale chciałem przedstawić to spotkanie w trochę innym świetle niż pozostali i jeżeli musiałbym coś w tym meczu stawiać to postawiłbym na zwycięstwo gospodarzy. Kurs na gospodarzy w Fortunie 1.90. ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom