Tak zasłużył , grał najrówniej przez cały sezon , kto był liderem przez większośc kolejek nie ma znaczenia , bo liczy sie kolejnośc po ostatniej (zreszta Lech mistrzem jeszcze nie jest ???? )Najgłupszy tekst jaki słyszy się aktualnie w mediach to że Lech zasłużył na mistrzostwo... Drużyna która od 3 do 28 kolejki była liderem ekstraklasy to Wisła, więc co ten lech takiego zrobił że zasłużył? Paranoja więcej szczęścia ma ta drużyna niż umiejętności. Wisła cały sezon poza własnym stadionem, odpadli z LM kryzys jaki się dawno w tym klubie nie przytrafił a i tak przez 85% sezonu lider. Sędziowie odebrali Wiśle mistrzostwo i tyle w temacie. Tyle nieszczęśliwych wypadków i kontrowersji dawno środowisko piłkarskie nie widziało.
Za liderowanie tytułu sie nie przyznaje - niejaki Miller powiedział kiedyś " męzczyzne poznaje się po tym nie jak zaczyna ale jak kończy ???? " - święte słowa
A pisanie ze sedziowie Wisle odebrali mistrzostwo = kretynizm
Wisła sobie sama mistrzostwo odebrała przez swą nieudolność - ewentualnie mozna za to obwinic panów : Jopa, Tschibambe czy Kiełba.
Ja bym się cieszył z mistrza dla Kolejorza , może unikniemy kompromitacji w kwalach do LM (bo w "gwiazdorow" z Wisly nie wierze)
Nie widze tez dennej Legii w LE - zwyczajnie nie zasłuzyli sobie na to. Mam nadzieje ze Ruch szansy nie wypusci.
Na dole tez ciekawie - moja ukochana Areczke sam skresliłem , a tu znowu mega fart i sa w grze , moze sie zdarzyc ze w ostatniej kolejce nie musza wygrywać i zostaja w lidze -
W meczu Slask - Arka mimo wszystko odradzam granie 2 , buki powariowały: 2,0 na Arkę na wyjezdzie hehe bez przesady :grin: Slask im tego nie pusci a szanse na win ok 30-40% , duzo zalezy od sytuacji w meczach Piast-Cracovia i Wisła - Odra - jak juz to bym cos na live pograł .