Salernitana- Sassuolo pow 2.5 goli
Spezia- Cagliari kazda druzyna pow 1.5 kartki
Ako: 2.52
forbet
Salernitana nie bedzie kalkulowała albo 3 pkt albo nic, kolejny dla mnie wesoły mecz z bramkami, zreszta pisalem o tym. Tutaj wraca Lopez do srodka pola, wiec gospodarze beda zjedzeni na kazdej pozycji. Berardi, Scammaca, Raspadori czy Traore sa w formie i tworza co mecz sporo sytuacji, a ja dokladam do tego swoje spostrzezenia na temat Salernitany, ze oni wcale tak zle nie graja w ataku i swoje szanse beda mieli. Verdi i Bonazzoli to solidni gracze, ale jak widze pare obroncow Fazio i Dragusin to Raspadori moze grac bez butow i tak ich ogra. Do tego nie mam informacji czy Chiriches jest gotowy, ostatnio nie gral z Venezią, a jakby nie patrzec to podstawowy gracz Sassuolo, co tym bardziej mnie sklania na bramki.
Drugi mecz to druzyny walczace o pozostanie w
serie a. Sedzia ze srednia 5.42 kartek na mecz. La Spezia to dosyc specyficzny teren, wydaje sie, ze wszystko jest blisko murawy. Ja ide w min 2 kartki obu druzyn. Po pierwsze boki z Reca czy Gyasim sa bardzo szybkie, oni graja raczej z kontraataku. Po drugiej stronie czesto wedrujący pod pole karne Bellanova, a do tego Joao Pedro, ktory jeszcze w tamtym sezonie obok Belottiego byl najczesciej faulowanym graczem. Pewnie to spowodowane jest tym jak przetrzymuje pilke.
Vlahovic albo Morata dostanie kartke 1.92
forbet jeżeli obaj dostaną to buk podwaja wygraną
Po pierwsze sedzia ze srednia 5.38, ale to nie jest najwazniejsze. Juventus zgłasza sie o walke o top wiec takie cos trzeba robic o czym pisze. Obaj sa zagrozeni pauza, a nastepny mecz to jako gospodarze z Salernitana, wiec lepszego juz momentu nie bedzie.
Gram za drobne, ale warto bo ktorys z nich napewno bedzie probował.
No i ostatnio polubiłem takie zakłady wiec biore:
Ako: 6.58
forbet
Wszystko opisane wyzej, ale dla bezpieczenstwa dam min 2 kartki Juve. Tutaj nie bedzie latwej przeprawy, Candreva jest szybki, pewnie na nim faule beda, do tego sporo nieobecnych.
Hellasu Tudora nie bede opisywal, fajna ofensywna pilka. U siebie roznych nabijaja, zreszta Napoli to samo, co do goli to pewnie beda.
Ako: 15.42
forbet
Inter nie bedzie miał łatwo, po
LM, do tego DeVrij jaka kontuzja, tak jak Brozovic. Sedzia overowy, a Byki to jak sie nie myle najczesciej faulujaca druzyna. Presja jest na gosciach, a do tego obie ekipy sporo roznych nabijaja, ja sie nie zdziwie jak Jurica team sam to ogarnie.
Juventus opisany, ale Sampdoria tez o utrzymanie sie bije wiec moze byc troche kartek. Co do roznych to w ostatnich meczach jedni i drudzy sporo ich mają, Cuardado ogarnia te akcje.
Ako: 15.50
forbet
Roznych Spezia i Cagliari nabijaja, do tego nie powinno byc taktyczej gry, a raczej o 3 pkt, bo trzeba punktowac z takimi przeciwnikami. Po takich kursie wezme, dla lepszej soboty.
Duzy kurs na bramki, dwie overowe ekipy.
Torino dobrze gra z takimi ekipami, Inter na dzisiaj bez lidera srodka pola, wiec Pobega bedzie mial troche szansy. Kurs tez dobry, wiec biore, tym bardziej, ze Edin bedzie jak sie nie myle na swiezości.