>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

28 kolejka T-Mobile Ekstraklasy (17.04 - 20.04.2015)

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Cracovia - Pogoń Szczecin
Powyżej 10 rzutów rożnych @ 1.83 - b365

Obie drużyny zdecydowanie lubią nabijać cornery, tym bardziej w takim spotkaniu gdzie dla obu drużyn bardzo ważne są punkty, Cracovia musi uciekać z samego dołu tabeli, a Pogoń jeśli myśli o pierwszej 8-ce, również musi dziś wygrać to spotkanie.
Pogoń po zmianie trenera bardzo zmotywowana, ostatnio wygrana z Jagą 2:0, i aż 10 rożnych Portowców, dziś będzie podobnie, nie przyjadą się bronić.
Ogólnie rzecz biorąc, Portowcy w ostatnich spotkaniach fajnie wyglądają w ofensywie, więc spodziewam się dziś wielu rożnych.
W ostatnich 2 spotkaniach pomiędzy tymi drużynami, było następująco 16 i 12 rzutów rożnych.
Ogólnie przez cały dzień ten typ chodzi mi po głowie, nie byłem do końca zdecydowany czy to grać i wrzucać na forum, no ale jednak poszło! ???? Pozdrawiam.

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Legia Warszawa - Zawisza Bydgoszcz
Legia @ 1.56

✅
To prawda, że Zawisza jest w fenomenalnej formie, ale dziś czeka ich spotkanie w Warszawie, a nie oszukujmy się że nadal będzie to spotkanie najlepszej z najsłabszą drużyną ligi w tym sezonie, bo to Legia jest liderem a Zawisza ostatnią drużyną.
Świetna passa trwała długo, według mnie za długo i dziś zostanie przerwana.
Lech depcze Legii po piętach i w tym spotkaniu nie ma mowy o urwaniu punktów Legii przez Zawisze. Warszawiacy to spotkanie po prostu muszą wygrać, bo jeśli nie wygrają to mogą stracić dziś lidera.
1.56 to dla mnie promocja którą pobieram bez żadnego wahania, dla bardziej odważnych polecam również handi (-1.5) po 2.6 !

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 98

mokatoopl

Użytkownik
A ja w meczu Legii z Zawiszą z ogromnym przekonaniem pobieram UNDER 2,5 po znakomitym kursie 2,05. Zawisza w rundzie wiosennej dysponuje niesamowicie szczelną defensywą, a ofensywa Legii ostatnimi czasy mocno zawodzi. Legia zapewne ten mecz wygra, ale na więcej niż dwie bramki w meczu bym nie liczył.

✅✅✅✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Legia Warszawa - Zawisza Bydgoszcz
Legia @ 1.56

To prawda, że Zawisza jest w fenomenalnej formie, ale dziś czeka ich spotkanie w Warszawie, a nie oszukujmy się że nadal będzie to spotkanie najlepszej z najsłabszą drużyną ligi w tym sezonie, bo to Legia jest liderem a Zawisza ostatnią drużyną.
Świetna passa trwała długo, według mnie za długo i dziś zostanie przerwana.
Lech depcze Legii po piętach i w tym spotkaniu nie ma mowy o urwaniu punktów Legii przez Zawisze. Warszawiacy to spotkanie po prostu muszą wygrać, bo jeśli nie wygrają to mogą stracić dziś lidera.
1.56 to dla mnie promocja którą pobieram bez żadnego wahania, dla bardziej odważnych polecam również handi (-1.5) po 2.6 !
może dla Cb
jak dla mnie tabela jest brana pod uwagę jako ostatnia a to że legia coś chce czy musi to ????
ważniejsze są osłabienia, jak drużyna prezentuje się w ostatnich tygodniach czy kursy wystawione na to spotkanie
więc tak
Legia po odejściu Radovicia straciła dużo mocy w ofensywie, jeżeli dodamy do tego brak Dudy w dzisiejszym spotkaniu to zostaje tylko Masłowski i Guilherme którzy mogli by zagrać porządnie za napastnikiem, mogli by gdyby....
Forma Legii nie zwyżkuje i morale w zespole z pewnością są słabe w przeciwieństwie do Zawiszy który był skazywany na spadek a chłopaki potrafili utrzeć nosa wszystkim znawcom i zapewne mają teraz niezłą faze z tego powodu
#3 value oczywiście w stronę zawiszy a jeżeli juz ktoś chce grać nędzne kursy to może
Zawisza +2 eh @ 1.50
Bet365

misiek12 19

misiek12

Użytkownik
Zawisza over 0.5 @1,57 Bet365 ⛔
Zaczynając od gości, Zawisza zaskakuje wszystkich. Myślę, że dziś przy dobrych wiatrach powinni coś strzelić. Legia ostatnio w kartke, czego dowodem jest porażka w Gdańsku. Obrona Legionistów poniżej oczekiwań. W ostatnich pięciu spotkaniach tylko Piast nic nie wsadził, ale to zasługa szczęścia i dobrej dyspozycji Kuciaka tamtego dnia bo Gliwiczanie mieli swoje okazje. Nawet przekonująca wygrana gospodarzy nie skreśla szansy na gola ekipy z Bydgoszczy. Jestem zdania, że na Łazienkowskiej kibice zobaczą dziś ciekawe zawody.

thejet 2K

thejet

Użytkownik
19/04/2015 18:00 CET
Legia Warszawa - Zawisza Bydgoszcz (+1)
2.21 (Pinnacle)
5/10

Heh, trochę szalony kurs. Zawisza gra świetnie w tym roku i ma wiele dobrych meczów. Legia bez Radovica zeszła na niższy poziom i tym razem powinni stoczyć wielki pojedynek o mistrzostwo, o które nie będzie łatwo. Zawisza ma wg mnie duże szansę, aby wygrać lub zremisować ten mecz.

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Górnik Zabrze - GKS Bełchatów
A dlaczego nie? Górnik u siebie przeciwko GKS-owi radzi sobie naprawdę dobrze, podczas 8 meczy był 5 razy lepszy. Dzisiaj dobra okazja dla Zabrzan na zdobycie miejsca w tabeli, które daje grę w grupie mistrzowskiej, ale, żeby się tam znaleźć muszą dzisiejsze spotkanie wygrać.
Gospodarze u siebie nie wygrali meczu od 23 września 2014 roku, jednak też go nie przegrali od 16 lutego tego roku, notując same remisy. W tabeli meczy u siebie zajmują bardzo nieciekawą, bo ostatnią pozycję z dorobkiem 16 punktów w 13 meczach - 3W-7D-5L. Ich bilans bramek jednak nie wygląda tragicznie, bo pokazują, że umieją strzelać u siebie - 21 strzelonych goli, ale też tracą sporo bo 24 bramki.
Dzisiejsi goście już raczej nie mają szans na grupę mistrzowską. W 5 ostatnich meczach odnieśli porażki - 3 u siebie i 2 na wyjeździe. W meczach wyjazdowych nie odnieśli zwycięstwa w lidze od 11 listopada 2014 roku, nawet nie zremisowali. W 13 meczach zdobyli 11 punktów po 3 wygranych oraz 2 remisach. Dzisiejsi goście mają spory problem ze zdobywaniem bramek i też ich sporo tracą - 8 strzelonych oraz 21 straconych.
Dzisiaj stawiam na ekipę gospodarzy, która ma o co walczyć i myślę, że się im to dzisiaj uda nawet tymi dwoma bramkami - jednak zabezpieczam się w przypadku wygranej jedną bramką.
Górnik Zabrze @2.20 William Hill ✅
Górnik Zabrze -1 @3.05 ComeOn ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
cristeros 17

cristeros

Użytkownik
W ostatnim spotkaniu tej kolejki zmierzą się drużyny, którym ostatnio się nie wiedzie. Górnik w 5 ostatnich meczach na swoim boisku nie wygrał ani razu, ale co ważne uległ tylko Legii - i to jeszcze w rundzie jesiennej. Wiosną Zabrzanie 4-krotnie remisowali (z Koroną, Śląskiem, Podbeskidziem i Ruchem), a bilans bramkowy wynosi 9:13. Przeciwnikiem Górników są Bełchatowianie, którzy przegrali wszystkie 5 ostatnich wyjazdów (z Koroną, Śląskiem, Piastem, Lechią i Pogonią) strzelając w nich tylko 2 bramki i tracąc 11.
Do dzisiejszego spotkania obie ekipy przystąpią bez większych osłabień: w Górniku nie zagra Mańka, a w zespole gości zabraknie Norambueny i Małkowskiego, który i tak jest kiepskiej formie.
Moim zdaniem, będzie to mecz na przełamanie dla Górników. Są w lepszej formie i nie mają problemów ze zdobywaniem bramek. W przeciwieństwie do Bełchatowian, którzy nie dość że mają dziurawą obronę to nie zdobywają zbyt wielu bramek.

Górnik Zabrze - GKS Bełchatów 1 @2,06 bet-at-home ✅

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Górnik Zabrze - Bełchatów @ Górnik over 1,5 gola @ 2,10 bet365 ✅
Goście grają obecnie najgorszą piłkę w Ekstraklasie. Fatalne błędy w obrodnie oraz brak pomysłu na grę sprawiły, że w tej rundzie zanotowali uwaga .... 7 porażek i jedną wygraną. Co lepsze łączna ilość straconych bramek w tych meczach wynosi 17, a to bardzo dużo (ponad dwie na mecz). Jeżeli Górnik chce w końcu przerwać fatalną serie przed własną publiką tu rywal ku temu znakomity. Gospodarze walczą ciągle o fazę mistrzowską i dzisiejsza wygrana pozwoliłaby im na awans właśnie do TOP 8. Goście bez Norambueny i Małkowskiego a niepewni występu są Olszar i Baranowski.
Za grosze dokładam Madej strzeli @ 4,20 Unibet

Do góry Bottom