>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3. kolejka 1. Bundesligi (10-12.09.2010r.)

Status
Zamknięty.
rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Najbardziej wyrównana liga świata znów się rozkręca, znów mamy niespodzianki.

Borussia Monchengladbach zmierzy się z Eintrachtem Frankfurt. Faowrytem są gospodzarze, po tym co pokazali w ostatnim meczu nie ma się temu co dziwić. Eintracht zanotował falstart i dzisiaj Borussia w gazie nie powinna dać im szansy odbudowania formy. Dobrze ten mecz opisał Groven i ja tez zainwestuje iklka złotówek w gospodarzy.

Dortmund - Wolfsburg. Inna Borussia zagra dzisiaj z Wilkami. Widziałem 2 mecze Borussi w tym sezonie i mnie nie zachwycili. Z Aptekarzami u siebie nie mieli nic do powiedzenia. Z Stuttgartem fartem strzelili na 1:0 i potem jakos to poszło w dobra stronę, ale tylko 30 min grali dobrze. Barrios w słabej formie, brakuje tam polotu, nie będzie w tym meczu w dalszym ciągu Zidana, ma tez nie zagrać Kuba. Kloop stawia na młodych Niemców, ale brak im ogrania i mają gorącą głowę, często strzelają z nieprzygotowanych pozycji. Kagawa jako jedyny coś tam tworzy, ale czy to wystarczy na Wilki. Wolfsburg z kolei nie ugrał jeszcze punktu. Z Bayernem na wyjeździe można im wybaczyć, bo w sumie mieli tam swój zryw i swoje szanse, i gdyby nie brak koncentacji byłby remis. No własnie koncentracja to słowo klucz w ich kolejnym meczu. Jak mozna prowadzić 3:0 i przegrać mecz? To chyba oni tylko wiedzą. Dżeko strzela co ma strzelać, udany powrót Diego no i powinny być punkty z Mainz. Dzisiaj w hicie kolejki nie mam pojęcia na kogo stawiać, jednak dobra forma strzelecka Dżeko skłoniła mnie do ryzykownego zakładu, ot tak żeby się lepiej mecz oglądało.
Typ: Dżeko strzeli pierwszą bramkę w meczu 6.00

Kolejnym meczem gdzie to gospodarze powinni wygrac będzie pojedynek w Hamburgu, dzie HSV podejmie Nurnberg. Za gościami nie przemawia nic poza tym, że to początek sezonu i, że to bundesliga. HSV jest w formie, ma lepszy skład, gra u siebie i jako jedyni z przedsezonowych faworytów nie zawodzą, więc mają szansę wywlczyć dobra przewagę nad Bayernem, Bayerem, Schalke Werderem czy Wolfsburgiem.
Typ: HSV 1,37

akarin 0

akarin

Forum VIP
Problemem z Gladbach może być to, że, jak już podkreślałem przed pierwszą kolejką, są strasznie nierówni. Ten zespół ma bardzo duży potencjał, ale nie umie ustabilizować formy. Eintracht zaczął sezon zupełnie niespodziewanie od dwóch porażek, ale wcale nie jest bez szans.
Hannover - Leverkusen
Typ: under 4,5 kartki
Kurs: 1,66
bet365

Oglądałem mecz Hannoveru ostatnio i ta drużyna gra prawie bezstykowo, z Schalke ograniczali sie jedynie do fauli w środkowej strefie boiska, tak aby nie złapać karki. I wyszło im to całkiem dobrze. Leverkusen to drużyna grająca dość spokojnie, również starają sie unikać głupich fauli. W obu drużynach nie ma boiskowych brutali, no z wyjątkiem Pogatetza :wink: Często też nie moze się opanować Vidal i podejrzewam, że któryś z tej dwójki na pewno dostanie kartkę. Sędziuje Guido Winkmann, który jest sędzią dziwnym, bo nie należy do czołówki, z tego prostego powodu, że popełnia za dużo błędów. Jest średniakiem i z kartkami u niego różnie, średnią miał koło 5 w poprzednim sezonie, jednak zważając na to jak oba zespoły grają, raczej nie bedzie miał powodów do pokazywania kartek.​

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Bayern jak najbardziej do grania, przeważali z Lautern ale wyszło jak wyszło, do tego poważne braki Werderu który i tak nie zachwyca. @ 1,55⛔
w meczu Freiburga typ obie strzelą gola✅, gospodarze jak i Stuttgart mają fatalne linie obrony z bramkarzami włącznie, Stuttgart za wszelką cene chce wygrac , ale bedzie ciezko z nowych pozyskanych tylko Camoranesi zagra , Freiburg sobie dobrze poczyna w ataku, a zakup Cisse był strzałem w 10. @ 1,6
Wygrana Borussi D. @ 2,1 ✅nad Wolfsburgiem który nie wyglądał na kolektyw w ostatnim meczu, strzelili 3 gole ale to raczej po błędach Mainz

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Bayern kolejny mecz bez gola i to się nie zmieni póki napastnicy nie przestaną myśleć o sobie a zaczną o drużynie, na palcach dwóch rąk nie zliczyłbym sytuacji z meczu z Lautern oraz zakończonego przed chwilą gdy są już za plecami obrońców i zamiast odegrać na bok to oni próbują sami skończyć.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
1.FC Kaiserslautern @ 3,1
Na ten moment FCK są dla mnie drużyną lepszą mimo braku Ilicevica. W pierwszej połowie Werder obnażył wszystkie słabe strony Mainz i nie widzę tutaj argumentów by mieli strzelić bramkę więcej niż Lautern. Można też remis zagrać, rok temu w 2 BL. dwa razy własnie padał bramkowy.

edit: widze ze kurs urosl do 3,5

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Bayern kolejny mecz bez gola i to się nie zmieni póki napastnicy nie przestaną myśleć o sobie a zaczną o drużynie, na palcach dwóch rąk nie zliczyłbym sytuacji z meczu z Lautern oraz zakończonego przed chwilą gdy są już za plecami obrońców i zamiast odegrać na bok to oni próbują sami skończyć.
Właśnie żałuje że Bayern nie kupił nikogo bo Van Gaal w napadzie ma małe pole do popisu bo jak zdejmuje napastnika i wpuszcza Gómeza to nic się nie zmienia dalej graja to samo, a świeży Gómez nie różni się od obojętnie którego napastnika który występuje w podstawowym przez cały mecz i w końcówce jest pomęczony . A wczoraj właśnie Gómez miał taką sytuacje, że wystarczyło aby przerzucić na drugą stronę to sam chciał lobować z ostrego :zoltakartka:. Jeszcze teraz kontuzja Robbena , na prawdę kluczowym błędem był brak wzmocnień bo Kroos to za mało jak na taką drużynę.

akarin 0

akarin

Forum VIP
Właśnie w ataku ma szeroką kadrę, nie ma jej natomiast w obronie, gdzie się mnożą błędy (van Buyten [&#39;]). Szczerze mówiąc to Bayern mógł to spotkanie spokojnie wygrać, ale nagle każdy sam zachciał strzelać bramki i nie podawał kiedy ewidentnie musiał. Do tego przychodzi fakt, że nie są jeszcze kondycyjnie przygotowani do końca i mamy problem. Mimo iż Brema się zamurowała na swojej połowie to i tak sytuacji aby ten mecz rozstrzygnąć było bez liku. Ja już przestałem liczyć zmarnowane świetne sytuacje, bo dochodziło do około 40 w ostatnich dwóch spotkaniach (z Lautern to samo było). Trzeba bedzie na razie poczekać i najlepiej odpuścić granie na Bayern, aby zobaczyć jak z formą, bo o to czy spokojnie pójdzie w górę jestem spokojny , ale najważniejsze pytanie to kiedy pójdzie.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Ja coś chyba zacznę kombinować z progresją na wielką trójce, która siedzi na dole tabeli bo chyba niema nikt wątpliwości, że zaczną wygrywać i powoli będą się wspinać w górę, już teraz jak która kol-wiek z tych drużyn nie wygra to 4 mecze bez zwycięstwa no niewierze, w każdym bądź razie na pewno progresja indywidualnie na jakąś z tych drużyn nie będzie dłuższa niż 1/2 czy ostatecznie 3 poziom wiec niema ryzyka że przerośnie budżet.

Ciekawo czy trenerzy nie poleca, teoretycznie VFL i Schalke raczej nie ale jak dalej nie będzie wyników...

jose-41859 20

jose-41859

Użytkownik
FC Koln - St. Pauli 1 @2,21
Stawka: 3,5j.
Buk: Pinnacle
St. Pauli to jednej z najsłabszych kadrowo zespołów w Niemczech, oglądałem ich spotkanie z Hoffe na własnym boisku i muszę powiedzieć że naprawdę nie mają wiele do zaoferowania. Na własnych śmieciach będą punktować ale czy to wystarczy do utrzymania się w lidze... być może za wcześnie aby o tym jeszcze dyskutować.
Koziołki dwa mecze dwie porażki i siedem straconych goli, może nie napawa to optymizmem ale jestem przekonany że mają spore szanse pokonać dziś St. Pauli. W pierwszym spotkaniu nie zaprezentowali się źle jednak kiedy od drugiej minuty gra się w osłabieniu musi zabraknąć sił.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom