>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3. Grand Prix Chin [15-17 kwietnia 2016]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
@ranczo0123 bardzo szalony typ, w życiu bym takiego nie zagrał! Wiadomo Mercedes to super maszyna, ale P22 a P2 jednak po kursie @1,95 to by musiały być baaardzo sprzyjające okoliczności wyścigu by to weszło moim zdaniem. Ja wierzę w Daniela może zbytnio, ale no po prostu jakoś taki wariacki typ mi się to wydaje. Oczywiście życzę powodzenia ;) Ale kursy na Hamiltona strasznie pozaniżane, nie ma też co patrzeć na to, że kilka lat temu Webberowi się udało tyle nadrobić. W tym sezonie tez widac, że srebrna strzała &quot;44&quot; Lewisa coś awaryjna... Kto wie jak to będzie jutro gdy przez całą stawkę będzie musiał się przebijać.

GP Chin - wyścig niedziela 8:00
Zakończy w top6
Typ: Daniel Ricciardo @ 1,30
✅✅4msc
Zakończy w top10
Typ; Valteri Bottas @ 1,30
✅10msc
NIE ukończy w top10
Typ; Esteban Gutierrez @ 1,15
✅14msc
AKO @ 1,95 betsafe/betsson

Ricciardo będzie wysoko, powalczy z Ferrari o pudło, a znając Australijczyka to nie odpuści tak lekko, tutaj będzie niesamowita wojna czuję, a może na starcie nawet wyjdzie na prowadzenie? Ale by było, a on jest w stanie tego dokonać. Top6 powinien ogarnąć. W Australii i Bahrajnie zajmował 4 pozycję.

Bottas startuje z P5. Tor w Szanghaju powinien sprzyjać Williamsom. Długie proste gdzie taka specyfika toru im odpowiadała przez dwa poprzednie sezony. Już w Bahrajnie Valteri miał szanse na dobry wyścig, dobry start, ale kontrowersyjna decyzja sędziów i kara nałożona na niego o przejeździe przez aleję serwisową zdecydowała o niższej pozycji niż mogło się skończyć. Punkty dla Fina spokojnie wg mnie.

Gutierrez w czasie treningów nie pojeździł, bo podczas 1 sesji źle miał jakieś kabelki popodczepiane w bolidzie, a 2 trening to palące się hamulce w jego bolidzie więc też zaraz na początku musiał zaparkować w garażu. Startuje z odległej pozycji P18, nie wierzę w pkt dla Estebana. O ile Grosjean szaleje w bolidzie Haasa w tym sezonie o tyle Gutierrez dwukrotnie z różnych przyczyn nie był jeszcze klasyfikowany. W Australii kolizja z Alonso, a w Bahrajnie awaria hamulców.

Kursy może niskie, ale w triplu mi się to podoba i tak gram, komuś może się coś nie podobać itp, ale ważne, żeby weszło ;)

-----------------------

GP Chin wyścig niedziela 8:00
Zakończy w top10
Typ: Fernando Alonso @2,40 betsafe
⛔12msc

Stoffel Vandoorne pokazał, że można w McLarenie zdobyć punkty. Wierzę w Alonso, tym bardziej, że Hiszpan startuje z P10. Póki co jego sezon to jeden wielki pech, ale potencjał w nim drzemie, McLaren też nie jest tak tragiczny jak przed rokiem. Skromnie bo skromnie, ale jednak powinni zapunktować jutro o ile nic niespodziewanego się nie wydarzy.

Otrzymane punkty reputacji: +8
heros123 1K

heros123

Użytkownik
Zakończy na podium: Lewis Hamilton - Nie @ 1,44✅ 7 miejsce

Kurs do dubla idealny, bo spodziewałem się około 1.10. Chyba buki trochę przesadzili z tym kursem na Lewisa. Tor w Chinach jest bardzo dobry do wyprzedzania, bo jest to szybki tor, a do tego jest bardzo długa prosta (ponad 1 km), ale nie wydaję mi się, aby Lewis dojechał na podium jutro. Lewis i Mercedes są świetni, ale po drodze na podium musiałby wyprzedzić jutro Red Bulle, Williamsy, nie wspominając o jednym z czerwonych bolidów. Hamilton startuje z ostatniego(!) pola jutro, więc już to mówi samo za siebie. Jutro Lewisowi może pomóc albo pech rywali, albo samochód bezpieczeństwa, a jeśli tego nie będzie, to wg mnie Anglik może dojechać na jakimś punktowanym miejscu, ale na pewno nie w top 3.

Lewis Hamilton - Nico Rosberg @ 1,20✅ 7 - 1
Typ oparty na poprzednim. Nie ma sensu się powtarzać.

kursy z całorocznego

Otrzymane punkty reputacji: +12
heros123 1K

heros123

Użytkownik
Wyniki wyścigu:

Trzeba przyznać, że to był naprawdę świetny wyścig. Sporo manewrów wyprzedzania, pogoń Hamiltona za rywalami, świetna jazda Vettela, a do tego jeszcze sporo kolizji i samochód bezpieczeństwa. Sporo się dzisiaj działo i oby więcej takich wyścigów;). A tak apropo Lewisa, to ciekaw jestem jak on teraz odpowie na te zwycięstwa Rosberga, bo Nico powoli ucieka rywalom w generalce.

A tak to się właśnie teraz przedstawia:

Otrzymane punkty reputacji: +33
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom