grzesio
Forum VIP
Kursy : Unibet
Przedostatnia kolejka naszej rodzimej ligi. O mistrza walczy 5 ekip - Legia , Śląsk , Ruch , Lech i Korona.
Z ligi pożegnaliśmy Cracovię , a matematyczne szansę ma jeszcze ŁKS , który potrzebuje dwóch zwycięstw.
Śląsk - Jaga 1 1.70 Unibet
W sumie podobnie można powiedzieć o Legii, z tą różnicą że drużyny na tle Śląska wypadały słabo, a na tle Legii dobrze i brały jej punkty lub Legia je zdobywała z przebiegu gdzie wcale nie była drużyną specjalnie lepszą i różnie mógło się to zakończyć.W największym progresie obecnie wydaje się być Lech, fajerwerków co prawda nie grają ale ta gra jakoś wygląda, poziom piłkarski nawet trzymają i konsekwentnie zgarniają punkty.Nie rozumiem powszechnego hurraoptymizmu w stosunku do Śląska. Całą runde graja fatalnie, zwycięstwa to większości zasługa przeciwnika, któremu nie chciało sie grać. Tak jak przed kilkoma dniami z Zagłębiem, troche ambicji przeciwnika i Śląsk miałby minimum dwa oczka mniej w tabeli. .
za 1.45 ? chyba zartujesz... fakt wszystko przemawia za Korona ale 1.45 w naszej lidze jest nie warte graniaCoś mało piszecie o Koronie,a to jest jak dla mje dopiero pewniak na tą kolejkę :]W ostatniej jak pojedzie na Legie to wcale bym się nie zdziwił jakby to była walka o mistrza.Swoją drogą coś cicho siedzą znaffffcy którzy przed sezonem typowali Koronę do spadku???? Co do jakiejkolwiek analizy to nie będę się bawił w wyświechtane frazesy,że Korona jest mocna u siebie itd., ale po prostu musi wygrać(wiem,wiem, w tej lidze nie ma takiego słowa) a Widzew, który o nic nie gra, nie powinien stwarzać wielkiego oporu. W ostatnim meczu Korona nie dość,że cały mecz kontrolowała od początku do końca,to jeszcze widać było,że grali na minimum swoich sił i możliwości, myślami będąc już przy następnym meczu.Także łapać Koronę i do boju ???? !!!!
Sam nie uważałem że spadną [osobiście sadzilem ze zajma miejsca w przedziale 9-13], ale w tym sezonie zrobili ogromny postęp. Trener , zawodnicy. Jedno z największych zaskoczeń w ostatnich latach.Coś mało piszecie o Koronie,a to jest jak dla mje dopiero pewniak na tą kolejkę :]W ostatniej jak pojedzie na Legie to wcale bym się nie zdziwił jakby to była walka o mistrza.Swoją drogą coś cicho siedzą znaffffcy którzy przed sezonem typowali Koronę do spadku???? Co do jakiejkolwiek analizy to nie będę się bawił w wyświechtane frazesy,że Korona jest mocna u siebie itd., ale po prostu musi wygrać(wiem,wiem, w tej lidze nie ma takiego słowa) a Widzew, który o nic nie gra, nie powinien stwarzać wielkiego oporu. W ostatnim meczu Korona nie dość,że cały mecz kontrolowała od początku do końca,to jeszcze widać było,że grali na minimum swoich sił i możliwości, myślami będąc już przy następnym meczu.Także łapać Koronę i do boju ???? !!!!
Kurs jak dla mnie adekwatny więc nie bardzo wiem o co Ci chodzi.Myślałeś,że dadzą 2,5 na nich czy jak?Co jak co,ale Korona ma przynajmniej w sobie wolę walki oraz niemałą motywację a nie jak te gwiazdeczki w "większych" klubach polskich przez których nieraz się już ludzie przejechali.za 1.45 ? chyba zartujesz... fakt wszystko przemawia za Korona ale 1.45 w naszej lidze jest nie warte grania
Tak w ramach ścisłości,Śląsk uda się do Krakowa,na starcie z Wisłą.A w ostatniej kolejce Śląsk uda się do... Lechii, a tam sądzę, że jeśli będzie im wygrana potrzebna do mistrza to piłkarze z Gdańska nie będą im zbyt przeszkadzać.