>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

28 kolejka Serie A [10-13 marca 2017]

Status
Zamknięty.
20maciek03 75,8K

20maciek03

Użytkownik
Witam! Miałem coś na dzisiaj skrobnąć, ale nie zdążyłem :/ Dzisiaj jeśli chodzi o Serie A to była dosłownie czarna niedziela dla bukmacherów. Nie dało się nie zarobić. Wszystkie typy, no może oprócz porannego Sassuolo wchodziły jak w masło. Nawet BTS w meczu Interu pięknie został pokryty pomimo wiadomej sytuacji. Ale szkoda strzępić jęzora na to co było i jest już za nami.
Jutro dość ciekawe w moim odczuciu spotkanie pomiędzy walczącymi o puchary gospodarzami i walczącymi o &quot;dobre imię&quot; Turyńczykami. Jak ktoś trafnie zauważył będzie to bój na linii Belotti - Immobile. Ten pierwszy na pewno długo nie ugości w Turynie. Gdzieś mi się nawet rzuciło w oczy, że Bayern ma go na oku. Jak dla mnie troszkę futurystyczny news, ale kto wie! -Obecny lider w klasyfikacji strzelców ????
W ostatnich meczach podobały mi się obie drużyny. Spore liczby strzelonych goli, czego chcieć więcej..
Przechodząc do samego typowania to:
No cóż. Lazio ma cel, musi punktować i to po stronie Rzymian przemawia większa jakość. Z kolei Torino od 6 spotkań nie wygrało na wyjeździe i lubi też swoje wpuścić.
Nie tracę nadziei, że zobaczymy świetne widowisko z wieloma golami. Jestem też ciekaw czy goście mocno ukąszą, czy może przyjadą po prostu swoje zagrać
Będę na pewno dość mocno grał na czysty win Lazio @1.58
Do jakiegoś dubla zapewne dorzucę BTS @1.64
i z racji poczucia overowego meczu:
Ponad 2.5 @1.57
ponad 3.5 @2.43

Ponad 4.5 @4.35

Z adekwatnymi kwotami do kursów Unibet
Dodam jeszcze, że nie są przewidywane żadne znaczące absencje, a h2h wygląda bardzo obiecująco

Otrzymane punkty reputacji: +1
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy, Seria A
Spotkanie: Lazio Rzym - Torino
Godzina: 20:45
Typ: 1/obie strzelą
Kurs: 2,70
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Dzisiejszym meczem zamykamy 28 kolejkę we Włoszech, póki co wygrywali w sumie sami faworyci, nie było żadnej niespodzianki, no może poza wynikiem Interu i nie mowa tutaj o tym, że Inter wygrał ale rozmiarem zwycięstwa aż 7:1, rozbili Atalantę w pył.
Dziś mecz pomiędzy Lazio Rzym, które plasuję się na 5 pozycji ale jeśli dziś wygra awansuję na 4 miejsce kosztem właśnie Interu a Torino. Torino zajmuje 10 miejsce, środek tabeli spokojni już ani nie grozi im spadek ani puchary.
Torino świetnie gra na własnym stadionie ale już dużo gorzej sobie radzą na wyjazdach co właśnie powoduje, że nie liczą się w walce o europejskie puchary. Muszą to poprawić w następnym sezonie jeśli chcą walczyć o wyższe lokaty. Na wyjazdach tylko 2 wygrane i aż 7 porażek, 5 remisów.
Lazio u siebie gra bardzo dobrze, aż 9 zwycięstw i tylko 3 porażki, 2 remisy.
Dziś dużym faworytem są gospodarze i właśnie na nich stawiam lecz dodaję do tego typ że obie drużyny strzelą gola. Torino strzela mnóstwo bramek, są pod tym względem na 5 miejscu zaś Lazio na 6 miejscu. Torino również mnóstwo bramek traci bo aż 43 co daje też słaby wynik w takiej tabeli 5 miejsce od końca.
Obie ekipy mają kim straszyć bramkarzy, z jednej strony Immobile, Anderson z drugiej strony Belotti czy Falque.
Wydaje mi się, że będzie to otwarty pojedynek ze sporą ilością bramek, lecz po 90 minutach Lazio będzie miało 3 punkty.
Powodzenia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom