Juventus swoje zrobił, wygrali minimalnym nakładem sił 1:0. Przepiękny gol Paolo Dybali!
No, ale też rajd Cuadrado przy tej bramce godny uwagi.
Druga połowa to już jednak "stojanow" Juventusu i kilka razy niepotrzebne nerwy, ale gratuluje trafionych typów na under, wygraną Juve do zera itp
Oby tak dalej!
Empoli - Sampdoria
Empoli fatalna dyspozycja, wraca jednak Saponara do składu.
Sampdoria niby wygrana 3:0 z Hellasem, ale duża w tym zasługa "defensywy" Hellasu, choć akurat cieszy, że duży wkład w tę wygraną miał Antonio Cassano (gol +asysta). Pytanie co z tego meczu wyjdzie hmm. Skorupski znowu przeciwko Genui interwencja kolejki. Ja liczę na ciekawy mecz. Pierwsze co przychodzi na myśl to BTS @1,80
VS
Inter Mediolan - Bologna
Typ: Poniżej 2,5 gola @ 1,76 b3 652:1 gol w 90min, brawo Kondogbia...
Inter, Inter... nie zamierzam na nich grać bo to będzie dużo trudniejszy mecz niż przeciwko Palermo przed tygodniem. Bologna tylko remis 0:0 z Carpi, ale przewaga niesamowita z ich strony, nic nie wpadło przez bramkarza Carpi i przez pecha bo bodaj dwa razy stemplowali słupek/poprzeczkę (piszę teraz z pamięci już bo w poniedziałek oglądałem magazyn skrótów więc może to szwankowac, więc jak ktoś lepiej wie proszę poprawić
. Destro, Giaccherini jest potencjał... Patrząc na to jeszcze co napisał
@Grac45 o meczu Interu z Bologną i serii gości bez strzelonej bramki to od razu przypomniał mi sie mecz obu zespołów z jesieni. Bologna - Inter 0:1, ale mecz ten może zostać okrzyknięty śmiało Najgorszym meczem tamtego roku, kto oglądał ten może do teraz ma jeszcze niesmak! Więc biorąc to pod uwagę, i fakt, że Bologna to nie ogórki jak ostatnio wizytujące na San Siro Palermo czy Sampdoria to coś mała ilośc goli mi się widzi, może faktycznie 0:0 już nie będzie bo 4 z rzędu trochę nie przystoi, ale under2,5 ciekawa opcja
VS
Palermo - Napoli
Typ: Obie strzelą? TAK @ 1,85 Sportingbet0:1
Jak zatem na zwycięstwo Juventusu zareaguje Napoli?
Na Sycylii w ostatnich sezonach gra im sie fatalnie! Na 9 meczów na Renzo Barbera Napoli aż 7 razy przegrywało i tylko 2 wygrało. Wiadomo, że to tylko historia, ale z pewnością kurs @1,30 na taki mecz nie jest wart ryzyka, przynajmniej moim zdaniem. Chyba, że ktoś uważa inaczej?
Palermo to jednak klub cyrkowy.. Ósma zmiana trenera w tym sezonie za nimi. Właśnie niedawno przywrócony Giuseppe Iachini znowu wyleciał bo pod jego wodzą Palermo w trzech meczach ugrało raptem 1pkt i sromotnie przegrali z Romą i Interem. Nowym trenerem Novellino, ale czy piłkarze tam jeszcze w ogóle ogarniają kogo mają słuchać?
Palermo wisi nad przepaścią, jedną nogą są w strefie spadkowej przecież...
Z piłkarskiego punktu widzenia to gospoarze nie mają szans w tym meczu, ale może "efekt nowej miotły" zadziała? W pewnym sensie w to wierzę bo liczę na gole, gole z obu stron. U siebie Palermo gra zupełnie inaczej, nieco lepiej niż na wyjazdach choć też liczby w pełni tego nie oddają...
Ciekaw jestem jak to widzicie?
Udinese - Roma
Roma już 7 wygranych z rzędu, czy będzie ósma? Dla Spalettiego to sentymentalny powrót do Udinese, kilkanaście lat temu prowadził Udinese w meczu z Romą, w którym padło mnóstwo goli, trafiał tam Di Natale, Amartino Mancini m.in.
Obecnie Roma faworytem, kursy ciekawe, ktoś gra? ????
Zachęcam do dyskusji o meczach weekendowych! Każdy znajdzie coś dla siebie