kurcze to co to może być... poradzi ktoś :kwasny4565:ehh, ja mam tak samo ????
dokładnie na lisku to robię, na najnowszym IE też nie cyka :kwasny4565:aktualne ... rejestrowalem sie koło godziny 15 i pieniądze juz na koncie
Red_devil: Spróbuj zrobić to samo w innej przeglądarce , u mnie na mozilli było wszystko ok.
a jakie są wymogi aby wypłacić ?Wyplacaja bez zadnych problemow, pozdrawiam.
Nic nie przesylalem ani nic nie weryfikowalem, prawopodobnie jedynym warunkiem jest uzyskanie minimum do wyplaty.a jakie są wymogi aby wypłacić ?
ok, ja wczoraj wieczorem wysłałem skan, teraz czekam na ojro, i jestem ciekaw czy dzisiaj będą !Nic nie przesylalem ani nic nie weryfikowalem, prawopodobnie jedynym warunkiem jest uzyskanie minimum do wyplaty.
no nie wiem czy dostają, bo wprawdzie voltii napisał że dostał, lecz ja dziś rano wysłałem meila ze skanem i moim loginem do konta i kaski do tej pory nie mam ani żadnego meila od nich :kwasny4565:Dear Player,
The time frames of this bonus have expired but we you can always try
our FunMoney games and our 100% bonuses for the initial deposit: http://www.siriuspoker.com/en/Poker/Promotions/Bonus.aspx
Best Regards,
Siriuspoker
lol ! i to wczoraj a konto zakladalem przedwczoraj a inni dzis dostali !! WTF ???? ????
czyli chyba end ?:d ale jak inni jeszcze dostaja to ja nei wiem