cytat z dnia 12 kwietnia 2019 10:36 przez grzesznik
-a
Kubica który?
Cześć tu Janusz
F1. Wracam do typowania na wyścig w Chinach. Ale nim coś wydedukuję rzucam taki cytat z Onetu:
- Samochód będzie dokładnie taki sam, jak w Australii - podkreślał Polak. - Poczekamy i zobaczymy, ale cel zawsze będzie taki sam, czyli starać się zrobić najlepszy użytek z tego, co mamy... - dodał. Z wypowiedzi Kubicy wynika, że zespół wciąż tkwi w martwym punkcie i nie bardzo wie, co zrobić, aby poprawić osiągi bolidu.
Celowo podkreśliłem zdanie dopisane przez bliżej nieokreślonego redaktora ONET, bo artykół nie jest podpisany. Czy z wypowiedzi Roberta wynika naprawdę to co podkreśliłem? Moim zdaniem nie bardzo. Tu mam pytanie do Was. Czy macie może informacje jaka jest sytuacja w garażu? Były jakieś zmiany kadrowe? Media donosiły, że Williams szuka armii ludzi, ale czy ta rewolucja już się dokonała?
Pomóżcie Januszowi zarobić.
Ja w tym wyścigu będę się kręcił gdzieś przy typach na Roberta przed Russellem oraz że Robert ukończy.
Chiny są groźne. Widać to również na filmie. Widzę tu taki scenariusz, że Robert gnający gdzies na końcu stawki uniknie groźnych wyścigowych zdarzeń. Typ na dojazd do mety warunkuję Waszą odpowiedzią o sytuacji w padoku. Bo jeśli jest tam świerza krew to może któryś zapomnieć dokręcić koło ????