>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2sposoby na ruletke

mocko 0

mocko

Użytkownik
Opisze swoje sposoby gry na bahu.
Pamietajcie grajcie to rozwaznie lepiej raz na dzien za grubsza kase zakrecic niz grac powoli;)

I sposob

Stawianie na rzedy.
Obkrecamy pare razy widzimy wypada 1 potem 3 potem 2 potem 1 itp az wkoncu wypada 1 nastepnie znowu 1 nastepnie 4 znowu 1 a nagle pada 2 inastepnie 3 wiec teraz mamy moment ryzyka i wchodzimy do gry stawiamy np po 10E na rzad 1 i 3 jak trafiamy jestesmy 10na ✅ ja gram tak raz na dzien bo nie chce sie wciagac w dluzsze granie bo jak wiemy z doswiadczenie najpierw wygrywamy a potem klapa;)

Oczywiscie liczby podawalem tak na pale zeby nikt nie pisal mi ze lepiej grac progresja na 1 bo trzy razy napisalem ze jedynka w 5kreceniach wyleciala;)

II sposob
Gramy 1-18 albo 19-36

Kazdy chyba wie o co chodzi wiec dam przyklad jak ja to gram.
pada tak 36,21,11,3,27,12,36,33,21,23,23,24,34,22,12, i dalej krecimy zeby doszlo do drugiej takiej seri jak widzimy ze seria sie konczy stawiamy na 1-18 bardz latwy sposob na bah&#39;u czesto sie sprawdza;)

Licze na wasze opinie na ten temat ????

mocko 0

mocko

Użytkownik
sprawdza sie kiedys gralem malymi stawkami zawsze np stawialem kupon na jakies mecze za 20zl to wchodzilem do kasy z 5 i tym sposobem zawsze gralem tak by ugrc 20zl zeby nie bylo minusa jak by nie wszedl mialem 20wychodzilem ;) a tak od nie dawna jak udawalo sie tak 6razy pod rzad zakrecic dobrze to czy nie lepiej raz a pozadnie wplacilem 10zl na poczatku tygdnia i krece raz na dzien za 10 i mam 50zl wiec warto;)

mocko 0

mocko

Użytkownik
kolega zapomniał dodać że jak nie wypadnie twój rząd jesteśmy 20e na ⛔
No tak dlatego napisaelm chwila ryzyka ale na bahu rzadko nie zdazylo mi sie takie prawo ze 2razy pod rzad wypadalo prawo tego samego rzedu zawsze to sie zdazala raz na 5-6 spinow potem 2-3 razy ten sam rzad i od nowa do 3zakrecen mozna tak stawiac na 97%skutecznosci ale ja wole raz a za wiecej;)

mocko 0

mocko

Użytkownik
pochwale sie ze tym pierwszym sposobem wygralem dzisiaj 300zl jak wypadaly 2razy pod rzad te same rzedy to gralem progresja na dwa poprzednie;)

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Opisze swoje sposoby gry na bahu.
Pamietajcie grajcie to rozwaznie lepiej raz na dzien za grubsza kase zakrecic niz grac powoli;)
I sposob
Stawianie na rzedy.
Obkrecamy pare razy widzimy wypada 1 potem 3 potem 2 potem 1 itp az wkoncu wypada 1 nastepnie znowu 1 nastepnie 4 znowu 1 a nagle pada 2 inastepnie 3 wiec teraz mamy moment ryzyka i wchodzimy do gry stawiamy np po 10E na rzad 1 i 3 jak trafiamy jestesmy 10na ✅ ja gram tak raz na dzien bo nie chce sie wciagac w dluzsze granie bo jak wiemy z doswiadczenie najpierw wygrywamy a potem klapa;)
Oczywiscie liczby podawalem tak na pale zeby nikt nie pisal mi ze lepiej grac progresja na 1 bo trzy razy napisalem ze jedynka w 5kreceniach wyleciala;)

II sposob
Gramy 1-18 albo 19-36
Kazdy chyba wie o co chodzi wiec dam przyklad jak ja to gram.
pada tak 36,21,11,3,27,12,36,33,21,23,23,24,34,22,12, i dalej krecimy zeby doszlo do drugiej takiej seri jak widzimy ze seria sie konczy stawiamy na 1-18 bardz latwy sposob na bah&#39;u czesto sie sprawdza;)
Licze na wasze opinie na ten temat ????
Obydwa sposoby są o dupe rozbić... nie ma niezawodnego sposobu na ruletke, ja osobiście polecam Cykliczną ruletkę, ale tu też jest ryzyko...jak zawsze

U 0

Usunięty użytkownik 13632

Gość
zacznijmy od tego że &quot;głupotą&quot; jest wchodzić na ruletke z wkladem 20 pln:p
mamy powiedzmy 2000 euro, najlepiej na stawki gdzie mozliwosc obstawienia jest za 1 cent:p
i progresją trzeskać na jedną trzecią stołu czyli albo 1-12 albo 13-24 lub 25-36 (wygrana 3do1)
progresja: 1c , nie trafiamy stawiamy 2, 4 , pudlo to 6, dalej nic to 10, potem 20, 40, 60 , 100 ,200, 400,600,1000centów(10$) itd... ale jak sie za któryms razem trafi to wracamy do początku i dalej trzepiemy:p skuteczne pod warunkiem że stać nas na duży wkład własny, nikt nie wygrał milionów mając na start 20pln:p
pozdrawiam ????

ester 87

ester

Użytkownik
zacznijmy od tego że &quot;głupotą&quot; jest wchodzić na ruletke z wkladem 20 pln:p
Głupotą jest w ogóle wchodzić w ruletkę. Jak powiedział Einstein: The only way to beat Roulette is to steal the money when the dealer&#39;s not looking. Wszelkie systemy mogą pomóc, ale co najwyżej pomóc stracić więcej pieniędzy (dając iluzję skuteczności).

mocko 0

mocko

Użytkownik

mamy powiedzmy 2000 euro, najlepiej na stawki gdzie mozliwosc obstawienia jest za 1 cent:p
i progresją trzeskać na jedną trzecią stołu czyli albo 1-12 albo 13-24 lub 25-36 (wygrana 3do1)

progresja: 1c , nie trafiamy stawiamy 2, 4 , pudlo to 6, dalej nic to 10, potem 20, 40, 60 , 100 ,200, 400,600,1000centów(10$) itd... ale jak sie za któryms razem trafi to wracamy do początku i dalej trzepiemy:p skuteczne pod warunkiem że stać nas na duży wkład własny, nikt nie wygrał milionów mając na start 20pln:p

pozdrawiam ????
wchodzac za 2000E to sie chyba mozna zmeczyc grac po 1c malo oplacalne co wygramy 2c? to bez sensu mozna wejsc ze wkladem 20zl grac na poczatek za 50gr i stawiac na dwa rzedy

Do góry Bottom