20maciek03
Użytkownik
Witam! Miałem coś na dzisiaj skrobnąć, ale nie zdążyłem :/ Dzisiaj jeśli chodzi o Serie A to była dosłownie czarna niedziela dla bukmacherów. Nie dało się nie zarobić. Wszystkie typy, no może oprócz porannego Sassuolo wchodziły jak w masło. Nawet BTS w meczu Interu pięknie został pokryty pomimo wiadomej sytuacji. Ale szkoda strzępić jęzora na to co było i jest już za nami.
Jutro dość ciekawe w moim odczuciu spotkanie pomiędzy walczącymi o puchary gospodarzami i walczącymi o "dobre imię" Turyńczykami. Jak ktoś trafnie zauważył będzie to bój na linii Belotti - Immobile. Ten pierwszy na pewno długo nie ugości w Turynie. Gdzieś mi się nawet rzuciło w oczy, że Bayern ma go na oku. Jak dla mnie troszkę futurystyczny news, ale kto wie! -Obecny lider w klasyfikacji strzelców ????
W ostatnich meczach podobały mi się obie drużyny. Spore liczby strzelonych goli, czego chcieć więcej..
Przechodząc do samego typowania to:
No cóż. Lazio ma cel, musi punktować i to po stronie Rzymian przemawia większa jakość. Z kolei Torino od 6 spotkań nie wygrało na wyjeździe i lubi też swoje wpuścić.
Nie tracę nadziei, że zobaczymy świetne widowisko z wieloma golami. Jestem też ciekaw czy goście mocno ukąszą, czy może przyjadą po prostu swoje zagrać
Będę na pewno dość mocno grał na czysty win Lazio @1.58
Do jakiegoś dubla zapewne dorzucę BTS @1.64
i z racji poczucia overowego meczu:
Ponad 2.5 @1.57
ponad 3.5 @2.43
Ponad 4.5 @4.35
Z adekwatnymi kwotami do kursów Unibet
Dodam jeszcze, że nie są przewidywane żadne znaczące absencje, a h2h wygląda bardzo obiecująco
Jutro dość ciekawe w moim odczuciu spotkanie pomiędzy walczącymi o puchary gospodarzami i walczącymi o "dobre imię" Turyńczykami. Jak ktoś trafnie zauważył będzie to bój na linii Belotti - Immobile. Ten pierwszy na pewno długo nie ugości w Turynie. Gdzieś mi się nawet rzuciło w oczy, że Bayern ma go na oku. Jak dla mnie troszkę futurystyczny news, ale kto wie! -Obecny lider w klasyfikacji strzelców ????
W ostatnich meczach podobały mi się obie drużyny. Spore liczby strzelonych goli, czego chcieć więcej..
Przechodząc do samego typowania to:
No cóż. Lazio ma cel, musi punktować i to po stronie Rzymian przemawia większa jakość. Z kolei Torino od 6 spotkań nie wygrało na wyjeździe i lubi też swoje wpuścić.
Nie tracę nadziei, że zobaczymy świetne widowisko z wieloma golami. Jestem też ciekaw czy goście mocno ukąszą, czy może przyjadą po prostu swoje zagrać
Będę na pewno dość mocno grał na czysty win Lazio @1.58
Do jakiegoś dubla zapewne dorzucę BTS @1.64
i z racji poczucia overowego meczu:
Ponad 2.5 @1.57
ponad 3.5 @2.43
Ponad 4.5 @4.35
Z adekwatnymi kwotami do kursów Unibet
Dodam jeszcze, że nie są przewidywane żadne znaczące absencje, a h2h wygląda bardzo obiecująco