>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

29 kolejka T-Mobile Ekstraklasy 03.05.2012

Status
Zamknięty.
lewandowski 127

lewandowski

Użytkownik
No to mamy odpowiedz na jedno pytanie kto spadnie z ligi poleciał dziś ŁKS który zremisował z GKS Bełchatów , ale nawet gdyby wygrali nic by im to nie dało bo swój mecz wygrała Lechia pokonując nie byle kogo tylko Legię która spadła z pozycji lidera na 4 miejsce w tabeli i traci do pierwszego Śląska który pokonał Jagę 3:1 już 3 punkty wiceliderem po tej kolejce został Ruch który pokonał Cracovię 2:0 i w następnej kolejce czeka go mecz z Lechią ... na trzeciej pozycji plasuje się Lech który dzięki trafieniu Artjom Rudniewa (karny) dalej mają szansę na majstra z walki o tytuł odpadła na pewno już Polonia która została zdemolowana przez Zagłębie wróć Szymona Pawłowskiego który strzelił w tym meczu cztery gole oraz Korona która przegrała na własnych boisku z Widzewem 2:0

Następna kolejka i mecze ekip które walczą o mistrzostwo ...
Ruch - Lechia
Wisła - Śląsk
Widzew - Lech
Legia - Korona
Najłatwiej na papierze na Ruch który podejmuje Lechię która już się utrzymała i nie musi się spinać . Śląsk zagra na wyjeździe z Wisłą niby zgoda na trybunach ale jak będzie na boisku ? choć Wisła nie zachwyca ostatnio ale to zawsze wyjazd . Lech czeka wyjazd na Widzew który jak widać z czołówką ligi potrafi grać i myślę że łatwo Lechowi o punkty w Łodzi nie będzie ... no i bezpośredni pojedynek Legii z Koroną ???? Kto zostanie MISTRZEM ?????

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Wisła już nie walczy tak naprawdę o nic, a jak wiadomo ma sztamę ze Śląskiem, więc wiadomo jak może być, poza tym Śląsk raczej będzie miał motywację i mam nadzieję że będzie mistrzem. Co do Legii, można jedynie szeroko się uśmiechnąć i trochę się pośmiać bo to co zrobili jest po prostu kabaretem. ????

W 606

wanderlei

Użytkownik
mam nadzieję że będzie mistrzem. ????
Ty miej nadzieję że będzie mistrzem a my mamy pewność (JA) że kolejna liga mistrzów bez polskiego przedstawiciela ????
Pobawię się nawet w jasnowidza i powiem że oni z taka gra nawet nie awansują do 4 rundy eliminacji ????
To już lepiej żeby stał się cud i żeby lige wygrał Lech....

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Ty miej nadzieję że będzie mistrzem a my mamy pewność (JA) że kolejna liga mistrzów bez polskiego przedstawiciela ????
Pobawię się nawet w jasnowidza i powiem że oni z taka gra nawet nie awansują do 4 rundy eliminacji ????
To już lepiej żeby stał się cud i żeby lige wygrał Lech....
Wiesz ja mam postawione ponad 200zł na Śląsk. ???? Wierzysz w to że Legia weszłaby do LM? Bo ja nie, może i mają na papierze lepszy skład od Śląska, ale na LM jest to za mało.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Ty miej nadzieję że będzie mistrzem a my mamy pewność (JA) że kolejna liga mistrzów bez polskiego przedstawiciela
I długo mieć nie będziemy z takimi potęgami. Śląsk mistrza nie odda moim zdaniem. Już i Wisła się o to postara. Na trybunach zapewne będzie atmosfera jakby grali we Wrocławiu. Ciekawy tylko jestem kursu na WKS. Jeśli będzie wyższy niż 1,60 biorę w ciemno.

W 606

wanderlei

Użytkownik
Wiesz ja mam postawione ponad 200zł na Śląsk. ???? Wierzysz w to że Legia weszłaby do LM? Bo ja nie, może i mają na papierze lepszy skład od Śląska, ale na LM jest to za mało.
Wierzę nie wierzę ...
Wiem jednak że widziana juz tam była &quot;mała Europa&quot; i wiem że było by tam łatwiej choćby z punktu rozstawień itp.
W Śląsku na dodatek kłopoty finasowe.
Wykreślając z tego Legie i tak wolał bym chyba żeby mistrza zdobył Lech niż jakiś Śląsk.
Przecież to jest wstyd podobny jak z naszym hitem na Euro...

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Wierzę nie wierzę ...
Wiem jednak że widziana juz tam była &quot;mała Europa&quot; i wiem że było by tam łatwiej choćby z punktu rozstawień itp.
Wykreślając z tego Legie i tak wolał bym chyba żeby mistrza zdobył Lech niż jakiś Śląsk.
Żeś zabłysnął ... a kto nie ma problemów finansowych ? Amica nie Lech sprzeda czolowych piłkarzy Legia biedna , Wisła biedna więc ocb ?
Najlepiej każdy z pseudo prezesów by chciał wejść jak najmniejszym nakładem finansowym tylko jak takie będzie myślenie to czekamy kolejne 15lat .

W 606

wanderlei

Użytkownik
Żeś zabłysnął ... a kto nie ma problemów finansowych ? Amica nie Lech sprzeda czolowych piłkarzy Legia biedna , Wisła biedna więc ocb ?
Legia biedna ale już nie pozycza a oddaje i zarabia sama na siebie , przynajmniej takie krążą plotki.Na pewno nie pozycza kilku milionów żeby mieć na rachunki bieżące.
Slask sie zapozyczyl niech nawet nikogo nie sprzedadza a utrzymaja sklad i odpadna w lidze mistzór i bedzie to samo co z Wisla w tym sezonie zostanie niedosyt i dziura w budzecie

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
tematy wam się chyba pomyliły, ale oczywiście wandi presji nie wytrzymał i musiał kleksa popuścić.

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Jeśli będzie wyższy niż 1,60 biorę w ciemno.
SWOBODNIE! ???? kurs będzie ponad 2 zł może i grubo ponad to sądzę, że 2.40-2.60, niższy niż 2.00 będzie dla mnie sporym zaskoczeniem. Także, możesz brać w ciemno - jak to określiłeś. Swoją drogą, ciekawe jakie będzie rozstrzygnięcie i czy Wisła ewentualnie pomoże Śląskowi. W każdym razie, Śląsk raczej w niedziele zostanie mistrzem Polski, choć nie przekreślałbym szans zarówno Ruchu jak i Lecha. Legia na własne życzenie ma już szanse oczywiście tylko matematyczne, choć wydawała się być jeszcze niedawno pewniakiem do tytułu. Pozdrawiam i powodzenia ????
Poza tym, może się okazać, że Śląskowi wystarczy tylko punkt do tytułu ???? czego nie można wykluczyć zupełnie.
edit: chociaż jak czytam teraz te informacje o kadrze Wisły to może jednak będzie niższy niż 2.20-40, sam nie wiem ????
edit 2: chociaż, jeśli oddsmakerzy się zorientują, że Wisła zamierza oddać punkty Śląskowi to może i możemy się spodziewać kursu poniżej 2 zł, a wtedy już możnaby spróbować ????

W 606

wanderlei

Użytkownik
tematy wam się chyba pomyliły, ale oczywiście wandi presji nie wytrzymał i musiał kleksa popuścić.
Popusciłes tutaj Ty jak zawsze zauważając kontem oka kulejący Cie wpis ????
Jak zwykle jakies chore aluzje wskazówka że to nie ten temat i kolejny post nabity a więc mozna iść spokojnie spać ???? Najbardziej kuleje Cię zapewne to że piszemy tutaj o europejskich pucharach czyli o czyms co bedziesz mógł oglądać jako kibic Wisły w TV ???? Kuleje Cię też to że pisze się tutaj o Lechu Legii Śląsku a nie o Twojej kochanej Wisełce.No ale jak to się mówi z pustego to i Salomon nie naleje.Prosiłem Cie o nie komentowanie tego co pisze na forum a Ty jak typowy krakowski wrzód na dupie....
Albo nie idź pograj jeszcze w Fife trzeba Wisłę do pucharów wprowadzić ????

grabor8 8

grabor8

Użytkownik
Wierzę nie wierzę ...
haha jesteś człowieku bosko śmieszny :p jakiś Śląsk? jak na tą chwilę ma najwiecej pónktów w tabeli najbardziej na tego mistrza zasługuje;) sytuacja w tabeli znana, 3 pkt wiecej od Legiuni, to jaka ta stołeczna drużyna jest ? na ostatnie 8-9 meczów wygrała 1? brawo , z takimi to nie wstyd do europy. hahaha , poprawiłeś mi swoją wypowiedzią humor ???? przemawia chyba frustracja ,bo pieniążki utopiłeś na mistrzostwie Legii co ?;) albo smutny kibic ????

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...] typowy krakowski wrzód na dupie....
[...]
Może nie tak ostro? ... Że się wtrącę do dyskusji ... ????
Krakusów jest więcej na tym Forum i jak sądzę nie wypowiadali się Oni chyba jeszcze na temat swoich wyobrażeń, o typowym warszawskim wrzodzie na dupie?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
haha jesteś człowieku bosko śmieszny :p jakiś Śląsk? jak na tą chwilę ma najwiecej pónktów w tabeli najbardziej na tego mistrza zasługuje;) sytuacja w tabeli znana, 3 pkt wiecej od Legiuni, to jaka ta stołeczna drużyna jest ? na ostatnie 8-9 meczów wygrała 1? brawo , z takimi to nie wstyd do europy. hahaha , poprawiłeś mi swoją wypowiedzią humor ???? przemawia chyba frustracja ,bo pieniążki utopiłeś na mistrzostwie Legii co ?;) albo smutny kibic ????
zamiast jak jakiś dzieciak spamować &quot;hahaha&quot; &quot; ???? ???? ???? &quot; pomyśl o co mu chodzi
teoretycznie okiem zupełnie bezstronnego Legia miała największe szanse na dojście do LM i stąd do znudzenia Borki nie Borki, Kołtonie i Boże dary podkreślały ze najlepiej jakby ona została mistrzem. Z uwagi na to co pokazywała w LE, jak potrafiła (mimo remisów) grać bardzo ładnie ze Spartakiem czy Lizboną. Jak i Rapidem w Bukareszcie.
I z jednej strony się z nim zgodzę bo Śląsk ni cholerkę tam się nie dostanie i znowu jakiś Rapid sprowadzi ich na ziemie, a z drugiej mimo wszystko się nie zgodzę bo i Legia i Śląsk, z Wisłą na czele w tym sezonie siebie warte.
Może i Śląsk jak mówisz ma najwięcej punktów, ale w eliminacjach rywale nie będą na to zwracać uwagi, a nam to nijak pomoże. Śląsk wyjdzie na boisko i zaprezentuje to co gra w T-Mobile... a jak gra to wiemy.
mistrz we Wrocławiu i cały kraj się z tym pogodził. czy szkoda mimo wszystko zobaczymy po eliminacjach, ale pewnie znowu skończymy walcząc o LE a nie CL.

K 1

kub222

Użytkownik
Mam pytanie kim zagra wiała w obronie skoro kontuzjowani są Jovanowić, Bunoza, Diaz, Chavez , a odsunięcie od składu są Kew Jaliens, Dragan Paljić,Michael Lamey wiem że z pierwszego składy jest tylko Czekaj.

W 606

wanderlei

Użytkownik
W tamtym sezonie Legia przegrała chyba 12 czy 13 meczy a co robili w Lidze Europy było widać.Siedziałeś przed telewizorem i Cie skrecało ze tak grają albo miałes kisiel w majtach ????
Jak zaprezentował się Śląsk tez widzieliśmy.Dostali od Rapidu którego Legia dwa razy pocisnęła.
KUCHCIK Ci wytłumaczył o co mi chodzi.
Mistrz w tym roku byłby słaby czy zdobyła by go Legia Ruch czy jak zdobedzie ten Śląsk.
To będzie wstyd i powie Ci to wiele osób nie tylko ja
Po drugie PAMIETAJ to nie Śląsk zdobył mistrza to LEgia go przegrała
PS chlube im jeszcze przyniesie to ze w ostatnim meczu zagraja w Krakowie z dziećmi bo jak zobaczyłem kto nie zagra w Wisłe to by mocną 11-stke zrobił

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom