R
4,1K
robson1416
Forum VIP
ZAPRASZAMY DO SKORZYSTANIA Z PROMOCJI W ForBET!
ForBET - bonus 100% do 600zł!
Święta, święta, a mecz trwa. Ostatnie rozstrzygnięcia, kto do TOP 8, a kto o utrzymanie.
ZAPRASZAM DO DYSKUSJI
No własnie, skuteczność, rzecz najważniejsza w piłce nożnej. To tak jakby powiedzieć, że bokser bardzo dobrze walczy, ale nie umie trafić rywala. Co z tego, że grają ładnie, skoro nie punktują, w przeciwieństwie do Jagiellonii, która potrafi punktować, nawet jak gra źle. Różnica klas w tym momencie. Ja osobiście bardzo się cieszę z upadku Cracovii w tym sezonie. I nie jest tak, że mam do nich jakąś wielką niechęć. Pisałem już to wiele razy i napiszę raz jeszcze. Zieliński pod koniec zeszłego sezonu już płakał, że Cracovia nie jest gotowa na puchary, że to, że tamto, ale jednak dociągnęli na tym miejscu do końca sezonu i w świetle tych wypowiedzi i stylu w jakim odpadli z ekipą z Macedonii, jestem pewien, że jedynymi, którzy cieszyli się z tej porażki, byli oni sami. Mogli się spokojnie przygotować do sezonu i teraz może im się to przyda w walce o utrzymanie, a może nie. Czas pokaże.Nie mniej dalej potrafią grać dobre mecze i stwarzać dużo sytuacji. W bardzo wielu meczach problemem była skuteczność.
Nie byłbym taki pewien tej strzelaniny w Warszawie. Po wygranym meczu w Poznaniu pewnie piłkarze chodzą z głowami w chmurach. Już myślą że są najlepsi i nit im się nie przeciwstawi. MP to formalność. A przyjedzie taka Korona i albo urwie punkty albo Legia wygra po męczarniach.A w jakiej lidze mozna byc pewnym grajac kurs po 1.9 ?
Czuje ze Legia sobie troche postrzela w poniedzialek Korona w defensywie to dramat jakies hatriki kuchego stawiac nawet mozna.
Człowieku co ty bierzesz? Nie postawię domu, że Lechia na bank wygra z Arką ale opieranie się na meczach, które były w sierpniu (Legia) i wrześniu (Lech) ubiegłego roku to jakiś idiotyzm kompletny. Zobacz co Arka gra teraz. Jedną wielką padakę. Jedyna szansa to "nowa miotła", chociaż też ta szansa nie jest za duża.Kursy na Lechię to jest jakiś absolutny dramat, bo derby rządzą się swoimi prawami - to po pierwsze. A po drugie - zadziałać tu powinien efekt nowej miotły. Arka nie jest taka słaba, bo potrafiła puknąć Legię w Warszawie, a z Poznania wywieźć 0-0. Lechia to zespół gorszy od Legii i Lecha bez dwóch zdań. To takie pykanie, ja do ciebie, a ty do mnie.
Arka tego meczu nie przegra, jestem pewien. Ale i nie wygra.
Lechia - Arka typ: X kurs: 4,40 bukmacher nieznany
Nie mam uprzedzeń do Lechii, ale też nie uważam tej drużyny za niewiadomo co, jak większość, która patrzy na nazwiska i nic poza tym. Poza tym Lechia dała mi zarobić sporo kasy dzięki temu, że nie grałem na nią, tylko na rywali. Ale stawiajcie na Lechię i to konkretnie, bo czekam na dobre kursy na remis.bmw14.5 ma uprzedzenia do Lechii