>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

29 kolejka T-Mobile Ekstraklasy 30.05.2013

Status
Zamknięty.
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Mam pytanie, czy wiecie jakim skladem zagra Zaglebie w meczu z Lechia?
Na BetVictor.com wystawione sa oddsy na ten mecz ale napisane jest dokladnie tak:
Zaglebie Lubin U21 vs Lechia Gdansk - 2,05/3,4/3,6
Zastanawiam sie czy to jest pomylka czy tez moze Zaglebie, nie grajac juz o nic, wyjdzie mlodziezowka.
Ktos wie jaki bedzie sklad Zaglebia?

maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska - T-Mobile Ekstraklasa
spotkanie: GKS Bełchatów - Jagiellonia Białystok
Typ: Poniżej 2,5 gola ✅✅✅ (1:1)
Kurs: 1,80
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

Wszyscy grają na Bełchatów co oczywiście jest zgodne z logiką, kursy jednak na to zdarzenie tak masakrycznie spadły więc znalazłem coś na pinku co równie dobrze mnie satysfakcjonuje jeśli chodzi tak i o kurs jak i prawdopodobieństwo powodzenia typu (które oceniam procentowo podobnie do wygrania dzisiejszego meczu przez gospodarzy).
Spotykają się można rzecz dwie odmienne drużyny, jedna w gazie i walcząca o coś, druga kompletnie bez formy i z wielką chęcią wybrania się już na wakacje. Jaga przez ostatnie 5 meczy straciła 15 bramek nie strzelając żadnej i dzisiaj nie zanosi się na przełamanie. Piłkarze z Bełchatowa bowiem w 6 meczach ligowych w tej rundzie na własnym stadionie 4 razy zachowywali czyste konto. Ogólnie mówiąc obrona Gks-u radzi sobie w całej rundzie wiosennej świetnie. Z drugiej strony wystąpi zespół w kompletnej rozsypce i gospodarze na pewno to wykorzystają. Jednak ze względu na to, że jest to nasza rodzima liga coś czuje że ten mecz nie będzie taki łatwy dla gospodarzy. Myślę, że jeśli chcą wygrać ten mecz to powinni zagrać na 0 z tyłu gdyż stracona bramka może źle ułożyć dla nich ten mecz. Powiem krótko, że jakoś sobie nie wyobrażam że po 90 minutach będzie 2:1 lub 3:2 a jakoś bardziej skłaniam się ku 1:0 lub 2:0. Jak będzie zobaczymy. Powodzenia !

Otrzymane punkty reputacji: +6
kolti 103

kolti

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Polska, godzina 18:00
Spotkanie: Górnik Zabrze - Wisła Kraków
Typ: Górnik Zabrze wygra do zera
Kurs: 3.65
Bukmacher: Betsson
Analiza:

Dziś o 18:00 wszystkie mecze Ekstraklasy, mecz praktycznie o pietruszkę to spotkanie Górnika Zabrze z Wisłą Kraków. Gospodarze to obecnie 6 ekipa ligi, a goście to 8 zespół według tabeli. Prawda jest taka, że zarówno Trójkolorowi jak i Wisełka w tej rundzie grają bardzo słabo, klub ze Śląska taka jest prawda oddawał mecze by czasem nie grać w europejskich pucharach, bowiem nie dostał licencji na grę w europejskich pucharach, stadion w Zabrzu jest w remoncie, a gra w europejskich pucharach jak wiemy jest droga ok. 500 tys zł za I rundę trzeba wydać na wydatki daleki Kazachstan itp, więc tyle o tym dlaczego Górnik przegrywa. Mimo wszystko to Górnik jest lepszy od klubu z Krakowa o te 5 punktów. Gospodarze to 6 ekipa ligi, po 28 kolejkach mają na swoim koncie 40 punktów: 11 zwycięstw, 7 remisów, oraz 10 porażek, osiągnęli przy tym stosunek bramkowy wynoszący 33:30, ostatnie ich 5 meczy to 2 zwycięstwa oraz 3 porażki, przegrali m.in 0:4 z Polonią Warszawa w Zabrzu, a wygrali w Lubinie 2:1 z Zagłębiem. Mimo ostatnich porażek Zabrze cały czas u siebie nieźle: 7 zwycięstw, 2 remisy, 5 porażek,. Co do gości jest to Wisła Kraków, 9 ekipa ligi, ma na swoim koncie 35 punktów: 9 zwycięstw, 8 remisów, oraz 11 porażek, stosunek bramkowy wynoszący 27:34. Ostatnie 5 meczy Wisełki to 2 porażki, 1 remis oraz 2 zwycięstwa, wygrane to mecze u siebie do zera, a na wyjeździe to porażki: 0:1 w Poznaniu z Lechem, oraz 0:3 we Wrocławiu ze Śląskiem. Ogólnie jeśli chodzi o wyjazdy w tym sezonie to ekipa z Krakowa najczęściej przegrywa: 3 zwycięstwa, 5 remisów, oraz 6 porażek, 12 bramek strzelonych oraz 21 straconych, passa 4 kolejnych wyjazdowych meczów bez zwycięstwa. Górnik wygrał dwa ostatnie mecze w Zabrzu z Wisłą nie tracąc nawet bramki, dziś liczę na podobną sytuację, Wisła słabo gra jest w słabej formie, a Górnikowi już praktycznie nie grożą puchary więc pora na zwycięstwo gospodarzy.

nowydworek1234 50

nowydworek1234

Użytkownik
Śląsk Wrocław-Lech Poznań Over 2.5 @ 1.90 UNIBET
Mecz drużyn, które tak na prawdę grają bardzo ofensywną piłkę. Nie zgadzam się, że z Lecha zeszło powietrze i nie będzie zaangażowany w dzisiejszym spotkaniu. Uważam wręcz odwrotnie.....myślę że Lech Poznań po porażce u siebie ze Śląskiem 0-3 ma coś dzisiaj do udowodnienia. Tym bardziej,że na trybunach będzie 2.500 ich kibiców. Dla mojego typu jest to ważna informacja.....zaangażowany Lech= otwarte spotkanie w którym zobaczymy akcję za akcję.. Potencjał ofensywny obu drużyn jest oczywisty i nie ma tutaj o czym mówić. Dla mnie jest oczywiste że zobaczymy w tym spotkaniu parę bramek. Obrona Śląska pomimo dobrej gry w ostatnich dwóch meczach do najlepszych nie należy....o potencjale Ślaska każdy wie....ten zespół bramki może strzelić bramkę z niczego. Podsumowując.........nie wyobrażam sobie aby dzisiaj w tym spotkaniu któraś z drużyn kalkulowała, tak na prawdę wszystkie najważniejsze karty w lidze zostały rozdane i nie ma czego w tym spotkaniu bronić. Pytanie jest tylko jedno....jak dzisiaj ze skutecznością...

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
1#
30.05.2013 18:00 3 Górnik-Wisła X2 1.71
30.05.2013 18:00 103 Śląsk - Lech X2 1.55
30.05.2013 18:00 109 Zagłębie - Lechia 1X 1.23

Stawka: 10.00 zł
Ewentualna wygrana: 28.69 zł

2#
30.05.2013 18:00 109 Zagłębie - Lechia 1X 1.23
30.05.2013 18:00 104 Podbeskidzie - Pogoń1X 1.19
30.05.2013 18:00 105 Bełchatów - Jagiellonia1X 1.11
30.05.2013 18:00 101 Polonia - Piast 1X 1.44
30.05.2013 18:00 107 Korona - Widzew 1X 1.26

Ewentualna wygrana: 25.96 zł

3#

30.05.2013 18:00 105 Bełchatów - Jagiellonia1 1.58
30.05.2013 18:00 104 Podbeskidzie - Pogoń 1 1.90
Ewentualna wygrana: 26.40 zł

3 kupony, kursy ogólne niezbyt wysokie, ale można dla rozrywki posłać ????
Wisła i Lech, dlaczego? Obie ekipy miały postawione wysokie cele przed sezonem. W przypadku Wisły kompletny zawód, w przypadku Lecha udało się osiągnąć wicemistrzostwo kraju. Górnik jest w słabej dyspozycji, na 11 ostatnich spotkań przegrali 8. Wisła miała chwilowe przebłyski ale nadal zawodzi. W najbliższym okienku transferowym dojdzie do wielu zmian w tym klubie, nowy trener (Smuda) zapewne sprowadzi swoich graczy, pasujących do jego koncepcji, a obecni gracze Wisły zmuszeni będą do szukania nowego pracodawcy. Wierzę więc iż w dzisiejszym spotkaniu nie odpuszczą, tym bardziej że Franz zapewne będzie wnikliwie przyglądać się grze jego przyszłych podopiecznych. Śląsk z Lechem zapowiada się na spotkanie kolejki. Obie ekipy chciałyby wygrać to spotkanie, jednak większe szansę daje Kolejorzowi. Lech po znakomitej serii zwycięstw przegrał 2 mecze z rzędu, a nie sądzę że chcieli by narobić sobie nerwowej atomsfery na koniec sezonu. Prestiżowy mecz, obstawiam więc remis, z niewielkim wskazaniem na Poznaniaków.
Zagłębie ma potencjał na puchary, nie wiem właściwie dlaczego mają tak słabe miejsce w tabeli. Lechia jest bardzo przeciętną ekipą, tym bardziej że podobno ma dzisiaj zagrać bez Deleu i Ricardinho, a więc ludzi robiących im całą grę. Wydaje się wiec pewna jedynka, ale obawiam się o zaangażowanie Lubinian w tym spotkaniu, stąd poszedłem na łatwiznę z podpórką.
Bełchatów i Podbeskidzie MUSZĄ sięgnąć po zwycięstwa, więc zagrają zapewne o pełną pulę, obawiam się odrobinę o Pogoń, mam dziwne przeczucie że może paść tam remis, ale kursy skłaniają do zagrania na obie walczące o utrzymanie ekipy, które zresztą są w formie, odnoszą ostatnio pewne zwycięstwa.
Polonia Warszawa jak wspominałem zagra mecz nie o punkty, ale o prestiż, widać że dla fanów i piłkarzy to może być takie piłkarskie święto, ostatni okrzyk buntu przed upadkiem. To spotkanie może być symbolem i zapaść w pamięć na lata wielu sympatykom Polonistów. Piłkarze walczą także o to żeby zaprezentować się potencjalnym nowym pracodawcom. Paradoksalnie nie zdziwi mnie jeśli Polonia znajdzie się nawet na miejscu dającym grę w Europejskich pucharach (oczywiście i tak w nich nie zagra). Widziałem na facebooku wpisy piłkarzy i ludzi silnie związanych z ekipą którzy obiecują że dzisiaj to będzie dzień chwały. Ambicji im nie zabraknie.
Korona ma niezłą końcówkę sezonu, widać że poczuli się w końcu pewnie. Potencjał ta ekipa ma bardzo duży, niestety brakuje im stabilizacji. Podejrzewam że mecz będzie blisko remisu, jednak to Korona jest tutaj faworytem i całkiem słusznie, to oni mają więcej argumentów do zwycięstwa.

H 187

h778

Użytkownik
Od razu mówię, że nie wiem jak to przekłada się na inne kluby Ekstraklasy, bo nie chce mi się tego sprawdzać.
W każdym bądź razie - na 13 wiosennych meczów Podbeskidzia tylko w jednym! padł wynik, który miał największe prawdopodobieństwo zajścia (czyt. najniższy kurs), a było to w marcu z Legią. 5 razy prawdopodobieństwo było pośrednie, a aż 7 razy zaszło rozstrzygnięcie, które miało najmniej szans zajścia (najwyższy kurs). Dla mnie to wystarczający dowód na to, żeby tego meczu nie ruszać, a jeżeli już - to grać jedynie przeciwko Podbeskidziu.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Od razu mówię, że nie wiem jak to przekłada się na inne kluby Ekstraklasy, bo nie chce mi się tego sprawdzać.
W każdym bądź razie - na 13 wiosennych meczów Podbeskidzia tylko w jednym! padł wynik, który miał największe prawdopodobieństwo zajścia (czyt. najniższy kurs), a było to w marcu z Legią. 5 razy prawdopodobieństwo było pośrednie, a aż 7 razy zaszło rozstrzygnięcie, które miało najmniej szans zajścia (najwyższy kurs). Dla mnie to wystarczający dowód na to, żeby tego meczu nie ruszać, a jeżeli już - to grać jedynie przeciwko Podbeskidziu.
Zdecydowanie sie z toba zgadzam. Kursy ktore wystawiaja bukmacherzy sa tylko po to by nas zmieszac. Dzisiaj gram na Jaga strzeli over 1,5 @ 4,5, Lech wygra @ 3,2 i Lech strzeli over 1,5 @ 2,9 oraz Pogon wygra @ 3,6. Dla zabawy zagralem rowniez Jaga wygra z GKS @ 6 choc szczerze wierze, ze klub utrzymywany za panstwowe pieniadze nie spadnie pod zielonym stolikiem a nie na boisku...ostatnie wyniki tylko potwierdzaja ta teorie...i tylko naiwniacy wierza, ze to sportowa rywalizacja i swieeeeeeetna forma GKS pozwala im wygrywac mecz za meczem...

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja spróbuję uderzyć w czysty win Wisły Kraków. Górnik w tej rundzie przespał sobie całkowicie. Chodzą głosy, że nie chcą grać w pucharach i dlatego przegrywają. Pomijając już sam ten fakt to praktycznie każdy w meczu z Górnikiem może liczyć na punkty.
Elegancko wypunktowała ich z kontry Polonia, która wygrała w Zabrzu aż 4:0. Przegrane w większości przypadków są jednak minimalne. Wynikają pewnie z braku zaangażowania w grę, a nie z braku umiejętności. Zbyt wiele meczów rozgrywanych na stojąco. Ciekawe jak wygląda bilans przebiegniętych kilometrów z rundy jesiennej, a jak prezentuje się to teraz.
Wisła też nie zachwyca, bo w ostatnim czasie wygrali jedynie z Koroną i z Widzewem w żałosnym meczu, pewnie najgorszym jaki oglądaliśmy w tym sezonie. Wisła ma jednak w swoich szeregach kilku ciekawych graczy w ofensywie i mam nadzieję, że to oni przesądzą o wygranej z Górnikiem, który leżakuje jak dzieci w przedszkolu. Nie jest to żaden pewniak, ale po takim kursie warto spróbować.
Górnik Zabrze - Wisła Kraków
Wisła Kraków 3,60 Bet365 ✅ 0:1

Otrzymane punkty reputacji: +5
hayto 631

hayto

Użytkownik
Zagłębie Lubin - Lechia Gdańsk 0-3
Zagłębie to drużyna od której powinno się wymagać więcej o wiele więcej bo to co prezentują obecnie jest czymś nie do pomyślenia. Klub mający stabilną płynność finansową (co w polskiej ekstraklasie jest czymś szokującym) musi po prostu grać lepiej tym bardziej, że zawodnicy nie są słabi (na papierze). Na papierze również lepiej wyglądają na tle Gdańskiej drużyny która po odejściu Traore gra bardzo słabo, a zachwyty Dudą jako następcą Traore jest czymś kuriozalnym. Dlaczego gram na Zagłębie ? Ponieważ zarząd wypłaca premie zawodnikom dopiero przy zajęciu 8 miejsca i w górę... to raczej ich powinno zmotywować no i oczywiście na papierze są zdecydowanie lepsi ponad to grają przy własnej publiczności.
Zagłębie 2.00 Bet365 ⛔
&quot;piłkarze&quot; zagłebia Lubin nie mają serca do gry.

C 0

czerwone10

Użytkownik
Po dzisiejszej kolejce już nigdy więcej nie będę się kierował statystykami i liczbami w polskiej lidze.Tutaj pierwsze przeczucie znacznie wygrywa z logiką i z tym &quot;co powinno być&quot;. Lepsze efekty daje oglądanie meczy niż tabelek. . .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom