sutek
Forum VIP
Skąd wiesz że będzie cały stadion wypełniony ? Bo ja już teraz wiem że kompletu nie będzie ! Prawda że PZPN odwiesił karę i otworzył stadion szkoda że decyzja została podana dzisiaj, ale myślę że to było celowe zagrania PZPN-u żeby sektor gości był pusty, chyba obawiano się że w sektorze gości może byc nawet kilka tysięcy kibiców bo z pewnością Ruch przyjechałby w mocnej liczbie a My Widzew mamy zakaz więc wsparcie byłoby konkretne. Ale cóż taka jest polska rzeczywistośc. Kompletu nie będzie po pierwsze że zamknięty będzie sektor gości oraz trybuna na przeciwko galery. Dla ciebie ŁKS jest zdecydowanym faworytem ? a to jest ciekawe bo Ruch jest wyżej w tabeli i w tej rundzie zbiera bardzo dobre recenzje za swoją grę. W Ruchu Balaz i Straka to osłabienia ponieważ inni wymienieni przez ciebie piłkarze nie stanowią o sile Ruchu ale Balaza zastąpi Ćwielong zaś Strake Pulkowski. Wynik w tym meczu może byc różny ja nie spodziewam się wielu goli bo ŁKS nie będzie miał napastnika bo jedyny Arifovic nie zagra. Jeśli chodzi o burdy to kibice ŁKS-u chyba nie chcą tego robic bo szczególnie wizyt w Chorzowie wspominac najlepiej nie mogą