>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

29 kolejka Primera Division [3-6 kwietnia 2015]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

Krajobraz po El Classico ma się tak, że Barcelona ma 4pkt przewagi nad Realem. W tej kolejce oba zespoły czekają łatwiejsze mecz. Real u siebie podejmie Granadę i strata pkt będzie wielką sensacja. Barca jednak wyjeżdza do Vigo i kto wiem, moze akurat Celta sprawi psikusa ?

Hitem kolejki bez wątpienia mecz Valencia - Villareal i to to starcie w niedzielę Wielkanocną wzbudza najwięcej emocji. Kto okaże się górą ? Czy niezwykle skuteczna na Estadio Mestalla Valencia znowu wygra ? Czy może Villareal sprawi jej psikusa ?

Zachęcam do dyskusji ;)

kokosek1960 1K

kokosek1960

Typer
Fc Valencia - Fc Villarreal
Niedziela, 2015-04-05, godz.17:00
Valencia wskoczyła na wysoką pozycję w tabeli. W niedzielnym hicie 29. kolejki Primera Division gospodarze rozegrają na Estadio Mestalla spotkanie z Villarreal, gdzie będą chcieli pokonac dobrze spisujących się gości.Bukmacherzy kursy na to spotkanie oferują nader wysokie na wygraną gospodarzy. Za Valencią przemawiają ostatnie wyniki, lepsza sytuacja kadrowa oraz historia potyczek obu ekip na własnym obiekcie . Goście na tym obiekcie wygrali trzy z siedemnastu spotkań, w tym spotkaniu goscie będą musieli radzić sobie bez takich graczy, jak Czeryszew, Bruno i M Gomez. Na dodatek ich forma jest daleka od idealnej. W sumie od 4 marca, w lidze i pucharach , wygrali oni tylko jeden z sześciu spotkań. Valencia tymczasem w ciągu ostatniego miesiąca pokonała bez straty gola druzyny Real Sociedad i Deportivo, oraz zdeklasowała Elche 4:0 i wywiozła cenny remis z stadionu mistrza kraju, Atletico. Stawiam na Valencię bo kurs który oferują bukmacherzy wart jest polecenia na to spotkanie
typ 1 //2.10 williamhill

Otrzymane punkty reputacji: +22
dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Znalazłem wielkie value w meczu Atletico z Cordobą. Kurs na samo zwyciestwo Atleti to 1,42 a przecież Cordoba to ogórki ligi, ostatnio punkt w lidze zdobyli w styczniu! Atletico ostatnio w lidze wróciło na własciwe tory i wygrało ostatni mecz z Getafe. No nie wyobrażam sobie aby w takim meczu oddali pkt drużynie Cordoby.
Cordoba - Atletico typ: Atletico @1,42 Unibet✅
Cordoba - Atletico typ: Atletico -1 @2,3 Unibet✅
Cordoba - Atletico typ: Goście wygrają bez straty gola @1,95 Unibet✅
Biore tez na rozkład spotkanie Realu z Granadą, faworyt jest jeden i tego nie podważam patrząc przede wszystkim na to że Królewscy musza gonić Barcelone jesli marzą o wygraniu La Liga. Jednak ja w tym meczu gram under 4,5 gola, nie sądze ze Real strzeli wiecej niż 4 gole, Granada to zespół który moze sie postawić i napsuć troche krwi, ostatnie 6 spotkań miedzy tymi ekipami konczyło sie underem 4,5.
Real - Granada typ: under 4,5 @1,5 Unibet⛔
Powodzenia;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Moje dwie perełki na tą kolejkę i nic mnie więcej nie interesuje z pozostałych meczów. :cool:
⚽ Valencia - Villarreal
Valencia DNB ::: 1,56 ::: Pinnacle ::: 3/10
O Valencii to ja już piszę od początku sezonu, że oni na Mestalla rzadko kiedy gubią komplet punktów, a jedynie z takimi drużynami jak Barcelona i Real, ale to też zawsze te mecze bywają niezwykle zacięte. Nietoperze wracają na swoje dawne miejsce ligowe i w tym sezonie prawdopodobnie z Atletico Madryt będą się bić do końca sezonu o udział w rozgrywkach Ligi Mistrzów.
Co tu dużo pisać o przeciwnikach? Żółta łódź podwodna ostatnio przecieka i złapała ją korozja. Na ostatnich 7 meczów wygrali tylko u siebie z Celtą 4:1. Grali też 3 razy z Sevillą i 3 razy przegrali, dostali od nich 7 bramek w prezencie. Przewidywane osłabienia u gości to:
Cheryshev 24/4
Bruno 21/2
Moi Gomez 24/4
Wynik: 0:0 ▶ @Edit: Dlatego DNB, bo kurs na Valencię był okropnie wysoki.

⚽ Celta de Vigo - Barcelona
Barcelona -1AH ::: 1,67 ::: Pinnacle ::: 3/10
Celta to zwykły ligowy średniak, w tym sezonie już o nic nie grają. Ani o spadek, ani o puchary, mogą ten mecz sobie po prostu olać, ich sytuacja ligowa wydaje się stabilna. Nie raz się słyszało z przecieków mediów, że niekiedy drużyny same ustawiają mecze ile bramek wbije im Real czy Barcelona. Do końca sezonu pozostało jeszcze 10 kolejek. Celta w listopadzie pokonała Barcelonę na Camp Nou 0:1, teraz czas na wielki rewanż.
Barcelona jest w formie wznoszącej i wątpię by ta krótka przerwa meczami reprezentacji zachwiała ich formą. Po wygranym El Clasico wątpię by zgubili punkty. W tym sezonie drużyna z Katalonii ma duże szanse nawet na potrójną koronę. Nie ma sensu porównywać potencjału obydwu zespołów, bo to dwa różne bieguny.
Wynik: 0:1 ▶ @Edit: Kolejny zwrot. ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
elmayakos 28

elmayakos

Użytkownik
Co myślicie o meczu fc sevilla i bilbao? obie druzyny mają b ładny bilans ostatnich spotkań a na bilbao kurs 4.75
Hmm, ja bym nie ryzykował typu na Bilbao, w pierwszej fazie sezonu grali fatalnie ale teraz można powiedzieć, że ostatnio wskoczyli na odpowiednie tory tylko jest jedno pytanie: Czy po przerwie na reprezentacje zdołają podtrzymać swoją passę? Jeżeli już chciałbyś grać w stronę Bilbao to proponowałbym DNB albo Bilbao/remis.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Over w dzisiejszym meczu dobrze wygląda. Eibar po niezłym starcie zaczęło iść w dół. Sporo przegranych z rzędu, do tego jakieś remisy. Po przerwie na reprezentacje sporo ekip potrafi pozytywnie zaskoczyć, ale nie chcę liczyć w ciemno - już lepiej postawić czarne lub czerwone. Rayo ostatnie 4 wyjazdy to również 4 porażki, ale sporo było tam trudnych meczów. Tu powinien być otwarty mecz. Eibar nieźle gra w ofensywie na tle słabszych ekip, w obronie sporo błędów. Rayo gra ofensywnie, czasami zbyt chaotycznie, ale jest w tym pomysł. W pierwszej części sezonu Eibar wygrało na wyjeździe 3:2 po niesamowicie emocjonującym spotkaniu.
Eibar - Rayo
Over 3,5 4,10 Unibet ⛔ 1:2

Otrzymane punkty reputacji: +14
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Atletico @1.44 William Hill✅✅
Szybko, łatwo
Osobiście gram to w dublu z Juventusem. Ale przechodząc do rzeczy. Ciężko sobie przypomnieć, kiedy Cordoba ostatni raz zdobyła punkty w lidze, a co dopiero mówić o wygranej. Są pewniakami do spadku i nie widać szans na utrzymanie. Tym bardziej jeśli dzisiaj przyjeżdża do nich aktualny mistrz kraju. Atletico ostatnio skomplikowało sobie sytuację nie najlepszymi wynikami, notując sporo remisów. O mistrzostwie już raczej nie marzą, ale muszą uciekać goniącej ich Sevilli i ścigać Valencię. Obecnie zajmują miejsce zapewniające udział w kwalifikacjach do Ligi Mistrzów. Na pewno woleliby wskoczyć na podium i od razu dostać się do fazy grupowej. Tracą punkt do Nietoperzy z Valencii, które rozsiadły się na 3 miejscu w tabeli. Jest spora szansa, że Żółta Łódź Podwodna jak sie mowi o ekipie Villarealu zatopi jutro drużynę Valencii. W takim wypadku po dzisiejszym zwycięstwie Atletico wskoczyło by na 3 miejsce. W dodatku po piętach depcze im Sevilla, która również chciałaby zagrać sobie w Lidze Mistrzów. 4 punkty to nie jest duża różnica, jeden słabszy mecz i robi się gorąco. Może więcej niż o sytuacji obecnych drużyn napisałem o sytuacji w tabeli, ale moim zdaniem ma ona ogromne znaczenie przy typowaniu tego meczu.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Ja zagrałem Cordobę +1,25.
U siebie mają złą serię, ale wystarczy spojrzeć dokładnie na wyniki i dawno nie przegrali
więcej niż golem u siebie. Atletico na wyjazdach teraz gra teraz słabo i nie tylko tam,
rywali miało trudnych ale ta linia dla mnie jest zła, robiłem tu +1.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Ja zagrałem Cordobę +1,25.
U siebie mają złą serię, ale wystarczy spojrzeć dokładnie na wyniki i dawno nie przegrali
więcej niż golem u siebie. Atletico na wyjazdach teraz gra teraz słabo i nie tylko tam,
rywali miało trudnych ale ta linia dla mnie jest zła, robiłem tu +1.
wszystko spoko, tyle że w ostatnim meczu Cordoba straciła 3 podstawowych obrońców, za ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Sevilla - Athletic Bilbao
typ: BTS @ 1.72 Bet365 ⛔
Szykuje się bardzo ciekawy mecz na otwarcie sobotnich zmagań PD. Obie drużyny w bardzo dobrej dyspozycji i liczę że dziś zostanie to podtrzymane.
Sevilla już z Krychowiakiem w składzie. Powrót z &quot;aresztu kartkowego&quot; nadchodzi z dniem dzisiejszym i zapewne zobaczymy go od pierwszych minut na boisku. Jeśli chodzi o ofensywę to również Emery nie może narzekać. Dostępni są wszyscy gracze, którzy w ostatnim czasie osiągali tak dobre wyniki dla Sevilli. W dodatku, oprócz Grzesia, do składu wraca Deulofeu.
Kadra Sevilli:
Sergio Rico, David Soria, Coke, Diogo, Navarro, Tremoulinas, Pareja, Carriço, Krychowiak, Banega, Iborra, Vitolo, Aleix Vidal, Reyes, Denis Suárez, Deulofeu, Bacca i Gameiro
Baskowie zagrają dziś w najsilniejszym składzie. Do dyspozycji trenera jest Aduriz który zmagał się z kontuzją, ale wszystko wskazuje na to że pojawi się on dziś od pierwszych minut.
Kadra Bilbao:
Iraizoz, Laporte, San José, Beñat, Iturraspe, De Marcos, Ibai, Iraola, X.Etxeita, Mikel Rico, Gurpegi, Muniain, Aduriz, Guillermo, Balenziaga, Remiro, Unai López, Williams
Dzięki temu że oba zespoły zagrają w optymalnych składach możemy liczyć na to że mecz będzie otwarty i zobaczymy groźne sytuacje po obu stronach. Obie drużyny mają ku temu argumenty. Bacca, Vitolo, Gameiro, Deulofeu vs. Aduriz, Muniain, de Marcos, Williams - te postacie powinny zadbać o bramki. Mecz ten powinien wyglądać zupełnie inaczej niż np. pojedynek z Atletico Madryt. W tamtym meczu Atletico wyszło składem który ewidentnie miał zagrac 90 minut po ciężkim meczu z Bayerem w LM. Brakowało napastnika z prawdziwego zdarzenia. Zresztą, Sevilla do tej pory straciła u siebie niewiele bramek, lecz przeglądając składy przeciwników i to jak wyglądał mecz, to te wyniki wcale mnie nie dziwią.
Przykłady:
- wspomniane Atletico - mecz po LM, skład bez Mandzukica lub Torresa, a tym samym nominalnego napastnika.
- Celta Vigo - czerwona kartka w 21 minucie Vigo
- Malaga - słabe wyniki w tamtym okresie, nierówna forma
Pozostalych spotkań z drużynami typu Elche, Cordoba nie biorę pod uwagę. W tych zespołach brak jest na tyle jakości, aby cokolwiek ugrać z topowymi drużynami, ale już Villarreal, Valencia, Espanyol mają na swoim pokładzie groźnych ofensorów i oni te bramki strzelali. Ich ofensywny potencjał podobny jest do tego prezentowanego przez Bilbao także nie sądzę, aby ten mecz mógł być jednostronny.
O Sevilli wiele mówić chyba nie trzeba, bo liczby mówią same za siebie. U siebie zawsze groźni. Tylko w dwóch meczach nie strzelili żadnej bramki.
Optymalne składy, forma drużyn pozwala sądzić że zobaczymy mecz z bramkami po obu stronach. Kursy na over 2.5 również ruszyły lekko w dół. Wiadomość o zdrowym Adurizie to dobry sygnał na typ BTS.
Mój typ: 2:1, 2:2, 3:2
Cordoba - Atletico
typ: 2 @ 1.40 Bet365 ✅
Nie wyobrażam sobie aby mistrz nie pokonał ostatniej drużyny w tabeli, która pogodziła się już raczej ze spadkiem. Pogubione punkty w takich spotkań będą opłakane w skutkach. Walka o mistrzostwo przecież ciągle trwa i każdy mecz jest na wagę złota.
Brak Moyi, Mirandy, Jimeneza czy Garcii nie powienien w takim meczu mieć większego znaczenia. Są zawodnicy którzy ich zastąpią, a jakość w dalszym ciągu będzie na wysokim poziomie. Jeśli myśli się o miejscu 1-3, takie mecze powinny być formalnością. Wierzę, że Simeone odpowiednio nastawi każdego na walkę do samego końca a dziś zwycięstwo padnie łupem stołecznej drużyny. Mój typ: 0:2

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
Sevilla - Athletic Bilbao
Przedmówca świetnie przybliżył całą sytuację, a ja na uzupełnienie tego wszystkiego chciałbym wtrącić swoje trzy grosze.
Jak już wiemy obydwa zespoły w optymalnych składach więc zapowiada się bardzo ciekawie. Pierwsze o czym pomyślałem przy okazji tego spotkania to kartki.
Obydwa zespoły są znane z tego, że potrafią grać twardo i nie odstawiać nogi w takich meczach więc wydaje mi się, że linia 6,5 kartki jest bardzo kusząca.
Powyżej 6,5 kartek 1,83 6! zabrakło jednej kartki... ????
Bet365

sensejjag 774

sensejjag

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, Primera Division
Data, godzina: 05.04.2015 12-00
Spotkanie: Real Madryt - Granada
typ: Real - 3,5
kurs: 2,50
BET365
Analiza:
Dla Realu skończyło sie kalkulowanie. Po długich tygodniach liderowania w tym roku zaczęli grać słabiej co skończyło sie na tym, ze w marcu stracili przodownictwo na rzecz Barcelony, ktora na dodatek w ostatniej kolejce pokonała ich w bezpośrednim pojedynku na Camp Nou 2-1 i powiększyła przewagę nad nimi do czterech punktów. To całkiem okazała przewaga na dziesieć kolejek przed koncem sezonu zważywszy na prezentowaną ostatnio formę Barcelony. Nie znaczy to jednak ze należy skreślać Królewskich, ktorzy z pewnością nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa. Tyle żeby dalej liczyć sie w walce o mistrzostwo nalezy wygrywac mecze. Granada to rywal z tej najniższej pólki, bo plasujący sie w strefie spadkowej. Mizerna forma w tym sezonie nie pozwala z optymizmem patrzeć w przyszłość. Zaledwie cztery ligowe zwyciestwa w dwudziestu osmiu meczach mówi samo za siebie. Do tego wszystkie wizyty na Santiago Bernabeu, zgodnie z przewidzeniami kończyły sie porażkami - trzy przegrane mecze i bilans bramkowy 1-10. A real u siebie nie zwykł tracic punktów - w lidze wygrało tu tylko Atletico i zremisował Villareal. Nawet Barcelona przegrała tu 1-3. I choć Real ostatnio nie błyszczał to nie wierze nawet na wyrównaną walkę obu zespołów. Real kiedyś musi się przebudzić i strzelić kilka bramek w meczu. Jak nie Granadzie to komu?? Ostatnia ich ligowa bramka na Camp Nou to istny majstersztyk - asysta sezonu Benzemy i świetne wykończenie CR7. W tym meczu beda mieli wiecej okazji do pokazania takiego futbolu. Stawiem na wysokie zwyciestwo Królewskich 4/5-0

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ja do spotkania Królewskich z Granadą dołożę :
C. Ronaldo strzeli 2 lub więcej goli @@ 2.00 ✅
As Realu powraca na właściwe tory dzisiaj przeciwko Granadzie ma okazję dogonić Messiego który już przeważa na liście strzelców z 32 bramkami, Cristiano zgromadził 31 bramek i dzisiaj na pewno będzie chciał powiększyć swój dorobek, ostatnie spotkanie zakończyło się 4:0 Cristiano zaliczył bramkę i dwie asysty. Z Granda CR7 zawsze notował świetne występy czemu nie dziś ???? .

Otrzymane punkty reputacji: +29
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Real + Barcelona @1.56 Bet365 ::: 3/10j✅✅
Messi strzeli @1.66 Bet365 ::: 1/10j⛔⛔

Fajne kursy pojawiły się na mecz Barcelony. Są oni w bardzo dobrej formie, ostatnio wygrali m.in. El Clasico. Celta już nie jest tą drużyną z początku sezonu, nie zachwycają i właściwie o nic nie walczą. Spadek im nie grozi, o miejsce w europejskich pucharach też już praktycznie szans nie mają. Forma taka sobie, słabsze drużyny raczej ogrywają, ale kiedy przychodzi do starcia z silniejszym rywalem to nie jest już tak wesoło. Barcelona ma fantastyczną serię zwycięstw z rzędu, już od dawna nie przegrali i wychodzą na ostatnią prostą w walce o mistrzostwo. Mają aktualnie delikatną przewagę nad Realem i nie chcąc tego zniweczyć, muszą wygrywać takie mecze jak z Celtą. Po prostu podobna sytuacja, jak wczoraj podczas meczu Atletico z Cordobą - chcąc osiągnąć określony rezultat, a w przypadku Barcelony jest to mistrzostwo, nie można pozwalać sobie na wpadki z znacznie słabszymi rywalami w takim momencie.

Real był w kiepskiej formie, przez co m.in. stracił prowadzenie na rzecz Barcelony. Przerwa na reprezentację powinna im jednak dobrze zrobić. CR7 i spółka muszą gonić, a dzisiaj nie dość, że grają u siebie, to jeszcze z przedostatnią Granadą. Inny wynik niż wygrana Królewskich jest po prostu niedopuszczalny.

Valencia - Villarreal 1 @2.00 Bet365 ::: 2/10j⛔⛔

Nietoperze w bardzo dobrej formie, w ostatnich 10 meczach zgromadzili 25 punktów. Są niepokonani od około 2 miesięcy, na Mestalla nie przegrali od 30 listopada i meczu z Barceloną. Villareal ostatnio ma bardzo kiepski okres, ale to też nie może dziwić. Grali aż 3 razy z Sevillą w krótkim czasie, której jednak 3 razy ulegli. Dodatkowo rozegrali mecze z Realem i Barceloną, i byli w stanie nawet urwać punkt Królewskim. Dzisiaj jednak nie widzę ich w starciu z rozpędzoną drużyną Nietoperzy.

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Real - Granada
Tu już dużo zostało powiedziane. Na ten moment Królewscy są pod ścianą i nie mogą ustąpić ani na krok, bo już teraz strata wynosi 4 punkty. Granada również musi szukać punktów w walce o utrzymanie, ale dziś chyba będą zmuszeni uznać wyższość rywali. Real mimo słabej formy w tym roku dalej ma świetny bilans gier u siebie, dodatkowo mimo porażki z Barceloną zagrali nienajgorzej, więc każdy inny wynik niż zwycięstwo Realu będzie mega sensacją. Ciężko jest wyrokować co do rozmiarów, bo przy takiej różnicy poziomów może być nokaut, ale z drugiej strony Granada ostatnio nie przegrywała z nikim zbyt wysoko. Zabraknie Isco, który na jesieni był jednym z głównych motorów napędowych. Jednak w ostatnich tygodniach moim zdaniem nie zachwycał i powrót Jamesa może być impulsem którego Real potrzebował. Na środku obrony Varane zastąpi kontuzjowanego Pepe, co jednak nie powinno się negatywnie odbić na postawie gospodarzy. Uważam zatem, że jest spora szansa, że Granada wróci z workiem bramek, a zadbać o to ma tercet BBC. Ja w tym zestawieniu postawię na Bale&#39;a który zawsze ma sporo okazji do strzelenia bramki, często też decyduje się na strzały, a dodatkowo ma za sobą udane zgrupowanie kadry narodowej.
Bale strzeli 1,72 Bet365 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +8
duda 380

duda

Użytkownik
Dzisiaj wchodzi na tapetę mecz Celta - Barcelona. Nie wydaje mi się, aby lider PD miał dzisiaj stracić punkty. Celta Vigo straciła werwę, którą miała jeszcze kilka tygodni temu. W dodatku pojawiła się informacja że Messi będzie mógł grać. Strata punktów przez Katalończyków oznaczałaby niesamowite frajerstwo, zwłaszcza teraz, kiedy udało się lekko odstawić real w wyścigu po mistrzowskie trofeum. Zapewne szybko będą chcieli ustawić sobie spotkanie, co nie będzie zbyt trudne.
Mój kot przewiduje, że piłkarze Barcelony wezmą dzisiaj srogi odwet na Celcie, za porażkę na Camp Nou, a typ handicap na Barcelonę to promo dnia.
Barcelona (-1) @2,10 ⛔
-----
Messi meczowa w doliczonym...
https://www.youtube.com/watch?v=25C8xGm-Pl4

----------
Dobra lokata szykuje się tez w Madrycie, ale tu zostało już wszystko napisane, biorę i całuję rączki.
Real (-1) @1,25 ✅
-----
Przynajmniej Real nie zawiódł.

Otrzymane punkty reputacji: +22
G 22

geograf_pl

Użytkownik
Real pewnie powinien pokryć handi. Granada nie ma zbyt wielu atutów w ofensywie aby zagrozić bramce Królewskim, a zmasowana obrona w ich wykonaniu także nie przynosi oczekiwanych rezultatów... pewna wygrana Realu. Pytanie tylko czy handi -1,5 czy -2,5 ?
Valencia gra bardzo dobrze. Nie spodziewałem się, ale wygląda na to, że do końca będą walczyli o Top3. Ekipa Villarreal wypadła z tej walki i choć motywacja aby podnieść się po złej serii jest duża, to raczej atut własnego boiska - Estadio Mestalla przemawia za gospodarzami, który wygrywają na nim mecz za meczem.
Jedynka na Valencię lub dla bezpieczeństwa 1 DNB

E 40

edson17

Użytkownik
Real - Granada
rzut rożny przed 8 minutą 1,83 bet365 ⛔
over 0,5 rr pierwsze 10 minut 1,44 bet365 ⛔⛔

dramat...

Ostatnie spotkania Realu u siebie - rzuty rożne do 10 minuty.

Levante 5 i 9 minuta
Schalke 6 i 9 minuta
Villareal 8 i 9 minuta
La Coruna 2 i 7 minuta
Sevilla brak rr
Real Sociedad 1 minuta
Espanyol 4 minuta
Ludogorets 2 minuta

Widać, że over rr i rożny do 8 minuty został pokryty 7/8 spotkań rozgrywanych na Santiago. Myślę, że dzisiaj będzie podobnie. Dużo już zostało napisane o tym meczu, na pewno Real od razu ruszy na przeciwnika, będą chcieli pokazać kibicom, że kryzys formy już za nimi i będą atakować, a to wiadomo, jak nie bramka do 10 minuty to jakiś rr wpadnie.

_________
kliknij dzięki jeżeli zarobiłeś...
&quot;Dawno temu ja też zaufałem pewnej kobiecie, wtedy dałbym sobie za nią rękę uciąć. I wiesz, co... I bym teraz, *****, nie miał ręki.&quot;

sportingbet_pl 216

sportingbet_pl

Użytkownik
Real Madryt - Granada
- Królewscy mają niezwykle słaby bilans. Ostatnie pięć starć (łącznie z Ligą Mistrzów) to zaledwie jedna wygrana i do tego skromna, 2:0 z Levante. Ponadto ulegli w trzech pojedynkach, a co najważniejsze przegrali w Gran Derbi 1:2. Real był nieco lepszy, ale niestety ulegli w tej arcyważnej batalii.
- Granada to zespół walczący o utrzymanie. Forma jest wręcz identyczna co w przypadku ich dzisiejszego rywala. Jednak różnica klas powinna zostać szybko odzwierciedlona.
- Kadrowo to zespół Królewskich jest o kilka klas lepszy. W dzisiejszym meczu nie zagrają jedynie Isco i Pepe. Pozostali zawodnicy jak Ronaldo, Bale czy Ramos są dostępni i Ancelotti na pewno będzie chciał to wykorzystać.
- Pierwsze spotkanie obu zespołów zakończyło się wynikiem 4:0 dla Realu. Granada nie była w stanie postawić się Królewskim.
Mimo, iż gospodarze są w beznadziejnej formie to nie powinni mieć kłopotu z ograniem swojego przeciwnika. Real nie może sobie pozwolić na kolejny, słabszy mecz. Stąd nasze propozycje:
Powyżej 1.5 bramki w I połowie, 1.727 Sportingbet ✅ 4:0
Gol w pierwszym kwadransie, 2.20 Sporitngbet ⛔

Promocja w Sportingbet: Darmowy Zakład do 400PLN

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom