>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

29 kolejka Primera Division [3-6 kwietnia 2015]

Status
Zamknięty.
solucky 283

solucky

Użytkownik
Jak najbardziej polecam granie w strone Nietoperzy. Oprocz absencji gosci, ktore wymienili koledzy wyzej zabraknie jeszcze podstawowego stopera Victora Ruiz&#39;a (zrodlo - whoscored). O ile cos mozna nazwac &#39;pewniakiem&#39; to Valencia DNB z pewnoscia nim jest, ale kurs juz chyba leciutko poszedl w dol, ale czysta jedyneczka tez jest bardzo prawdopodobna. To by bylo na tyle odnosnie tego meczu, a teraz przejde do meritum, a dokladnie meczu Celty z Blaugrana.
Celta Vigo - Barcelona
Barcelona (-1 EH) 1.95 Bet365
Suarez to score 2.1 Bet365
Zaczelo sie odliczanie od 10, bo tyle kolejek do konca sezonu w La Liga. Real w tym momencie luzno sobie radzi z Granada wygrywajac do 86&#39; juz 8:1 i przynajmniej na kilka godzin zblizy sie do Barcelony na odleglosc 1 oczka. Przed zawodnikami Blaugrany prawdziwa batalia w kwietniu - Celta, Almeria, Sevilla, PSG, Valencia, rewanz z PSG, derby Katalonii z Espagnolem i na koniec miesiaca mecz z Getafe (kolejnosci chyba nie pomylilem). Jak powiedzial na wczorajszej konferencji Lucho - &#39;Nikt nie wygra wszystkich meczów do końca sezonu&#39;. No i ma racje, bo nie zdarzylo sie tak od dawna, ale jakby to wygladalo przegrac juz na starcie kwietnia z Celta, majac przed soba tyle trudnych spotkan. Enrique dobrze zna Celte i dzisiejszego wieczoru udowodni nam, ze porazka na Camp Nou byla tylko wypadkiem przy pracy i gospodarze zostana odprawieni z kwitkiem w postaci przynajmniej 2-bramkowej porazki. Pisze przynajmniej, bo osobiscie uwazam, ze moga to byc nawet 3 bramki. Na pewno motywujaco podziala na to wysoka wygrana Realu. W skladzie Barcy nie zobaczymy dzisiaj Jordiego Alby, ktory boryka sie z jakims niegroznym urazem oraz Javiera Mascherano pauzujacego za kartki. Za to do skladu powraca Busquets. Wedlug katalonskiego szmatlawca MD czy tam Sport w parze z Pique bedzie gral Mathieu - pierwszy z nich w swietnej formie, o drugim tez zlego nie mozna powiedziec. W pomocy przewidywany jest mlodszy z braci Alcantara, czyli Rafinha, ktory w poprzednim sezonie byl kluczowym mediapunta graczy z Vigo.
Co do strzelca bramki to w Barcelonie rownie dobrze mozna zrobic sobie wyliczanke miedzy Messim, Neymarem i Suarezem. Ja osobiscie tego nie robilem, ale nie ukrywam, ze w duzym stopniu jest to intuicja. Jesli mam przedstawic jakies argumenty to to, ze Ney i Leo przebywali na zgrupowania kadry i na pewno mniej przygotowywali sie do tego meczu niz Luis. Ten trzeci z tego co wiem gral tylko charytatywny mecz z Liverpool&#39;u (bodajze pozegnanie Gerrard&#39;a), wiec Luis wrocil do Barcelony na pewno w swietnym nastroju. Lucho na pewno dal tez troszke odpoczac zawodnikom niepowolanym (lub zawieszonym ^^) do kadry narodowej. Co wiecej, Messi mial jakies lekkie problemy (ze stopa czy tam miesniowe) i z cala grupa trenowal tylko raz albo dwa. Co do Neymara to ostatnio ze skutecznoscia u niego jak u Torres&#39;a w Chelsea. W meczach z City i Realem wykonczenie po prostu ponizej poziomu 5. ligi azerbejdzanskiej. Kursy na bramke Neya i Luisa takie same, zas na Leo jakos 1.65, wiec niewarto. Suarez juz nie tylko asystuje, ale i zaczal tez strzelac, wiec na dzisiaj wydaje sie najrozsadniejszym typem. Pozdrawiam! ????
Edit. Niby po 5 bramkach CR&#39;a powinnismy spodziewac sie riposty Leo. W dodatku to on wykonuje wolne i karne. Ja osobiscie zostaje przy Luisie. Poza tym nic nie stoi na przeszkodzie, ze strzela obaj. ;)

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Celta Vigo - Barcelona
Co tu więcej można powiedzieć o tym spotkaniu skoro moi poprzednicy chyba do końca wyczerpali temat? Cóż, Real wygrał z Granadą aż 9:1 i, jak wspomniał SoLucky, przynajmniej na chwilę zbliżyli się do Barcelony. Blaugrana, która w pierwszej rundzie doznała zaskakującej porażki na Camp Nou 0:1 zrobi wszystko aby wziąć rewanż i ponownie odskoczyć &quot;Królewskim&quot; na cztery oczka. Jedyne co mnie martwi to uraz (?) Messiego, o którym ostatnio było głośno. Niby badania nie stwierdziły, że &quot;La Pulga&quot; ma jakiś uraz jednak obrzęk stopy, jaki utrzymywał się przynajmniej od czasu Gran Derby, który nie tylko nie pozwolił Leo wystąpić w meczach reprezentacji, ale też nie pozwolił normalnie trenować, może budzić lekki niepokój. Wszak jeszcze w piątek odbył on sesję treningową ale adidasach, gdyż tylko takie obuwie nie sprawiało mu bólu. Znając jednak zawziętość Leo można spodziewać się, że wyjdzie on dziś w pierwszym składzie nawet jeśli nie będzie się czuł na 100% sprawny. Dodatkowo cieszy mnie fakt, że ze względu na bana jaki Suarez otrzymał na mecze reprezentacji nie był on ciągany na zgrupowanie i mógł spokojnie skupić się na trenowaniu i utrzymywaniu wysokiej dyspozycji, bo jednak charytatywny mecz to nie to samo co choćby towarzyskie mecze reprezentacji - mam tu na myśli intensywność i brutalność (vide mecz Brazylia - Chile). Ogólnie kurs na Barcę już nieco spadł choć moim zdaniem jeśli gdzieś stoi w okolicach 1,4 (złapałem po 1,42) to trzeba to grać bo nieczęsto oddsmakerzy wystawiają takie kursy na Blaugranę. Ja tu widzę zwycięstwo Barcelony 2:0, ewentualnie 2:1 ale w dw nie będę się bawił i proponuję na to spotkanie:
Over 2,5 @ 1,49 ⛔
Gol w obu połowach @ 1,43 ⛔
Barcelona strzeli gola w obydwu połowach @ 1,88 (złapane po 1,97) ⛔
Barcelona &amp; over 2,5 @ 1,72 (złapane po 1,92)
⛔
Ónibet i Eks
EDIT: Brawa dla Celty bo byli naprawdę dobrze dysponowani i na remis zasługiwali. Inna sprawa to ślepy liniowy, który kilka razy gwizdnął spalone, których nie było w tym ten przy strzale Neymara, który zakończył się golem.

jokerdi 129

jokerdi

Użytkownik
Celta Vigo - FC Barcelona
Over 8.5 RR @ 1.40 Bet365
Over 2.5 Goli @ 1.44 Bet365
Dziś zagram powyższe AKO i myślę, że powinno wejść. W meczach Barcelony pada średnio 3.5 goli na mecz, w spotkaniach H2H z Celtą zwykle padał over przynajmniej 2.5 chociaż ostatnio faktycznie było 1-0 na Camp Nou. Barcelona w obecnej formie jest moim zdaniem zbyt rozpędzona by nie zrobić tutaj 2.5 czy nawet 3.5 gdyż Celta to zespół bardzo przeciętny a ostatnia porażka Barcy to po prostu wypadek przy pracy i kompletną głupotą byłoby dziś to powtórzyć.
Drugi typ to Over 8.5 RR w meczu. W meczach Barcy zwykle ten over jest pokryty i to z nawiązką a w ostatnich trzech spotkaniach H2H taki właśnie Over również padał stąd mój typ. Może krótko ale nie mam nic więcej do dodania ot takie AKO, zobaczymy co z tego będzie gdyż rzadko gram La Ligę.

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Przed nami &quot;lany poniedziałek&quot;! Podążając tym tropem liczę, że hektolitry wylanej wody będą miały przełożenie na bramki w dzisiejszych meczach we wszystkich czołowych ligach świata.
Espanyol - Elche
typ: Espanyol over 2.5 @ 4.00 Bet365 ⛔
Pierwsze moje spojrzenie na ten mecz to myśl o DW 3:1, więc dlaczego nie iść za tą myślą i nie spróbować pójścia w stronę Espanyolu.
Elche walczy o utrzymanie ale ostatnio z powodu trudnego terminarza, nie mogli nawiązać walki o punkty. Dziś płomyk nadziei na korzystny wynik ale moim zdaniem nie będzie to takie łatwe. Drużyna z Barcelony chyba poczuła się za pewnie w ostatnim czasie w związku ze swoim miejscem jakie zajmują w lidze. Mogą być już raczej pewni utrzymania a o puchary nie ma sensu walczyć, bo strata jest po prostu za duża. I na takim luzie najlepiej się gra. Nie wygrali od czterech spotkań (wliczona porażka w pucharze). Widzę tu powrót w stylu PSV, które po serii słabych spotkań, w końcu wygrało i to w jakim rozmiarze. Przed własną publicznością czują się najlepiej. To właśnie na Estadi Cornellà-El Prat osiągali najlepsze wyniki. Warto spojrzeć kto wyjeżdżał z Barcelony z pustym dorobkiem punktowym, kto przegrywał w pucharze. Potencjał ofensywny również pozwala sądzić, że zobaczymy w tym meczu bramki. Garcia (wraca do składu), Stuani, Caicedo = 24 bramki w PD! Elche straciło do tej pory 52 bramki co obok Levante i Granady jest najgorszym wynikiem w lidze. Po takim kursie moim zdaniem warto pograć bramki w stronę gospodarzy, którzy potrafią stworzyć dobre i efektowne widowisko.
Niech jeszcze przy stanie 2:0, Elche ustrzeli gola kontaktowego, otworzy się i nadzieje na kontrę Espanyolu. Tak to widzę. Mój typ: 3:1

calvinjones 67

calvinjones

Użytkownik
Sorry za zaśmiecanie tematu ale mam mam pytanie.
Wiele osób grało wczoraj Handicap -1 na Barcelone tylko czy przy wyniku 0-1 nie powinno być zwrotu połowy stawki? Osobiście grałem to na Betssonie ale mecz mam rozliczony jako przegrany i nie ma zwrotu tak jakbym obstawiał Barcelona -0,5 Handicap. Z góry dzięki za odpowiedź.
Celta Vigo - Barcelona 1.97 Przegrany
Piłka Nożna - Hiszpania - Hiszpańska Liga BBVA
Handicap ( 1. - 0 ) , Stawiasz na:2

// dzięki, człowiek sie uczy cale życie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom