>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

29. kolejka LOTTO Ekstraklasy (15.04-17.04.2017)

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Jagiellonia z około @2 na mecz u siebie z Cracovią? ???? ⛔
Cracovia wygląda fatalnie, niech nikt nie patrzy że w końcu wygrali i zdobyli 3 punkty &quot;na przełamanie&quot;. Tam ktoś ładnie spartolił obóz zimowy te wszystkie kontuzje oprócz tej Covilo nie są przypadkowe. Jagiellonia wygląda wyśmienicie na taki potencjał jaki ma. Probierz ze swoim charakterem opanował tą ekipę od podszewki. Jakby się zastanowić to cała drużyna jest w końcu jego dziełem nie ma tam jednego nazwiska przypadku o czym najlepiej świadczy nowa 9ątka sprowadzona z Cypru i to za grube pieniądze jak na realia Jagi. Ich obecną formę najlepiej potwierdza mecz w Lubinie bez lidera,-reżysera i mózgu drużyny zarazem a ładują 4 bramki na wyjeździe. Już nawet nie wspominając, że w 75 minucie wynik na tablicy widniał 3-2 dla Zagłębia. Dla mnie pewna jedynka i realny kurs to max 1,7.
Derby Trójmiasta
Bezapelacyjnie bierze to Lechia i proszę nie piszcie takich słów jak &quot;derby rządzą się swoimi prawami&quot; itd. błagam. Arka już w Gdyni nie wiedziała o co chodzi. Lechia miała 1-0 i 3 szansę na zamknięcie meczu a skończyło się typowo. Rzut z autu dla Arki i 1-1 z niczego. Końcowy fragment pojechali na ambicji + czerwona dla Paixao i było po ptakach. Aha, jeszcze była na koniec dobra akcja na bramkę dla osłabionej Lechii - tak wyglądał pierwszy mecz.
Na Bursztynie Lechia gra pierwsze skrzypce, machnęliby i Legię gdyby nie fatalne błędy defensywy i ten prezent dla Kucharczyka na 2-1. (Legia i w Gdańsku i w Poznaniu wychodzi z 0-1 w plecy, gra w pucharach procentuje). Sławek Peszko wraca po 4 meczach banicji i tu wjeżdża na pełnej. Lechia zdominuje ten mecz 2 razy lepiej jak w Gdyni a co za tym idzie 85% meczu będzie pod ich dyktando, Arka tego po prostu nie wytrzyma.
Ojrzyński to żaden trener, pojedzie im po ambicji jak to robił w Koronie i tyle można się spodziewać. Drugiej Bandy Świrów to z Arki szybko nie zrobi, jako trener ma mało do zaoferowania a że Arka też nie ma super alternatyw na pozycjach to wiele tam się w tym roku nie zmieni. Jeszcze co do Ojrzyńskiego, jego ostatni występ w Stan Futbolu podkreślił co ma w głowie. Chwali się tytułem miesiąca...człowieka Zabrza czy czegoś w ten deseń. Amatorka pełną gębą. Na dobrą sprawę, oprócz tej agresji jaką zaoferował w Kielcach to niczym wielkim się nie wyróżnił przez całe życie.
Arka obok Cracovii i Bruk Betonu wygląda w tej chwili najsłabiej w lidze i jak to szybko się nie zmieni a nie zapowiada się to są jednym z 2-3 pretendentów do spadku. Jeszcze słowo, brak ogarniętej 9ątki skutkuje właśnie tym co mają. Trytko, Zjawiński czy odrzucony przez Piasta Barsić to jest maksymalnie poziom 1 ligi.
Lechia od @1,8 w górę do łapania absolutnie ✅
--------
Na razie brak czasu na pozostałe mecze, ale wstępnie wygrana Wisły i BTS we Wrocławiu wyglądają zachęcająco. Nie mniej dwa powyższe typy ładuje większą stawką wobec tak wysoko wystawionych kursów.

typer36 456

typer36

Użytkownik
Nie wiem czy taka pewność odnośnie meczów ekstraklasy jest wskazana, zbyt łatwo można stracić pieniądze.
Osobiście uważam, że Cracovia jest bardzo niedoceniona. Fakt Gra się pogorszyła wyraźnie i do tego brakuje piłkarza z charakterem. Nie mniej dalej potrafią grać dobre mecze i stwarzać dużo sytuacji. W bardzo wielu meczach problemem była skuteczność. W tabeli jest duży ścisk, więc gdyby mieli kilka punktów więcej moglibyśmy mówić o walce o górną ósemkę. Wyniki są mizerne, ale na utrzymanie powinno wystarczyć.
Kiedyś już wspomniałem, że w Krakowie wszyscy są zadowoleni. 1.Filipiak o ile nie będzie miał osobistego ale do trenera to czepiać się nie będzie słabszego sezonu, jemu zależy na drużynie w ekstraklasie, o niczym więcej. Bzdury o pucharach, które raz na dwa lata wypowiada, proszę włożyć między bajki. 2.Zieliński dobrze się dogadywał z ekipą, kasę dostaje solidną, ma pełne pole manewru - do tego jest doceniany przez kibiców. Facet znalazł ciepłe miejsce i raczej nie będzie chciał się przenosić bez wyraźnej potrzeby. 3.Ekipa może grać na luzie, nie mają ciśnienia na konkretny wynik (stąd przy dobrej formie trafili do eliminacji LE), byle się utrzymać, co więcej to tylko dla nich lepiej. Dużo solidnych ligowców, którzy mogą łączyć przyjemne z pożytecznym - im też jest dobrze. W razie gdyby któryś się wyróżniał, ma gwarancje odejścia. Te okoliczności mogą sugerować, że zabijać się w każdym meczu to piłkarze z Krakowa nie będą.
Trudno powiedzieć, czy w Białymstoku Cracovia coś zdziała czy nie, więcej wskazuje na to że nie, ale proszę nie szaleć, Jagiellonia wcale nie porywa, bezpośrednie pojedynki też wcale takie jednoznaczne nie są.

S 762

srakaptaka

Użytkownik
A w jakiej lidze mozna byc pewnym grajac kurs po 1.9 ?
Czuje ze Legia sobie troche postrzela w poniedzialek Korona w defensywie to dramat jakies hatriki kuchego stawiac nawet mozna.
Mam nadzieje, ze Kraksa spadnie bo takie druzyny bez ambicji nie powinny grac w Ekstraklasie.
Filipiak jest slaby, ze stawia tak nisko poprzeczke. byle byc w ekstraklasie i hajs z praw tv zalosne.
To juz taka Nieciecza wyzej mierzy, kluby na garnuszkach miasta to najwieksza patologia wiadomo, ze wszytko co panstwowe jest zadluzone i sie nie rozwija.Posada trenera w klubie ekstraklasy nie powinna byc &quot;ciepla posadka&quot; niech sie w pzpnie zakreci czy w sejmie.W sumie nie chcialbym, zeby nasza liga zamienila sie w lige &quot;szejkowa&quot; ale tak tez byc nie moze.Jakby nie patrzec to wszyscy w jakims stopniu sie dokladamy na te kluby i to w tych miastowych sa bojkoty kibicow najczesciej.

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Nie mniej dalej potrafią grać dobre mecze i stwarzać dużo sytuacji. W bardzo wielu meczach problemem była skuteczność.
No własnie, skuteczność, rzecz najważniejsza w piłce nożnej. To tak jakby powiedzieć, że bokser bardzo dobrze walczy, ale nie umie trafić rywala. Co z tego, że grają ładnie, skoro nie punktują, w przeciwieństwie do Jagiellonii, która potrafi punktować, nawet jak gra źle. Różnica klas w tym momencie. Ja osobiście bardzo się cieszę z upadku Cracovii w tym sezonie. I nie jest tak, że mam do nich jakąś wielką niechęć. Pisałem już to wiele razy i napiszę raz jeszcze. Zieliński pod koniec zeszłego sezonu już płakał, że Cracovia nie jest gotowa na puchary, że to, że tamto, ale jednak dociągnęli na tym miejscu do końca sezonu i w świetle tych wypowiedzi i stylu w jakim odpadli z ekipą z Macedonii, jestem pewien, że jedynymi, którzy cieszyli się z tej porażki, byli oni sami. Mogli się spokojnie przygotować do sezonu i teraz może im się to przyda w walce o utrzymanie, a może nie. Czas pokaże.

S 3

scyzor33

Użytkownik
A w jakiej lidze mozna byc pewnym grajac kurs po 1.9 ?
Czuje ze Legia sobie troche postrzela w poniedzialek Korona w defensywie to dramat jakies hatriki kuchego stawiac nawet mozna.
Nie byłbym taki pewien tej strzelaniny w Warszawie. Po wygranym meczu w Poznaniu pewnie piłkarze chodzą z głowami w chmurach. Już myślą że są najlepsi i nit im się nie przeciwstawi. MP to formalność. A przyjedzie taka Korona i albo urwie punkty albo Legia wygra po męczarniach.

S 762

srakaptaka

Użytkownik
Zawsze mozna tak gdybac, ale nie sadze zeby tak bylo za duzo juz w tym sezonie kiepskich meczy zagrali u siebie.Korona na ten mecz tez moze luzno wyjsc bo wygrali ten najwazniejszy mecz z Ruchem i beda znac wyniki Wisly Plock i Pogonii

Ruch Chorzow -vs-
MKS Pogon Szczecin
Over 2.25 @ 1.877 ✅
Over 2.75 @ 2.470 ✅
Pinnacle

Ruch nie majacy juz nic do stracenia,zmierzy sie z Pogonia wciaz walczaca o grupe mistrzowska.Ruch ostnio przegral z Korona ale tak naprawde powinni to wygrac, zabraklo skutecznosci Przebyckiego, nawet nieche mi sie go jechac szkoda mi go troche.Pogon wreszcie wygrala swoj osti mecz z Arka 5-1 a moglo byc wyzej bo Fojut podobnie do Przybeckiego strzelil w slupek, pozatym jest Delew od strzelenia 2 bramek Holandii jest pozytywnie walecznie nastawiony.Ruch raczej nie da sie latwo pokonac Pogonii, zadnego autobusu stawiac tez nie bedzie tylko bedzie ladowal bramy.
Mysle, ze to bedzie podobny mecz do tego Gornik Leczna-Plock, Ruch bedzie cisnac w 1 polowie strzeli bramke lub dwie, a w drugiej Pogon wezmie sie za odrabianie.Pogon jest minimalnym faworytem ale jakos nie jestem do nich przekonany, zeby na nich grac

K 2K

kfjatek

Użytkownik
Wisła Płock - Lech Poznań
dnb Lech 1.45 ✅
W Lechu do treningów wrócili Kędziora i Jevtic, którzy narzekali na mikrourazy po meczu z Legią. Indywidualnie trenował za to Pawłowski i w sobotę pewnie w jego miejsce pewnie zagra Makuszewski. Obaj są w słabej formie. Pawłowski w meczu z Legią zagrał bardzo słabo.
W obu zespołach nikt nie pauzuję za kartki.

W Płocku z tego co słyszałem szykuję się spora frekwencja. Lech w Płocku jeszcze nigdy nie wygrał, ale jakie to ma znaczenie. Ostatni mecz blisko 10 lat temu.
Wisła u siebie niezły bilans 7-3-4, ostatnie 3 mecze w Płocku to wygrane (4:1 Cracovia, 1:0 Termalica, 2:1 Zagłębie). Ciężko mi ich ocenić, oglądałem akurat pierwsze 30 minut meczu w Lubinie z Górnikiem i prezentowali się dramatycznie. Skończyło się wygraną 2:3 - nie wiem jakim cudem. Bramki mocno fartowne. Ewentualna wygrana w sobotę Wisły dałaby im w pierwszej ósemce. W ostatnim meczu rundy Płocczanie jadą do Gdynii i myślę, że remis w spotkaniu z Lechem też będzie ich zadowalał.
Kolejorz się zaciął. Od 3 meczy w lidze bez wygranej i tylko 1 strzelona bramka. Liczę, że tym razem Bjelica od początku da szansę Robakowi, a nie Kownackiemu. Mimo wszystko DNB na gości ~1.45 uważam za warte gry.
--
Lechia 1 1.7 ✅
Do tego z tej kolejki brałem Lechię od razu kiedy pojawiły się kursy. Kursy już pospadały. W Gdyni jak wiadomo Nicińskiego zastąpił Ojrzyński. Dubel Lechia+Lech w opcjach dnb wydaję mi się dość bezpieczny.
Legia 1.35 z Koroną dla mnie trochę mało. Spróbuję X/1 4.0. Liczę, że Legia pomęczy. Brakuję tam wyraźnie klasycznego napastnika jakim był Nikolic. Co za tym idzie, liczę na sporą liczbę rzutów rożnych w tym meczu.
--
Co myślicie o Jagielloni?

S 762

srakaptaka

Użytkownik
Ja bym tego na Lecha nie gral, po tych seriach wygranych chyba jakis lekki dolek przyszedl.Ktos tam w c+ mowil, ze 4 miejsce w tabeli ma nawet dobry terminarz, moze chca je zajac bo na 1 juz szans nie maja.Wisla Plock to dla mnie taki bezplociowy zespol w ogole zapomnialem ze oni w ekstraklasie graja a oni o grupe mistrzowska sie bija ;d.Wszystkie najnudniejsze mecze w sezonie to chyba byly z ich udzialem, chyba zadnego ich meczu do konca nie obejrzalem a nawet jesli to nic mi w pamieci nie utkwilo.

Lechia to raczej pewniaczek z azjanem -1 raczej mozna wchodzic.Arka dostaje ostatnio od kazdego i w tym meczu sie to raczej nie zmieni, wczesniejszego trenera to zawodnicy chyba lubili to watpie zeby teraz nagle odpalili z super forma.
Z Jaga to ja juz sam nie wiem, kurs 1.90 juz przepadl a za 1,70 jakos nie chce mi sie wchodzic
Z tymi cornerami Legii to tez dobry pomysl, oni u siebie robia ich bardzo duzo zwykle sami pokrywaja overa 10 , w ostatnim meczu z Pogonia 18 mieli Pogon 8

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Kursy na Lechię to jest jakiś absolutny dramat, bo derby rządzą się swoimi prawami - to po pierwsze. A po drugie - zadziałać tu powinien efekt nowej miotły. Arka nie jest taka słaba, bo potrafiła puknąć Legię w Warszawie, a z Poznania wywieźć 0-0. Lechia to zespół gorszy od Legii i Lecha bez dwóch zdań. To takie pykanie, ja do ciebie, a ty do mnie.
Arka tego meczu nie przegra, jestem pewien. Ale i nie wygra.
Lechia - Arka typ: X kurs: 4,40 bukmacher nieznany ⛔

guernica 584

guernica

Użytkownik
Kursy na Lechię to jest jakiś absolutny dramat, bo derby rządzą się swoimi prawami - to po pierwsze. A po drugie - zadziałać tu powinien efekt nowej miotły. Arka nie jest taka słaba, bo potrafiła puknąć Legię w Warszawie, a z Poznania wywieźć 0-0. Lechia to zespół gorszy od Legii i Lecha bez dwóch zdań. To takie pykanie, ja do ciebie, a ty do mnie.
Arka tego meczu nie przegra, jestem pewien. Ale i nie wygra.
Lechia - Arka typ: X kurs: 4,40 bukmacher nieznany
Człowieku co ty bierzesz? Nie postawię domu, że Lechia na bank wygra z Arką ale opieranie się na meczach, które były w sierpniu (Legia) i wrześniu (Lech) ubiegłego roku to jakiś idiotyzm kompletny. Zobacz co Arka gra teraz. Jedną wielką padakę. Jedyna szansa to &quot;nowa miotła&quot;, chociaż też ta szansa nie jest za duża.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
bmw14.5 ma uprzedzenia do Lechii, nieraz dawał tego przykład.Legia z Arką (jak pamiętam) grała w eksperymentalnym składzie kilka dni przed LM, często w takich okolicznościach tracili punkty.Arka w tamtym okresie w dobrej formie budowała twierdzę ,Gdynia, gdzie Legia w połowie lutego wzięła rewanż, obecnej Arce trochę brakuje do tamtej.
Co do samego typu negował nie będę, w naszej lidze nie ma aż takich rozbieżności i remis mega sensacją nie będzie, ale mało za tym przemawia.Lechia walczy o czołówkę tracąc w 5 kolejkach 11pkt, Arka natomiast straciła szansę na top8 i w ich obecnej sytuacji w dole tabeli lepiej być optymalnym w meczach po podziale niż teraz, już prędzej spodziewam się Arki na większym ryzyku po 3pkt, 1pkt w perspektywie podziału wiele im nie daje a trzeba też zachować siły na te najważniejsze mecze, to jest klucz do utrzymania.Nie sugeruje odpuszczania żeby nie było.

W 183

wrangler

Użytkownik
Śląsk Wrocław - Górnik Łęczna

Jeszcze nikt nie wspomniał o meczu we Wrocławiu. Moim zdaniem warto wejść w stronę Górnika x2 albo 2DNB.

Śląsk w mocnym osłabieniu. Z powodu kontuzji nie zagra Roman, który jest motorem napędowym na skrzydle. Potrafi świetnie dryblować i wbić się w pole karne. Dzięki jego akcjom, Śląsk w głównej mierze konstruuje swoje akcje. Kolejnym nieobecnym jest pauzujący za kartki Morioka, który także swoją techniką stwarzał sytuacje.

Górnik gra bardzo fajna piłkę. Pokazali to w ostatnim meczu z Wisła Płock. Tak, tak prowadząc 2:0 przegrali 2:3 natomiast moim zdaniem to kwestia psychiki zespołu i przy większej konsekwencji mogli dowieźć wynik dla siebie korzystny. Po takiej porażce na swoim terenie powinni wyjść dodatkowo zmotywowani i wyciągną wnioski tym bardziej, że maja realną szansę nagonić parę pkt.

Reasumując, gra grą, psychika psychiką natomiast jak dla mnie największym argumentem jest absencja w Śląsku

Śląsk - Górnik x2 @1,89 Fortuna ✅ 2:2 ✅

instynkt 13

instynkt

Użytkownik
Co sądzicie o gliwiczanach? Warto chyba na nich postawić. W grupie spadkowej mają już zagrzane miejsce, ale żeby punktów mieć jak najwięcej to z taką Termalicą co nic nie gra ostatnio, powinni wygrać. Ostatnie mecze, wyniki Piasta wystarczająco solidne. Poza tym w Niecieczy kilka absencji. Po takim kursie co oferują, opłaca się zaryzykować parę złotych...

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Może ktoś wypowie się coś na temat meczu Jagiellonii ? Nie jestem do końca przekonany czy uda się im zwyciężyć i utrzymać pozycję lidera, mimo wszystko z bardzo słabo spisującą się Cracovią. Jakieś typy ? Informacje o absencjach, kontuzjach ?

cubson83 16,5K

cubson83

Użytkownik
Wisła Płock - Lech Poznań
Typ:1 ⛔
Kurs: 3,4

W Płocku wielkie piłkarskie Święto, które będzie oglądało komplet publiczności.
Moim zdaniem istotnym faktem jest, że Lech w Płocku jeszcze nigdy nie wygrał, a ostatnimi czasy nafciarze u siebie skutecznie punktują (6 miejsce). Dodatkowym argumentem za Wisłą jest to, że Lech ostatnio gra słabiej, niż jeszcze kilka tygodni temu. W Wiśle w bardzo dobrej dyspozycji jest Furman, a zasada jest taka,że jeżeli playmaker jest w formie, cała drużyna gra świetnie. Różnice może jeszcze zrobić Krivets, który odzyskał wreszcie formę, na którą wszyscy czekali od początku sezonu. Jeżeli defensywa zagra skutecznie, jestem spokojny o wynik, w ofensywie Płock ostatnio wygląda bardzo przyzwoicie.

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
bmw14.5 ma uprzedzenia do Lechii
Nie mam uprzedzeń do Lechii, ale też nie uważam tej drużyny za niewiadomo co, jak większość, która patrzy na nazwiska i nic poza tym. Poza tym Lechia dała mi zarobić sporo kasy dzięki temu, że nie grałem na nią, tylko na rywali. Ale stawiajcie na Lechię i to konkretnie, bo czekam na dobre kursy na remis.

C 2

czarek92

Użytkownik
Śląsk- Łęczna
Wydaje się meczem x2 jak już ktoś wspominał wcześniej.
Jaga- Cracovia
Jaga u siebie mocna, a goście w kryzysie raczej bez szans ha-1 na Jagie.
Wisla Płock- Lech
Wisła Płock nie przegrała u siebie od 7 spotkań, Lech złapał zadyszke i urazy (drobne) kilku graczy, mecz na pewno ciekawy. Stawiałbym 1x, lub over 2.5
Termalica- Piast
Termalica z solidna obrona słaba ofensywa, Piast na wyjeździe. Wygląda na under 2.5 jakiś X też prawdopodobny
Legia Korona
Guilerhme pauza za kartki za niego zagra Hamalainen, mecz będzie ciekawy Legia powinna wygrać, ale ten kurs mały...
Wisla K.- Zagłębie
Mecz w którym to Zaglebie będzie chciało wygrać za wszelką cenę i ocknac się z kryzysu, ale Wisła mocna u siebie ( w tym meczu wszystko może się wydarzyć, strach obstawiać; ))
Lechia- Arka
Derby... Ale Lechia u siebie+zawodnicy lepsi+forma, natomiast wątpię żeby coś wypracował nowy trener, który raczej powinien już tylko myśleć o walce w grupie spadkowej. Czyste 1 i over 2.5.

A 332

adriano778

Użytkownik
Ruch Chorzów - Pogoń Sczecin 15:30
2
STS 2.65 Hit dnia ✅
Normalnie bym nie stawiał gdyby nie fakt że Pogoń musi dziś wygrać by dać sobie szanse żeby przy dobrym układzie załapać się do grupy mistrzowskiej.

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
15:30 Ruch - Pogoń
Typy:
BTS @1.80 ✅
powyżej 2.5 gola @ 2.07 ✅
buk: unibet

Dlaczego BTS?. W ostatnim spotkaniu Ruch miał sporo okazji aby wyjść na prowadzenie w spotkaniu z Koroną, a pudło Przybeckiego zasługuje na miano pudła roku. Jednak bolączką Fornalika jest skuteczność. Gospodarze marnują sporo sytuacji, i gdyby nie to ich sytuacja w tabeli była by dużo lepsza. Ruch w ostatnim czasie u siebie wygląda jednak solidnie gdyż ciągle punktuje. Niestety porażka z Koroną doprowadziła do tego, że Chorzowianie mogą zapomnieć o pierwszej ósemce. Na dodatek zdobycie tylko jednego punktu w ostatnich dwóch spotkaniach doprowadziły do tego, że Ruch ponownie znalazł się na przedostatnim miejscu w tabeli. W innej sytuacji jest Pogoń, która jeśli dzisiaj wygra może przybliżyć się do wymarzonej ósemki. W ostatnim spotkaniu na swoją pozycję wrócił Adam Frączczak, który strzelił dwie bramki. Bramkę i dwie asysty zanotował w ostatnim spotkaniu Bułgar Spas Delev i to Ci dwaj panowie stają się kołem napędowym ekipy ze Szczecina. Przed nami kolejne nieźle zapowiadające się spotkanie. Ruch jak i Pogoń potrzebują punktów, które jednych przybliżą do pierwszej ósemki, a drugim pozwolą oddalić się od strefy spadkowej.
18:00 Jagiellonia - Cracovia
Typ: 1 ⛔
Kurs: 1.75
buk: unibet
Wynik:​

W ostatniej kolejce grając o pozycję trenera Jacka Zielińskiego piłkarze Pasów pokonali u siebie Śląsk Wrocław 1:0. Jednak to spotkanie pokazało dalej, że Cracovia ma spory problem i wcale nie zagrała dużo lepiej niż w poprzednich meczach. Dzisiaj jest to kolejny mecz o życie dla Zielińskiego i niestety trzeba to stwierdzić, ale przy obecnej formie Jagiellonii Pasy nie mają tu dziś czego szukać. Na wyjeździe w tej rundzie Cracovia wygrała tylko starcie w Chorzowie, do tego zremisowała sześc spotkań i przegrała aż siedem. Na dodatek Pasy w Białymstoku wygrały ostatni raz w 2013 roku. W czterech spotkaniach domowych na wiosnę drużyna Probierza zdobyła aż 14 bramek wygrywając wszystkie spotkania. Niestety Jagiellonia musi sobie radzić bez Konstantina Wassiljewa, jednak pomimo brak najważniejszego ogniwa, Jagiellonia tydzień temu pokazała, że potrafi wygrywać. Przełamanie zaliczył w końcu Cillian Sheridan, który strzelił dwie bramki. Teraz większość obowiązków będzie spoczywała na tym zawodniku oraz na Frankowskim czy Cernychu. Podsumowując drużyna Probierza prezentuje się bardzo dobrze u siebie i powinna pokonać gości, którzy pomimo ostatniej wygranej dalej nie zachwycają swoją grą.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom